../images/Emo58.gif סיכום והשערות
אוקיי הפרק האחרון היה נחמד... כמובן שאין מה להשוות לעונה הראשונה. בניגוד למה שרבים מפה חושבים אני מאמינה שקלרמן מת... נאמרו רמזים לכך מההתחלה. במשפט של שרה שהוא עלה להעיד הוא אמר שהוא יודע שהעדות שלו תביא למותו... יותר מזה שהוא בטוח בכך. גם הדברים שהוא אמר לשוטרים במכונית ובכללי כל התפנית שחלה בו לאחרונה. יכולים להוציא אותו בחיים, אבל אני חושבת שליוצרים אין טעם בכך. ואני חושבת שזה רק יהרוס אם הם יעשו, כי הוא מיצה את הדמות וסצנת הסיום שלו הייתה הסצנה הכי יפה בפרק.. אז חבל להרוס. לגבי האיש הקירח... אני חושבת שבהתחלה המטרה הייתה להרוג אותם.. וחלה תפנית מצידם, והם החליטו לנצל את סקופילד למטרה מסוימת שנמצאת בפנמה... אולי לשחחר אסיר שלהם שנכלא בפנמה... או מטרה אחרת שהם צריכים אותו אליה. משהו שקצת מטריד אותי זה שרה... אחרי שכלאו את מייקל, ולינקולין בא לחפש אותה רואים אותה הולכת ואחריה מראים אנשים חשודים שעוקבים אחריה...מעין שומרים... מה שמזכיר את האנשים שעקבו אחרי טי באג שהסתבר לנו ששימש כפיתיון... מה שמרמז שגם שרה שימשה כפיתיון? שהיא גם רעה?... כי אם חושבים על זה איך קים ידע איפה למצוא את האחים? אם הפכו אותה לרעה אני נורא אתאכזב! אגב כן זה באליק ששוכב שם... תפתחו את העינים אנשים. השילוב של מהון ומייקל בהחלט מענין יש לציין. אני מקווה שהעונה השלישית לא תהרוס את השם הטוב של הסידרה... ואני סומכת על היוצרים שיש להם ראש מספיק יצירתי כדי לא להפוך אותה למסטיק, או למשהו צפוי מידי. כך או כך אין לי ספק שאני אמשיך לעקוב אחרי הסדרה הגאונית הזו =]