נפתחה העונה

מרי לי

New member
לא מיני...MAJOR HOPELESS../images/Emo122.gif

חחח כן...זאת עם האריה אכן יוניק...
אהבתי
את זאת ששרה SOMWHERE אה..... נדמה לי שהדחקתי אותה כי היא כ"כ מעצבנת...... חסר לה המון אבל גם יש לה משהו אז זה מעצבן, נשמע שהיא לא עושה מספיק
לא אמרו לו AMERICA'S GOT TALENT שלחו אותו לSOME TALENT
טוב אין לי יותר מילים......

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif היא לא מצליחה אפילו לעצבן,

היא כל כך חסרת אישיות.
אבל היא שרה מקסים.

whatever4

New member
../images/Emo58.gifתוכנית ראשונה../images/Emo13.gif

וואו כמה זמן לא הייתי פה! מעניין אם מישהו זוכר אותי.... (סורי חנה שלא באתי לבקר...אבל עכשיו אני פה כדי להישאר
). כיף לפתוח עונה חדשה לאיידול, אבל אני מוכרחה להודות שקצת התאכזבתי מהתוכנית הראשונה.... מבחינת כשרונות- לא הראו יותר מידי ואלה שהראו לא עשו לי את זה...רק הבחור בן ה-16 היה חמוד. מבחינת המוזרים למיניהם- גם לא צחקתי יותר מידי ודי השתעממתי... מבחינת השופטים- ג'ול לא הוסיפה כלום, סיימון לא היה חד כהרגלו ורק רנדי היה יחסית בסדר. אני מקווה שהם שומרים את הטובים להמשך והעסק יתרומם עוד תוכנית או שתיים. בכל מקרה- כיף לחזור
.

darklighter

New member
אני זוכרת אותך../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

את היית מאוהבי בו בייס ומאוהבי כריס וגם היית פה בתקופת רוקסטאר סופרנובה...לא זוכרת את מי אהבת נראה לי לוקאס... וכן באמת הייתה תכנית מאכזבת ומסכימה עם רוב גדול של מה שאמרת...

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמעליי../images/Emo190.gif

שכחתי לסמן
לא שכזה ספיילרתי אבל שיהיה...

whatever4

New member
../images/Emo140.gif

אחח בו אהובי
. הוא עדיין המתחרה האהוב עליי בכל העונות של איידול שראיתי (למרות שקריירת הסולו שלו לא הייתה משהו בלשון המטה
). לא הייתי מאוהבי כריס או לוקאס, אבל, אני חייבת להודות ששמעתי כמה שירים מהאלבום של כריס והם פשוט מ-ע-ו-ל-י-ם. במיוחד הסינגל הראשון it's not over. הבחור ממש שיחק אותה
.

darklighter

New member
גם אני התאכזבתי מקריירת הסולו של בו

לגבי כריס... שמעתי אולי פעם לא זוכרת אם את השיר הספציפי הזה...והוא נשמע טוב כי יש לו קול טוב אבל הוא הלך לכיוון של רוק רך מאוד...

whatever4

New member
הי גם אני זוכרת אותך!

אם אני לא טועה עונה שעברה לא היית פה יותר מידי לא?

Juliann

New member
בא לי לראות שוב את האודישן של

שאקירה-שאקירה (איך קראו לה בכלל? פרלה משהו?) מישהו יודע איפה אפשר למצוא? (אני כבר לא מעודכנת חחח)

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif תוכלי לחכות עוד שעה וחצי

יש שוב את הפרק חח למה בכלל בא לך לראות אותה שוב?

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gifפרק ראשון,איזה כיף!

ממש חיכיתי לזה כבר והאמת שקצת התבאסתי. לא אוהבת את האודישנים,כי משקיעים בלהראות הרבה אנשים בוכים,לא ממש היו הרבה שירים היום אבל מהמעט שהיה נהניתי. העורכים של התוכנית פשוט מעולים, הכל היה ערוך כל כך נחמד חוץ מהקטע ההתחלתי עם הבלונדינית שבכתה ובכתה ובכתה,הרבה מידי. אהבתי מאוד את ... ג'קסון,הבת 16 ששרה AND I AM TELLING YOU. שיר גדול והיא ביצעה מדהים,היא ממש צריכה קצת הדרכה כדי לשיר עוד יותר טוב,אבל בהחלט יש לה קול מצוין. אהבתי גם את החייל הזה,ההוא עם המדים הלבנים. אהבתי אותו מאוד אפילו שהוא שר קאנטרי שאני לא אוהבת, הוא פשוט נשמע מצוין. באמת. החיילת ההיא גם חביבה,יופי של אופי אבל ממש צריכה שירים אחרים. ההיא ששרה שאקירה חמודה אבל עברה בעיקר בגלל האופי ולא בגלל הקול המדהים. זאת ששרה SOMEWHERE OVER... לא הדהימה אותי,אבל היא בטוח תצליח בהמשך. רואים שהיא תבלוט. זהו,היה נחמד. נראה לי שרנדי נדבק קצת מסיימון כי חלק מההערות שלו פשוט הדהימו אותי. הקטע עם המורה לפיתוח קול היה ממש מצחיק,סיימון הסכסכן הזה...איזה מצחיק הוא. התגעגעתי,יופי שחזרו. אה,ולמה פולה כל כך שקטה? אגב,הריקאפ בהתחלה מרגע הגמר ועד לקטע מהקליפ של כריס פשוט היה מעולה,אהבתי את האימרות הקטנות שהיה שם על כל אחד. חמוד ביותר.

darklighter

New member
../images/Emo45.gifבאמת היה ריקאפ טוב!!!../images/Emo58.gif

שכחתי לציין את זה קודם...אהבתי שהם הראו על האיידולים הקודמים והכל... וסליחה שהשתלטתי על השרשור....

למעלה