יאאלה גם אני חפירהההההההההההההההההה
מאט לא עושה לי את זה, זה הייתה הופעה טובה,כמו כל ההופעות שלו מאז אסון הקולדפליי, אבל הוא די הולך עדיין על בטוח(אם כי אפשר להבין אותו בתור אחד שהוחזר..) עוד לא הייתה לו שום הופעה שאני אזכור בתום העונה. את זאתי גם לא מחר.
קריס מפתיע כל הופעה מחדש, הוא הגיע לטופ 36 וכולנו חשבנו שעם השיטה הוא לבוודאי לא יעבור ואז הוא נותן שם הופעה מעניינת,קלילה,בהחלט מהטובות ביותר, ואז כולנו ציפינו שזה פוקס והוא יודח מהר מאד בטופ 13, אבל הוא המשיך לתת הופעות קלילות וטובות ואף מגוונות! הבנאדם יודע טוב מאד איזה שירים לבחור, איך להופיע, ומצליח לכפות בהחלט על החוסר כריזמה שלו. בסופו של דבר זה לא יעזור לו וההדחה שלו תגיע, אך הוא בהחלט ייזכר כאחד המתמודדים היותר טובים העונה לפחות עבורי! אה,והיפים
סקוט - דווקא חשבתי שזה בחירת שיר נחמדה, או לפחות הרעיון מאחוריה לגוון ולהיות קצבי יותר ובעיקר,לשיר משהו מוכר!!! אבל הוא פשוט לא ביצע את זה כמו שצריך, וזה היה נדמה כאילו סקוט האמיתי הלך לאיבוד...
מייגן,אפשר תמיד להגיד לטובתה שהיא מרתקת וכיפית ומרעננת, אבל הדבר הכי טוב שהיה בהופעה הזאת זה שזה גרם למעריצים שלה לדאוג....פשוט ככה.
|אנופ דווקא לא אהבתי את הווקאליות במיוחד, זה היה נשמע גם קצת מזויף ושהאישיות שלו נאבדה לחלוטין, זה היה שונה לחלוטין משבוע שעבר שם זה התאים. אני חושב שכמו ליל הוא לא ניצל את השבוע הזה כמו שצריך.
מייקל, אצלו, אני לא חושב שזה אפילו גרם למעריצים לדאוג, אלא פשוט לברוח. זה לא זה בשביל מייקל, הוא חמוד אבל די. בעונה הזאת מייגן כבר יכולה למלא את המקום של שורדת בכוח...
|ליל היא אחת הזמרות הכי טובות בתכנית הזאת, וזה מאד קשה כי יש רק 2 חוץ ממנה. כל שבוע התסרוקת והבגדים שלה מזעזעים יותר ויותר, אבל מבחינה ווקאלית זה בהחלט היה מהטובים ביותר הערב, אם כי היא באמת לא ניצלה את הנושא הזה שתפור עליה. אה,והאישיות שלה ממש מעצבנת!
אדם|, מה שמדהים אצל אדם, זה מה שטטיאנה ואולי יכולה ללמוד, וזה איכשהוא לבוא ולשיר בצורה כלכך שונה מאיך שאנחנו מכירים אותו ואיך שהוא רגיל, ועדיין להיות אמיתי ושאתה יודע שהוא לא איבד את עצמו אלא זה רק עוד צד שלו. הייתי שמח לעוד כמה צלילים גבוהים אבל זה היה בהחלט מעניין ומדהים בייחוד בערב הזה.
דני,עד שהוא נתן את ההופעה שהכי אהבתי שלו לאחרונה דווקא מעט קטלו....טוב נו,אולי זה היה הזמן המוגבל? בכל מקרה הופעה טובה, אבל גם לא הופעה שאני אזכור יותר מדי ,והוא לא ברמה עדיין של האודישנים.
אליסוןהיא אהובתי, ואם להיות כנה בלי התווים האחרונים, זה אולי לא הייתה הופעה כזאת אדירה, אבל כן היה את התווים האחרונים והיא כלכך בטוחה בעצמה ועם הקטע שלה ואין עליה! מקווה שאמריקה קלטו כמה שהם טיפשים...