../images/Emo58.gif222-סיום טוב לעונה טובה
כל כך הרבה דברים ושינויים שצפויים כמובן בפרק סיום עונה. עדין לא הבנתי (ובטח הרבה לא), מה "איש הפתקים" רוצה מסקפילד? למה להכניס אותו לגיהנום הזה שנקרא סונה? כן הוא אומר שהוא רוצה שיימלט משם, אבל בשביל מה? אל תגידו לי שנדע את זה רק לקראת אמצע עונה 3. סופסוף קים מת, וכל הכבוד לשרה. תפסה אומץ. עיצבן אותי רק שהיא נלחצה מזה שהיא הרגה אותו. זו הגנה עצמית! טוב, לא עצמית עצמית, אבל הגנה. סתם קטע מעצבן. מייפיפים אותה יותר מידי.. חבל לי על קלרמן. ברור שמרגע שהוא נכנס לבית המשפט, הוא חתם על גזר דין המוות שלו. אבל עדיין, עצוב קצת. לא יודע למה. אהבתי אותו מההתחלה. חבל שלא נראה אותו יותר. ולא הבנתי מה קרה עם באליק, טי-באג, מהון ומייקל. כל אחד בכלא אחר? או שרק מייקל ומהון בסונה? אם שניהם ביחד, זה יהיה אדיר! אולי ביחד ינסו לברוח.. שני מוחות כאלה יהיה מעניין.
ולמה מפרידים אותם ? היה יותר טוב אם היו שמים את כל ה-4 ביחד באותו כלא. להחזיר את הלחץ של עונה 1. עם טי-בג והרציחות שלו... וכל הסיפור של טי-באג: מה לעזאזל הוא יודע והוא מסתיר? כל כך הרבה קצוות פתוחים. כמובן.
אחרי הסיום הזה, אני לוקח בחזרה את מה שאמרתי על עונה 3. אני עכשיו מצפה לעונה 3 כמו שאף פעם לא ציפיתי לכל פרק אחר בעונה 2. אם עונה 3 תתמקד בסונה הזה, והבריחה ממנו, זה יהיה אדיר! לא כמו עונה 1 אבל עדיין, יהיה מגניב לראות את סקופילד מסתדר במקום הארור הזה. ואיך לעזאזל הוא יברח ללא תוכנית מראש. הולך להיות מעניין.
וכמובן איך לינק יעזור לו מבחוץ. לסיום, אחלה פרק. סיום טוב. בנוי טוב. מתח טוב. סיום טוב לעונה שהתחילה רופף, אבל השתפרה.
לכותבים