עונה 2 פרק 18

../images/Emo58.gifאז ככה

יש מצב שציפיתי קצת ליותר אבל בסה"כ עדיין נהניתי מהפרק. אהבתי את הדואט של רייצ'ל וקווין, ואת הביצוע של הוורבלס (יותר בגלל השיר המהמם!) וכמובן את הביצוע לשיר של ליידי גאגא. לגבי העלילה, היו כמה קווים יפים וכמה פחות. במהלך הפרק שיניתי את דעתי על קווין כמה וכמה פעמים
אהבתי את הסצינה של קווין ופין והלוקרים היא היתה מיוחדת. סנטנה ממשיכה להיות מלכה מפרק לפרק- only Straight i am is Straight bitch חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חושב שהבנתי עוד יותר למה אני כ"כ אוהב את פאק, בגלל שגם בדברים, במחוות ובתגובות הכי קטנות שלו הוא יוצא כזה מלך
למשל שהוא כאילו מקיא כשסנטנה מודיעה שהיא יוצאת עם דייב, בשיר ברברה סטרייסנד (ממליץ לכם לעקוב אחריו איך שהוא רוקד והפרצופים שהוא עושה
) וגם בפרק הקודם כל הפרצופים שהוא עשה תוך כדי הביצועים חחחחחחח זהו כרגע
עכשיו הבנתי מאיפה התמונה הזאת צולמה ושהם העלו לטוויטר

../images/Emo58.gifאז ככה

יש מצב שציפיתי קצת ליותר אבל בסה"כ עדיין נהניתי מהפרק. אהבתי את הדואט של רייצ'ל וקווין, ואת הביצוע של הוורבלס (יותר בגלל השיר המהמם!) וכמובן את הביצוע לשיר של ליידי גאגא. לגבי העלילה, היו כמה קווים יפים וכמה פחות. במהלך הפרק שיניתי את דעתי על קווין כמה וכמה פעמים
אהבתי את הסצינה של קווין ופין והלוקרים היא היתה מיוחדת. סנטנה ממשיכה להיות מלכה מפרק לפרק- only Straight i am is Straight bitch חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חושב שהבנתי עוד יותר למה אני כ"כ אוהב את פאק, בגלל שגם בדברים, במחוות ובתגובות הכי קטנות שלו הוא יוצא כזה מלך
למשל שהוא כאילו מקיא כשסנטנה מודיעה שהיא יוצאת עם דייב, בשיר ברברה סטרייסנד (ממליץ לכם לעקוב אחריו איך שהוא רוקד והפרצופים שהוא עושה
) וגם בפרק הקודם כל הפרצופים שהוא עשה תוך כדי הביצועים חחחחחחח זהו כרגע
עכשיו הבנתי מאיפה התמונה הזאת צולמה ושהם העלו בזמנו לטוויטר

boopy 1

New member
וואו!!../images/Emo58.gif

היה פרק מ-ו-ש-ל-ם! הכל היה פשוט מעולה ריצ'ל ואף שלה נורא הצחיקו אותי ולורן ופאק בקטע שהם פורצים לתיקים האישיים היו מעולים!! ו"פרוייקט ברברה" היה מטורף! והשירים איזה כייף! בורן דיס ויי היה מהמם! הוורבלרס מרגשים בטירוף (ראיתי את הקטע כל כך הרבה פעמים לפני הפרק ועדיין הוא ריגש אותי הפעם) הדואט של ברי ולוסי היה מושלם
וקורט.. קורט חזר!!!!!! איזה כייף!! אבל בלי ספק, הפרק הזה שייך לדמות שהופכת להיות הדמות האוהבה עלי - סנטנה! הביץ המלכותית! אני פשוט אוהבת אותה! בהתחלה עוד הרמתי גבה לגבי ההתנהלות שלה עם קרופסקי אבל זה היה שווה א. כי זה החזיר את קורט ב. כי היה הרבה זמן סנטנה ו..ג. החולצה של בריטני בסוף...(עד עכשיו אני מחייכת)
טוב חפרתי מלא אבל היה פרק ממש ממש טוב היה שווה לחכות

A TotalGleek

New member
לא מאמינה שאני אומרת את זה ...

אבל היה קצת פחות ממה שציפיתי .. כנראה שקראתי פה קצת יותר מדי תגובות על הפרק . מודה-הפרק היה טוב , טוב מאוד אפילו .. אבל ציפיתי לקצת יותר . (וגם קצת יותר קליין) נראה לי שנסחפו קצת עם הקטע של האף של רייצ'ל ... השירים היו מ-ד-ה-י-מ-י-ם !! במיוחד SOWK (אעא דארן!!) ו- I feel pretty/unprety . אווף ,
הלורן הזאת !!
כל כך ריחמתי על קווין
אגב .. לא אמרו שהפרק יהיה 90 דק'?? היה רק 60 ..

כי עם הפרסומות באמצע זה מגיע ל-90 דקות

זה כמו שפרק רגיל אצלם נמשך שעה עם הפרסומות ואצלנו רק ארבעים ומשהו דקות...

A TotalGleek

New member
נזכרתי בכל כך הרבה דברים !!!!!

מס' דברים שאהבתי .... : -כשרייצ'ל הדביקה אפים על המראה שלה .... אני היחידה שמתה מצחוק ?? -אני יודעת שתהרגו אותי .. אבל אני ממש מחבבת את פין !! , השיר שלו היה חמוד (פחות אהבתי את השיר עצמו) , והוא כזה עקום ו-dorky שזה מצחיק ומקסים באותו זמן :) וממש אהבתי אותו בקטע עם התמונה של לוסי קבוסי . -הפרצופים של פאקקקקק !! -ברברה סטרייסנד .. תמיד אהבתי את השיר אבל לא יכולתי לשמוע יותר מדקה וחצי ממנו .. גלי גרמו לי לשבור את השיא .. והריקוד היה מדהים ! במיוחד הקטע על המדרגות הנעות וה"מיני" ריקוד של פאק . -היה ממש מצחיק לראות את קארופסקי מדבר על סנטאנה "המלאך השומר" אבל השיא היה כשהם לבשו את הבגדים של הקלאב-אגיינס-בוליינג שלהם .. הם נראו כמו פופאי באדום ~ לא הפסקתי לצחוק !!! ~ -החולצות המצחיקות : I'm With stoopid(חץלמעלה) , i'm with stupid (חץ למטה) - הריקוד של קורט בברברה סטרייסנד בהתחלה !!! קורט כ"כ מצחיק אותי עם הריקודים שלו .. גם ב-Misery .. זה כזה גרוע שזה מביך כבר .. אבל זה מה שעושה את זה כזה חמוד !! -קווין , למרות שתמיד אהבתי אותה ... דברים שלא אהבתי : -הכובע של קווין . -כשהם שרים תוך כדי העלילה (רייצ'ל וקווין בזמן ה"ניתוח" לדוגמא .. ) -את החולצות הטיפשיות בקטע שזה כבר מביך ... Brown Eyes,Four Eyes -לורן,ומעולם לא אהבתי או אוהב . - סאם הוציא רק משפט אחד בכל הפרק . ז-ה ל-א ב-ס-ד-ר !!

mich223

New member
מדהים פדיגיגגכעגחע ../images/Emo23.gif

איך מנסחים את זה בכתב? הודעה נורמאלית כשאני ארגע.ואוכל לנשום!

sondheims Dot

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo18.gif חפירה ../images/Emo18.gif

אני אתחיל מזה שהיום בבוקר מאוד אהבתי את הפרק. קמתי במיוחד שעה וחצי מוקדם יותר לפני הקורס כדי לראות אותו. כל כך אהבתי, ששיגעתי את כל כיתת הפסיכומטרי שלי כשזימזמתי born this way. המורה שלח אותי לזמזמם בחוץ ולא הסכים להכניס אותי עד שהבטחתי שהם לא ישמעו יותר את השם קורט במשך לפחות שבוע.
נתחיל מההתחלה- בא לי להוריד לרופא של רייצ'ל את הראש. אם מישהו היה מנסה לגרום לי להרגיש ככה לגבי עצמי רק כדי להרוויח עוד כסף.. הוא היה ננשך, וחזק. שנית, יפה מצד פין לקחת את רייצ'ל לרופא. פעם האחרונה שהוא עשה את זה זה היה כדי לחתור מתחת לג'סי. טוב לגלות שהוא גם אדם הגון. וויל ואמה- התגעעתי לוויל ואמה של העונה הראשונה. נחמד שהם חזרו. והקטע של הג'ינג'ר הצחיק אותי מאוד
גם ההתערבות של וויל עם הפירות הייתה במקום. הגיע הזמן שהOCD של אמה יפסיק להיות בדיחה. בכיתי בסצנה שלה אצל הפסיכולוגית.. אני יודעת שזה לא באותה רמה, וזה בטח ישמע בכייני, אבל לי הפרעת קשב וריכוז שלחלוטין משבשת לי את החיים בדברים הקטנים והייתי צריכה ללמוד להפוך את עצמי להפרעה, באיזשהו מקום. כל ההתנהלות שלי סובבת סביב ההיפראקטיביות שלי ואני מגדירה את חוסר הריכוז התמידי, השכחנות וחוסר היכולת להקשיב למשהו יותר מחצי דקה כתכונות אופי מרכזיות שלי. לשמוע שזה בסדר להיות מי שאני גם בלי כל זה, שאלו רק תסמינים ולא אני... זאת הייתה התגלות. תודה, ראיין מרפי, שדיברת כמו אלי. פאק ולורן- אני כל כך אוהבת אותם! הם הזוג החביב אלי אחרי קליין. משהו בהם פשוט עובד! אני גם מאוד אוהבת את לורן. אני לא הבחורה הכי... אממ... ~חטובה~ בעצמי, ואני לגמרי מבינה מה עובר אליה. היא ללא ספק מקור השראה. כל סיפור העלילה של רייצ'ל, קווין והאף- יצאו מזה שני דברים טובים. הריקוד בקניון והמאש אפ. השיר שלהן הוא ללא ספק אחד השירים היפים שיצא לי לשמוע מחוץ לעולם מחזות הזמר. בלי קשר לגלי או לנסיבות מאחוריו. פשוט מקסים. בנוגע לברברה אינטרוונטשן- משעשע ביותר, קצת מיותר. הבר הכי טוב שיצא משם הוא שכריס קולפר, שעד עכשיו היה חמוד ומלאכי, הפך לכמה שניות לpure sex! כל הריב מאחורי מלכת הנשף- אני כל כך כל כך מרחמת על קווין. הסיפור הזה מסביר הרבה מאוד עליה, ואני מאוד מחבבת אותה עכשיו. כל כך לא סבלתי אותה, אבל אני מרגישה מאד שונה עכשיו. מה שלורן עשתה היה לא בסדר!! אבל כשהיא התנצלה בסוף סלחתי לה. שתיהן למדו מזה. עכשיו, אני יודעת שאהבתם את סנטנה בפרק הזה, אבל אני ממש ממש סולדת ממנה עכשיו. לפני שאתם סוקלים אותי, תקשיבו עד הסוף. אם היא הייתה משכנעת את קורופסקי להצטרף אליה בדרך טובה, מסבירה לו שזה לטובת כולם וכדאי שיתגבר על עצמו, הייתי מעודדת אותה. אבל לתחמן אנשים, להעמיד פנים אכפתיות לתועלת אישית ולאיים להוציא מישהו מהארון בכוח כשאת בעצמך שם? לא בסדר, ולא משנה כמה כלבה היא. כשהיא אמרה לקורפסקי שאו שהוא ישתף פעולה או שהחיים שלו נגמרו נגמרה גם הסימפטיה שלי כלפיה. לא בסדר, שוב סצנת הארונית- יפה ומקורי. אהבתי את זה מאוד
. השיר של פין... אה, סבבה. לא יותר. לא יכנס לפלייליסט שלי. אה, ואני אוהבת את מייק וטינה. מאוד! במשרד של פיגנס- ברט מלך!! ואני כל כך שמחה שקורט חוזר כדי להיות חלק מההסבר על סובלנות, ולא רק בגלל נשיונלס. כל כך פחדתי שהם ידרדרו את זה למשהו כמו "טוב, וורבלרז, תודה שהייתם נחמדים אלי, אבל אתם הפסדתם. אני הולך להיות עם המנצחים עכשיו ונוטש אתכם ואת החבר שלי מאחור. ביי!" אתם מכירים את גלי, זה יכול היה להיגמר ככה. עכשיו- SOWN היה כל כך מרגש... אני ראיתי את הקליפ פעם אחת לפני (לא הצלחתי להחיק את עצמי!) אבל לראות את זה בפרק עצמו.... לראות את הבעות הפנים של בליין, את החיבוק של קורט עם פין... את הדמעות בעניינים של בליין.... כמו שאמרתי כבר בהודעה אחרת, בכיתי כל כך חזק שאבא שלי נכנס לבדוק אם אני בסדר. I'll neve say goodbye to you הפך להיות ה you moved me החדש. אני כל כך אוהבת את הזוג הזה. הרגע היה פשוט מושלם. אני יודעת שהרבה אנשים ציפו לנשיקה, אבל תהיו הגיוניים- הם באמצע בית הספר, כולם צופים בהם, כולל כל הספורטאים... אני לגמרי בעד שווין וקבלה, אבל זה לא היה נגמר טוב. גולת הכותרת-As If We Never Said Goodbye. אני אוהבת את השיר הזה. אוהבת אותו כבר שלוש שנים, מאז שראיתי אותו מבוצע מחזמר שנקרא sunset boulevard באחד הריוויבלים שלו בלונדון.ההבחירה מושלמת, וכריס קולפר מבצע אותו כל כך מדהים... מעביר את הרגשות בצורה מושלמת. במקור הוא מושר ע"י כוכבת עבר חצי משוגעת, שהתהילה עזבה אותה והיא נכנסת לאחד האולפנים. הוא הצליח לתת את הדגשים באותם המקומות, אבל להעניק לשיר משמעות אחרת. אין מילה אחרת חוץ ממושלם. הסצנה בין בריטני לסנטנה... אני אוהבת את בריטני עם ארטי. אני מחבבת את ארטי. אני לא בוסלת את סנטנה. אבל הסצנה הזאת הייתה פשוט יפיפיה וכמובן- BTW. כבר סיפרתי לכם את ההשפעה שהייתה לו עלי. קטע מוצלח, מתוזמן, מצחיק, שיר ענק... כמו בימים הטובים של קטעי הסיום של גלי. קורט סקסי ברמה מפחידה, השיר מדבק... דרך מושלמת לסיים את הפרק. ההופעה הזאת ללא ספק נכנסת למקום השני או השלישי ברשימת ההופעות שאני הכי אוהבת. כל כך כל כך מוצלח!! לסיכום- אהבתי. מאוד. לא היה EPIC כמו שציפיתי, אבל איזה פרק היה עומד בציפיות של קליין ביחד, אכזבה בשבוע שעבר וחודש וחצי של המתנה?? לכן, אני נתנת לפרק את הציון תשע וחצי מתוך 10. סך הכל? היה שווה לחכות

neurotica

New member
ייאי, אני לא החופרת היחידה. ../images/Emo8.gif

ואיזה כיף לשמוע שאני לא הפסיכית היחידה שקמה שעה מוקדם יותר בשביל זה. בחיים לא עשיתי את זה, אני מסוג האנשים שקמים רבע שעה לפני שצריך מהבית ומתאפרים באוטובוס כי אני לא רוצה לבזבז שעות שינה.
יכול להיות שאת צודקת ואני סתם מסונוורת מההערות הסרקסטיות של סנטנה. כן, היא כלבה. וכן היא מניפולטיבית. אפשר לומר אפילו שהיא כלבה מניפולטיבית.
אבל עדיין, יש משהו בדמות שלה שמאפשר לי לא לשנוא אותה. למרות שאת צודקת לחלוטין צודקת, לאיים להוציא מישהו מהארון זה רע. לגבי הסצנה בחדר של המנהל - אני מסכימה איתך, חששתי שיעשו את החזרה של קורט בקטע של להיות עם מנצחים. אבל יותר חששתי שזה בשילוב עם הקטע עם קרופסקי יהיה משהו כזה: http://fc01.deviantart.net/fs71/i/2011/114/e/9/glee__redemption_by_muchacha10-d3eqmaj.jpg . אם יהיה משהו כזה הסדרה תאבד כל אמינות. אני באמת מעדיפה את הקונספריציה הלסבו-הומואים שלו עם סנטנה על פני זה. I'll never say goodbye to you.
ואוף איתכם ועם ההגיון שלכם. רציתי נשיקה. (למרות שאני חייבת לציין שלפחות בתחילת השיר זה לא נראה כאילו לאנשים שיושבים על המדרגות ממש מזיז שיש פתאום תריסר בנים מזמרים במדים, אז אולי הם לא היו שמים לב.) אני שונאת כל אדם ואדם שיראה את BTW לייב.

Ayelet 363

New member
הייתי בטוחה

שהם יתנשקו רגע לפני שהם התחבקו (אחרי SOWK). גם אני רציתי נשיקה...

y a m i girl

New member
למה לשנוא אותי../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

אני לגמרי מסכימה איתך על סנטנה. ואו, הסצנה אצל המנהל - לגמרי נכון!! אם זה היה כמו בפאנארט הייתי מתה, כאילו, אמינות, מישו?!

y a m i girl

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

שמעי, אני מסכימה איתך על רוב הדברים. אבל אני פשוט לא מסוגלת לשנוא את סנטנה. כן, הדרך שהיא עשתה את זה בה הייתה מ-ז-ע-ז-ע-ת, כאילו, לאיים על מישו להוציא אותו מהארון ( למרות שאני חושבת שזה ספציפית משהו שהיא לא הייתה עושה באמת, היא פשוט ידעה שאין סיכוי שהוא יגיד לה לא) פשוט לא לעניין בכללללל, אבל סוג של "סלחתי" לה על זה, כי כמו שאמרתי אני לא חושבת שזה משו שהיא תעשה (למרות שגם רק לאיים זה לא בסדר). סנטנה זאת סנטנה ואני פשוט לא מסוגלת שלא לאהוב אותה. ולמי אכפת, בזכותה קורט חזר, אני שמחה
ועכשיו שבליין יעבור גם ואני אהיה מאושרת. ובקשר לנשיקה, כן, זה יהיה לא חכם בכלל להתנשק שם עם כל הספורטאים וזה, אבל זה כ"כ דרשששש נו!

sondheims Dot

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gifחפירה../images/Emo18.gif

אני אתחיל מזה שהיום בבוקר מאוד אהבתי את הפרק. קמתי במיוחד שעה וחצי מוקדם יותר לפני הקורס כדי לראות אותו. כל כך אהבתי, ששיגעתי את כל כיתת הפסיכומטרי שלי כשזימזמתי born this way. המורה שלח אותי לזמזמם בחוץ ולא הסכים להכניס אותי עד שהבטחתי שהם לא ישמעו יותר את השם קורט במשך לפחות שבוע.
נתחיל מההתחלה- בא לי להוריד לרופא של רייצ'ל את הראש. אם מישהו היה מנסה לגרום לי להרגיש ככה לגבי עצמי רק כדי להרוויח עוד כסף.. הוא היה ננשך, וחזק. שנית, יפה מצד פין לקחת את רייצ'ל לרופא. פעם האחרונה שהוא עשה את זה זה היה כדי לחתור מתחת לג'סי. טוב לגלות שהוא גם אדם הגון. וויל ואמה- התגעעתי לוויל ואמה של העונה הראשונה. נחמד שהם חזרו. והקטע של הג'ינג'ר הצחיק אותי מאוד
גם ההתערבות של וויל עם הפירות הייתה במקום. הגיע הזמן שהOCD של אמה יפסיק להיות בדיחה. בכיתי בסצנה שלה אצל הפסיכולוגית.. אני יודעת שזה לא באותה רמה, וזה בטח ישמע בכייני, אבל לי הפרעת קשב וריכוז שלחלוטין משבשת לי את החיים בדברים הקטנים והייתי צריכה ללמוד להפוך את עצמי להפרעה, באיזשהו מקום. כל ההתנהלות שלי סובבת סביב ההיפראקטיביות שלי ואני מגדירה את חוסר הריכוז התמידי, השכחנות וחוסר היכולת להקשיב למשהו יותר מחצי דקה כתכונות אופי מרכזיות שלי. לשמוע שזה בסדר להיות מי שאני גם בלי כל זה, שאלו רק תסמינים ולא אני... זאת הייתה התגלות. תודה, ראיין מרפי, שדיברת כמו אלי. פאק ולורן- אני כל כך אוהבת אותם! הם הזוג החביב אלי אחרי קליין. משהו בהם פשוט עובד! אני גם מאוד אוהבת את לורן. אני לא הבחורה הכי... אממ... ~חטובה~ בעצמי, ואני לגמרי מבינה מה עובר אליה. היא ללא ספק מקור השראה. כל סיפור העלילה של רייצ'ל, קווין והאף- יצאו מזה שני דברים טובים. הריקוד בקניון והמאש אפ. השיר שלהן הוא ללא ספק אחד השירים היפים שיצא לי לשמוע מחוץ לעולם מחזות הזמר. בלי קשר לגלי או לנסיבות מאחוריו. פשוט מקסים. בנוגע לברברה אינטרוונטשן- משעשע ביותר, קצת מיותר. הבר הכי טוב שיצא משם הוא שכריס קולפר, שעד עכשיו היה חמוד ומלאכי, הפך לכמה שניות לpure sex! כל הריב מאחורי מלכת הנשף- אני כל כך כל כך מרחמת על קווין. הסיפור הזה מסביר הרבה מאוד עליה, ואני מאוד מחבבת אותה עכשיו. כל כך לא סבלתי אותה, אבל אני מרגישה מאד שונה עכשיו. מה שלורן עשתה היה לא בסדר!! אבל כשהיא התנצלה בסוף סלחתי לה. שתיהן למדו מזה. עכשיו, אני יודעת שאהבתם את סנטנה בפרק הזה, אבל אני ממש ממש סולדת ממנה עכשיו. לפני שאתם סוקלים אותי, תקשיבו עד הסוף. אם היא הייתה משכנעת את קורופסקי להצטרף אליה בדרך טובה, מסבירה לו שזה לטובת כולם וכדאי שיתגבר על עצמו, הייתי מעודדת אותה. אבל לתחמן אנשים, להעמיד פנים אכפתיות לתועלת אישית ולאיים להוציא מישהו מהארון בכוח כשאת בעצמך שם? לא בסדר, ולא משנה כמה כלבה היא. כשהיא אמרה לקורפסקי שאו שהוא ישתף פעולה או שהחיים שלו נגמרו נגמרה גם הסימפטיה שלי כלפיה. לא בסדר, שוב סצנת הארונית- יפה ומקורי. אהבתי את זה מאוד
. השיר של פין... אה, סבבה. לא יותר. לא יכנס לפלייליסט שלי. אה, ואני אוהבת את מייק וטינה. מאוד! במשרד של פיגנס- ברט מלך!! ואני כל כך שמחה שקורט חוזר כדי להיות חלק מההסבר על סובלנות, ולא רק בגלל נשיונלס. כל כך פחדתי שהם ידרדרו את זה למשהו כמו "טוב, וורבלרז, תודה שהייתם נחמדים אלי, אבל אתם הפסדתם. אני הולך להיות עם המנצחים עכשיו ונוטש אתכם ואת החבר שלי מאחור. ביי!" אתם מכירים את גלי, זה יכול היה להיגמר ככה. עכשיו- SOWN היה כל כך מרגש... אני ראיתי את הקליפ פעם אחת לפני (לא הצלחתי להחיק את עצמי!) אבל לראות את זה בפרק עצמו.... לראות את הבעות הפנים של בליין, את החיבוק של קורט עם פין... את הדמעות בעניינים של בליין.... כמו שאמרתי כבר בהודעה אחרת, בכיתי כל כך חזק שאבא שלי נכנס לבדוק אם אני בסדר. I'll neve say goodbye to you הפך להיות ה you moved me החדש. אני כל כך אוהבת את הזוג הזה. הרגע היה פשוט מושלם. אני יודעת שהרבה אנשים ציפו לנשיקה, אבל תהיו הגיוניים- הם באמצע בית הספר, כולם צופים בהם, כולל כל הספורטאים... אני לגמרי בעד שווין וקבלה, אבל זה לא היה נגמר טוב. גולת הכותרת-As If We Never Said Goodbye. אני אוהבת את השיר הזה. אוהבת אותו כבר שלוש שנים, מאז שראיתי אותו מבוצע מחזמר שנקרא sunset boulevard באחד הריוויבלים שלו בלונדון.ההבחירה מושלמת, וכריס קולפר מבצע אותו כל כך מדהים... מעביר את הרגשות בצורה מושלמת. במקור הוא מושר ע"י כוכבת עבר חצי משוגעת, שהתהילה עזבה אותה והיא נכנסת לאחד האולפנים. הוא הצליח לתת את הדגשים באותם המקומות, אבל להעניק לשיר משמעות אחרת. אין מילה אחרת חוץ ממושלם. הסצנה בין בריטני לסנטנה... אני אוהבת את בריטני עם ארטי. אני מחבבת את ארטי. אני לא בוסלת את סנטנה. אבל הסצנה הזאת הייתה פשוט יפיפיה וכמובן- BTW. כבר סיפרתי לכם את ההשפעה שהייתה לו עלי. קטע מוצלח, מתוזמן, מצחיק, שיר ענק... כמו בימים הטובים של קטעי הסיום של גלי. קורט סקסי ברמה מפחידה, השיר מדבק... דרך מושלמת לסיים את הפרק. ההופעה הזאת ללא ספק נכנסת למקום השני או השלישי ברשימת ההופעות שאני הכי אוהבת. כל כך כל כך מוצלח!! לסיכום- אהבתי. מאוד. לא היה EPIC כמו שציפיתי, אבל איזה פרק היה עומד בציפיות של קליין ביחד, אכזבה בשבוע שעבר וחודש וחצי של המתנה?? לכן, אני נתנת לפרק את הציון תשע וחצי מתוך 10. סך הכל? היה שווה לחכות

הנה זה בא ../images/Emo58.gif

אני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל.. אולי בשורה הסופית שהיא שמאוד אהבתי את הפרק הזה. שוב הם נתנו לי תחושה שהם חוזרים לעצמם. הדברים שכן אהבתי
קרבות הפרום קווין. זה היה מצחיק פתאום להבין כמה האמריקאים מתעסקים עם זה
ולראות שאפילו לורן רוצה להיות . אז נכון שהיא עשתה תרגיל מלוכלך לקווין/לוסי אבל יאללה לפחות היה קצת שמח ..
המשימה שלהם בכלליות הייתה מגניבה
סנטנה- נו למרות שהיא יצאה נמושה פחדנית היו לה רגעים של מלכות בפרק הזה.
קורט- הוא מקבל פינה משל עצמו - אוח הוא כזה ממיס אני מתה עליו,והסולו שלו היה מושלם ,והפרידה הו הפרידה מוורבלרז
איזה ביצוע מהמם ומדהים ובליין
אוח מהממים שכמותם.
החולצות שלהם היו קורעות . בריטני לשלטון !!!!
פיגנס!! בחיי התגעגעתי . הדברים שלא אהבתי
את משטרת הביריונים ,כן בסדר, הכלבה הכי גדולה והבריון הכי גדול,אמין,מאוד אמין!
וומה - מצטערת הם מעייפים ומתישים אותי
סנטנה - כן היא גם הייתה מלכה אבל היא גם יצאה פחדנית בסוף. כולם העזו ולבשו את הפגם שלהם על עצמם חוץ ממנה .. בתכלס - פרק ממש חביב וכיפי כמו שגליי יכולים לעשות

neurotica

New member
../images/Emo240.gif musical glee-cap

טוב, אין לי מושג מי זה הבחור הזה ומה הוא עושה בחייו חוץ מלעשות musical re-cap-ים לגלי, אבל וואו - אני מתה עליו. הוא פשוט אמר כאן (בשיר!) בדיוק את מה שאני חשבתי על הפרק. עם דגש מאד גדול על המונולוג הקצר שלו בסוף. http://www.mtv.com/videos/news/646746/glee-goes-gaga-in-the-born-this-way-episode.jhtml#id=1648442 don't forget the klaine!

למעלה