טופ 11

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gifטופ 11../images/Emo58.gif

טוב, אז תכף מתחילים. שוב. בתקווה שהיום אף בוסית לא תתפרץ לי לשידור באמצע החיים.

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif וההופעות, 1-3

והנושא להיום, כך נראה, הוא סט פטריק'ס דיי, ככה לפחות נראה מהלהקה שמנגנת ג'יג אירי לפתיחה ומריאן שכל חצי שניה זורק משהו על מזל או על לפרקונים. (סיימון לא אוהב קאנטרי, למקרה שתהיתם). דילן, את בחיים? 1. מייקל - Ain't going down ('til the sun comes up) - השיר עם הכי הרבה מילים בהיסטוריה, לדעתי, והיה ממש כיף לראות את מייקל מחייך ונהנה מכל רגע על הבמה. השופטים היו - אה - לא כאלו מתלהבים, אבל מה איכפת לי, אני נהניתי. (לעזאזל, פאולה מסכימה איתי). (ומה הסיפור של סיימון עם נורבגית? כבר שבוע שני ברציפות). 2. אליסון - Blame It On Your Heart אוי, אני מתה על הילדה הזו. היא יכולה להיות זמרת קאנטרי עכשיו אם בא לה, מצידי. 3. קריס - או, עוד שיר של גארת' ברוקס, הפעם זה Too Make You Feel My Love. מלבד בעיה קלה בצלילים הנמוכים, הופעה ווקאלית מקסימה, פשוטה, נקייה. נהדר. (אויש, פאולה ואני מתואמות כבר ב2/3, זה מטריד. אבל לפחות גם סיימון מסכים איתנו הפעם).

LeAnnDylan

Well-known member
בחיים ומצטערת על כל שניה ../images/Emo58.gif

מייקל היה נהדר גם לטעמי. אליסון בחרה את השיר של מייגן
את קריס לא אהבתי בכלל

adidas2005

New member
מה זאת אומרת אליסון בחרה את השיר של מייגן ?

הם עושים הגרלה או משהו לא ? אליסון הייתה צריכה לשיר את השיר של מייגן או להיפך ?

LeAnnDylan

Well-known member
לא חחח

סתם בשבוע שעבר כשחשבתי על שירים שהמתמודדים יכולים לשיר רשמתי שאני רוצה שאליסון תשיר Walking After Midnight ושמייגן תשיר את Blame It On Your Lying Cheating Heart והן שרו הפוך

Theshe

New member
../images/Emo58.gif אה?

תזכירו לי למה כולם נופלים מקריס? לא אוהבת אותו, הוא מעצבן לי את הרשתית. אני בכלל לא מסוגלת להקשיב לו, ויש לי הרגשה שאני הולכת להתקע איתו עוד הרבה זמן. :( ועכשיו הפצצה: לא אהבתי את ההופעה של אליסון. כן, ברור לי שהילדה מפוצצת כשרון ויש לה קול נמוך כזה וסקסי, אבל במשך כל הצפיה בהופעה התכווצתי בכסא והתפללתי שזה ייגמר כבר. מייקל מותק, באמת, אבל מיציתי את המתיקות שלו. אפשר סוף סוף להפרד לשלום?

Fairywitch

New member
המממ, אירי זה לא קאנטרי../images/Emo12.gif

רק מבהירה שקראתי רק שתי שורות ראשונות בהודעה שלך כדי לא לקלקל לי

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

מסכימה איתך בנוגע להופעה של מייקל. היא הייתה פשוט כיפית לצפייה. ויש לו אחלה חיוך. ומסכימה גם בנוגע לקריס. הייתה לו פשוט הופעה נהדרת, אחלה ביצוע. נהניתי לראות.

always be me mc

New member
מסכימה איתך לגבי המתמודדים!

אומנם כפי שציינת השופטים לא כזה אהבו את ההופעה של מייקל אבל אני דווקא נהניתי מהשואו שהוא נתן(וראו שגם הוא, כפרה עליו
) אליסון אליסון... אהבתי! ברצינות אחרי ההופעה שלה עוד המשכתי לחשוב על ההופעה היפה ולא רק זה הביצוע שלה הוא ביצוע הסטודיו הראשון שהיה בא לי לשמוע
וקריס טוב הבן אדם באמת מוכשר לכן אני לא הולכת לשים אותו בבוטום 3 בזמן הקרוב כי יש לי הרגשה שהוא ישאר פה זמן מה(וטוב שכך, הוא מקסים
)

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

כנראה שאני מזוכיסטית או משהו כי הבטחת לעצמי, נשבעתי לעצמי. שאני לא הולכת לצפות בליל טובחת את מרטינה. או לפחות לצפות במיוט. למה לא הקשבתי לעצמי
האוזניים שלי מדממות. וואי שרנדי יסתום X_X מה הוא מציע לה הצעות מטומטמות X_____<
ופולה שתנוח גם היא. עלק סטנד ביי יור מן

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

אמא. לא עוד מרטינה>ץ אני לא אעמוד בזה. סקוט? ג'יזס מה נסגר איתם אה וכן. אדם היה נוראי. סיימון היחיד ששפוי שם? אני בהחלט יכולה לראות אנשים זורקים את הטלוויזיות שלהם מהחלון

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

אני בטוחה שברגעים אלה ממש מרטינה יושבת בביתה ובוכה את נשמתה החוצה. אני בטוחה שברגע שהיא תירגע קצת היא תדאג שהאנשים שלה יתקשרו למפיקים של איידול ויחרימו את כל השירים שלה מהתוכנית. אסור. אסור. אסור. לשיר מרטינה. לא הפנימו את זה כבר אחרי 7 עונות סעמק?! סוף סוף הופעה שאני מחכה לה- יאללה אלכסיס תרביצי בהופעה

LeAnnDylan

Well-known member
אמג../images/Emo58.gif

אלכסיס נראית דומה באופן מטריד לדולי פרטון או שזו רק אני?? ציפיתי לקצת יותר האמת. לא נוראי אבל היה נחמד

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif

אני פשוט לא הסתכלתי על חצי מההופעה וכשלא ראיתי אותו מול העיניים הצלחתי לצמצם קצת את הרצון לחנוק אותו ולהתרשם מזה שמיתרי הקול שלו כן מוכשרים. אני פשוט לא מסוגלת להתמודד עם כל המסביב.

LeAnnDylan

Well-known member
הו ../images/Emo58.gif

ממש לא הסתכלתי על ההופעה. אני עושה הרבה דברים במקביל ככה שאני שומעת רק את הסאונד. זה מונע ממני מראות מטרידים. אני אחכה לאנשים המעניינים באמת בשביל להקדיש להם יותר מחוש אחד

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif

אני גם עושה כמה דברים במקביל, אבל אני משתדלת להסתכל לפחות על חלק מההופעה כדי לראות דברים כמו מעבר מסך ונוכחות וכאלו. אני לא מתרשמת מאף אחד במיוחד בחזית הזו בינתיים.

למעלה