אז ככה../images/Emo58.gif[להתחשבות במריה]
כמו שרנדי אמר- שהוא קרא למיניאפוליס mini-hopeless... היו באמת מעפנים ברובם... וגם המוזרים לא ממש התעלו על מוזרים מעונות קודמות...טוב אולי חוץ מההיא עם הקול של האריה... שאמרה שהיא יוניק...מה שנכון נכוןXDDDD סיימון באמת איכזב אותי היום היה רוב הזמן עם פרצוף מת כזה ואמר טוב או לא טוב לא היו לו מספיק יציאות טובות כמו פעם והוא לא היה רשע מספיק
זאת ששרה somewhere over the rainbow הייתה טובה אבל לא יותר מקת'רין והשנייה שאמרתם....אבל יחסית לשאר היא הייתה טובה... המילואימניקית הייתה די בסדר, יש לי נטיה להדהות איתה כי קוראים לי למילואים כל הזמן... אבל לכו תשוו... נראה לי היא גם סתם באה על מדים...והקטע עם הנשיקות לתמונה של חבר שלה היה disturbing... היה גם את הרוקר ההוא שנראה כמו סוג של ניק קרטר שמנסה לחקות את כריס... אם הוא הסכים לשיר שיר של אבבא ולא היה איכפת לו שיקראו לו דנסינג קווין אז הוא מתמסחר כבר מעכשיו...וסיימון באמת צדק שהוא אמר לו שישאר בלהקה ושהוא יודה לו אחר כך... הוא באמת כל הזמן על אותם שני NOTES ואין לו כריזמה מספיק... גם ברוקסטאר לדעתי הוא לא היה עובר... "שאקירה" הייתה נורא מעצבנת...הכל שלה בינוני-טוב אבל היא ממש ממש מעצבנת... והיא שרה hips dont lie בדיוק באותו קול של שאקירה ואת השיר שלפני היא שרה לא משהו בכלל זה שיר לרוקסטאר וזה לא הסגנון שלה... והיא פאקינג טוו פורקיייייייי
מקווה שהיא תעוף מהר... בעונות קודמות היא לא הייתה עוברת... וכרגיל היה את המג'גל שהוא מאלה שסתם רוצים להיות בטלויזיה ולשיר זה ממש ממש לא בשבילו...אהבתי שפולה ורנדי אמרו לו ללכת לamerica's got talent
ועוד כמה אנשים שמוכיחים שלא כל האפרו אמריקאים הם זמרים טובים...חלק ממש הרסו לי את הרמקולים של הטלויזיה... טוב נקווה שהתכנית של סיאטל תפצה על זה...