../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif אני רוצה חולצה כמו של קורט!
רק שבמקום שיהיה כתוב עליה LIKE BOYS יהיה כתוב עליה GAYS OBSESSION (תאמינו לי, אני אובססיבית ברמות, זה מחלה מוחית). Anyway, הקטע היחידי שביאס אותי בפרק היה הקטע עם אמה ו-וויל. לא יודעת, משום מה, לא מסוגלת לאהוב את הזוג הזה. משהו בו מפריע לי ואין לי מושג מה. למרות שמאוד אהבתי את דרך ההתמודדות שאמה עוברת לאובססיה שלה. מה שכן אהבתי בוויל הפרק זו הדרך שהוא מלמד את התלמידים שלו לאהוב את עצמם, למרות מה שהוא עשה לאמה. החולצה שלו קצת לא קשורה, במקום BUTT CHIN היה צריך להיות כתוב BUTT FACE. או משהו על השיער, לא יודעת, הבנאדם הזה ממש לא חתיך X-X. אה, נפלאות אי היכולת של קורי לרקוד ושילוב של זה בפרק - גאוני. לדעתי הסדרה הזו יותר מדי דובקת בקווין/פין/רייצ'ל, כשזה לא מעניין אף אחד (ברצינות, יותר מ3/4 אנשים שצופים בסדרה מסתכלים בה רק בשביל הקליין)! הקטע עם קווין (וכל הקטע שלה להיות פרום קווין כבר מיצה את עצמו בעונה הקודמת) היה מדהים, אבל מאוד לא אמיתי. כאילו, את לא אוהבת איך שאת נראית אז את הולכת ומתקנת את עצמך לחלוטין? ברצינות? זה שאני למשל לא אוהבת שאני רזה (וכל מי שלא כזו שתסתום את הפה כי אני הייתי מתה להשמין) אני לא הולכת ודוחסת כמויות של אוכל, אני מתמודדת עם מה שיש. אני גאה בלורן שהיא אוהבת את עצמה למרות הכל, שהיא כזו ביצ' מהשאול (אל תשאלו) ועדיין חזקה ומראה לכולם שהיא שווה למרות שהיא לא אידיאל היופי. פין. טוב, תמיד טענתי שחוסר היכולת שלו לרקוד יהרוג מישהו. במקרה הזה הוא הרג את האף של רייצ'ל. מה שכן הפריע לי שהוא עדיין לא החליט - קווין או רייצ'ל, בנאדם, פשוט תבחר וזהו! הקטע שראין מרפי גורם לו לעבור מדמות לדמות שוב ושוב ושוב ושוב ושוב... זה מתחיל למצות את עצמו. למרות שאהבתי את הקטע עם הלוקרים, הוא היה חמוד =]. אהבתי גם שפין באמת מתייחס אל קורט כאל אחיו! זה משהו שעבר שינוי משמעותי מאז הפרקים הראשונים. נכון שהוא קיבל אותו בפרק 8, אבל עדיין לא היה אפשר להרגיש בזה עד עכשיו. רייצ'ל, יהודיה קדושה שכמותך - ברצינות? A nose job? ללכת ולשנות משהו בעצמך למרות שאת טוענת שאת אוהבת את עצמך? הסכמתי עם פאק בנוגע לקטע של: "למה את האף של קווין?" יש לך מגוון רחב של אפים, בחרי לך אחד וזהו. או שתקשיבי לקורט. מדברים על שינויים - טינה: העיניים הכחולות ממש התאימו לה, וכל הנאום שהיא אמרה לרייצ'ל כל-כך נכון, אבל זו רייצ'ל - ראש בקיר ועמוק באדמה. סנטנה. טוב, אני בכלל צריכה לומר משהו? היא דמות מעולה - מבולבלת בעצמה ואני חושבת שזו הייתה הפעם הראשונה שאנחנו שומעים אותה מודה שהיא לסבית בארון. בפרק 15 היא אומרת שהיא נמשכת גם לבנים וגם לבנות, אז היה חשד שהיא B, אבל היא מודה שהיא לסבית ולדעתי זו כבר התקדמות. כל הקטע שלהחזיר את קורט כדי לזכות שוב בבריטני היה ממש מתוק, אבל להשתמש בדייב כדי להיות פרום קווין? LAME! למרות שנורא אהבתי את הרעיון שהיא הכתיבה לו את הנאום והקטע עם הג'קטים והברטים - היא ממש חמודה שמה. והחולצה שבריטני הכינה לה, פשוט למות
. לא הכי אהבתי את סצנה שפרסמו שסנטנה אומרת שצריך לשנות משהו בעצמך כדי לקבל את עצמך, אני חושבת שרואים את זה בסוף הפרק, שהיא כן לובשת את החולצה של בריטני אבל לא מופיעה, אז היא חצי מקבלת את עצמה. כמו שאמרנו, לסבית בארון. אוי והמשפט שלה - I gotta gay - ah go. מדברים על בריטני, זו הייתה הפעם הראשונה שהיא לא יוצאת כזו טיפשה (למרות החולצה). דייב. טוב, מה נאמר עליו, מלבד שהבטיחו לנו שהוא יצא מהארון (בפובמית) וזה לא קרה? כל הקטע של להיות גיי בארון ועוד אחד הבחורים הכי פופלרים ובריוניים בבית הספר זה ממש קשה, אבל הקטע שהוא יוצא עם סנטנה היה ממש עלוב. ברצינות בנאדם! אהבתי את השיחה שלו עם קורט במשרד של פינגס, אבל היה קצת קשה לי לקבל את העובדה שהוא לא מסכים עם קורט לגביי הקטע של PFLGs. אני מקווה שהוא יצא מהארון וכמה שיותר מהר (אגב,
נאמר שהוא יהיה מלך הפרום. לגביי ה-מלכה, זה נשאר חסוי בשבילכם

. והגענו לזוג המלכותי - קורט ובליין. נתחיל מבליין (כי זה יותר קצר). מישהו מוכן להסביר לי איך דארן כריס גורם לגבות שלו להראות כ"כ מתוסכלות?! הבנאדם לקח שיעורים בהמחשת הרגשות שלו דרך הגבות או משהו כזה? כי הקטע שבסוף שהוא מביט בקורט נראה כאילו הוא באמת מתוסכל שהוא עוזב את דלטון. המשפט שלו עשה לי את כל הפרק: I still see you after school and weakends (ולאובססיבית גייז כמוני המחשבה הראשונה שעלתה זה - מרעידים את החדר של קורט!)
. אגב, ידעתם שבSOWN הייתה אמורה להיות נשיקה במקום החיבוק!? וראין פשוט הוריד אותה בפאקינג עריכה!!!11 ושוב, בתור אובססית גייז צרחתי במשך שעה על זה. ראין מרפי זונה. פשוט ביותר. אוקי, קורט. טוב, למה בעצם לפרט? לכו תראו את הפרק, אפשר להבין שמה לבד! הבנאדם מדהים! כל הקטע שהוא אמיתי עם כולם (שהוא אומר לטינה שזה כן כואב הטיול שלהם לניו-יורק ועם קורפסקי!), והבגדים החזרו לעצמם (לא עוד תלבושת מדים מזדיינת - קורט האמל חוזר ובסטייל! הוא והכובע...). מה שכן קצת עצבן אותי בקליין שהיה זה המהירות שהם נפרדו מהחיבוק (הם היו עם עיניים מבריקות וכמעט בכו!) והמהירות שבליין הלך (למרות שהוא הביט בקורט בפעם האחרונה
). אהבתי את מה שקורט אמר: I never say goddbay to you - קורט!
והאירונה שהשיר שהוא שר היה We never say goodbay חה! אגב, בנוגע לשיר, אני מתפלאה איך הם לא קפצו עליו, הוא היה כזה מתוק שאני הייתי עוצרת את השיר רק בשביל לקפוץ עליו מאושר (אניסה על הדרך, אבל זה רק משום שהוא כריס

). והשיר בסוף - מאוהבתמאהובתמאהובת! אגב בשיר של הוורבלז, לא משנה כמה שמעתי אותו, כמעט בכיתי בו (ובהתחשב שיש לי אותו בMP, זה לא הכי עזר להתגבר על כל הסקוויקים והציוצים המאוד מכובדים שנפלטו מפי. היו גם כמה אווו!! אבל זה משהו אחר) - הם עשו אותו בצורה מדהימה! דאממ, היה שם פסנתר! הקטע עם השיר שעשו של ברברה - איזה אוסום זה היה, אני מתה על הפרקים שהם מצלמים בקניון, זה כזה טוטאלי אוסום (דארן!) והריקודים שמה הרבה יותר טובים מבתחרויות. הלבוש של קורט -
וגם חוסר היכולת של כריס לרקוד מצחיקה אותי בכל פעם מחדש XD. אהבתי מאוד את החולצות שהם עשו! במיוחד של בריטני ופאק - גאוניות! של ארטי הייתה די עלובה וגם של מרסדס, למרות הקטע של ה NO WEAVE (שאגב שזה אומר שהיא לא עושה צמות בשיער - לא שוזרת). וכמובן כמו הכותרת, החולצה המדהימה של קורט. אני חושבת שצריך לעשות יום כזה, שכל אחד יבוא עם חולצה של מה שהוא לא אוהב בעצמו וילמד לאהוב את זה (ולכתוב Myself לא נחשב). הפרק היה מדהיםמאמםמושלםמגניב ועוד מיליון מילות תיאור שמתחילות במ' אבל לא יכולות לתאר את כל המושלמות שהלכה שמה (והגם המילה מושלמות מתחילה במ'). BTW, מה הקטע עם השיער של סאם?