פרק 222

meni32

New member
זה באליק

בהתחלה גם אני לא זיהיתי אותו. רק אחרי שקראתי כאן במקרה שזה הוא, אז ראיתי את הקטע הזה שוב. זה באליק מאה אחוז.

גילוס

New member
אני חושב ../images/Emo58.gif

את האמת... כשראיתי את הפרק לא שמתי לב בכלל אליו אבל אחר שקראתי פה שיש כאלה שאומרים שזה בליק צפיתי שוב ולדעתי זה כמעט 100 אחוז בליק כי גם אם תחשוב על זה לקחו אותו מהתא מעצר שהוא היה בו אז יכול מאוד להיות שהכניסו אותו לכלא הזה ופיצצו אותו מכות

HONDA2004

New member
סיום עונה בינוני (ספלוייר)

לא מצאתי את הסימן של ה-S אז מי שקורא את זה ולא ראה את פרק 22 SONA שיעצור פה. בקשר לפרק עצמו ראיתי את 21-22 ביחד ומאוד התאכזבתי מזה שהם נמצאים בפנמה המסריחה הזאת,כל המתח היה כשהם בורחים בארה"ב ופתאום מייקל מוצא את עצמו בכלא שמדברים בו 80 אחוז מהאסירים ספרדית,זה לא כמו בעונה הראשונה פה הם הרסו מאוד. לפי דעתי לינוקלן יעזור למייקל לצאת מהכלא ועל זה תהיה רוב העונה ה-3 וחבל שזה יהיה מחוץ לארה"ב פשוט טיפשות. לא אהבתי את הדרך שנפטרו מביל קים פתאום וגם שמייקל עזב את סוקרה ולא עזר לו בכלל ורק חשב על איך לקחת את הכסף ולהציל את לינקולן. והדבר הכי מטומטם זה האיש הקירח הזה מה הוא רוצה ממייקל,את מה שרצו מלינקולן ידענו מתחילת הסידרה אבל המיסתוריות הזאת בקשר לקירח עם הפתקים ממש מעצבנת. ואף לא היתה מילה אחת על הנשיאה לשעבר מה עשו איתה כלום פשוט מחקו את זה כאילו שזה לא היה. לסיכום אהבתי רק את ה-10 דקות האחרונות של הפרק,כל השאר היה סתם מגעיל ומגעיל,אני אישית קיוותי שסונה זה כלא בארה"ב שיכנסו את מייקל לשם ולא בכוונה כדי שימלט אלה כדי לנקום בו על משהו אבל כל התקוות התפוצצו בפרק הזה,נקווה לעונה שלישית טובה.

ericson1

New member
מייקל יודע ספרדית-נקודת ית../images/Emo58.gif

מייקל יודע ספרדית-נקודת יתרון אחת לפחות בשבילו בכלא הזה . ניחושים שלי לגבי העתיד : -ה"גנרל" הזה רוצה לבחון את מיקל . שאם יצליח לברוח מכאן אז יצרף אותו אליו .(אולי אני מושפע פה מ"אבודים" ) - לפי הפרסומים , כנראה שלינק ימות . -שרה תיעזר בידיד הזה של אביה(שכחתי את השם) כדי לעזור למייקל אבל היות ואין הסכם הסגרה בין המדינות תירקח כאן עלילה גאונית שאולי תאפשר את הסגרתו של מייקל לארה"ב . -לא יודע מה אבל טי-באג בהחלט לא הולך להיעלם מהזירה המרכזית . - גם על באליק לא יוותרו למרות שזאת אופציה - הכסף נמצא במים מתחת לספינה . לינק ילך לאסוף אותו משם וכנראה שבדרכים כלשהן ייעזר בו לעזור למייקל . - לדעתי קלרמן לא מת למרות מה שאמר על אלה שמתים עם חיוך .העלילה תצטרך אותו כדי לנתץ את תאגיד הרשע ששולט במדינה. -מהון ומייקל יחברו לבריחה בעזרתם של לינק ושרה . מהון ולינק ייהרגו עקב כך . סתם שירבוטים של דמיון עצל ...
הייתה עונה פחות טובה מהראשונה אבל מספקת בהחלט . אז בהצלחה לסקופילד , דר.טנקרדי , בואורוז , סוקרה , טי-באג ולכל מי ששכחתי , סליחה

The meshiganes

New member
ספלויר מעלי וגם כאן

בגלל שהוא נורה ונפל למים מה הסיכוי להישאר בחיים? כוחות המשטרה אפילו לא נגשו לשם רק נגשו למרדף....

yahel2410

New member
המשטרה כן הלכו אליו

רואים בבירור חלק הולכים למרדף וחלק פונים ברציף לעבר הסירה

Elanor Rigby

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo96.gif

אני גם חושבת שרוצים לעשות למייקל איזשהו מבחן, או ניסוי... זה יכול להיות באמת כדי שיצרפו אותו למשימה כלשהי, וזה יכול להיות אולי למטרות מחקריות כלשהן... בכל מקרה, נראה את מייקל בורח בלי קעקוע של הכלא על הגוף שלו :)

noamoser

New member
מה?! איך לא זיהיתם?!?! על השניה

הראשונה היה אפשר לראות שזה הואאא

gimi6

New member
../images/Emo58.gifפרק חזק אבל כמה חורים

בעלילה.. טוב אולי לא ממש חורים אבל בכל מקרה.. מייקל אמר שייקח לו לפחות 24 שעות להגיע לאיפה שמאהון ולינק חיכו לו.. ובכל הזמן הזה מאהון ולינק עומדים ומחכיםן לו.. לא יושבים לנוח,אין לילה באמצע שומדבר כזה.. די מוזר לא? אולי זה קטנוני אבל מייקל נעצר באשמת רצח,רצח של מי? ובכל מקרה מה עם משפט? הוכחות שהוא רצח?

idandi

New member
וא היה מואשם ברצח של ביל

ביל הזמין משטרה ושהשוטרים באו הם ראו את מייקל לינק ושרה בורחים ואת ביל מת. מייקל נכנס לכלא כי הוא לקח על עצמו תאשמה במקום שרה. בכל אופן פרק חזק.

../images/Emo58.gifהסבר פשוט מאוד

להביא את הספינה עד מאהון זה עסק רציני ואורך יום שלם אבל בגל שאנחנו יודעים שמיקל רימה את מאהון עניני הספינה ביחד עם הפושעים וא בכל לא הצתרך לקחת את כריסינה רוז והפושעים הביא לו ספינה אחרת חוץ מזה מיקל נאשם ברצח של קים ואסירים מחכים בית הסוהר גם לפני גזר הדין הם לא משוחרים

nick fury

New member
222 פרק בן סונה../images/Emo58.gif

יש על הכותבים. אולי הם יכולים להוריד את רמת המתח קצת בעונה שניה, אבל עכשיו הסיכון עולה. ובאמת גם אני חושב שעונה שלישית תהיה יותר טובה, כי יש לנו כאן ועכשיו פגישת מחזור של אנשים שרק רוצים לסגור חשבונות אחד עם השני. מייקל-טי-באג, מייקל-מהון, סוקרה (שיחיה במהרה בימינו אמן כפרה עליו חחחח)-בליק, טי-באג-ליידי בויז (את זה הייתי חייב להוסיף. עבר זמן מאז היתה לו חברה
). אגב, באמת היתה תחושה שזה "נמלטים פוגש את תיקים באפלה". החברה מתחילה להידמות לסינדיקט שב-X-Files. סט הצילומים מדהים, והצילומים של פנמה מדהימים. אני צופה גדולות לעונה 3. וכן, שרה עושה עבודה הרבה יותר טובה מוורוניקה-ביץ'.

../images/Emo58.gifלדעתי

אם לא תהיה עונה 4 אז הם יברחו כבר בפרקים הראשונים של העונה השלישית ואז ככה לא נצטרך לסבול את הפנמה הזאת ולא יודע מאהון הזכיר קצת את שוורצנגר שהראו אותו בגשם עם השיער.. והאמת לא נראה לי שהאיש המוכה על הרצפה זה באליק אפילו שהוא בהיר יחסית וראיתם שמייקל לא התייחס אליו בצורה מיוחדת שהוא ראה אותו או שאני טועה.. ,וקלרמן לדעתי מת בטוח הרי בעונה הראשונה הוא סך הכל היה המוציא לפועל וחיסל אנשים ,בעונה השניה הכניסו לו קצת עלילה וחיים אישיים אבל הוא לא מרכזי מדיי, ואם יהרגו את לינקולן אז על מה סחבו 2 עונות כדי לזכות אותו ובסוף הוא מת והכל היה סתם מאמץ? ,ועונה הבאה נראה לי תהיה יותר טובה וגם שמעתי שיביאו את ברוס ויליס לסדרה כמה שזה נשמע תמוהה אבל רק ששמעתי את זה, כי הוא שחקן מוכר מדיי ובסדרות טלויזיה בדר"כ אין שחקנים מוכרים יותר מדיי.

shiraz cohen

New member
../images/Emo58.gif פרק חזק!

היה פרק ממש טוב! אני לא בטוחה שפול קלרמן באמת מת. אי אפשר לדעת. בקשר לביל קים... ברוך שפטרנו! לא סובלת אותו. ובקשר לסונה-WTF?! מה זה המקום הזה?! ובקשר לבוס של ביל קים... הזה עם הפתקים. למה הוא לבש חלוק של רופאים? מה הקשר? יש לי הרגשה שסונה זה משהו שקשור לניסויים... ושהוא רוצה להביא את מייקל לשם בגלל שהוא רוצה לעשות עליו ניסויים בגלל הדבר הזה שיש לו... נו,מה שאמרו בעונה הראשונה. ששרה הלכה לפסיכולוג שלו. שכחתי איך קוראים לזה. בכל מקרה,הבנתם למה אני מתכוונת? וזה שבא לדבר עם טי-באג בכלא.... זאת רק אני,או שהוא ממש מזכיר את אבא של מייקל ולינק?

ביתרית

New member
../images/Emo58.gif פרק מטורףףףף..........

אני בדרך כלל לא ממש מגיבה בפורום, אבל אחרי פרק כזה אין מצב לא להגיב......... לדעתי הפרק הזה היה ממש ממש טוב! הם עשו סוף מעולההההה שמשאיר את כולנו במתח ומלאי סימני שאלה עד לעונה הבאה......... הסיפור עם קלרמן לא ברור- או שהוא תכנן את זה עם השוטרים שבאו, והם הרגו רק את השוטרים ששמרו עליו (כי ידוע לכולנו שלא חסרים לו קשרים, ולכן גם הם נסעו מדרך שונה), או שפשוט הוא מכיר כ"כ טוב את דרך ההתנהלות של המשטרה שם, שהוא צפה מראש מה יקרה לו (שיהרגו אותו בכל מצב) ולכן אמר שלקח להם זמן להגיע....... אני אישית הולכת עם אופציה א'..... תודה לאל שביל קים מתתתתת, הגיע הזמן!!!!!!! לפי מיטב הבנתי, טי באג לא נמצא ביחד עם השאר, הוא נמצא בכלא רגיל...... ובאליק כן נמצא ב"סונה", הראו לפני כן שהעבירו אותו מהכלא שטי באג נמצא בו, והסוהרים איחלו לו "בהצלחה" כי הם ידעו שהוא מובל לסונה...... גם כשצילמו אותו שוכב מוכה התמקדו עליו יותר זמן, וגם סקופילד הסתכל עליו לכמה שניות....... לגבי סוכרה- הבנאדם בטוח חי!!! כבר ראינו שבסדרה הזאת, כשלא מראים מוות וודאי, אז אין מוות..... ולכן לדעתי גם קלרמן חי, כמו שכתבתי......... מה שלא ברור לי זה מה כל הסיפור של הזקן הקרח?? מה הוא רוצה מסקופילד?? ברור לו שהוא יברח שוב, וזה גם מה שהוא רוצה...... הראו שהוא חוקר דברים במעבדה מסויימת, לדעתי זה משהו שקשור במוח של סקופילד ובגאונות שלו, אולי הוא רצה לבחון את זה ולכן גרם לכל הסיפור הזה (ההפללה של לינקולן וכו'), הרי הוא מעל הנשיאה והחברה...... ויכול להיות שבכוונה הוא הכניס את מאהון לכל הסיפור הזה, כי גם הוא גאון לא קטן, וגם המוח שלו מאתגר............ עוד משהו שלא ברור לי- לאורך כל הדרך המטרה של הקירח וביל קים הייתה להרוג את כל הנמלטים, כולל סקופילד, רק בסוף הקירח שינה את דעתו ואמר לביל שהוא צריך אחד חי (סקופילד), אז מה קורה פה לעזאזל??? בקיצור- אני מחכה בקוצר רוח לעונה הבאההההה...................

למעלה