קאנטרי זה משעמם ../images/Emo58.gif
או לפחות זה מה שמשתמע מההופעות האלו. זה פשוט לא נושא טוב, קשה מאוד לשיר את השירים האלו. גם את מייקל ג'קסון. ממש מקשים עליהם השנה. כולם, פשוט כולם נשמעו הרבה יותר טוב כשהם שרו מול רנדי. העיבודים היו איומים בתוכנית.
מייקל - דווקא היה מגניב יחסית למרות שאני חושבת שכל ההליכות האלו הוציאו אותו ואותי בתור צופה מריכוז והוא יכל לדפוק קצת יותר שואו - להזריק קצת יותר מרץ להופעה, בהתחשב בשיר שהוא בחר. פחות קריוקי משבועות קודמים.
אליסון - קצת נשכח לטעמי אפילו שהיה די טוב. קצת זייפה בהתחלה, לא? היא קצת חוזרת על עצמה. לא מתאים לה לשיר שיר אופטימי
כריס - אני שונאת בלדות כאלו אבל אני אנסה להיות אובייקטיבית. אהממ. קול יפה. פרצוף מעצבן. בסך הכל בסדר, למי שאוהב את השיר. אולי גירסה אקוסטית היתה נשמעת טוב יותר.
ליל - היא נשמעה טוב יותר עם רנדי. הכל היה לא בסדר בהופעה הזאת. השימלה הנוראית עם הצבע המחריד, השיר המעצבן, הביצוע המעצבן, הצעקות. אני לא מבינה איך זה קורה לה אחרי שבהופעה הראשונה שלה היא שרה כל כך טוב. אם היא רצתה להראות שהיא יכולה לשיר לא רק R&B היא נכשלה. ובעצם, מי ביקש ממנה? היא עושה את מה שהיא עושה ממש טוב. למה לתקן את זה אם זה לא שבור?
אדם - זאת היתה, ואחרי 3 צפיות אני מרשה לעצמי להגיד דבר כזה, ההופעה הכי גרועה מבין ההופעות של אלו שיודעים לשיר. קודם כל זה נראה כמו פורנו רך. אני מקווה שהוא קנה למיקרופון הזה ארוחת ערב לפני כן. מבטים איומים למצלמה. הוא משך כמה מהתווים יותר מידי והכל היה באווירה מאוד... פורנוגרפית. זה היה כאילו מיסטי ומגניב כזה אבל בעצם זה נראה מגוחך והזוי. אני פשוט לא מצליחה למצוא משהו שיתאר טוב יותר את ההופעה הזאת. זה היה פשוט נוראי מכל בחינה. בחיים לא הייתי שומעת את זה שוב. ההערה שלו על נשוויל - היא בטח לא קנתה לו קולות. הבחור כניראה חושב שהעולם מסתיים אחרי L.A.
סקוט - וואו, מרשים מאוד. לא מבינה למה כולם שנאו אותו. נראה לי שזה הפך להרגל. זאת ההופעה הראשונה שלו לאורך כל התוכנית שאהבתי אותו. השיר התאים לו והיה הרבה פחות דיסני מהשירים האחרים שהוא שר. הוא נראה ממש בתוך השיר ולא נראה מבולבל ומחוסר ריכוז כמו רוב הזמן. זאת פעם ראשונה שהוא נשמע כמו ביצוע של שיר של ממש, ולא קריוקי. אין לו את הקול הכי טוב, אבל הוא בחר שיר שאפשר להסתדר גם בלי.
אלכסיס - זוועה. העיבוד ההזוי הזה לא עשה טוב לשיר. שמתי לב שיש לה נטיה לשיר כל מילה בנפרד ולעשות מן עליות וירידות כל מילה או 2. זה ממש מחריד, אי אפשר לשמוע ככה שיר. השירה שלה מוגזמת בהמון חלקים והיא גם זייפה ממש לאורך רוב השיר והיתה בכלל לא בקצב.
דני - שר כמו שהוא נראה. כמו חרא. באמת, אני היחידה שחושבת שהוא נשמע כמו מסיבת סיום? בחירת שירים מעצבנת - הוא כל הזמן שר שירים פופולאריים ואהודים רק בשביל לרצות את הקהל. המון אהבה עצמית שנשפכת לו מכל החורים. ג'קט נוראי! נוראי נוראי נוראי.
אנופ - שדלגחישדךלכךעשדלעכ. סליחה, נרדמתי על המקלדת.
מייגן - אני לא מבינה את זה. כשהיא שרה מול רנדי היא שרה כל כך יפה. בהופעה היא עיוותה את המילים ויצא לה קול הזוי כזה. כניראה בגלל השפעת ובכל זאת - העיותים הם עבודה שלה. העיבוד היה נוראי ודווקא חבל שהיא פשוט לא בחרה בפסנתר שילווה אותה וזהו, זה היה יכול להיות ממש מוצלח. המראה הכללי של הקאנטרי לא הולם אותה, היא נראתה ונשמעה מבוגרת ב-20 שנה. חבל שהיא ניסתה לקלוע לקטע הזה של הקאנטרי יותר מידי. היא היתה צריכה ללכת על הופעה קלילה, צעירה וסקסית יותר. בסך הכל היה בסדר. אני עדיין מאוהבת
מאט - שיר קקה, ביצוע טוב, באמת זמר טוב. שיקום מהפסנתר - שישיר משהו שתואם את הרוח הצעירה והמגניבה שלו ויוסיף קצת ריקודים. בזה הוא בטח יותר טוב מדני. אה, וההערה של קארה היתה נורא משעשעת. אני די בטוחה שהיא התנסחה ככה בכוונה.