עונה 2 פרק 18

../images/Emo58.gifעונה 2 פרק 18../images/Emo70.gif

נראלי שזה אחד הפרקים שהכי חיכינו לו, אם לא ה-
שם הפרק: born this way אז מה מחכה לנו הפרק, שכידוע לכם יהיה ארוך יותר מהרגיל? לורן וקווין תתמודדנה ראש בראש על מלכת הנשף, בעוד קורט חוזר למקינלי היי!!!! רייצ'ל כנראה מתכננת איזשהו ניתוח באף, ופאק יעזור לה (ואז גם יבצע כנראה את השיר ברברה סטרייסנד). וויל שוסטר עוזר לכולם לקבל את עצמם, ובין השאר הוא עוזר לאמה להתמודד עם הבעיות שלה. יש עוד מלא דברים שהולכים לקרות במהלך הפרק, אבל לא נהרוס לכם יותר, ואגב באופן כללי זה כבר פרק מספר 40 (!!!) אז שתהיה לכולנו צפייה נעימה, ושרשרו לכאן כל מה שחשבתם על הפרק ועל הביצועים

5ifi

New member
עוד לפני שהכל מתחיל,

בואו נעשה את זה ביחד: אעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעעאאאאאא!!#@$%#!!!!!!! זהו. עכשיו אפשר לראות.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifיואו..=/

אני הולכת לראות את זה בחמישי. בלילה. ביס. אין בררה :( תאחלו לי בהצלחה אני בספק אם אני אצליח

hodaya96

New member
אדיררררררררר../images/Emo58.gif

רשמתי את זה תוך כדי שראיתי את הפרק... גאדדד איזה פרקקק מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחח איך עשו את האף של רייצ'ל :p אוקיי פתיחה סבבה.. די ברור עכשיו למה החליטו לשיר את born this way.... וויל לא ממש עוזר לאמה בזה שהוא בעצמו הופך להיות חרד לכלוך או איך שלא לקרוא לזה:p וויל עלה על הרעיון לעשות את born this way ממשפט של אמה ממש לא צפוי *ציניות* I've got a gay.. GO I've got to go אךךך סנטנה
טוב, אתם חייבים להודות שפין היה טוב בשיר שהוא עשה... אני באמת לא מבינה למה אתם שונאים אותו וואו איזה דרמה על... האף של רייצ'ל>< ההבעה של פאק כאלו הוא הולך להקיא!!!! אם למישהי יש GIF של זה לעלות ע-כ-ש-י-ו
גאדדד כריס כזה חתיךךך ומתוקי והעניבת פרפר שלו מהממת
גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד הקטע בחצר של מקנלי אוימיגאד אוימיגאד אוימיגאד אוימיגאדדדדדדדדדדדד אני לא יכולה להירגעעעע!!! ויותר מזה אני לא מאמינה שהצלחתי להיתאפק!!!!!!!!!!!! זה היה באינטרנט שבועות ועשיתי את זה!!! ראיתי את זה בפרקקקקקקקקקק ואעאעאעעאעאעעאעאעאעאעעאאאעעאעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעאעאעעאאעעאעאעא סליחה אני צריכה להוציא עצבים ומסתבר שאני יכולה רק דרך האצבעות XDDD יווווווו השיר somewhere only we know דייי איזה מדהים זה היהההה קורט לובש שרשרת מפתחות?? חולה עליווווD: (טוב, נו.. אבל זה עדיין לא עלה על עניבת פרפר עם שעונים... אני לא בטוחה אם משהו מתישהו יעלה על זה) סולו מהממם מושלם מדהים מלאכי של קורט
כל הקטע בקניון היה ענק ענק ענק ענק ענק ענק ענק ענק ענקקקקקקקקק קורטט מלךךךך
ואני חייבת להשיג תמונה של פאק כשהוא הסתכל על קורט בפרצוף של טווסXD ענקקD: BORN THIS WAY אעאעאעעאעאאעאעאעאעעאעאעאעא איזה אדירררררררר ההתחלה עם קורט זה היה פשוט אעאעאעאעעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעעאעאעאעאעעאעאעא שוב.. להוציא עצבים על המקלדת... סלחו ליXDD בקיצור התלהבתי נורא מהפרק!! נכון לא היה הרבה קליין חות מSOWK אבל היה הרבה קורט! ועכשיו שני שירים חדשים של גלי שאני הולכת לחרוש עליהם בלי הפסקה (born this way וsomewhere only we know
)

mich223

New member
לאקוראתספויילריםלאקוראתספויילרים

לאלאלאלאלאלאלאלאלא אסור

sondheims Dot

New member
../images/Emo23.gif

מסכם בדיוק את כל מה שהרגשתי כלפי הפרק התגעגעתי לגלי אחרי הצהריים אני אצפה שוב ואתן חוות דעת מעמיקה, אבל כרגע זה כל מה שאני מסוגלת לו
I'm never saying goodbye to you בכיתי כל כך חזק שאבא שלי נכנס לשאול אם אני בסדר ואז צחק עלי

neurotica

New member
קמתי שעה לפני הזמן כדי לראות את זה

וזה היה שווה כל רגע. ועכשיו אני הולכת לקפץ לי לאוניברסיטה, כאילו, בדילוגים, כי הפרק הזה עשה אותי הייפראקטיבים. ברגע שהיכולת שלי לנסח משפטים תחזור, אני אתן ביקורת מלאה.

neurotica

New member
טוב, ביקורת מלאה. (../images/Emo18.gif חפירה)

אז, יש לי הרבה מה להגיד, תכינו את עצמכם. אז ככה, ~ נתחיל בקו העלילה של רייצ'ל – אני עדיין לא בטוחה ב100% שהמכה הזו של פין היתה מתוכננת, יש לי חשד גדול שקורי פשוט לא יודע לרקוד. מה שכן, אני לא בדיוק מבינה מה קורה בינה לבין קווין. כאילו, את אמורה לשנוא אותה על זה שהיא גנבה לך את החבר רק כדי להיות פרום-קווין, אבל את כן הולכת איתה לרופא ומזילה ריר על האף שלה? נוטוב, גלי לא ידועה בעקביות שלה. לסיכום, התמקדות חופרת למדי באף של רייצ'ל. למרות שהbarabra-vention היה אדיר. ~ קווין – אה, לא יודעת. כאילו, הם בכח מנסים לגרום לי לשנוא את הדמות שלה. לא מספיק שהיא כלבה, אז גם מסתבר שכל מה שהיא משתמשת בו היא בכלל מזויף? שהיא כולה מזויפת? הם לא מבינים שקשה לי לשנוא אותה כי דיאנה כ"כ מהממת? (איזה שטחית יצאתי.) אבל I Feel Pretty / Unpretty היה פשוט מקסים. לדעתי, המאשאפ הכי טוב שיצא מהסדרה עד כה. ~ סתם רוצה לציין שאני אוהבת את ההתפתחות של הדמות של פאק. כאילו, זה שהוא רצה לעזור ללורן להיות פרום-קווין, והחולצה שלו – כל הכבוד פאקרמן, כל הכבוד. ~ בריטני / סנטנה / קרופסקי – סנטנה פשוט מלכה. כאילו, קו העלילה כאן קצת צולע וזה פשוט נעשה בכח כדי להחזיר את קורט למקינלי, אבל סנטנה פשוט יצאה מלכה בכל שניה שהיתה לה על המסך. דוגמאות? אין בעיה: http://30.media.tumblr.com/tumblr_lkb607enOT1qzl9k5o1_500.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_lkb5k3MYz71qzl9k5o1_500.jpg http://27.media.tumblr.com/tumblr_lkb56laTml1qzl9k5o1_500.jpg זה מצחיק שבהתחלה חשבו שסנטנה היא הbeard של סאם, ועכשיו היא וקרופסקי הBEARDS אחד של השני. קרופסקי עדיין מפחיד אותי. כאילו, זה יפה שעכשיו נח לך להיות גיי פריינדלי כי אתה מרגיש בטוח עם סנטנה, אבל יש לי הרגשה שזה עוד יתפוצץ, ובהתחשב בזה שיש רק עוד 4 פרקים ואחד מהם בלעדיו (בניו יורק), יש לי חשד שזה יהיה מאד בקרוב. ובריטני צריכה להפסיק לזרוק I Love You-ים לאוויר. אבל LOL, Lebanese. ~ וואמה – לראשונה מזה הרבה מאד זמן שקו העלילה שכלל את וויל לא עצבן אותי. אני מחבבת את וואמה, וויל נהיה הרבה יותר loveable כשהוא עם אמה. ובכלל, ה"שיעור" של הפרק היה ממש טוב וגם ממש תואם לשיר. מה שכן, כל הדיון הזה על קבלת עצמך היה יפה והכל, אבל ברגע שמרסדס אמרה " that what makes you different is the thing that people use to crush your spirit" –אני ישר חשבתי שהם צריכים שיחת מוטיבציה מדארן כריס (that what makes you different makes you stronger). ונחזור לאמה - כל הקטע עם זה שהיה כתוב לה GINGER על החולצה הרג אותי מצחוק. בתור סמי-ג'ינג'ית אני טוענת בתוקף שכן יש לנו נשמה! אבל כל הכבוד על ה-Character Development, כל הכבוד לה על זה שהיא מתחילה לטפל בבעיה שלה. ~ מייק וטינה הם הזוג הכי ריאלי וחמוד בתוכנית הזו. ~ אני אוהבת את ברט. כ"כ. ~ ועכשיו לדבר הכי חשוב (ויפה ומושלם ומדהים) בפרק הזה: קורט. אין לי מילים לתאר כמה שהוא הצליח לרגש אותי בפרק הזה. ALL THESE FEELINGS I'M FEELING. אני לא מצליחה להבין איך בנאדם אחד מצליח להיות כ"כ מושלם. באמת. אני מאושרת בטירוף שהוא חזר למקינלי. גם אם זה אומר פחות קליין. כנראה שיסקלו אותי על זה (אם מישהו קרא עד לפה, בכלל), אבל קורט > קליין. כנראה שהוא נורא התגעגע למלתחה שלו, כי אני לא רואה הסבר הגיוני אחר לכך שכל תלבושת שלו סקסית בצורה קיצונית. והשיר שלו. אלוהים אדירים. EARGASMIC. איך הוא מצליח להביע כ"כ הרבה רגשות ע"י מבט אחד? או חצי חיוך? או תנועת יד? פשוט מדהים. אני כ"כ שמחה שנתנו לו שיר באורך מלא, לשם שינוי, ולא שמו אותו בבית השני שלא משודר בכלל באיזשהו שיר. הבעיה היא שעם כמה שאני שמחה מהשיר הזה, במקביל יש לי חשד מאד גדול שהוא לא הולך לשיר יותר העונה. זה יפה שסנטנה מביאה אותו חזרה לND כי בלעדיו הם לא ינצחו בנשיונלס, אבל אתם לא תעבדו עלי – אני יודעת שהוא לא באמת יקבל סולו או אפילו לא יעשה דואט בתחרות. אתם שוב תפנו את הספוטלייט לרייצ'ל. המפף. וסתם בלי קשר לכלום, הוא גם טוב עם הידיים. ועכשיו לשירים שלא התייחסתי אליהם עד כה – I've Gotta Be Me – היה פחות כואב לצפיה מהצפוי, בעיקר כי פין נשבר מוקדם ואז הוא סתם שר ומייק רקד סביבו. השיר עצמו חביב+, מתאים לפרק, ולדעתי קורי שר אותו סבבה לגמרי. Somewhere Only We Know – אמג. היה שווה לברוח מספוילרים במשך 5 שבועות בשביל לחוות את הקטע הזה ואת השיר הזה במסגרת הפרק. השיר מדהים, בליין מדהים. אני אפילו לא אתלונן על זה שיש שם פסנתר רנדומלי. חייבת לציין שאני אוהבת את זה שמרסדס היא סוג של Comrade In Arms של הוורלברז ובליין. אני ממש רואה אותם מתכננים את זה בטלפון. והחיבוק. וה- I'll never say goodbye. והמבט של בליין בסוף. תשארו ביחד לנצח, בבקשה. (כן חייבת לציין שקצת הפריע לי שקורט לא נראה נרגש כמו שציפיתי שהוא יהיה. לא כמו שהוא היה בטינאייג' דרים, אפילו.) (ואני קצת כועסת על ריאן מרפי שקטל את מיטצ' וקאם במשפחה מודרנית על זה שהם עדיין לא התנשקו, ואמר שאצלו לא יהיה הבדל בין זוגות חד מיניים לזוגות סטרייטים במובן הזה. ולי נראה הגיוני שאחרי כזו מחווה רומנטית זוג היה מתנשק. כאילו, תראו את טינה ומייק.) Born This Way – אין לי מילים לתאר כמה אהבתי את הביצוע שלהם. ממש קיוויתי שקורט יעשה את המונולוג בפתיחה, וייאי. למרות שכבר הבנו את הקונספט של השיר, עם החולצות וזה, ב2 הפרומואים ששוחררו, אני עדיין חושבת שזה היה ממש מוצלח. רוב החולצות היו באמת מתאימות לכל הקונספט של הפרק (רק של מרסדס עדיין תמוהה בעיני). http://30.media.tumblr.com/tumblr_lkb1s2Pmf31qztpw2o1_500.gif וקורט, רררר.. http://i53.tinypic.com/1z53gok.jpg

mich223

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

אני בערך מסכימה עם כל מה שאמרת. אהה, הקישור על הפסנתר!
וLOL,i've got to gay

../images/Emo58.gifדווקא ציפיתי שהם לא יתנשקו

בגלל שזה מול כל בית הספר... מה היה לך תמוה בחולצה של מרסדס?

neurotica

New member
לא יודעת, זה היה קצת סתמי בעיני.

ה- no weave הזה שלה. אולי אני מפספסת איזה משמעות עמוקה. מצד שני, הרבה חולצות שם היו סתמיות. גם של ארטי, לדוגמא.

sondheims Dot

New member
תגובות- וכן, קראתי הכל! ../images/Emo6.gif

זה מה שאני אוהבת בדמות של קווין. היא מזוייפת, נכון, אבל פגיעה מאוד מתחת. היא מחפשת כל הזמן סמלים חיצוניים שיאשרו שהיא בסדר, כי היא יודעת שמה שיש לה זה לא אמיתי. לכן אני מאוד אוהבת את הדמות של מעכשיו, כי ההתנהגות הכלבתית מובנת יותר. למה סנטנה יצאה מלכה? כן, אני מסכימה שקו העלילה היה קצת צולע, אבל אני לא מסכימה שסנטנה יצאה טוב. לא משנה כמה את כלבה, את לא מאיימת להוציא בכח מישהו מהארון, מכריחה אותו להתעמת עם הקראש הסודי שלו שנגמר באופן אלים ומשתמשת בו כמסווה בניגוד לרצונו. אני יודעת שקשה לה עכשיו ויא מגדירה אתעצמה ככלבה, אבל מדובר בחציית קו אדום מבחינתי. בכל מה שקשור לקורט- אני מסכימה לגמרי. עד כמה שאני סאקרית של קליין (ומודה בזה, כי I was born this way ~סליחה, לא יכולתי להתאפק!~) יש בדמות של קורט יותר מאשר הזוגיות שלו עם בליין. אני כן מקווה, אבל, שישאירו את קליין בתונה. כי חיכינו פאקינג חצי שנה כדי לראותם אותם ביחד ואז עוד פגרה של חודש וחצי בשביל סצנה רק של שניהם שכוללת רגשות. אני לא מוכנה ללחזור להסתפק רק בפאנפיק. בנוגע לאמה- הייתה התפתחות משמעותית בדמות שלה, ובאמת הגיע הזמן. אני רק מקווה שהם לא יקלקלו את זה... לראשונה, זה הרבה זמן או אי פעם, אכפת לי מדמויות המבוגרים.

neurotica

New member
אני בטוחה שישארו את קליין

אבל נזכה גם לראות את קורט being his fabulous self ולא מודחק כמו שהוא היה בדלטון (ולא רק מבחינת מדים) וזה משמח אותי עד אין קץ. (ולקטע עם סנטנה התייחסתי בתגובה להודעה שלך.
)

ssskkk24

New member
הברזתי שעתיים ראשונות מהבית ספר בשביל לראות!

עכשיו הברזתי שעתיים ראשונות רק כדי לראות את הפרק! פשוט שווה כול רגעעעע! מושלםםםםם *-*

אוף אם הפרק יבאס אני ארצח אותם!!!

אני אראה אותו רק בערב כשאני אחזור מהעבודה

dilan angel

New member
כנ"ל!!!

יש לי המון ציפיות מהפרק אחרי הטראומה של פרק 17 המאכזב...

y a m i girl

New member
אעההההה../images/Emo58.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

אוקי, הפרק היה מושלםםםם מדהים ומהמםםםם אין לי אפילו מילים לזה וכאילו, אני מאושרת. נהנתי מהכלללללללל (כמעט), כאילו, אפילו לא סבלתי מרייצ'ל וקווין, שזה הישג! והשירים היו מושלמים (חוץ משל פין שכאב לי באוזניים) בקיצור, אני מאושרת :) ויותר בהמשך, כי אני צריכה להקפיץ את אחותי לבצפר

למעלה