פרק 222

heeeen

New member
היום זה קורה פרק סיום העונה! שתפו

שתפו את התחושות שלכם לקראת הפרק!

mazinya

New member
עונה 2 פרק 22 פרק הסיום ../images/Emo58.gif

פרק לא רע בכלל. אז קלרמן כן מציל את שרה אבל נראה שמשאלת המוות שלו מתגשמת בכל זאת והוא נרצח. היריה ששמענו בפרומו מגיעה משרה שהורגת את קים. בקצרה ולעניין.. מייקל ומהון בכלא, לינק ושרה מחוץ לכלא. טי באג בכלא, סוקרה לא ידוע מה קרה איתו ובאליק גם כן בכלא. התוכנית היא כנראה שמייקל יברח מהכלא שוב ואיך שזה נראה לינק כנראה הולך להיות זה שיעזור לו..

Laxir

New member
בעוד 4 ורבע שעות - לפי שעון ישראל

ישודר הפרק ב-FOX, ובשעה 4:30 ניתן יהיה להוריד אותו... אני מחכה בכיליון עיניים לצפות בפרק, עד עכשיו כל הפרקים של העונה השניה היו פרקים מותחים ומרתקים, ואני בטוח שפרק הסיום ישאיר אותנו במתח ובציפיה לעונה השלישית...

ƒlameStriker

New member
../images/Emo58.gif222-סיום טוב לעונה טובה

כל כך הרבה דברים ושינויים שצפויים כמובן בפרק סיום עונה. עדין לא הבנתי (ובטח הרבה לא), מה "איש הפתקים" רוצה מסקפילד? למה להכניס אותו לגיהנום הזה שנקרא סונה? כן הוא אומר שהוא רוצה שיימלט משם, אבל בשביל מה? אל תגידו לי שנדע את זה רק לקראת אמצע עונה 3. סופסוף קים מת, וכל הכבוד לשרה. תפסה אומץ. עיצבן אותי רק שהיא נלחצה מזה שהיא הרגה אותו. זו הגנה עצמית! טוב, לא עצמית עצמית, אבל הגנה. סתם קטע מעצבן. מייפיפים אותה יותר מידי.. חבל לי על קלרמן. ברור שמרגע שהוא נכנס לבית המשפט, הוא חתם על גזר דין המוות שלו. אבל עדיין, עצוב קצת. לא יודע למה. אהבתי אותו מההתחלה. חבל שלא נראה אותו יותר. ולא הבנתי מה קרה עם באליק, טי-באג, מהון ומייקל. כל אחד בכלא אחר? או שרק מייקל ומהון בסונה? אם שניהם ביחד, זה יהיה אדיר! אולי ביחד ינסו לברוח.. שני מוחות כאלה יהיה מעניין.
ולמה מפרידים אותם ? היה יותר טוב אם היו שמים את כל ה-4 ביחד באותו כלא. להחזיר את הלחץ של עונה 1. עם טי-בג והרציחות שלו... וכל הסיפור של טי-באג: מה לעזאזל הוא יודע והוא מסתיר? כל כך הרבה קצוות פתוחים. כמובן.
אחרי הסיום הזה, אני לוקח בחזרה את מה שאמרתי על עונה 3. אני עכשיו מצפה לעונה 3 כמו שאף פעם לא ציפיתי לכל פרק אחר בעונה 2. אם עונה 3 תתמקד בסונה הזה, והבריחה ממנו, זה יהיה אדיר! לא כמו עונה 1 אבל עדיין, יהיה מגניב לראות את סקופילד מסתדר במקום הארור הזה. ואיך לעזאזל הוא יברח ללא תוכנית מראש. הולך להיות מעניין.
וכמובן איך לינק יעזור לו מבחוץ. לסיום, אחלה פרק. סיום טוב. בנוי טוב. מתח טוב. סיום טוב לעונה שהתחילה רופף, אבל השתפרה.
לכותבים

Hero567

New member
../images/Emo58.gif

לפי מה שכתבת הרגו את קלרמן. חשבתי שהרגו רק את השוטרים שהיו איתו בוואן...

KNS

New member
../images/Emo58.gif

הם עשו את כל התכנון הזה של "נתקע הוואן באמצע שום מקום" רק כדי להרוג אותו... כמו שעשו ללינק ומייקל באותו פרק שהם ברחו מהוואן.. הוא ציפה לזה מראש כבר

../images/Emo58.gif

אני חושב שקלרמן חי. כשהם באו הוא אמר משהו כמו "סוף סוף הגעתם", זה יכול להיות שהוא חיכה למוות שלו, ויכול להיות שהוא גרם לזה שהשוטרים ייהרגו. לא ראינו מי מת....עוד חלק פתוח..

Gabi89

New member
../images/Emo58.gif

באליק וטי-באג באותו כלא עם סקופילד ומאהון... מתי שמייקל הסתובב שם בכלא בסוף ראו את באליק מוכה על הרצפה...

gimi6

New member
../images/Emo58.gifלא כולם

באותו כלא.. טי באג נמצא באיזשהו בית מעצר. אבל באליק מהון ומייקל באותו מקום ב"סונה"

RYaniv

New member
../images/Emo58.gif

זה באליק שם על הרצפה? אחלה עבודה עשו עליו.

Jacko12

New member
בכלל לא בטוח שזה באליק

אם כן אז יפה ששמת לב אבל בכלל לא בטוח.

Adi12344

New member
אני לא מבינה

אני לא מבינה, מזה הסונה הזה מישהו יכול להסביר? בבקשה

MineraL

New member
../images/Emo58.gif

סונה זה השם של בית הכלא שמייקל, מאהון ובאליק נשלחו אליו.

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif222

הפרק האחרון, תחסכו לי את כל התיכנונים וההתחכמויות של כל אחת מהדמויות ואני אגיע ישר לסצנות האחרונות. מייקל ומהון מוכנסים לכלא סונה, מקום מזעזע כבר ברגע שמייקל נכנס ביריונים דרום אמריקאים נועצים מבטים בפיש החדש, אסירים על סף מוות מסמים, ליידי בויז ובאליק בתחתונים, מוכה לגמרי. מייקל ממשיך לצעוד לעבר האור, אפשר לראות את הגשם שם וצעקות של אנשים, כנראה המקום בו מוחזקים שאר האסירים. סיכום מלא של הפרק ושל כל העונה בבלוג: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=950861

Laxir

New member
היה פרק מענין ושאלה ../images/Emo58.gif

למה טי באג נכנס לכלא ? הרי באליק הוא זה שהואשם ברצח של הזונה, אז מדוע טי-באג בכלא ?

למעלה