../images/Emo58.gif ../images/Emo18.gif חפירה ../images/Emo18.gif
אני אתחיל מזה שהיום בבוקר מאוד אהבתי את הפרק. קמתי במיוחד שעה וחצי מוקדם יותר לפני הקורס כדי לראות אותו. כל כך אהבתי, ששיגעתי את כל כיתת הפסיכומטרי שלי כשזימזמתי born this way. המורה שלח אותי לזמזמם בחוץ ולא הסכים להכניס אותי עד שהבטחתי שהם לא ישמעו יותר את השם קורט במשך לפחות שבוע.
נתחיל מההתחלה- בא לי להוריד לרופא של רייצ'ל את הראש. אם מישהו היה מנסה לגרום לי להרגיש ככה לגבי עצמי רק כדי להרוויח עוד כסף.. הוא היה ננשך, וחזק. שנית, יפה מצד פין לקחת את רייצ'ל לרופא. פעם האחרונה שהוא עשה את זה זה היה כדי לחתור מתחת לג'סי. טוב לגלות שהוא גם אדם הגון. וויל ואמה- התגעעתי לוויל ואמה של העונה הראשונה. נחמד שהם חזרו. והקטע של הג'ינג'ר הצחיק אותי מאוד
גם ההתערבות של וויל עם הפירות הייתה במקום. הגיע הזמן שהOCD של אמה יפסיק להיות בדיחה. בכיתי בסצנה שלה אצל הפסיכולוגית.. אני יודעת שזה לא באותה רמה, וזה בטח ישמע בכייני, אבל לי הפרעת קשב וריכוז שלחלוטין משבשת לי את החיים בדברים הקטנים והייתי צריכה ללמוד להפוך את עצמי להפרעה, באיזשהו מקום. כל ההתנהלות שלי סובבת סביב ההיפראקטיביות שלי ואני מגדירה את חוסר הריכוז התמידי, השכחנות וחוסר היכולת להקשיב למשהו יותר מחצי דקה כתכונות אופי מרכזיות שלי. לשמוע שזה בסדר להיות מי שאני גם בלי כל זה, שאלו רק תסמינים ולא אני... זאת הייתה התגלות. תודה, ראיין מרפי, שדיברת כמו אלי. פאק ולורן- אני כל כך אוהבת אותם! הם הזוג החביב אלי אחרי קליין. משהו בהם פשוט עובד! אני גם מאוד אוהבת את לורן. אני לא הבחורה הכי... אממ... ~חטובה~ בעצמי, ואני לגמרי מבינה מה עובר אליה. היא ללא ספק מקור השראה. כל סיפור העלילה של רייצ'ל, קווין והאף- יצאו מזה שני דברים טובים. הריקוד בקניון והמאש אפ. השיר שלהן הוא ללא ספק אחד השירים היפים שיצא לי לשמוע מחוץ לעולם מחזות הזמר. בלי קשר לגלי או לנסיבות מאחוריו. פשוט מקסים. בנוגע לברברה אינטרוונטשן- משעשע ביותר, קצת מיותר. הבר הכי טוב שיצא משם הוא שכריס קולפר, שעד עכשיו היה חמוד ומלאכי, הפך לכמה שניות לpure sex! כל הריב מאחורי מלכת הנשף- אני כל כך כל כך מרחמת על קווין. הסיפור הזה מסביר הרבה מאוד עליה, ואני מאוד מחבבת אותה עכשיו. כל כך לא סבלתי אותה, אבל אני מרגישה מאד שונה עכשיו. מה שלורן עשתה היה
לא בסדר!! אבל כשהיא התנצלה בסוף סלחתי לה. שתיהן למדו מזה. עכשיו, אני יודעת שאהבתם את סנטנה בפרק הזה, אבל אני ממש ממש סולדת ממנה עכשיו. לפני שאתם סוקלים אותי, תקשיבו עד הסוף. אם היא הייתה משכנעת את קורופסקי להצטרף אליה בדרך טובה, מסבירה לו שזה לטובת כולם וכדאי שיתגבר על עצמו, הייתי מעודדת אותה. אבל לתחמן אנשים, להעמיד פנים אכפתיות לתועלת אישית ולאיים להוציא מישהו מהארון בכוח כשאת בעצמך שם? לא בסדר, ולא משנה כמה כלבה היא. כשהיא אמרה לקורפסקי שאו שהוא ישתף פעולה או שהחיים שלו נגמרו נגמרה גם הסימפטיה שלי כלפיה.
לא בסדר, שוב סצנת הארונית- יפה ומקורי. אהבתי את זה מאוד
. השיר של פין... אה, סבבה. לא יותר. לא יכנס לפלייליסט שלי. אה, ואני אוהבת את מייק וטינה. מאוד! במשרד של פיגנס- ברט מלך!! ואני כל כך שמחה שקורט חוזר כדי להיות חלק מההסבר על סובלנות, ולא רק בגלל נשיונלס. כל כך פחדתי שהם ידרדרו את זה למשהו כמו "טוב, וורבלרז, תודה שהייתם נחמדים אלי, אבל אתם הפסדתם. אני הולך להיות עם המנצחים עכשיו ונוטש אתכם ואת החבר שלי מאחור. ביי!" אתם מכירים את גלי, זה יכול היה להיגמר ככה. עכשיו- SOWN היה כל כך מרגש... אני ראיתי את הקליפ פעם אחת לפני (לא הצלחתי להחיק את עצמי!) אבל לראות את זה בפרק עצמו.... לראות את הבעות הפנים של בליין, את החיבוק של קורט עם פין... את הדמעות בעניינים של בליין.... כמו שאמרתי כבר בהודעה אחרת, בכיתי כל כך חזק שאבא שלי נכנס לבדוק אם אני בסדר. I'll neve say goodbye to you הפך להיות ה you moved me החדש. אני כל כך אוהבת את הזוג הזה. הרגע היה פשוט מושלם. אני יודעת שהרבה אנשים ציפו לנשיקה, אבל תהיו הגיוניים- הם באמצע בית הספר, כולם צופים בהם, כולל כל הספורטאים... אני לגמרי בעד שווין וקבלה, אבל זה לא היה נגמר טוב. גולת הכותרת-As If We Never Said Goodbye. אני אוהבת את השיר הזה. אוהבת אותו כבר שלוש שנים, מאז שראיתי אותו מבוצע מחזמר שנקרא sunset boulevard באחד הריוויבלים שלו בלונדון.ההבחירה מושלמת, וכריס קולפר מבצע אותו כל כך מדהים... מעביר את הרגשות בצורה מושלמת. במקור הוא מושר ע"י כוכבת עבר חצי משוגעת, שהתהילה עזבה אותה והיא נכנסת לאחד האולפנים. הוא הצליח לתת את הדגשים באותם המקומות, אבל להעניק לשיר משמעות אחרת. אין מילה אחרת חוץ ממושלם. הסצנה בין בריטני לסנטנה... אני אוהבת את בריטני עם ארטי. אני מחבבת את ארטי. אני לא בוסלת את סנטנה. אבל הסצנה הזאת הייתה פשוט יפיפיה וכמובן- BTW. כבר סיפרתי לכם את ההשפעה שהייתה לו עלי. קטע מוצלח, מתוזמן, מצחיק, שיר ענק... כמו בימים הטובים של קטעי הסיום של גלי. קורט סקסי ברמה מפחידה, השיר מדבק... דרך מושלמת לסיים את הפרק. ההופעה הזאת ללא ספק נכנסת למקום השני או השלישי ברשימת ההופעות שאני הכי אוהבת. כל כך כל כך מוצלח!! לסיכום- אהבתי. מאוד. לא היה EPIC כמו שציפיתי, אבל איזה פרק היה עומד בציפיות של קליין ביחד, אכזבה בשבוע שעבר וחודש וחצי של המתנה?? לכן, אני נתנת לפרק את הציון תשע וחצי מתוך 10. סך הכל? היה שווה לחכות