טופ 11

Mikey Weiss

New member
סליחה, חשבתי שאם זה ספוילר בתגובה להודעה

ששואלת על התחזיות לדיאלאיידולים זה נחשב התרעה מראש. אבל בגלל שהתחרבשה לי ההודעה באמצע שכחתי לעשות אנטרים בפעם השנייה....

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שלא התכוונתי להודעה שלך

ראיתי ששירשרת להודעה של מונטי ששאל על התחזיות אז בכלל לא נכנסתי לזה אבל בשאר ההודעות בשרשור (הדר ועומרי. לא יודעת מי עוד כי העדפתי להפסיק לקרוא בנתיים מחשש שפעם הבאה אני לא אספיק לסגור לפני><) התייחסו לזה בגוף ההודעה

Mikey Weiss

New member
אוקיי, רק רציתי לוודא, כי אני תמיד מאד מנסה

להיזהר עם הספויילרים, ויצא שההודעה שלך היתה ההודעה הבאה ששורשרה אחרי ההודעה שלי.

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שהעמוד היה פתוח על הפורום

עוד מהצהריים ולא רפרשתי לפני שכתבתי את ההודעה ככה שאת ההודעה שלך לא ראיתי לפני ששלחתי
ואת באמת נזהרת עם הספוילרים
בגלל זה בדר"כ לפני התוצאות ההודעות שלך הן היחידות שאני קוראת

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif דווקא אני לא ציינתי מי מופיע שם,

רק כתבתי שזה מאוד ברור מבחינתם, וציינתי את השלישיה שבלי שום קשר הייתי מהמרת עליה.

LeAnnDylan

Well-known member
רק ראיתי דיילאיידול ישר סגרתי../images/Emo6.gif

זה מלחיץ

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני משתדלת שלא לספיילר מבלי לציין,

גם חשבתי לפתוח הודעת דיילאיידול נפרדת אבל בסוף החלטתי שלא.

AdiNH

New member
../images/Emo58.gifוואו

אנופ נתן את ההופעה הטובה יותר ואת הווקל הטוב ביותר, מפתיע? אדם בא עם ניסיון במה מקודם ויגיע לגמר בקלי קלות אליסון הבת המועדפת עלי בתחרות וגם אותה נראה בטופ3

limors2

Well-known member
אדם,../images/Emo58.gif

לא הייתי צריכה שום צפייה חוזרת כדי לסגוד לכל תו שיצא ממנו
זה היה ה"friend" מהתמונות שהופצו ברשת שישב בקהל? בכלל, ממש אהבתי את רוב הביצועים השבוע. המחשב שלי הולך להתחדש בכמות נחמדה של שירים!

קליספרה

New member
האמת היה לא רע

אני מרוצה מאדם - אהבתי את הגרסה המטורפת הזאת משמיעה ראשונה כמו כן אהבתי את מאט, אנופ, מיגן וכמובן אליסון - ממש מפתיעה אותי כל פעם מחדש אני אוהבת את הקול של סקוט אבל לא ממש אוהבת את כל השאר כנ"ל ליל - יש לה קול נפלא אבל איפשהו הגברים לא מתחברים כריס היה חמוד אבל לא הבנתי מה ההתרגשות צריכה לשמוע עוד פעם מייקל בעיני היה חלש ואלקסיס פשוט נוראה וירושלייםםםםםם

jess r

New member
קאנטרי זה משעמם ../images/Emo58.gif

או לפחות זה מה שמשתמע מההופעות האלו. זה פשוט לא נושא טוב, קשה מאוד לשיר את השירים האלו. גם את מייקל ג'קסון. ממש מקשים עליהם השנה. כולם, פשוט כולם נשמעו הרבה יותר טוב כשהם שרו מול רנדי. העיבודים היו איומים בתוכנית. מייקל - דווקא היה מגניב יחסית למרות שאני חושבת שכל ההליכות האלו הוציאו אותו ואותי בתור צופה מריכוז והוא יכל לדפוק קצת יותר שואו - להזריק קצת יותר מרץ להופעה, בהתחשב בשיר שהוא בחר. פחות קריוקי משבועות קודמים. אליסון - קצת נשכח לטעמי אפילו שהיה די טוב. קצת זייפה בהתחלה, לא? היא קצת חוזרת על עצמה. לא מתאים לה לשיר שיר אופטימי
כריס - אני שונאת בלדות כאלו אבל אני אנסה להיות אובייקטיבית. אהממ. קול יפה. פרצוף מעצבן. בסך הכל בסדר, למי שאוהב את השיר. אולי גירסה אקוסטית היתה נשמעת טוב יותר. ליל - היא נשמעה טוב יותר עם רנדי. הכל היה לא בסדר בהופעה הזאת. השימלה הנוראית עם הצבע המחריד, השיר המעצבן, הביצוע המעצבן, הצעקות. אני לא מבינה איך זה קורה לה אחרי שבהופעה הראשונה שלה היא שרה כל כך טוב. אם היא רצתה להראות שהיא יכולה לשיר לא רק R&B היא נכשלה. ובעצם, מי ביקש ממנה? היא עושה את מה שהיא עושה ממש טוב. למה לתקן את זה אם זה לא שבור? אדם - זאת היתה, ואחרי 3 צפיות אני מרשה לעצמי להגיד דבר כזה, ההופעה הכי גרועה מבין ההופעות של אלו שיודעים לשיר. קודם כל זה נראה כמו פורנו רך. אני מקווה שהוא קנה למיקרופון הזה ארוחת ערב לפני כן. מבטים איומים למצלמה. הוא משך כמה מהתווים יותר מידי והכל היה באווירה מאוד... פורנוגרפית. זה היה כאילו מיסטי ומגניב כזה אבל בעצם זה נראה מגוחך והזוי. אני פשוט לא מצליחה למצוא משהו שיתאר טוב יותר את ההופעה הזאת. זה היה פשוט נוראי מכל בחינה. בחיים לא הייתי שומעת את זה שוב. ההערה שלו על נשוויל - היא בטח לא קנתה לו קולות. הבחור כניראה חושב שהעולם מסתיים אחרי L.A. סקוט - וואו, מרשים מאוד. לא מבינה למה כולם שנאו אותו. נראה לי שזה הפך להרגל. זאת ההופעה הראשונה שלו לאורך כל התוכנית שאהבתי אותו. השיר התאים לו והיה הרבה פחות דיסני מהשירים האחרים שהוא שר. הוא נראה ממש בתוך השיר ולא נראה מבולבל ומחוסר ריכוז כמו רוב הזמן. זאת פעם ראשונה שהוא נשמע כמו ביצוע של שיר של ממש, ולא קריוקי. אין לו את הקול הכי טוב, אבל הוא בחר שיר שאפשר להסתדר גם בלי. אלכסיס - זוועה. העיבוד ההזוי הזה לא עשה טוב לשיר. שמתי לב שיש לה נטיה לשיר כל מילה בנפרד ולעשות מן עליות וירידות כל מילה או 2. זה ממש מחריד, אי אפשר לשמוע ככה שיר. השירה שלה מוגזמת בהמון חלקים והיא גם זייפה ממש לאורך רוב השיר והיתה בכלל לא בקצב. דני - שר כמו שהוא נראה. כמו חרא. באמת, אני היחידה שחושבת שהוא נשמע כמו מסיבת סיום? בחירת שירים מעצבנת - הוא כל הזמן שר שירים פופולאריים ואהודים רק בשביל לרצות את הקהל. המון אהבה עצמית שנשפכת לו מכל החורים. ג'קט נוראי! נוראי נוראי נוראי. אנופ - שדלגחישדךלכךעשדלעכ. סליחה, נרדמתי על המקלדת. מייגן - אני לא מבינה את זה. כשהיא שרה מול רנדי היא שרה כל כך יפה. בהופעה היא עיוותה את המילים ויצא לה קול הזוי כזה. כניראה בגלל השפעת ובכל זאת - העיותים הם עבודה שלה. העיבוד היה נוראי ודווקא חבל שהיא פשוט לא בחרה בפסנתר שילווה אותה וזהו, זה היה יכול להיות ממש מוצלח. המראה הכללי של הקאנטרי לא הולם אותה, היא נראתה ונשמעה מבוגרת ב-20 שנה. חבל שהיא ניסתה לקלוע לקטע הזה של הקאנטרי יותר מידי. היא היתה צריכה ללכת על הופעה קלילה, צעירה וסקסית יותר. בסך הכל היה בסדר. אני עדיין מאוהבת
מאט - שיר קקה, ביצוע טוב, באמת זמר טוב. שיקום מהפסנתר - שישיר משהו שתואם את הרוח הצעירה והמגניבה שלו ויוסיף קצת ריקודים. בזה הוא בטח יותר טוב מדני. אה, וההערה של קארה היתה נורא משעשעת. אני די בטוחה שהיא התנסחה ככה בכוונה.

LeAnnDylan

Well-known member
תרשי לי להציע לך ../images/Emo58.gif

להקשיב לגרסה המקורית של השיר שסקוט שר ואז תגידי לי אם זה היה כל כך מוצלח לדעתך
http://www.youtube.com/watch?v=z7-n5aOAAMs הוא הצליח להפוך שיר כל כך חמוד אופטימי ושמח לשיר לוויות. והוא זייף בלי הפסקה.

jess r

New member
הרסת לי ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

הוא באמת זייף. אולי אני רגילה להופעות כל כך גרועות ממנו שזה נשמע לי טוב. אני עדיין חושבת שהעיבוד שלו לשיר היה נחמד מאוד. מצד שני - אני פשוט לא אהבתי אף אחד מהשירים אז מבחינתי כל שינוי הוא מבורך (חוץ מזה של אדם, אין מצב שהשיר הזה נשמע גרוע יותר בגירסתו המקורית). יש לו כמה רגעים נחמדים כשהשיר מתעצם. ובערב כזה חלש זה בלט, לדעתי, לטובה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif טופ 11 ../images/Emo58.gif

המסורת של ערבי קאנטרי לא נשברה בעונה הזו.היה משעמם |ZzZzZ|. מייקל- הרבה לפניו לקחו שירים בסגנון הזה והצליחו יותר ממנו.אז להגיד שהתעלפתי?אולי בגלל החיוכים המעצבנים שלו כשהוא שר ומעלה את גרת הפה כמו איזה שקנאי. אליסון- הבחורה יודעת לשיר אין ספק על כך.אני מאוד אוהב את הקול שלה וההופעה הייתה טובה,אבל להגיד שאני ארוץ ואראה את זה שוב?רק אם מייגן תעמוד בצד ואני אוכל לראות אותה
. קריס- יכול לעשות לי ילדים?
איזו הופעה מהממת.הקול שלו היה נשמע במיטבו והרגשתי כאילו הוא שר אליי
.אני אוהב אותו.התרגשתי מאוד גם מהתגובה של סיימון כמו ילדה בת 12,כי זה באמת מגיע לו. ליל- אני עם דילן גם כמעט קפצתי מהחלון.זה היה כ"כ צווחני וגרוע.במיוחד אחרי הביצוע הנהדר של קארי שעדיין מהדהד לי בראש. אדם- אם אני אשווה את זה לדילאנה,זה היה גרוע. אם אני לא אעשה שום השוואה,זה דווקא היה מהנה-בלי שום שמיעה שניה שלישית או רביעית. הוא פרופרמר בנשמה. ואני דווקא כן יכול לחשוב איך הוא יישמע ברדיו.בכל פעם שאני שומע ורואה אותו אני חושב על סטיבן טיילר,אני חושב שזה גם די הסגנון שלו. סקוט- נראה לי שהצטרפתי רשמית למועדון הקישטה.אני לא יכול לשמוע עליו עוד.זה היה נוראי. אלכסיס- גם היא מעצבנת אותי.מה קרה כולם מעצבנים אותי פתאום?ערבי קאנטרי עושים לי יבשת. למען האמת היא התחילה את זה מהמם וחשבתי שהולכת להיות אחלה הופעה,אבל היא איבדה את זה לגמרי לאחר מכן.זה כבר הגיע למצב שהוצאתי את האוזניות ודחפתי אותן מתחת למחשב. טוב נו,גם הסוף היה טוב. דני- כמה שאני אתעקש לא לאהוב אותו,הוא עדיין יהיה מדהים.הקול שלו פשוט ענק!אהבתי את ההופעה.ההכנות שלו ממש הצחיקו אותי
. הוא גם הרגיע קצת עם השחצנות. אנופ- אוי,כ"כ פחדתי.נחרדתי אפילו. אבל אני יכול להגיד שזו בהחלט אחת ההופעות הטובות ביותר של הערב ויותר מזה,הופעה שאני אחזור לראות. אנופ דוג איז באק!וככה אני אוהב אותו
. מייגן-
אחחח!$@$2 אני כ"כ אוהב אותה!!! מישהו לא יודע את זה עדיין? ושוב,ההופעה היחידה שכבר ראיתי איזה 5 פעמים אם לא יותר. הופעה פשוט מדהימה!וזה גם שיר שאני אוהב מאוד,אז ממש שמחתי
רנדי צדק,I Have To Like It! והקול שלה היה נשמע נהדר,מלבד פספוס אחד או שניים,אבל מי סופר?
אגב,מישהו באמת ראה תווי פנים כאלה מושלמות? אחרי שכבר הכרתי את ההופעה בע"פ התעמקתי רגע ביופי ובאמת לא יכולתי להוריד את העניים. מאט-אחלה הופעה,הוא גם היה נראה מעולה.אבל לא הרגשתי שהוא חידש לי משהו שלא ראיתי אותו עושה בעבר,למשל..שבוע שעבר. אז אהבתי,אבל לא קפצתי מהכסא.חבל.אני אוהב אותו. הטופ 3 שלי- בקלות מייגן,קריס ואנופ. הבוטום 3 שלי- סקוט ליל ואלכסיס.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif ותגובה מלאה שלי

אחרי צפיה בכל ההופעות שוב באיכות נורמלית (טוב נו לא בכולם. ליל
, סקוט
אני לא חוזרת על טעויות פעמים)
מייקל- אני לא ממש מבינה מה רוצים מהשיר הזה. מה הרבה מילים?! זה שהוא מהיר לא אומר שיש בו הרבה מילים וזה שמייקל שר אותו מהאף לא אומר שהוא היה טוב. אני לא ממש אוהבת את השיר ואני לא ממש אוהבת את מייקל שר את השיר. והעובדה שהוא שר ראשון עם שיר כזה בטח לא עובדת לטובתו. אם הכוונה שלו הייתה לעשות כיף בשבוע קאנטרי אז הוא היה צריך לבחור שיר באמת כיף או לפחות להיראות כאילו כיף לו והוא לא סתם סובל. אולי קצת פחות מילים שיטרידו אותו היו גורמים לו להופיע יותר טוב.
אליסון- אני חייבת להודות שבפעם הראשונה ששמעתי את אליסון שרה את זה לא הכי התלהבתי. אולי מהסיבה שפשוט כל כך רציתי לשמוע את מייגן שרה את זה שהיא קצת הרסה לי. מצד שני נכון לרגע זה זה הצלצול שלי בפלאפון אז אני חושבת שזה אומר מה דעתי על ההופעה
וסתם כי אני חייבת להוסיף- זה באמת אחד השירים היותר טובים וכיפיים של מוזיקת הקאנטרי אז אני שמחה שהיא בחרה אותו.
קריס- רנדי אהב, השופטים אהבו, אולי אפילו גארת' ברוקס אהב. אבל אני לא סבלתי את זה. כל רגע בהופעה הזאת הכאיב לי באוזן. אבל קריס כל כך יפה. כל פאקינג כך יפה שלא איכפת לי מה הוא שר אני מוכנה לסבול את כאבי האוזניים האלה במשך שעות ופשוט להסתכל עליו.
אדם- כל כך הצחיק אותי לראות את רנדי מזועזע מאדם
המבט הנגעל של "למה-לעזאזל-אתה-מחריב-את-ג'וני" מה שכן אדם באמת באמת חמוד. אבל כן, ההופעה הייתה מזעזעת.
אלכסיס- יש לה קול מדהים. למעשה היא היחידה העונה שיכולתי לראות שרה מרטינה בלי לאכזב אותי. הבעיה היא שהיא בחרה שיר שאומנם בתיאוריה הוא טוב בשבילה אבל היא שרה אותו באובר-דרמטיות. אני חושבת שאם היא הייתה בוחרת לשיר כל אחד משלושת השירים האחרים שהבנות האחרות בתוכנית שרו היא הייתה יוצאת עם היד על העליונה. הייתי שמחה לראות אותה שרה את Fancy הוא בהחלט היה יושב עליה טוב יותר ומאפשר לה לעשות איתו הרבה יותר דברים. אני גם חושבת שאם היא הייתה מנסה את הגרסה של ברוק משנה שעברה היא הייתה נשמעת טוב יותר. כי אהבתי מאוד את העיבוד של ברוק אבל לברוק לא היה את הקול בשבילו. אצל אלכסיס הבעיה הפוכה- יש לה קול מדהים אבל העיבוד היה מרדים.
דני- חחח פולה על כדורים
למה לעזאזל קרי תרצה לקנות את זה XD אני חושבת שאפילו את הגרסה שלה היא כבר לא סובלת XD ובקשר לדני- הוא לא צפה בעונה השישית? הוא לא הסיק מסקנות אחרי ההופעה של לקישה? אני חושבת (בדומה לקארה) שהחלק הראשון לא היה טוב ואני גם חושבת (בשונה מקארה) שהחלק השני היה עוד יותר לא טוב. הוא שר במהירות הלא נכונה. ובאמת שמישהו צריך להתחיל לקשור לו את הידיים לפני כל הופעה. ועוד מתלוננים על ריקודי הידיים של מייגן. נו באמת.
אנופ- איך שראיתי שאנופ הולך לשיר את השיר הזה ידעתי שהוא הולך להיות גאוני. אולי כי לא משנה מה הוא שר תמיד אני אוהב את זה אבל הפעם באמת הגיעו לו כל המחמאות שבעולם. זה היה נהדר. וממה בדיוק קארה מופתעת?! אנופ תמיד היה הכי טוב! כפרעליו^^
מייגן- טוב נו אז אחרי שאליסון גנבה למייגן את השיר זה רק הוגן שמייגן תגנוב לאליסון את השיר שלה
למען האמת אני עדין מעדיפה את הבחירה הראשונית שלי לשירים אבל גם הטוויסט הזה שהן עשו הלך טוב. לשתיהן. מייגן נשמעה נפלא ונראתה נפלא. אומנם אני לא מאחלת לה להיות חולה כל שבוע כי היא נשמעת טוב תמיד לדעתי אבל אני כן מקווה שהיא תמשיך להפציץ בבחירות שירים כאלה. אה כן והגרסת אולפן- מושלמת!
מאט- וואי כמה צחקתי שבהתחלה כשיש Go ahead זה נשמע כאילו הוא אומר Go To Hell
מיותר לציין שלא אהבתי את ההופעה הזאת ובטח שלא הגיע לה להתפמפם ככה. מה שכן אם נשווה את זה להופעה של דני זה היה פי מיליון יותר טוב אז הנה. חצי הכוס המלאה :) אגב למה כשקארה אומרת שאין שום דבר קטן בו זה נשמע כל כך מלוכלך? ואגב שני- מישהו שם לב שכשהוא קם מהכיסא כל הז'קט שלו התרומם איתו
זה ילמד אותו להניח לפסנתר לסיכום- טופ 3 שלי- אנופ, אליסון ומייגן בוטום 3- ליל, סקוט ואדם.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo6.gif

על הקטע של דני, למה באמת שקרי תרצה לקנות את זה?
Fancy באמת היה יכול לעבוד טוב על אלכסיס, העיבוד הזה לג'ולין היה ממש רע, איזה איטיות! באמת לא ברור מה הופתעו מאנופ, גם אם הוא לא היה מדהים בעייני בשבוע שעבר, היה ברור (לפחות לי) שיש לו אחלה קול ועם שיר אחר הוא יהיה מעולה. יופי שזה קרה כבר השבוע.

Juliann

New member
עכשיו שראיתי הכל - ביקורת מלאה ../images/Emo13.gif

אני אפילו אצרף את הדעות של אמא שצפתה איתי... מייקל - ששמעתי שהוא שר את זה חשבתי שזה יתאים לו (פלאש בק לגרסא של ג'וש גראסין שקצת מזכיר אותו) אבל זה לא היה משהו בכלל. הוא חביב בהחלט אבל כמו סיימון לא הבנתי מילה ממה שהוא שר והווקאלז היו OFF. אליסון - יש לה קול מעולה בהתחלה חשבתי שהיתה אחלה הופעה אבל אז שראיתי את זה ביחס לכל האחרים היא נראתה לי קצת שכיחה... הסטייל שלה מדהים. קריס - (כאן אמא התחילה לצפות גם) הוא מאוד פשוט בעיני, חמוד, שר נחמד והכל טוב ויפה עדיין הוא לא מצליח להוציא ממני שום WOW. למרות שההופעה הזאת דווקא הראתה ווקאלז יפים והעיבוד העדין הוסיף ליופי של ההופעה. אמא לא הבינה ממה השופטים מתלהבים היא חשבה שהיה די משעמם. ליל - היא היתה מאוד קלאסית היום אבל עיצבנה אותי עם כל הדיבורים לשופטים. די כמה אפשר לענות להם תני להם לתת ביקורת. הסכמתי עם מישהו שכתב באחד הפורומים שנראה שהיא לא ממש הבינה על מה היא שרה למרות שהיא שרה את זה יפה ואהבתי שהיא מיתנה את ה"סגנון השחור" הפעם. אמא חשבה שהיא שרה ממש יפה הפעם בניגוד להופעות עבר שבעיניה היו סתמיות. (אמא לא מתה על R&B כנראה חח). אדם - כבר כתבתי שלקח לי זמן להתאהב בגרסא שלו בהתחלה לא אהבתי ואמא שלי חשבה שאני לא מבינה מהחיים שלי כי בעיניה הוא שר מדהים ומאוד אומנותי. והיא גם הוסיפה בסוף שהראו ריקאפ של כולם שאין ספק שהוא ברמה מעל כולם מבחינת הקול שלו. היא לא ראתה את הסקסיות המוגזמת וטענה שאני מיושנת. יש לי אמא מאגניבה.
אנופ - וואו איזה שיפור! עדיין לא חושבת שהוא ברמה של המתמודדי על אבל בהחלט שיפר את מצבו במיליון דרגות. קשה לי קצת לשמוע את השיר הזה על מישהו עם קול כמו שלו כי לאלביס יש את הקול הנמוךךךךך הזה וזה נצרב בראש. לאמא הפריע מה שהוא לבש, היא אמרה אתה שר אלביס וזה מה שאתה לובש? חחח היא התקשתה לחבב את הגרסא הזאת כי גם לה יש את אלביס בראש אבל היא חשבה שהוא מאוד לייקאבל וחמוד. דני - נראה שהוא לקח צעד אחורה בשחצנות וניסה להיות יותר "אמיתי". זה הרגיש לי כמו שקריסטין לי קוק שרה את גאד בלס אמריקה... כאילו קצת צ'יזי.. ברור שהאמריקאים ימותו על זה "ישו קח את ההגה אנ'לא יודע לנהוג וכו'" אבל הווקאלז היו שם ובגדול. הוא הוריד קצת את רמת "המעצבן" שלו. אמא אמרה שאומנם היא לא הבינה מה מוצאים בו עד עכשיו אבל היא חושבת שהוא שר את זה ממש יפה. מייגן - היתה הסכמה בינינו שהיא נשמעה ונראתה נהדר. משהו מאוד מיוחד בקול שלה כאילו נזרקנו לביג באנד או משהו... זה שינוי בתחרות שכמעט כולם שרים בלאדות ומנסים לרגש בכוח ובאה מישהי עם קול כל כך שונה והיא פשוט מאגניבה ביותר. אלכסיס - אין לי יותר מדי מה להגיד.. זה היה סתמי בעיני. אמא אומרת שהיא נורא אהבה את השיר בזמנה ושלאכסיס שרה אותו לאט מדי ושחסרים לה התווים הגבוהים בשיר... אלכסיס חלשה מאוד הערב. סקוט - גם פה אין יותר מדי מה להגיד, הוא שר נחמד והוא די מרגש אבל הוא לא מביא משהו חדש וזה מתחיל לשעמם. מאט - מאט עושה את אותו שטיק כבר שבועיים ברציפות. אני מוכנה לקבל את זה מסקוט כי הברירות שלו הרבה יותר מצומצמות אבל מאט פשוט הולך על בטוח. הצליח לי עם הפסנתר שבוע שעבר? אני אמשיךךךךך ואמשיךךךךך... שבוע הבא אני רוצה אותו בקצבי. HAVING SAID THAT הוא היה מעולה אין מה לעשות. שהוא התחיל להגיע לעוצמות במיוחד. אמא חושבת שהוא ממש חמוד וסימפטי (אני דווקא חושבת שיש בו שוויצריות ושחצנות מעצבנת) והיא טוענת שהוא בעיניה הרבה יותר טוב מקריס, ואולי גם מדני (אני דווקא לא אסכים פה אני עדיין חושבת שדני זמר טוב יותר). לסיכום- ערב מוצלח! כמה שאנשים קוטלים את העונה הזאת היא בהחלט מוכיחה את עצמה. אולי אין הופעות של WOW אבל אין גם הרבה נפילות. כולם טובים אם כי לא מבריקים, לפחות עדיין.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם אמא שלך בנוגע ללוק של אנופ

אני לא בטוחה מה הוא כן היה צריך ללבוש, אבל זה היה כזה שיר רציני ומרגש והוא לבש בגדים שהכי לא התאימו להופעה הזאת. אפילו אלה של שבוע שעבר היו עובדים לו פה יותר טוב.

למעלה