../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif חפירה!
אני ממש צריכה ללמוד. ולישון. אלוהים אדירים. ובמסגרת ערבי הנושא העונתיים, הגענו לערב "בואו כולנו נענה לשופטים (כי העונה הזאת לא חופרת מספיק גם ככה)". אז קאנטרי, הא? מייקל - כן, הוא משתפר. כן, זה נראה שהוא נהנה. כן, יש לו קול סבבה. אבל זה שיר שלא הפגין שום דבר חוץ ממיומנויות נשימה. איך אומרים? Forgettable. אליסון - הילדה בהחלט יכולה לשיר את ספר הטלפונים, אבל השיר היה פשוט לא נכון לה. הוא לא מספיק טוב כדי להיצרב בזיכרון, ולא היה לה יותר מדי מה לעשות בו מבחינה קולית ומבחינת השואו (חוץ מלעשות "2" עם הידיים כל הזמן) כדי להיצרב בזיכרון. קריס - איזה קול יפה יש לו. לא ידעתי שהוא יודע לשיר כל כך יפה! זו בהחלט הייתה בחירה חכמה של שיר. אני מאוד אהבתי, זה היה מקסים בעיני. לעומת מתחרים אחרים העונה, שהם בהכרח זמרים גדולים אבל לא ממש הוכיחו שהם יכולים להגיש שיר בצורה נוגעת, קריס מספר סיפור. וזה מה שגורם לאנשים (או לפחות לי) להתחבר למישהו. אני מקווה לראות אותו מצליח. ליל - היא אוהבת ללבוש מפיות, אה? אין ז'אנר בעולם שפחות מתאים לה מקאנטרי. אין ספק שיש לה קול טוב אבל זה היה פשוט רע - שום דבר לא התאים, החל מההגיה של המילים, דרך כל הסגנון ועד ההתגוננויות המפגרות שלה - היו מתחרים באיידול שלקחו שיר והפכו אותו לשלהם מבלי לחלל את כבודו. היו כמה כאלה בתוכנית שהופעת בה. אדם - קודם כל, שישטוף את הצבע המוזר מהשיער שלו. יהודי יהודי, אבל פורים נגמר. זה היה הביצוע הכי... מאופק, בואו נאמר, שהוא נתן עד עכשיו, אבל זה לא היה רלוונטי, לא הבנתי איך זה מייצג אותו כאמן, ואני עדיין לא יכולה לדמיין אותו עושה משהו שיושמע ברדיו. מבחינה קולית, הוא עדיין נשמע כאילו (כן, שוב אותה ההשוואה) הוציאו אותו ממועדון דראג, אבל דווקא בסוף היו שם כמה רגעים שהוא נשמע קצת כמו מיוז, וחיבבתי את זה. אולי אם הוא ינעל על כיוון וינטרל את הצווחות, הכיוון הזה באמת יעבוד לו. סקוט - זה לא מה שהוא שר בשבוע שעבר? משעמם משעמם משעמם. עוד שיר של דיסני, completely gone wrong. מה הוא עושה באמריקן איידול, תזכירו לי? אה, הוא עיוור. אלקסיס - שנאתי את מה שהיא עשתה מהשיר. כל שניה ממנו. היא חטאה ב-oversinging, יצאה מהקצב לאורך כל השיר, הפלצט באמצע השיר היה מחריד והעיבוד היה משמים. ואלוהים ישמור, שיפסיקו לדרדר אותה לזנות! זה פשוט לא היא! אם היא תוריד את הבואש הורוד הזה מהראש שלה ותתרכז יותר בלשיר כמו שצריך מאשר בלהיראות כמו פרוצה, היא תהיה הרבה יותר טובה. דני - דני גידל גיבנת לבנה. חוץ מזה, השיר התחיל לחלוטין לא מרהיב ולא מרגש. הוא לא היה בסולם, לא הראה שום דבר מרשים בקול שלו. בפזמון זה כבר היה עולם אחר לחלוטין. דני מעצבן אותי, אבל אני לא יכולה לערער על זה שהוא זמר נהדר. אנופ - איזה שיר. איך רציתי שדיוויד קוק ישיר את זה עונה קודמת. אני לא בטוחה ששיר רציני מתלבש עליו טוב, ומה שהוא לבש בטח שלא התלבש טוב על שיר רציני, אבל הבחור יודע לשיר. חבל שהקול שלו לא מתחבר לי עם כל שאר החבילה. אני לא רואה בו שום star potential. אבל לפחות הוא קיבל פמפום מההפקה - המצלמה המסתובבת, המסך המפוצל. חייך, המפיקים אוהבים אותך. מייגן - או שזה מייגן ג'וי עכשיו? שנאתי גם את זה. זה היה משעמם, ודרך בה היא הוגה את המילים גורמת לה להישמע כמו זאת מ"נני". והריקודים... גם אם היא תשיר בלדה של סלין דיון היא תתנועע ככה, נכון? אבל אלוהי, כמה שהיא יפה. כמה שאלקסיס לא תתאמץ להתפשט, קולות החרמנים ילכו למייגן, וגם הצבעות האמפתיה - כן, הבנו שאת חולה. את לא צריכה להשתעל כל שתי שניות. מאט - זה התחיל יותר טוב משזה נגמר - אני לא בטוחה שהעיבוד התאים כל כך לסגנון שלו. אני אוהבת את מאט אבל מבחינתי זה לא היה איי-איי-איי. אני רוצה לראות אותו קם מהפסנתר, יש בו איזה קסם כשהוא נותן הופעה סגנון Who's Loving You מהוויילד קארד. אה, ויש לו מצח גדול. הבוטום שלי: אלקסיס, מייגן וסקוט. גם מייקל יכול להצטרף. הבוטום שיהיה: לפי dialidol, התחזית די ברורה ורק שני-שלישים מוצדקת, לדעתי. אני יכולה להגיד שההימור שלי, בלי להתחשב בתחזיות, היה מייקל, אלקסיס ואליסון.