פרק 222

Laxir

New member
וההשערה שלי להמשך ../images/Emo58.gif

עונה 3 - מייקל, מהון, טי-באג, באליק בורחים מסונה. עונה 4 - מרדף אחרי החבורה שברחה. עונה 5 - מייקל נכנס לכלא אחר ובורח ממנו. עונה 6 - מתנהל מרדף אחרי מייקל ואחיו.. וכו' ...

אושרי 26

New member
אבל איך אתם ישר מסיקים ש...../images/Emo58.gif

קלרמן מת? לא נראה לי בכלל שהרגו אותו. זה היה נראה שהוא מכיר את הרוצחים אחרת למה הוא שאל אותם : "לקח לכם הרבה זמן להגיע..."

Laxir

New member
זה גם מה שאני חושב.

אבל ראיתי את הפרק בלי תרגום אז יכול להיות שלא הבנתי את הקטע הזה טוב.....

Kfozli

New member
../images/Emo58.gifהסבר

ברגע שקלרמן נכנס לבית המשפט הוא ידע שהולכים להרוג אותו. הוא פשוט חשב שזה יקרה מוקדם יותר בגלל זה הוא אמר את מה שהוא אמר.

noamoser

New member
לפי דעתי זה ממש לא נכון..

קלרמן הכיר את הרוצחים והם רצחו רק את השוטרים.. אין מצב שהם הרגו גם אותו..

Tankard

New member
../images/Emo58.gif אנחנו מסיקים כי

רואים שם שהם יורים מלא כדי להרוג את כולם וקלרמן אמר שלקח להם הרבה זמן כי הוא חשב שיהרגו אותו ישר אחרי שהוא יצא מהבית משפט

I am Cornholio

New member
חחחח אני ממש לא אתפלא אם../images/Emo58.gif

קלרמן לא מת.........................................:-|

../images/Emo58.gif אין סיכוי

שהוא חי.. זאת סצינת המוות הכי מדהימה שהייתה בסידרה הזאת קלרמן הכי מדהים בארץ חח

../images/Emo58.gif

כולכם לא מבינים קלרמן חי הוא רה רק לנקות את העבר שלו וברגע שהא שיחרר את שרה הוא ניקה את עברו אין לו שום יסורי מצפון ולכן הוא בקומבינות שיחר את עצמו עובדה שלא ראינו הוא מת בוודאות

Wish Master13

New member
../images/Emo58.gif

הוא נכנס לבית משפט ואמר שגורלו נחרץ. אין סיבה שישאירו אותו חי. גם כל הקטע במכונית שהשוטר שנהג ברור ששתף פעולה עם הרוצחים. וגם מטעמים טכניים, סוף עונה ובאמת שאין לקלרמן סיבה להשאר לעונה 3 שכנראה תהיה בכלא בסונה.

Gabi89

New member
נו באמת ../images/Emo58.gif

אתם לא שמים לב למה שאנשים אומרים? האוא מר "הכבוד הגדול ביותר של אד הוא לחייך מתי שהורגים אותו" והיה לו חיוך מרוח על הפנים בקטע הזה... למה שהוא יגיד משפט כזה אם הוא לא הולך למות? קצת עירנות..בכל זאת..פרק אחרון...

noamoser

New member
חח זו טענה טובה מאוד..

אבל אני חושבת שהוא אמר את זה לשוטרים כי הוא ידע שהם הולכים למות.. אני בטוחה ב-100% שקלרמן חי!

gozala

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה היה טוב! ../images/Emo51.gif

RYaniv

New member
הם גם אמרו את זה בעונה הראשונה

ככה שלא צריך אמונות וכו'. היה ראיון עם אחד התסריטאים במהלך העונה הראשונה והוא אמר שהם מתכננים טרילוגיה, לא פחות ולא יותר. הדבר היחיד שיכול להשפיע כרגע על ההחלטה הוא ביקוש גבוה והרבה הרבה כסף מפוקס בשביל עוד עונה.

mrOrange22

New member
זה לא פרק הסיום....

באתר של IMDB אפשר לראות שיש 23 פרקים העונה והפרק הבא ישודר ב- 9/4/07 כך שרק הפרק הבא הוא פרק הסיום יש עוד למה לצפות.....

X t r e a m

New member
גם אני חשבתי ככה, אבל כנראה שלא...

http://www.fox.com/schedule/schedule_nextweek.htm זה לוח השידורים של fox לשבוע הבא, ואין נמלטים...

למעלה