נפתחה העונה

גלעד#

New member
../images/Emo58.gif נפתחה העונה

שלום לכולם, לפני כשעתיים הסתיים הפרק הראשון בעונה של אמריקן איידול ששודר בשידור ישיר בארה"ב ובקנדה. אין הרבה חידושים מרעישים, כרגיל המוני אמרקאים הגיעו לאודישינים וכיאה לפרקים הראשונים, טרחו להראות את החבר'ה המוזרים ביותר. אחד שמג'גל עם מקלות, שנייה שעושה קולות של אריה ואחד מורה לפיתוח קול שזכה מראנדי למחמאה שיחזיר את הכסף לכל התלמידים שלו. לצוות השופטים נדחפה שופטת אורחת הפעם איזה זמרת העונה לשם ג'וסי אם אני לא טועה, שלא הוסיפה הרבה לפאנל השופטים. היו שלושה זמרים שהתבלטו במיוחד. אחת ביצעה באודישן את "מעבר לקשת", ביצוע מהמם ששם בכיס הקטן את הביצוע של קתרין מקפ'י מהעונה הקודמת. היתה זמרת בלונדינית מצוינת שעברה שלב להוליווד בלי שום בעיה. והיה גם בחורון עם חצ'קון על האף, בן 16 עם קול מצויין שעבר לשלב הבא. למעט כל אלה, כל השאר היו משעממים ובנאלים. היו שני מתמודדים חיילים שנתנו להפקה הזדמנות לצילומים על נושאת מטוסים. נדמה לי שהפרק הנוכחי היה במינאפוליס ומחר הבטיחו פרק בסיאטל ובו היה כבר פרומו ליצורים שלא מהעולם הזה, הבטיחו שיראו את האודישינים הגרועים ביותר בתולדות התחרות הזו. את אמריקן איידול ראיתי מהבית בקנדה בשידור ישיר, אני מבין שגם בישראל תוכלו גם אתם לצפות בימים הקרובים.

shavitlavi

New member
../images/Emo45.gifתודה

אנחנו נראה את זה גם היום-באיחור של כמה שעות.

קפיטו

New member
../images/Emo58.gif

הבחורה ששרה את Somewhere Over The Rainbow נתנה ביצוע נהדר, אבל אפילו לא התקרבה לביצוע של קת'רין בעונה שעברה, בטח שלא שמה אותה בכיס הקטן, אבל אני מהמרת שהיא תעבור לטופ 24

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

היה קשה לי קצת להשוות כי זה ביצוע מלא וזה אודישן אבל אני לא אוהב את הביצוע של קת'רין ואת האודישן של ההיא אהבתי אבל אין אין אין על הביצוע של קימברלי!!!וגם לא יהיה!!!!!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אם כך,זה שרשור הפרק?

או שנפתח שרשור חדש ומאורגן? כי יש לי כמה הרבה דברים להגיד..

Juliann

New member
אמרו לי שהפרק כבר שודר? יכול להיות?

אני הייתי עסוקה ואמא שלי ואחותי אמרו לי שהן ראו איידול ב1 בצהריים בערך! אז למה לפי המדריך שידורים יש רק ב7 בערב וב11 בלילה???

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif הפרק שודר

אין לי מושג איזה מדריך שידורים זה אבל לפי הממיר של הוט בהחלט היה רשום שיש ב12 בצהריים,ב7 בערב,ב11 בלילה וב3 בלילה/לפנות בוקר אם אני לא טועה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif טוב,אני אשרשר לכאן ../images/Emo58.gif

<_< בואו נתחיל עם המשפט של הפרק If you cant sing why you here?! ותרשו לי להגיב על זה בדבר אחד-
היא פשוט הרגה אותי מצחוק! מכאן נמשיך שאני קצת מתעצבן על זה שמראים לנו רק בודדים שעוברים להוליווד וגם רובם בינוניים אפשר לקצץ בפרסומות ולהראות לנו טובים!!$#$!@ נכון נראה שפאולה הייתה ממש עצבנית וחסרת סבלנות?!XD למה כולם התבלבלו בין הדלתות?! הבחורה בת ה16 ששרה ג'ניפר הולידי בהחלט יש לה קול עוצמתי אני לא מתחבר לסיפורים העצובים האלה שכל אחד מספר כדי שירחמו עליו היא שרה טוב אבל הפריע לי כל הפאוזות המוזרות הבחורה שהשוו אותה לשאקירה מותק אמיתית ונשמעההרבה יותר טוב בשיר של שאקירה כי מי לעזאזל בוחר CALL ME?!%$# הבחור מחיל הים היה בסדר אבל אני לא מת על צורת ההגשה של השיר חחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!111 זאת ששכחה ת'מילים הייתה ג-א-ו-ן והיא לא מפסיקה ולא הפסיקו אותה אין זה פשוט הרג אותי הבחור הכושי שאמר שהוא יכול להגיע לטונים של מאריה קארי ואני כזה ישר -יארייט!
גרוע כ"כ! הבחורה שחושבת שהיא אריה/לביאה/וואט אבר הייתה ענקית הבחור שטוען שהוא מורה לפיתוח קול חחח הוא חמוד ורנדי ברגע זה הרס לו ת'קריירה XD הבלונדינית לא מעיינת במיוחד [סיימון אומר על כל בלונדינית דרומית שאמריקה תאהב אותה] הייתה בינונית ודי נמאס לי מהן אני ממש חושב שהבחורה השחורה שבאה עם הבוס שלה הייתה צריכה לעבור כי היא שרה את FEVER בצורה פשוט נפלאה! הבחורה מהצבא בהחלט הייתה מותק וחביבה והבחורה ששרה את SOMEWHERE OVER THE RAINBOW הללויה! מעולה! בקיצור אני ממש מחכה לפרק של מחר כי נראה לי שהוא הולך להיות גאוני מה זה כל היצורים האלה?!#@$$@ XD טיילור היקס וגם ממה שהראו הבחור הכושי עם האפרו בהחלט נראה טוב אני מחכה D:

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ועוד משו ../images/Emo58.gif

גם מהבחורצ'יק הבלונדיני שהתרגש בצורה מרגיזה גם ממנו לא התלהבתי

Fairywitch

New member
לגבי ההיא בת ה-16 -

לא יודעת, בעיניי היא צעקה
אבל שומעים שיש לה קול טוב, אז אני מקווה שנשמע אותה שרה ולא צורחת, וגם לא עושה תנועות מוזרות כאלה...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif

מזכירה לי קצת את ליידי פרקינסון מעונה 4.

SHTRUDIDI

New member
גם בעיניי

היא קצת צעקה. יש לה פוטנציאל לשיר מעולה אבל היא צריכה קצת עבודה.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אני אחכה ליום שיש ואז אגיב

אבל עד כמה ממה שכתבתם נשמע חביב... אני עדין מחכה לראות את הזאת מהפרסומות בסטאר ששרה את Here For The Party והוסיפה את הטאץ' האישי שלה בריקוד מדהים!! יאי בייבי!!

LeAnnDylan

Well-known member
OMFG!!!!!!!!

אין מצב!!!!!!!! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מתעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עליה!! היא לייק האלילה שלי יאאאאאאאאאא איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה