עונה 2 פרק 18

hodaya96

New member
חחחחחחחחח יוואוו זה היה ענק

holy grab is he jaw okay? חחחחחחח הוא פשוט רושם בדיוק מה שאני חושבתXDD ולא נראה לי שריאן כזה מטומטם שהוא ישכח מקליין

mich223

New member
סוף סוף תגובה! ../images/Emo210.gif

אז,הממ,הפרק היה פשוט מקסים
אבל זה לא קצת,הממ,מגוחך שפרק שלם מדבר על אף? ועוד האף של רייצ'ל.זה לא שלא שמנו לב. אהבתי את הרייצ'ל-קווין,למרות שהוא לא היה הגיוני. אבל זה גלי,אז לא ציפיתי להגיון
הן לא אמורות לשנוא אחת את השנייה? המשאפ שלהם היה מקסימקסימקסים ומרגש. הקולות שלהן משתלבים מעולה. החולצות.אע,אם מישהו עושה לי רשימה+פירוש אני אסגוד לו לנצח או משהו. וLOLLL !LIKES BOYS לוסי קבוסי (או מה שזה לא היה)היה נחמד,אבל כשלורן הראתה לה את התמונה הייתי בטוחה שזאת לורן.לא הצלחתי למצוא קווי דמיון בין התמונה לקווין,אבל יכול להיות שאני המפגרת. וחוץ מזה,הם קצת רעים כשהם אומרים לנו שקווין לא ככה...טבעי. תנו לנו לקנא בשקט,אוקיי? ותנו לנו לשנוא נשים יפות מדי. הוויל-אמה,לא ציפיתי,אבל אהבתי. גו וואמה. ופאק כל כך הצחיק אותי,עאלק מקיא XD למרות שהייתי שותפה לרגשותיו וזה ולקטע המרגש ביותר. קורט! זסבהנמצתכעי
קורט האמל חוזר למקינלי! lllllloveee הוא ממש הפחיד אותי עם התנועות ידיים שלו.אבל ממש. כשהוא שם את הידיים על הראש זה היה...מוזר.והיה לי דחף בלתי נשלט לצעוק עליו שיוריד אותם ושהוא נראה מעוות. אבל הקניון פיצה על הכל.אם מישהו רוצה לתת לי קישור רק לקטע הזה,גם לו אני אסגוד לנצח.אפילו יותר. התגובה הראשונה שלי הייתה- "איך הוא לא מתפדח?"
ואז...ואז...~חיוך בלתי נשלט~ הם התחילו לרקוד ואעאעאע. זה היה מגוחך אבל נהניתי מכל רגע. ופאק XD והיה בקושי קליין.בוהובוהו. sowk-אוקיי,אני ממש מצטערת על כל הפעמים שראיתי את הוידיאו לפני. זה היה יכול להיות נורא עוצמתי אם לא הייתי יודעת כל שנייה בעל פה. אבל הוא היה מדהים; ואז בסוף הם התחבקו... ו'll never say goodbye to you. המפפ
ואז קלוז-אפ על הפרצוף של בליין כשקורט מתחבק עם מקינלי; ומעולם לא אהבתי אותו יותר
והשיר של פין-שיעמם אותי נורא. ואני בטוחה ששכחתי כל מה שרציתי להגיד אבל אני הולכת עכשיו להשיג לי קצת חיים.

5ifi

New member
אני רוצה להגיב בכל זאת ../images/Emo58.gif

למרות שאני לא יודעת כמה כבר אחדש פה... הסכמתי עם הרוב- היה פרק מושלם!!!!! ראיין מרפי, זכית בי שנית.
איך שהפרק התחיל בכיתי מצחוק- פין רוקד בשאננות שלו ומעיף את רייצ'ל לטיזינאמו...
הרס אותי... ואם כבר הזכרתי פין- ממש אהבתי אותו הפעם! השיר שלו היה יפה! והריקוד המעפן.. חח חמוד! איך שהוא שאל 'אבל השתפרתי, נכון?' וכולם התחילו לזמזם לעצמם...
וגם כל הקטעים על רייצ'ל וקווין- הוא היה חמוד ואנושי והייתה לו אישיות! כל הכבוד לו, לשם שינוי! הנאום שטינה דפקה לרייצ'ל היה אינטנס! ומייק...
חמודון שכזה- הוא גם היה מהמם בפרק הזה. והקטעים עם סנטנה- אני לא מבינה אתכם- זה לגמרי הגיוני שהיא כלבה בוגדנית שדופקת את כולם ~בגלל שהיא כזת חסרת ביטחון ופחדנית בעצמה~ חוצמזה שמאז שבריטני דחתה אותה היא בכלל סובלת ממירמוריטיס... אז הכל הגיוני. והיא כלבה. אנד ווי לייק איט. חחח ומשמר הבריונים שלה ושל קרופסקי ענק! וברט בהחלט ניסח את זה יפה. אם אתה מוציא את המים מהאוקיינוס- הוא יהיה יבש. לייק. לייק. טוב, כל התגובה הופכת חפרנית יותר ויותר אז אני אקצץ... קווין-לוסי-קבוסי- ולורן. הו הו לורן. בזכות הפרק אני אוהבת את שתיהן. ו!!!!!! כריס המושלם קולפר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!! השיר! הבגדים! הריקודים! הפרצופים! ה-ש-לי-מוווותתתתת!!!!! אושראושראושראושראושראושראושראושראושראושראושראושר!!!!! הצילו לי את היום. באמת. ה' יברך אותם.

Bell J

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif אני רוצה חולצה כמו של קורט!

רק שבמקום שיהיה כתוב עליה LIKE BOYS יהיה כתוב עליה GAYS OBSESSION (תאמינו לי, אני אובססיבית ברמות, זה מחלה מוחית). Anyway, הקטע היחידי שביאס אותי בפרק היה הקטע עם אמה ו-וויל. לא יודעת, משום מה, לא מסוגלת לאהוב את הזוג הזה. משהו בו מפריע לי ואין לי מושג מה. למרות שמאוד אהבתי את דרך ההתמודדות שאמה עוברת לאובססיה שלה. מה שכן אהבתי בוויל הפרק זו הדרך שהוא מלמד את התלמידים שלו לאהוב את עצמם, למרות מה שהוא עשה לאמה. החולצה שלו קצת לא קשורה, במקום BUTT CHIN היה צריך להיות כתוב BUTT FACE. או משהו על השיער, לא יודעת, הבנאדם הזה ממש לא חתיך X-X. אה, נפלאות אי היכולת של קורי לרקוד ושילוב של זה בפרק - גאוני. לדעתי הסדרה הזו יותר מדי דובקת בקווין/פין/רייצ'ל, כשזה לא מעניין אף אחד (ברצינות, יותר מ3/4 אנשים שצופים בסדרה מסתכלים בה רק בשביל הקליין)! הקטע עם קווין (וכל הקטע שלה להיות פרום קווין כבר מיצה את עצמו בעונה הקודמת) היה מדהים, אבל מאוד לא אמיתי. כאילו, את לא אוהבת איך שאת נראית אז את הולכת ומתקנת את עצמך לחלוטין? ברצינות? זה שאני למשל לא אוהבת שאני רזה (וכל מי שלא כזו שתסתום את הפה כי אני הייתי מתה להשמין) אני לא הולכת ודוחסת כמויות של אוכל, אני מתמודדת עם מה שיש. אני גאה בלורן שהיא אוהבת את עצמה למרות הכל, שהיא כזו ביצ' מהשאול (אל תשאלו) ועדיין חזקה ומראה לכולם שהיא שווה למרות שהיא לא אידיאל היופי. פין. טוב, תמיד טענתי שחוסר היכולת שלו לרקוד יהרוג מישהו. במקרה הזה הוא הרג את האף של רייצ'ל. מה שכן הפריע לי שהוא עדיין לא החליט - קווין או רייצ'ל, בנאדם, פשוט תבחר וזהו! הקטע שראין מרפי גורם לו לעבור מדמות לדמות שוב ושוב ושוב ושוב ושוב... זה מתחיל למצות את עצמו. למרות שאהבתי את הקטע עם הלוקרים, הוא היה חמוד =]. אהבתי גם שפין באמת מתייחס אל קורט כאל אחיו! זה משהו שעבר שינוי משמעותי מאז הפרקים הראשונים. נכון שהוא קיבל אותו בפרק 8, אבל עדיין לא היה אפשר להרגיש בזה עד עכשיו. רייצ'ל, יהודיה קדושה שכמותך - ברצינות? A nose job? ללכת ולשנות משהו בעצמך למרות שאת טוענת שאת אוהבת את עצמך? הסכמתי עם פאק בנוגע לקטע של: "למה את האף של קווין?" יש לך מגוון רחב של אפים, בחרי לך אחד וזהו. או שתקשיבי לקורט. מדברים על שינויים - טינה: העיניים הכחולות ממש התאימו לה, וכל הנאום שהיא אמרה לרייצ'ל כל-כך נכון, אבל זו רייצ'ל - ראש בקיר ועמוק באדמה. סנטנה. טוב, אני בכלל צריכה לומר משהו? היא דמות מעולה - מבולבלת בעצמה ואני חושבת שזו הייתה הפעם הראשונה שאנחנו שומעים אותה מודה שהיא לסבית בארון. בפרק 15 היא אומרת שהיא נמשכת גם לבנים וגם לבנות, אז היה חשד שהיא B, אבל היא מודה שהיא לסבית ולדעתי זו כבר התקדמות. כל הקטע שלהחזיר את קורט כדי לזכות שוב בבריטני היה ממש מתוק, אבל להשתמש בדייב כדי להיות פרום קווין? LAME! למרות שנורא אהבתי את הרעיון שהיא הכתיבה לו את הנאום והקטע עם הג'קטים והברטים - היא ממש חמודה שמה. והחולצה שבריטני הכינה לה, פשוט למות
. לא הכי אהבתי את סצנה שפרסמו שסנטנה אומרת שצריך לשנות משהו בעצמך כדי לקבל את עצמך, אני חושבת שרואים את זה בסוף הפרק, שהיא כן לובשת את החולצה של בריטני אבל לא מופיעה, אז היא חצי מקבלת את עצמה. כמו שאמרנו, לסבית בארון. אוי והמשפט שלה - I gotta gay - ah go. מדברים על בריטני, זו הייתה הפעם הראשונה שהיא לא יוצאת כזו טיפשה (למרות החולצה). דייב. טוב, מה נאמר עליו, מלבד שהבטיחו לנו שהוא יצא מהארון (בפובמית) וזה לא קרה? כל הקטע של להיות גיי בארון ועוד אחד הבחורים הכי פופלרים ובריוניים בבית הספר זה ממש קשה, אבל הקטע שהוא יוצא עם סנטנה היה ממש עלוב. ברצינות בנאדם! אהבתי את השיחה שלו עם קורט במשרד של פינגס, אבל היה קצת קשה לי לקבל את העובדה שהוא לא מסכים עם קורט לגביי הקטע של PFLGs. אני מקווה שהוא יצא מהארון וכמה שיותר מהר (אגב,
נאמר שהוא יהיה מלך הפרום. לגביי ה-מלכה, זה נשאר חסוי בשבילכם ;). והגענו לזוג המלכותי - קורט ובליין. נתחיל מבליין (כי זה יותר קצר). מישהו מוכן להסביר לי איך דארן כריס גורם לגבות שלו להראות כ"כ מתוסכלות?! הבנאדם לקח שיעורים בהמחשת הרגשות שלו דרך הגבות או משהו כזה? כי הקטע שבסוף שהוא מביט בקורט נראה כאילו הוא באמת מתוסכל שהוא עוזב את דלטון. המשפט שלו עשה לי את כל הפרק: I still see you after school and weakends (ולאובססיבית גייז כמוני המחשבה הראשונה שעלתה זה - מרעידים את החדר של קורט!)
. אגב, ידעתם שבSOWN הייתה אמורה להיות נשיקה במקום החיבוק!? וראין פשוט הוריד אותה בפאקינג עריכה!!!11 ושוב, בתור אובססית גייז צרחתי במשך שעה על זה. ראין מרפי זונה. פשוט ביותר. אוקי, קורט. טוב, למה בעצם לפרט? לכו תראו את הפרק, אפשר להבין שמה לבד! הבנאדם מדהים! כל הקטע שהוא אמיתי עם כולם (שהוא אומר לטינה שזה כן כואב הטיול שלהם לניו-יורק ועם קורפסקי!), והבגדים החזרו לעצמם (לא עוד תלבושת מדים מזדיינת - קורט האמל חוזר ובסטייל! הוא והכובע...). מה שכן קצת עצבן אותי בקליין שהיה זה המהירות שהם נפרדו מהחיבוק (הם היו עם עיניים מבריקות וכמעט בכו!) והמהירות שבליין הלך (למרות שהוא הביט בקורט בפעם האחרונה
). אהבתי את מה שקורט אמר: I never say goddbay to you - קורט!
והאירונה שהשיר שהוא שר היה We never say goodbay חה! אגב, בנוגע לשיר, אני מתפלאה איך הם לא קפצו עליו, הוא היה כזה מתוק שאני הייתי עוצרת את השיר רק בשביל לקפוץ עליו מאושר (אניסה על הדרך, אבל זה רק משום שהוא כריס :p). והשיר בסוף - מאוהבתמאהובתמאהובת! אגב בשיר של הוורבלז, לא משנה כמה שמעתי אותו, כמעט בכיתי בו (ובהתחשב שיש לי אותו בMP, זה לא הכי עזר להתגבר על כל הסקוויקים והציוצים המאוד מכובדים שנפלטו מפי. היו גם כמה אווו!! אבל זה משהו אחר) - הם עשו אותו בצורה מדהימה! דאממ, היה שם פסנתר! הקטע עם השיר שעשו של ברברה - איזה אוסום זה היה, אני מתה על הפרקים שהם מצלמים בקניון, זה כזה טוטאלי אוסום (דארן!) והריקודים שמה הרבה יותר טובים מבתחרויות. הלבוש של קורט -
וגם חוסר היכולת של כריס לרקוד מצחיקה אותי בכל פעם מחדש XD. אהבתי מאוד את החולצות שהם עשו! במיוחד של בריטני ופאק - גאוניות! של ארטי הייתה די עלובה וגם של מרסדס, למרות הקטע של ה NO WEAVE (שאגב שזה אומר שהיא לא עושה צמות בשיער - לא שוזרת). וכמובן כמו הכותרת, החולצה המדהימה של קורט. אני חושבת שצריך לעשות יום כזה, שכל אחד יבוא עם חולצה של מה שהוא לא אוהב בעצמו וילמד לאהוב את זה (ולכתוב Myself לא נחשב). הפרק היה מדהיםמאמםמושלםמגניב ועוד מיליון מילות תיאור שמתחילות במ' אבל לא יכולות לתאר את כל המושלמות שהלכה שמה (והגם המילה מושלמות מתחילה במ'). BTW, מה הקטע עם השיער של סאם?

Bell J

New member
WTF?! כמה חפרתי X-X

ממ עוד משהו קטן, אני חושבת שמאז הפרקים של העונה הראשונה, חזרתי לאהוב מה שעשו לקורט בשיער (בשיר Born this way) כל פרק מעלים לו את השיער למעלה שוב ושוב ושוב, עד שזה הגיע למצב של תספורת סופרמן! לדעתי מאוד מתאים לו קוצים =]

neurotica

New member
רק בנוגע לחולצות שאת רוצה

אז חשבו בטמבלר על הרעיון הזה
שלדעתי זה מצוין, ואם זה היה קצת אופנסיב אז בהחלט הייתי מדפיסה כזו לעצמי, כי אני לחלוטין איתך בקטע הזה. (היה גם רעיון לחולצה שכתוב עליה fangirl, אבל פחות אהבתי. אני אשאר עם הstay calm and fangirl שלי.
) ואני מסכימה איתך בערך בנוגע לכל דבר שכתבת, חוץ מוואמה (וויל ואמה), לא יודעת, אני מחבבת אותם מאז העונה הראשונה ונמאס לי שמתעללים בהם (מה שיקרה גם בפרק הבא, ככל הנראה). ובנוגע לחולצה של מרסדס: נראה לי שweave זה לא צמות, אלא שזירה כזו שמאריכה / מגדילה את השיער. אני חושבת שכמעט לכל אפרו אמריקאית בארה"ב יש את זה (דברים שלומדים מטופ מודל..). ו, היא נולדה בלי שזירה, סו? אני חושבת שזה דווקא משהו שהיא גאה בו ולא משהו שהיא רוצה לשנות. אני חושבת שהיא גם שרה על זה בhell to the no, אבל זה היה קרוב מדי לנשיקה של קליין בפרק, אז לא באמת הקשבתי למילים של זה.

Bell J

New member
קראת את כל זה? שאפו!

LOL, אהבתי את החולצה! אמרתי שWEAVE זה צמות?
התכוונתי שזה לקלוע צמות כאילו, כמו שאמרת. אני לא חושבת שמישהו באמת התייחס לשיר שלה. כלומר, עצרתי את הפרק בשביל להריץ את הסצנה של הנשיקה שוב ושוב ושוב שוב (וצעקתי בפעם הראשונה, השנייה והעשירית כשהשיר המזדיין שלה קטע את הנשיקה השנייה).

neurotica

New member
אמ, כן. הכוונתי אם זה **לא** היה אופנסיב.

באמת שצריך לשלול לי את זכויות האינטרנט על כאלה דברים.

spiceupmylife1

New member
טופמודל!!!../images/Emo23.gif|../images/Emo262.gif../images/Emo100.gif

איזה ענה מעולה!! בריטני

hodaya96

New member
בקשר לחולצה

גם אני כזאת
חברות שלי צוחקות עליי כל הזמן בגלל זהXD וכל מה שרשמת פשוט
אחד גדול..

svety

New member
היה מושלם.

צפיתי בו אתמול ב1 וחצי בלילה, גמורה מעייפות, והיה... מדהים. מדהים מדהים מדהים.

YourStarDust

New member
אמרתם כבר הכל../images/Emo140.gif אני רק אוסיף ש...

אני רוצה שכל פרק יהיה 60 דקות
היה ממש כיף ובכלל לא הרגשתי את זה. קיבלנו עוד 15 דקות כמעט שממש לא העיקו על הפרק, אני מניחה שבפרק רגיל היו מקצרים חצי מהשיר של קורט, היו מורידים את ריקודיי הברברה בקניון, מצמצמים את ההתעסקות המעמיקה בכל סיפור ועוד סצנות קטנות פה ושם. אז בסה"כ בא לי כל פרק ככה

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אני עוברת על הודעות ישנות, ולכן גם לא מגיבה ממש (וגם בלהשלים הודעות אני עושה הפסקה ארוכה תכף)... אבל ממש רציתי להגיב. שמחתי שהחזרה של קורט לא גרמה למשהו באמת רע לקליין (ציפיתי לתגובה רעה, לא רק עצב) SOWK
דארן באמת שר את השיר של אחותי!! בהשפעתה ובהשפעת גלי, כשחידשתי יום את הפליליסט שלי (החלפתי כרטיס), העברתי גם את השירים שיש לה של keanne. ולא מזמן שוב התגעגעתי לאחותי בטירוף, אז הפעלתי קצת את השיר (מי שלא קרא את אף אחת מהחפירות שכתבתי על זה בעבר- השיר הזה מזכיר לי את אחותי). רק חבל שסיפלרו לה שיהיה שיר של קין, היא גם אמרה שברגע שהיא ידעה היא ציפתה שזה יהיה זה... הייתי רוצה לראות אותה עם פרצוץ מופתע ומוקסם בנוגע לזה. הסיפור של קוווין הדהים אותי. אם כי נראה לי מוזר שרק עכשיו חושפים סוד שהיה כל כך משמעותי בשבילה. עם כל דימוי הגוף הזה שלה- היא לא נזכרה בזה כשהיא הייתה בהיריון? גם הפריע י שאחרי שהם מקבלים את עצמם לורן שוקלת לצבוע את השיער (זה לא קריטי וגם היה בקטע חמוד, אבל עדיין נראה לי מוזר). פרק מדהים.
רק... אכזב אותי קצת שקופסקי אמנם קיבל את עצמו יותר, אני מניחה- אבל לא לגמרי (למרות שאני מבינה שתהליכים כאלה לא קורים ברגע. חשוב לי שזה יקרה מתישהו...). בטח אזכר בעוד הרבה דברים... ו-XD, עכשיו, ךמשל, נזכרתי- איזה כיף שקורט חזר לND!!

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif והנה התוספת

אה, וכי אני קטנונית- *למשל *פלייליסט התגעגעתי לחברות של קורט ורייצ'ל (ולא יצא לי להגיב על הפרק הקום- אבל שמחתי שסוף היה קטע חמוד של רייצ'ל ומרסדס. ואם כבר- גם היה לי עצוב על הפרידה של וויל והולי, אפילו שזה מעלה את הסיכויים של וואמה, ואני אוהבת אותם מאוד). זה היה חמוד. ^^ ואני בטוה שכשלא הייתי בבית נזכרתי בעוד משהו שרציתי להוסיף.

dilan angel

New member
אדיר אדיר אדיר!!!!! ../images/Emo23.gif

אחד הפרקים היפים של גלי עד עכשיו העניין הוא שכל הרעש מסביב היה "הפרק של ליידי גאגא" וחוץ מהשיר בסוף לא היה ליידי גאגא בכלל...\ אולי זאת רק אני שציפיתי... בכל מקרה אני מתאהבת בסנטנה מפרק לפרק
מה שרציתי להוסיף לכל העניין שהיא נהפכה להיות "לסבית" כל כך מופרך וכל כך מונפץ שזה לא ייאמן אני אישית אהבתי את הטוויסט הזה, מאוד...אבל זה באמת בא משומקום וזה לא קשור בכלל לדמות שנבנתה מלכתחילה... נהנתי מכל דקה הפרק, אפילו עם הקטעים עם אמה

למעלה