טופ 11

../images/Emo13.gif עם ספויילר להדחה

-מאט מדהים! משבוע לשבוע אני אוהבת אותו יותר אבל מעצבן אותי שמישהו אמר (לא זוכרת אם זה היה סיימון או רנדי) שהוא יותר טוב מדני.. למה צריכים להשוות אותו למועמדים אחרים?
הוא טוב בזכות עצמו ובכלללללללל לא דומה לדני בשום אופן -לא הבנתי למה אליסון הייתה מועמדת להדחה.. נכון שזה לא היה ביצוע מדהים אבל היו יותר גרועים ממנה ואני גם לא מבינה למה היא וסקוט לבשו את אותו הג'קט.. זה נראה כאילו אמרו "הוא במילא לא יגלה לעולם מוחעחעחע" -אלכסיס באמת הייתה נוראית.. אפילו הביצוע של ברוק בעונה שעברה לזה היה טוב יותר -ריחמתי על מייגן שהיא הייתה צריכה לשיר חולה.. אבל היא הייתה בסדר בסה"כ -אנופ די הפתיע אותי.. אחרי שבוע שעבר לא חשבתי שהוא יוכל לחזור לעצמו אבל הוא היה טוב! את כל השאר אני לא ממש זוכרת...

Lady in red2

New member
גם אותי מעצבן שסיימון כבר פעם שניה

משווה בין מתמודדים. פעם אמר לכריס שדני טוב ממנו, הפעם אמר למאט שהוא טוב יותר מדני. לא יפה מצידו.

SHTRUDIDI

New member
ערב קאנטרי...

טוב, אז באופן היסטורי בכל העונות של איידול ערב הקאנטרי היה הערב האהוב עליי. אני לא יודעת איך זה קורה אבל לרוב, רוב המתמודדים פשוט מופיעים טוב. גם הערב לא היה שונה ונהניתי מרוב ההופעות. מייקל כזה דומה לג'וש גרייסין, שהוא אפילו בחר את אותו השיר שג'וש שר בשבוע קאנטרי. זה היה אחלה ביצוע בשני המקרים. מייקל הופיע כזה כיפי, החיוך שלו היה חמוד והיה נחמד לראות אותו נהנה ועם ביטחון. היה פאן. אליסון בקטע עם רנדי שרה עם הפסנתר גרסה שקטה יותר של השיר וזה היה נשמע ממש נחמד. חבל שהיא לא ביצעה את זה ככה. בכל מקרה היא עשתה ביצוע נחמד ביותר אבל קצת נשכח כזה. קריס בחר כזה שיר יפה. אם זכרוני אינו מטעה אותי, גם בוב דילן עשה לזה קאבר וגם אדל לאחרונה, נכון? בכל מקרה, הגרסה של קריס הייתה ממש מקסימה. הוא היה חמוד, מרגש, הופיע יפה ונשמע טוב. מצוין. ליל נראתה לא טוב. לא אהבתי את השיער ואני לא מבינה למה שינו לה את התסרוקת, ממש לא יפה. מבחינת ההופעה הבחירה הייתה לא משהו. היא נשמעה לא משהו, היו שם כמה זיופים והשיר פשוט לא התאים לה בכלל. לא אהבתי. אדם מבחינה וואקלית נשמע פה פשוט מדהים! הוא שלט בקול כל כך יפה והוציא שם כמה תווים מפתיעים ביותר
. אהבתי את המראה שלו וההופעה הייתה פשוט מהפנטת. קשה לעיכול, לא איידולית במובן המקובל, אבל זה חלק מהקסם של אדם בעייני. מאוד נהניתי מכך שהוא לא הגיב בכלל לשופטים חוץ מחיוך לעומת הדברנים שבאו לפניו. כולם נהיו ברוק וויט פתאום! אל תענו! סקוט בחר שיר ממש חמוד והפך אותו למשעמם למדיי. חבל אבל אין הרבה מה לומר. זה היה פשוט סתם. אלכסיס קיבלה תשבוחות מרנדי על הגרסה וכל זה וממש חיכיתי לשמוע מה היא עשתה. חבל שחיכיתי. זה היה מוזר במיוחד עם האמצע שהיא זרקה שם כמה אווו ו-אההה שלא התאימו. לא כיף, לא יפה ותפסיקי לענות להם! דני בחר שיר שאני נגד לבחור אותו. אבל זה היה אחלה ביצוע. נחמד ביותר. אנופ חזר!!! איזה כיף שהוא בחר בלדה. יש לו קול ממש כיף לשמיעה, נעים כזה. אחלה ביצוע, יופי של עיבוד ופשוט הופעה טובה. מעולה. מייגן עשתה אחלה בחירה והופיעה ממש יפה, רוב הזמן הריקודים המוזרים שלה אפילו התאימו.השיר הזה ממש נתן לה להשמיע את קולה המיוחד וזה היה יופי. מאט עשה יופי של עיבוד לשיר, נראה טוב והיה מהנה ביותר. יופי של הופעה. לא אהבתי את ההערה של סיימון שהשווה אותו לאדם. זה פשוט מיותר בעייני. הערות לא קשורות- פאולה נראתה יפה הערב. אבל מה קארה לבשה?!כאילו שהיא נדבקה מפאולה בקדחת-בגדי-הנשף-ההזוים שתופסת אותה מידי פעם. טופ 4 שלי הערב (כי לא הצלחתי לבחור 3)-קריס, אדם, מאט ואנופ. מי צריך להיות בבוטום 3 לדעתי- אלקסיס, סקוט וליל.

Lady in red2

New member
חחחחח ../images/Emo45.gif

"כולם נהיו ברוק וויט פתאום"
גם אני לא אוהבת שעונים לשופטים, ואדם היה בהחלט חמוד כשרק חייך והודה להם. באמת לא הבנתי מה לעזאזל קארה לבשה, ותהיתי האם היא השאילה את זה מפאולה.

shesek17

New member
מגיבה

הייתה תוכנית טובה בסה"כ. פעם ראשונה שלא התעניתי אני לא מגיבה לפי הסדר כי אני פשוט לא זוכרת מייקל-לא משהו האמת. לא אהבתי את השיר ולא את השירה אליסון-מותק. מתעליה. ביצוע מצויין דני-ציפיתי לביצוע מעצבן אבל ממש אהבתי דווקא אדם-מה זה היה צריך להיות? הוא פשוט החריב שיר יפיפה. הוא כל כך נפוח. אני לא יכולה לסבול אותו! לפחות הוא לא היה משעמם קריס-הוא שר יפה אבל היה טיפה משעמם אליסון-טרחני מדי. מאז שסיימון אמר שהיא מזכירה את קלי קלרקסון היא נהייתה טרחנית וזה ממש הורס לה. זה שיר ממש יפה והיא לא העבירה אותו כמו שצריך סקוט-חשבתי שיהיה משעמם אבל היה ביצוע יפה ונוגע אנופ-הלכתי להירדם בביצוע שלו. הוא היה כל כך משמים...נכון הוא שר יפה אבל היה ביצוע משעמם מייגן-אין, אני מתעליה. היא שרה יפיפה ונראתה מעולה. יותר טוב משהיא נראית בד"כ. אני מתה על הקול שלה מאט ג'-האמת שאני לא זוכרת איך היה הביצוע שלו. לא זוכרת אם אהבתי או לא ליל-היא שרה יפה. אני לא יודעת מה השופטים רצו ממנה. אני אהבתי נראה לי שזהו...

SilviC

New member
התרשמויותי מהערב

היה אחלה ערב וכמעט כולם הצטיינו. האהובים עלי ביותר בכל התוכניות - אדם כמובן, דני (מתה עליו. יש לו עתיד מבטיח מאוד) ואליסון המדהימההההההה. אנופ נתן הופעה מבריקה!!!!!!! פשוט יוצאת מן הכלל וזה מראה כמה חשובה בחירת השיר המתאים לבן אדם ועם עיבוד מוצלח. פשוט הפגיז. הבחורה הבלונדינית עם השיער הקצר - יש לי ענין איתה. לדעתי יש לה קול מופלא והיא מאוד מבטיחה אבל יש לה בעיה עם עיבודי השירים. העיבוד היום היה רע! היא יכלה לשיר את השיר הנפלא הזה הרבה יותר טוב עם עיבוד מוצלח יותר. אני לא מבינה למה לא נותנים להם עזרה יותר מקצועית. היא בסכנה וחבל. אה ומייגן. מתה עליה!!!! היא משהו אחר מייגן. יש לה קול מצויין וסגנון שונה מכל מה ששמעתי. קל להבחין בה בגלל שהיא כל כך שונה ו"קווירקית" וזה לטובתה. לא מזיק לה שהיא כל כך יפה (דומה לאנה ניקול סמית!). לא הרשים אותי הבחור הבלונדיני העיוור. למרות קולו המקסים כל השירים שלו נשמעים אותו דבר. גם "דודי בלסר" לא מדהים אותי ואני לא מבינה את ההשתפכוות עליו. הוא טוב ויש לו קול יפה אבל הוא לא יוצא דופן בעיני. אה, אהבתי גם את הבחור הראשון בשיר עם הרבה מילים - ההופעה הכי טובה לו עד היום.

elena20

New member
איזה ערב גרוע! כל ההופעות היו די גרועות

רק אנופ ומאט הצילו את כבוד הערב וגם אז לא נפלתי מהביצועים שלהם, אבל יחיסת לכל השאר היו בסדר. ובכלל למה עשו קאנטרי? זה סגנון שלא מתאים לרוב האנשים. דני היה פשוט מגוחך! שר מזעזע, ומה זה המעיל הלבן הזה??? כאילו הוא מופיע בקור של מינוס 30.

whatever4

New member
כמו בכל שנה

גם השנה שבוע קאנטרי היה משעמם לאללה. תיארתי לעצמי לפני שתהיה ירידה משבוע שעבר ואכן זה התגשם. אבל! וזה אבל גדול- גם הפעם למרות שהיה ערב חלש ביותר- לא ממש סבלתי ועדיין הצלחתי להנות. אני חושבת שזה אומר משהו על העונה הזאת ואני יכולה להגיד רשמית שאני אוהבת את העונה הזאת הרבה יותר מהעונה הקודמת. מייקל- אם זה נראה כמו זמר קאנטרי ונשמע (בערך) כמו זמר קאנטרי- יש מצב שזה זמר קאנטרי. הופעה חביבה שמראה שהסגנון מתאים לו. לא התלהבתי במיוחד בגלל שנו, זה קאנטרי אבל ראו שהוא נהנה וזה מה שחשוב. לא יעוף לדעתי. אליסון- נהנתי מההופעה שלה. אני חושבת שמבין הבנות היא האהובה עליי ביותר למרות שאני לא מתה על הסגנון שלה. אבל אני חושבת שהיא יכולה למצוא את עצמה בבוטום3 כי זו לא הופעה זכירה כל כך. קריס- אוי כפרעליך קריס...כמה טוב שאתה נמצא שם. זה היה ממש יפה. אומנם אני מעדיפה אותו בקצביים אבל מבין הבלאדות הרבות שהיו היום- זו בהחלט הטובה ביותר. אני ממש אוהבת את הקול שלו ובוא נגיד שגם להסתכל עליו לא מזיק...
ואחרי ההערה של סיימון (שגם לי כמו למוטי גרמה לשמוח כמו ילדה קטנה
) נראה אותו עוד הרבה אז בכלל כיף! אגב רק לי ממש בא לראות אותו בחליפה? הוא זקוק לשידרוג מסויים... ליל- בהחלט נוראי. אבל העניין הוא שאם היא הייתה לוקחת את "איי ויל אולוויז לאב יו" זה היה צפוי מידי כך שבכל מקרה היא יוצאת נפסדת. אדם- אז ככה- אדם התחיל אצלי בתור המתמודד השנוא עליי ביותר. כן, אפילו יותר מדני ואשתו המתה. כבר מהאודישן הראשון עם הלוק האימו והפרצוף הדרמטי סימנתי אותו כמתמודד שאני יאהב לשנוא. האודישן בהוליווד רק חיזק את התחושה הזאת. אבל אז הגיעה ההופעה בשבוע שעבר שממש ממש אהבתי והבנתי שאולי טעיתי אבל עדיין הייתה אפשרות שמדובר במשהו חד פעמי. עד שהגיע הטופ11 ו...ההופעה היום גרמה לי לגמרי לעבור למחנה אדם! זה היה פשוט קורע, הזוי, גרוע ומבדר כל כך שאיך אפשר שלא לאהוב? שרק ימשיך לבדר ובבקשה שלא ישיר בלאדות ויש מצב שהוא עוד יהיה הפייבוריט שלי במקום קריס... סקוט- אכן משעמם. אבל...לא ממש אכפת לי שהוא יישאר עוד כמה זמן. וכן, הסיבה היא בגלל שהוא עיוור. אפשר לקרוא לזה אפליה מתקנת אבל...גם פעמים יוצא לכם לראות מישהו עם לקות מסויימת בתוכנית ריאלטי? או בכלל- בטלוויזיה? אז נכון שצריך לשפוט מבחינה אובייקטיבית ודווקא הצבעה על סמך רגשות רחמים משיגה את התוצאה ההפוכה אבל עדיין...אני כן חושבת שלעצם השהות שלו שם יש משמעות. אלכסיס- עד שכבר שבוע שעבר אהבתי אותה....השבוע היא חזרה לעצמה. הופעה מוגזמת ופשוט לא טובה. במקום להראות את הצד הרגיש שלה היא הייתה צריכה להראות את הצד הכיפי שלה. בוטום3 בוודאות ואפילו אולי תעוף. דני- טוב אז בניגוד לאדם, שבוע שעבר היה כנראה מקרה חד פעמי וחזרתי לא לאהוב אותו. הופעה מעצבנת וכרגיל אוברייטד. אנופ- אנופ איכזב אותי לגמרי...בדיוק שחשבתי שהוא יהיה הסנג'יאה העונתי הוא חוזר ונהיה טוב? מבחינה אובייקטיבית נתן הופעה טובה אבל מבחינה סובייקטיבית- קריאה נואשת לאנופ לחזור לעצמו ולהתחבר לילד ההודי שבו...מקווה שלא מאוחר מידי.. מייגן- אחלה אריינג'מנט לשיר. רק חבל שמייגן היא זו ששרה אותו. מאט- ממש ממש אהבתי את ההופעה. לא בטוחה שזה היה יותר טוב משבוע שעבר אבל אני פשוט אוהבת את הסגנון והקול שלו. העניין הוא שעדיין יש בו משהו לא לייקאבל שאני לא מצליחה לשים את האצבע בדיוק מה...אבל בכל מקרה- אחד הטובים הערב. להמשך הוא יהיה חייב לשנות קצת ולהפתיע ולהכניס יותר גרוב וסול להופעות שלו. אבל בהחלט יש לו פוטנציאל לזה. הטופ3 שלי: קריס, מאט ואדם. הבוטום3 שלי: סקוט, ליל ומייגן. הבוטום3 שיהיה לדעתי: אלכסיס, מייגן ואליסון. מייגן או אלכסיס יעופו.

Lady in red2

New member
בקצרה, בערך ../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

היה סביר יחסית לערב קאנטרי:
סוף סוף קצת קרדיט למאט, באמת מגיע לו, הוא מעולה.
אנופ אכן חזר לעצמו - מראה שוב שיש לו ווקליות מצויינת.
אדם - ביצוע מוזר והזוי, אבל ווקליות מדהימה ועדיין עוקף את כולם בתור פרפורמר. מיד בתחילת ההופעה חשבתי שזה מזכיר לי את מיוז. לגמרי הופעה אלטרנטיבית, לא איידולית וקשה לעיכול, אולי לא הטובה ביותר שלו, אבל נו, ערב קאנטרי... כאמור עדיין היו לו קטעים ווקאליים אדירים.
דני - שיר משעמם ובכל זאת הקול שלו נשמע מעולה. גם אותי הצחיק שלבש את המעיל ההוא.
אליסון - אהבתי את ההופעה בזמן הצפייה, אבל מסכימה שההופעה נשכחת.
קריס -
אהבתי, קול נעים וכמובן שגם המראה.
מייגן - לא מהפייבוריטיות שלי אבל היא מיוחדת ושונה.
מייקל - אהבתי את ההופעה שלו ונהניתי. חשבתי שהשופטים החמירו איתו יותר מדי.
אלכסיס - חשבתי שההופעה הייתה טובה יותר משל ברוק ווייט, אבל עדיין לא לגמרי הסתדרה לי... ליל וסקוט - לא לגמרי שמעתי את ההופעות שלהם כי קמתי קצת באמצע. מה נסגר עם החלק העליון של השמלה של ליל? למרות זאת אהבתי איך שהיא הייתה מאופרת.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif כבר מההתחלה?

לקראת הסוף של ההופעה של אדם זה התחיל להישמע לי כמו מיוז. אהבתי את זה. דווקא ההתחלה והאמצע לא נשמעו לי טוב - לפעמים שהוא מאמץ את הקול שלו זה נשמע... לא גברי במיוחד. אם הוא ילך לכיוון האלטרנטיבי הזה ויצליח לאזן את עצמו קצת, אולי אני אחזור לחבב אותו.

Lady in red2

New member
כן, לא יודעת למה

אבל זה הזכיר לי אותם, אולי בגלל סגנון השיר, אולי בגלל טונים מסויימים בקול שלו... מגניב ששתינו חשבנו עליהם בכל אופן.

maymayush

New member
כמה זמן עבר מאז שכתבתי בתפוז...../images/Emo13.gif

התמכרתי לביצוע של אדם למברט. אני חושבת שזו פעם ראשונה שאני ממש לא מסכימה עם סיימון. והפעם הראשונה שאני מסכימה לחלוטין עם קארה. כששמעתי את הביצוע הזה הרגשתי את אותו הדבר... מבולבלת אבל מרוצה. כל פעם שאני שומעת אותו זה פשוט נשמע יותר טוב. יש בביצוע הזה משהו מהפנט. אגב, אני היחידה שחושבת שיש משהו ממש סקסי בקול של אדם כשהוא שר תווים נמוכים? שימו לב, גם בהתחלה של רינג אוף פייר, ובהתחלה של סטיספקשן... במיוחד בשילוב עם המבט הזה שלו בהתחלה של שני השירים. עוד לא החלטתי עד כמה אני מחבבת אותו. אחריי הביצוע הזה הרבה יותר מקודם, זה בטוח. אם כבר מדברים על סקסיות, היה ממש מביך אחריי הביצוע (שממש לא אהבתי, גובל בהריסת שיר) של אלקסיס, עם כל הקטע של הסקסיות... מתי היא בכלל הוגדרה כמישהי שמשדרת סקסיות בשירים? מאיפה זה הגיע? לא מצליחה להתחבר לבחורי הפסנתר העונה. לסקוט אין קול מדהים, והפסנתר לא מפצה על זה. זה היה אמור לרגש אותי, וזה פשוט לא. סיימון ממש עיצבן אותי בתגובה לפאולה... סתם רצה לריב. הוא בעצמו תמיד אומר למתחרים שמנגנים לגוון. מאט נחשב למגניב משום מה, וגם את זה אני לא מצליחה להבין. מה מיוחד בו? מה בדיוק מוצאים בו? לא מתחברת אליו. כשמייקל יעוף יהיה לי די חבל. הרי זה ברור שזה הולך לקרות, אין מה לעשות... כל שיר שהוא שר שניתן לכמעט כל מתמודד אחר שם לשיר ישמע פי אלף יותר טוב בביצוע של המתמודד האחר. אבל הוא נורא חמוד, והוא ממש משתדל... לא זוכרת מי מהשופטים קרא לו חביב הקהל, אבל זה בדיוק התיאור המדוייק שלו. אפשר להחזיק אותו רק עוד קצת? שבוע, שבועיים... בבקשה? אין לי ברירה אלא לאהוב את קריס. כולו יוצא בוי בנד, חמוד וקומפקטי, ויש לו קול כזה נעים ועדין
אני לא חשבתי שהביצוע טוב כמו שהשופטים חשבו... היה יפה, אבל אני עדיין מעדיפה אותו עם הגיטרה. יש דרך להשיג את הגרסה שלו לשיר של מייקל בובלה שהוא שר באודישנים? זה נשמע כמו ביצוע ממש טוב. אני אלך הפעם עם רנדי וקארה בביקורת על דני. משהו בבתים היה חלש... אני בעד בניית השיר, אבל הבתים פשוט לא נשמעו טוב במיוחד. בכללי אני מחבבת את דני, והפזמון היה מצוין. לא החלטתי עדיין אם יש לו גיק שיק או שהוא סתם די חננה מעצבן קלות. אני חושבת שאני די מחבבת אותו, אני עדיין בהתלבטות. איך שפאולה מאושרת כל פעם שסיימון מסכים איתה... זה די עצוב. הביצוע של מייגן היה נוראי. ממה כולם מתלהבים?! היא יפהפייה, אבל הייחוד בקול הזה שהשופטים אוהבים משום מה רק מעצבן אותי. לליל יש קול טוב, אבל היא לא מיוחדת לטעמי. לא התלהבתי יותר מדי מהביצוע. נחמד לקראת הסוף. כמו דני. עם אליסון יש לי בעיה... הביצועים שלה מעולים, אבל משהו בה לא כובש. אני אף פעם לא זוכרת מה היא שרה אחריי, אני רק זוכרת שדי אהבתי. אני לא יודעת על איזה ביטחון השופטים מדברים, אולי ביטחון על הבמה... כי מחוץ לבמה היא בכלל לא בטוחה בעצמה. בכלל, היא משדרת תחושה של ילדה אבודה שלא מבינה איפה היא. הביצוע של אנופ היה טוב, לא יותר מזה. נכון, זה שיפור אדיר משבוע שעבר, אבל לא התלהבתי יותר מדי. יפה מאוד. וזהו. אין השנה סנג'איה, היילי, או כל מתמודד שהורס לי את הערב ולא ברור לי למה הוא שם. אני מחבבת את הטופ 11 השנה (שלשמחתי כבר לא כולל את ג'זמין וחורחה). עדיין אין לי פייבוריט מובהק (למרות שבעצם באיידול אף פעם אין לי פייבוריט של ממש, אלא אם ראיין וסיימון נחשבים), אז אני מחכה... כנראה שעד שקריס יעוף אני אהנה להסתכל עליו ולהקשיב לו, ואז אהיה חייבת להחליט בין אדם לדני. לא יזיקו קצת יותר ביצועים מדהימים העונה, בינתיים הביצועים העונה חביבים + כמה יוצאים מהכלל (לשני הכיוונים). ואני לא מסכימה עם כל אלה שקוראים להעיף את קארה. סוף סוף שופטת שמסוגלת לסיים משפט בלי לגמגם אלף פעם. גם נחמד שיש בפאנל בחורה עם דעה ויכולת להעביר ביקורת שלילית כשצריך. אם כבר להעיף מישהו, אז את פאולה. סיימון שוב לא מסכים לדבר ראשון... שרנדי תמיד יתחיל וזהו, עכשיו יש סתם בלגן. או שמישהו יצעק עליו כבר שיעשה מה שאומרים לו. אני בעד שיגידו לו שאם הוא רוצה להמשיך עם הכניסה המפגרת הזו של השופטים שיתפשר וידבר בתורו, גם אם זה אומר לדבר ראשון. חפרתי...

Lady in red2

New member
הסכמתי עם רוב הדברים ../images/Emo13.gif

גם אני בעד שיחזרו לסדר הישן שרנדי מבקר ראשון וסיימון בסוף. לא אוהבת את הבלגן בסדר של השופטים...

potifur

New member
איכססססס קאנטרי וויק.

לא ראיתי הכל אבל ממה שראיתי הכי טובים היו מייגן ונו סופרייז- אדם. אחר כך דני ואלכסיס. אדם -חלום מייגן-הופעה ראשונה שלה שחיבבתי,טוב שהסתירו לה את הרגליים שלא נראה את הריקוד המפגר שלה אלכסיס-יכולה לשיר הכל עם הקול שלה אבל השבוע לא טרפה את הבמה דני-משכנע ומדוייק

למעלה