פרק 222

Angelus

New member
לסמן כראוי../images/Emo70.gif

אזהרה אחרונה! הסימון הראוי הוא -
!

לא נראה לי שהוא יודע (או רוצה)

לידיעתך, The meshiganes, כותבים ספוילר ולא ספלויר!!! | ספוילר |

../images/Emo58.gif

נראה לי שההוא מהחברה בכלל בעד מייקל... "זה בדם שלו לברוח".. אולי זה קשור לדם של מייקל באמת ולא רק כמטאפורה? אולי הם מנסים לבדוק את הבטיחות של הכלא?

powerlock

New member
משהו שאני לא מבין בקשר לשרה...

היא הרי כעסה על כך שמייקל לקח את האשמה ברצח עליו, אבל בסוף חתמה על הצהרה ושוחררה. למה דעתה השתנתה פתאום?

avia noah

New member
היה פרק אדיר ספוילר

אבל לדעתי עונה שלישית רק תהרוס 10 דקות אחרונות ממש התבאסתי מהרגע שביל הגיע יכלו לסיים את העונה ממש יפה אבל הרסו לדעתי

carpo

New member
עוד שאלה על שרה../images/Emo58.gif

אם כבר עוסקים באמינותה- כשהיא יוצאת מתחנת המשטרה רואים מישהו שעוקב אחריה. מי זה ולמה זה קשור?

מאשו

New member
../images/Emo58.gif

זה שהיא תישאר בכלא לא יתן כלום, היא יודעת שמייקל עשה את זה כדי שהוא יכנס לכלא ולא היא, אז מה זה יתן אם היא בכל זאת תכנס לכלא? כאילו מייקל עשה את זה סתם.. ובמקרה הזה מייקל גם לא יכול לעזור לה לברוח מהכלא כמו שהוא בטח ינסה, כי היא תועבר לכלא נשים והם יהיו בכלא בנפרד.

willo

New member
דעה שונה ../images/Emo58.gif

אישית התאכזבתי מהסיום של העונה, או איך שאשתי הציעה השילוב בין PB לבין X-FILES. נתחיל מהזיכוי של לינקולן, ככה סתם פתאום הכל תקין כי קלרמן השאיר את הכל מתועד, לא נראה לי, בכל מקרה ברור לי שלפי הדרך שהסדרה הולכת קלרמן לא מת. הדרך שהוציאו את שרה לחופשת לידה מאולצת. הקטע עם מהון היה טוב (עומד בסטנדרטים של הסדרה). טי-באג נשאר בכלא, לא יגרום לי להזיל דמעה. בליק נאנס בכלא אותו כנ"ל. לגבי מייקל וגיוסו לשירות הרעים, שעכשיו רוצים שהוא יברח, שוב קצת מאולץ. אין ספק שהשאירו מתח לעונה החדשה, ואין גם ספק שאני אראה אותה באדיקות, אבל לדעתי סיום העונה בסך הכך היה ירידה ברמה וקצת מאולץ, אני מקווה שעונה 3 תמריא.

aerynsun

New member
מסכימה. היה מאולץ ../images/Emo58.gif

עוד קטע מאולץ. זה ששרה ירתה בו ומייקל לקח על עצמו את הרצח והיא התמוטטה שם בביקתה. כל הקטע היה הזוי. כמובן שאני אמשיך לראות עונה שלישית...

lee blue7

New member
לדעתי זה היה הקטע הכי מאולץ גם..

זה שהוא לקח עליו תאשמה היה כבר יותר מדי... יש מצב ששרה היתה כבר בהריון בצילומים?!

The meshiganes

New member
ספלויר

אלה אם בעונה השלישית יעשו פלאש באק ויראו אותו מופתע מהעובדה שלא הרגו אותו בגלל שכנראה צרכים אותו למשהו אחר/אחותו דאגה למשהו או שסתם רוצים להתעלל בו במקום להרוג אותו ישר....

noamoser

New member
עוד משו שלא הבנתי זה:

איך לינק זוכה מכל אשמה?! הרי, אולי הוא לא זה שהואשם ברצח.. אבל הוא צריך להכנס לכלא על בריחה מהכלא.. לא?! [ וזה לא שאני רוצה שהוא ייכנס לכלא שוב.. הקטע הזה פשוט מסריח.. ]

מאותה סיבה ש../images/Emo58.gif

ששרה שוחררה.. גם אני לא מבינה את כל הקטע הזה, הרי בנוסף לבריחה יש כל כך הרבה פשעים שעשו בדרך... במשפט התובעת שאלה את קלרמן איך שרה קשורה לעניין הזה והוא אמר שאחת ההוראות הייתה להרוג את שרה, והיא עשתה את כל זה כי חששה לחייה, אז מאותה סיבה לינקולן זוכה, כי הוא חשש לחיו... אבל גם לי הקטע הזה מסריח לאללה..

dimgold

New member
-<<<<<<<רגע!!!!!! ../images/Emo58.gif

זה אומר שמותר לברוח מכלא כשאתה נידון למוות? סה"כ אתה חושש לחייך, זה לגיטימי לא?

חחחח

אין מה להשוות בכלל...חחח חוץ מזה, לא אני קבעתי את החוקים האלה
יכול להיות שזה בכלל לא נכון מה שאני אומרת...

heeeen

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

בטוח בטוח מי ששכב שם על הריצפה בסונה זה באליק? מי חושב ככה??

למעלה