טופ 11

LeAnnDylan

Well-known member
האמת

אני בדר"כ מעדיפה לראות את התוכנית ב-HD ככה שעכשיו אני סתם שומעת ומעדיפה להפסיד חלקים גדולים מהתוכנית כדי שלא יהיה לי משעמם יותר מידי כשאני אצפה בזה שוב באיכות נורמלית

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif הופעות 4-5 ../images/Emo58.gif

4. ליל ראונדס - Independence Day איפה רנדי שיגיד לי שזה פיטצ'י? כי זה פיטצ'י. קאנטרי זה לא הקטע של ליל. וליל זה לא הקטע שלי, אז זה מתאזן. וסוף סוף אני ופאולה מאבדות זו את זו לגמרי, כי מסתבר שפאולה ואני לא שמענו את אותה הופעה. (סיימון, אני אוהבת אותך!) 5. אדם - Ring Of Fire הוידאו שלו עם רנדי טרוויס קרע אותי. אדם עושה את הגרסא של Wall of Voodoo בגלל שהיא כל כך אובר דה טופ שזה כמובן מתאים לאדם. אני ממש לא אוהבת את הגרסא הזו באופן כללי ואדם די עשה את זה אחד לאחד, וכמו כל דבר שאדם עושה זה פשוט הרבה יותר מדי בשבילי. מה שכן, היכולות הווקאליות שלו מרשימות. בחייאת רבאק, פאולה - סיטאר זה לא "מידל איסטרן" סאונד, זה "סאות'רן אסיאן" סאונד. רייאן: "רנדי, מה חשבת?" רנדי טרוויס: שתיקה. אוי, לא, תכף סקוט עושה מרטינה מקברייד. הצילו.

Theshe

New member
../images/Emo58.gif היה פה גם משהו טוב.

ההופעה של אדם והקול הזה שלו, סאמק, אין דברים כאלה. לשם שינוי הוא לא צרח וזה לכשעצמו דבר נפלא, והוא גם הצליח לא להרוג של שיר של ג'וני קאש (גם יוצר שאני מאד מחבבת). עדיין, ההופעה הזאת לא מצדיקה את ההשתפכות של השופטים, כי אמנם היתה הופעה טובה אבל היו טובות ממנה. ליל אכזבה אותי. אני אוהבת את הקול שלה לא בגלל שצריך דיווה בתחרות, אלא בגלל שיש לה באמת אחלה קול, עמוק ומלא רבדים כמו שאני אוהבת (ונכון, ללקישה ומלינדה יש קול טוב יותר). קודם כל בחירת השיר - בעע! ונדמה היה לי שהיא צעקה את רובו, סאמק, הלכו לי האוזניים! ליל, ככה זה לא יילך!

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif הופעה 6 ../images/Emo58.gif

6. סקוט - Wild Angels סקוט, אתה כל כך משעמם. כל כך. נראה לי שהוא שר את זה פחות או יותר במלודיה הנכונה חוץ מכמה פספוסים פה ושם, למרות שככל שהשיר התקדם זה נעשה יותר מפוספס וכואב מאשר בהתחלה. אני לא יכולה להעיד על זה בוודאות כי נרדמתי באמצע. ואני לא צוחקת. ופאולה, להגיד שבחירות השירים של סקוט עוברות ליד האוזן ונשכחות אחר כך זה לא דיסרספקטפול, זה נכון.

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif 7 ../images/Emo58.gif

7. אלכסיס גרייס - Jolene. מדרגות! הופעה מאד לא אחידה, עם רגעים טובים אבל יותר מדי פעמים שבהם אלכסיס ביקרה את התווים הלא נכונים. (אלכסיס, הרגע שאלת מה זה סאונדאלייק???)

LeAnnDylan

Well-known member
לא צריך להיות אמריקאית דוברת אנגלית בשביל

להבין מה זה סאונדאלייק. פשוט כשהוא אמר את זה לא יודעת למה אבל הייתה לי תחושה שהוא התכוון למשהו אחר. אולי מהסיבה שלי, היא פשוט לא נשמעה בכלל אותו הדבר. זאת הייתה גרסה די מוזרה וממש לא "סאונדאלייק" לא במראה ולא באינטרפטציה של השיר. כנראה בגלל זה חשבתי שהוא מתכוון לזה במשמעות אחרת אז שמחתי שהיא שאלה. אבל נראה לי מטומטם כשהוא אמר את זה במשמעות הזאת><

Theshe

New member
../images/Emo58.gif אחד השירים האהובים עליי בז'אנר הזה.

מתה על דולי פרטון, היא מהממת ואחלה שחקנית בנוסף! (הסרט שלה עם ג'יימס וודס הוא ממתק מתקתק). היתה לי הרגשה שהשיר הזה יגיע הלילה ולצערי, עם כמה שאני מחבבת את אלכסיס, זה לא היה זה. סורי. אני זוכרת את ההופעה שברוק וויט נתנה בשנה שעברה לשיר הזה ושתיהן פספסו את היופי שגלום בו.

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif 8 ../images/Emo58.gif

דני עושה לעצמו הרבה פדיחות עם רנדי, והוא הולך לשיר את קרי, Jesus Take the Wheel. אה, אוף. די, דני, אין לי כוח אליך. סביר, אני מניחה, אבל אני לא סובלת אותך. קישטה.

Theshe

New member
../images/Emo58.gif לא, ממש לא.

זהו, סופית, לא עשה לי את זה.ממילא זה לא משנה, הוא יהיה עם ברכת הדרך שלי ובלעדיה האיידול הבא. הג'קט הלבן שהוא לבש יפה, ופה אני לא מסכימה עם סיימון.

Theshe

New member
ברור שהסכמתי אתך.

ככלות הכל, את כמעט האדם היחיד שמבינה ללבי לגבי אנופ ורק על זה מגיע קרדיט :)

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif 9 ../images/Emo58.gif

9. אנופ - Always on my Mind אחד השירים שאני הכי אוהבת בעולם. הוא נשמע לי קצת צרוד, אבל בסך הכל הוא שר את זה מאד יפה ולא עשה לזה שום דבר רע, ואפילו שמה שהוא לבש היה קצת מצחיק (כאילו זו היתה הדרך שלו לגרום לזה להראות קצת יותר צעיר), יש בו משהו שאני מאד מאד אוהבת. ובחירת שיר מאד חכמה כי קאנטרי זה באמת לא התחום שלו.

Theshe

New member
../images/Emo58.gif שאני אמות!

מהמם שלי, איזה כבוד! לא אכפת לי אדם, דני, אלכסיס, אליסון או וואט-אבר. לא אכפת לי גם אם יזכה או יודח אפילו בשבוע הבא, כי הביצוע הזה היה אחד היפים שראיתי באיידול אבר! אנופ, מתה עליך, אני תמיד בעדך.

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif 10 ../images/Emo58.gif

מייגן - I Go Walking After Midnight כולם בצ'ט שנאו את זה, הקהל גם לא כזה מתלהב, מעט מחיאות כפיים, אבל אני ממש אהבתי את זה. היא מיוחדת, אני מאד אוהבת את סגנון השירה שלה והיא גורמת לי לחייך.

Theshe

New member
../images/Emo58.gif זה פשוט פלילי,

כמה שהיא יפה, קיבינימט! אני לא אהבתי את הביצוע שלה, אגב, אבל היא בהחלט שונה.

../images/Emo45.gif היא הפייבוריטית שלי.

השבוע זה היה השבוע שלה, אנשים מתים לראות אותה בהופעות החיות.

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif 11 ../images/Emo58.gif

11. מאט, So Small. כן, עוד שיר של קארי. טוב, במסגרת פינתנו בחורים עם פסנתרים ששרים שירים של בנות, אני חושבת שאני מעדיפה את מאט על סקוט אם כי גם פה יש לי נטייה לרצות להירדם באמצע. יכול להיות שזה בגלל שאני ערה מחמש בבוקר, אבל עדיין. טוב, עכשיו הוא גם נשמע לי לא מכוון. וכפרות, אין לך צלילים גבוהים אז אל תשיר אותם.

למעלה