../images/Emo58.gifפרק ראשון,איזה כיף!
ממש חיכיתי לזה כבר והאמת שקצת התבאסתי. לא אוהבת את האודישנים,כי משקיעים בלהראות הרבה אנשים בוכים,לא ממש היו הרבה שירים היום אבל מהמעט שהיה נהניתי. העורכים של התוכנית פשוט מעולים, הכל היה ערוך כל כך נחמד חוץ מהקטע ההתחלתי עם הבלונדינית שבכתה ובכתה ובכתה,הרבה מידי. אהבתי מאוד את ... ג'קסון,הבת 16 ששרה AND I AM TELLING YOU. שיר גדול והיא ביצעה מדהים,היא ממש צריכה קצת הדרכה כדי לשיר עוד יותר טוב,אבל בהחלט יש לה קול מצוין. אהבתי גם את החייל הזה,ההוא עם המדים הלבנים. אהבתי אותו מאוד אפילו שהוא שר קאנטרי שאני לא אוהבת, הוא פשוט נשמע מצוין. באמת. החיילת ההיא גם חביבה,יופי של אופי אבל ממש צריכה שירים אחרים. ההיא ששרה שאקירה חמודה אבל עברה בעיקר בגלל האופי ולא בגלל הקול המדהים. זאת ששרה SOMEWHERE OVER... לא הדהימה אותי,אבל היא בטוח תצליח בהמשך. רואים שהיא תבלוט. זהו,היה נחמד. נראה לי שרנדי נדבק קצת מסיימון כי חלק מההערות שלו פשוט הדהימו אותי. הקטע עם המורה לפיתוח קול היה ממש מצחיק,סיימון הסכסכן הזה...איזה מצחיק הוא. התגעגעתי,יופי שחזרו. אה,ולמה פולה כל כך שקטה? אגב,הריקאפ בהתחלה מרגע הגמר ועד לקטע מהקליפ של כריס פשוט היה מעולה,אהבתי את האימרות הקטנות שהיה שם על כל אחד. חמוד ביותר.