טופ 10

../images/Emo58.gif סיכום קצרצר משלי.

אכזבה: מייקל - אלוהים שישמור, אני הולך כל פעם למקרר שהבחור הזה מופיע, הוא גורם לי אי נוחות. הוא גדול, הוא מסורבל, הוא לא יודע לשיר והכי גרוע, שהוא לא רוצה אפילו לנצח את התחרות. מצב הפייבוריטית: מייגן - אני לא אלך ואגיד שזו הייתה הופעה טובה שלה, זה לא. אבל אני קורא הרבה תגובות של אנשים ששופטים אותה רק על פי היופי שלה, כאילו אם היא יפה אז היא הגיעה עד לפה. וזה פשוט טעות. אני מציע לאותם אנשים לשמוע את השירים של מייגן בעצימת עיניים ולראות איזה קול איכותי יש לה. ואז ורק אז לשפוט. הפתעה: אדם - הדהים אותי, הפתיע אותי וכל הכבוד לו, ראיתי את ההופעה הזו כבר 5 פעמים. כל הכבוד!

Lady in red2

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

l TearDrop l

New member
זה לא שמייקל לא רוצה, הוא יודע שהוא לא ינצח.

ואני מעדיפה את זה על אלה שחיו באשליות שם! הוא עדיין נהנה לפחותD:

NP16

New member
יאאלה גם אני חפירהההההההההההההההההה

מאט לא עושה לי את זה, זה הייתה הופעה טובה,כמו כל ההופעות שלו מאז אסון הקולדפליי, אבל הוא די הולך עדיין על בטוח(אם כי אפשר להבין אותו בתור אחד שהוחזר..) עוד לא הייתה לו שום הופעה שאני אזכור בתום העונה. את זאתי גם לא מחר. קריס מפתיע כל הופעה מחדש, הוא הגיע לטופ 36 וכולנו חשבנו שעם השיטה הוא לבוודאי לא יעבור ואז הוא נותן שם הופעה מעניינת,קלילה,בהחלט מהטובות ביותר, ואז כולנו ציפינו שזה פוקס והוא יודח מהר מאד בטופ 13, אבל הוא המשיך לתת הופעות קלילות וטובות ואף מגוונות! הבנאדם יודע טוב מאד איזה שירים לבחור, איך להופיע, ומצליח לכפות בהחלט על החוסר כריזמה שלו. בסופו של דבר זה לא יעזור לו וההדחה שלו תגיע, אך הוא בהחלט ייזכר כאחד המתמודדים היותר טובים העונה לפחות עבורי! אה,והיפים
סקוט - דווקא חשבתי שזה בחירת שיר נחמדה, או לפחות הרעיון מאחוריה לגוון ולהיות קצבי יותר ובעיקר,לשיר משהו מוכר!!! אבל הוא פשוט לא ביצע את זה כמו שצריך, וזה היה נדמה כאילו סקוט האמיתי הלך לאיבוד... מייגן,אפשר תמיד להגיד לטובתה שהיא מרתקת וכיפית ומרעננת, אבל הדבר הכי טוב שהיה בהופעה הזאת זה שזה גרם למעריצים שלה לדאוג....פשוט ככה. |אנופ דווקא לא אהבתי את הווקאליות במיוחד, זה היה נשמע גם קצת מזויף ושהאישיות שלו נאבדה לחלוטין, זה היה שונה לחלוטין משבוע שעבר שם זה התאים. אני חושב שכמו ליל הוא לא ניצל את השבוע הזה כמו שצריך. מייקל, אצלו, אני לא חושב שזה אפילו גרם למעריצים לדאוג, אלא פשוט לברוח. זה לא זה בשביל מייקל, הוא חמוד אבל די. בעונה הזאת מייגן כבר יכולה למלא את המקום של שורדת בכוח... |ליל היא אחת הזמרות הכי טובות בתכנית הזאת, וזה מאד קשה כי יש רק 2 חוץ ממנה. כל שבוע התסרוקת והבגדים שלה מזעזעים יותר ויותר, אבל מבחינה ווקאלית זה בהחלט היה מהטובים ביותר הערב, אם כי היא באמת לא ניצלה את הנושא הזה שתפור עליה. אה,והאישיות שלה ממש מעצבנת! אדם|, מה שמדהים אצל אדם, זה מה שטטיאנה ואולי יכולה ללמוד, וזה איכשהוא לבוא ולשיר בצורה כלכך שונה מאיך שאנחנו מכירים אותו ואיך שהוא רגיל, ועדיין להיות אמיתי ושאתה יודע שהוא לא איבד את עצמו אלא זה רק עוד צד שלו. הייתי שמח לעוד כמה צלילים גבוהים אבל זה היה בהחלט מעניין ומדהים בייחוד בערב הזה. דני,עד שהוא נתן את ההופעה שהכי אהבתי שלו לאחרונה דווקא מעט קטלו....טוב נו,אולי זה היה הזמן המוגבל? בכל מקרה הופעה טובה, אבל גם לא הופעה שאני אזכור יותר מדי ,והוא לא ברמה עדיין של האודישנים. אליסוןהיא אהובתי, ואם להיות כנה בלי התווים האחרונים, זה אולי לא הייתה הופעה כזאת אדירה, אבל כן היה את התווים האחרונים והיא כלכך בטוחה בעצמה ועם הקטע שלה ואין עליה! מקווה שאמריקה קלטו כמה שהם טיפשים...

jess r

New member
../images/Emo58.gifהערב הכי גרוע עד כה

החלק הכי טוב של הערב היה כשפאולה החליטה לשלוף את ההפתעה שלה לסיימון. אני בטוחה שזה העסיק אותם בזמנים קשים כמו הופעה של מייקל. סמוקי היה ממש מגניב. מאט - בחירה צפויה. הוא שר קצת חלש לטעמי והאמת היא שדי השתעממתי. המכנסיים איומים וקטנים עליו. גרסת הסטודו בטח תהיה מצויינת. כריס - כריס כנראה לא יודע לנגן בגיטרה אבל אוהב להחזיק אותה, אחרת איך אפשר להסביר את זה שכל פעם שהוא עולה לבמה עם הגיטרה הוא בוחר עיבוד שבו הגיטרה כל כך לא דומיננטית? אני רוצה לשמוע אותו מנגן. בכל מקרה היה כזה בסדר, נהנתי והוא בחר שיר חמוד. חולצה מכוערת. סקוט - זוועה. הוא לא יודע לשיר והוא זייף והעיבוד היה קקה. אבל הכי חשוב - הלבוש!!! אהההה! למה??? שום דבר לא התאים לאחר, הוא לבש ג'קט מכוער וחולצת סבתות ומכנסיים ורודים! ורודים!!! אני ממש מרחמת על הבחור. זה פשוט התעללות, איך שהלבישו אותו. מייגן - נתחיל מהעיבוד. אני לא יודעת אם היא אחראית לזה או שההפקה שונאת אותה, אבל זה היה חרא של עיבוד. השירה היתה טובה בחלקים, והיו חלקים שהיא צעקה במקום לשיר. אם העיבוד היה שקט יותר היא יכלה לתת פוש ברגעים החזקים בשיר וזה היה עושה אפקט אחר לגמרי. השימלה היתה מכוערת. פעם ראשונה שהיא לבושה רע. בקיצור: לא סבלתי כמוכם, אבל זאת לא היתה הופעה טובה. אני חושבת שהסטודיו יהיה דווקא טוב. אנופ - כמעט נרדמתי והוא לבוש ממש רע. אהבתי אותו יותר כשהוא היה אנרגטי וגרוע. עכשיו הוא סתם נשמע כמו 20 מיליון אנשים אחרים. מייקל - איזה זוועה. למה הוא התקרב לשיר הזה? גדול אפילו על בחור גדול כמוהו. הרס את השיר. ליל - כל כך מיושן. ברמות מטורפות. אה, ולקח לי כמה דקות להבין שהיא דיברה על השחורים והדרך הארוכה שהם עברו. חשבתי בהתחלה שהיא מדברת על המתחרים בתחרות או משהו. היא התלבשה רע והתיספורת (או... פאה?) על הפנים. אדם - יש לי בעיה עם הביצוע הזה. קודם כל חשבתי שחלק מהפלצט בסוף היה מיותר והוא גם צווח בתו האחרון (אבל אף אחד מהשופטים הקטנוניים לא חשב להגיד לו את זה כמובן). הבעיה השניה והעיקרית שלי זה שכל הביצוע נראה לי... מזוייף. לא יודעת אם עבר עליו איזה שבוע מוזר כזה והוא באמת החליט פתאום לשיר ככה, אבל משהו פה לא נראה לי לגמרי אמין. אני מתעלמת מהלוק (טוב, אני לא יכולה: ואט דה פאק זה היה?!?), אבל כל האופי של הופעה פשוט לא מסתדר לי עם אדם, וחוסר האחידות הזאת היא כבר מעבר לאלמנט ההפתעה. שבוע שעבר הוא היה נוראי אבל הוא היה אדם, והשבוע הוא שר מצויין, מעולה, באמת הכי טוב מכולם, שיר מדהים והכל,, אבל הרגשתי קצת לא בנוח לצפות בזה. דני - נמאס לי ממנו. חשבתי שהוא יודע לשיר וכבר שבוע אחר שבוע אני לא שומעת שום ווקאלס מדהימים ממנו. בחירת השירים שלו איומה וקיטשית והפרצוף שלו מעצבן. אליסון - אה... אני היחידה שחשבה שהיו שם כמה רגעים ממש גרועים? היו לה בעיות הגייה והיא נשמעה בתחילת השיר ממש כאילו יש לה קוביות בשיניים (ושמעתי את זה שוב ושוב בכמה גירסאות כולל בטלוויזיה בשביל לוודא שזה לא הסאונד במחשב או משהו). חוץ מזה חיכיתי למן המראה של השיר שהיא הוכיחה שהיא מסוגלת לעשות בהופעות קודמות והיא לא באה. אחת הטובות (לא שיש תחרות), אבל בכל זאת פחות ממוציינת. הבוטום 3 שלי: מייקל, אנופ וסקוט. מייד אחריהם ליל - וזה רק בגלל שאני זוכרת לה את ההופעה היחידה הטובה שלה בתחילת התחרות. טופ 3: אדם, מייגן ואליסון. כריס קצת אחרי ומאט קצת אחריו.

naama59

New member
:)

ממה שאני זוכרת
כנראה אני אצטרך לראות את זה שוב. שראיתי את מאט עם הפסנתר באמת שהתייאשתי, תודה לאל שהוא קם ממנו. ההופעה הייתה אחלה, קצת מנסים להגזים איתו כדי להוריד את האנשים מהקטע של "אדם ודני יינצחו את זה". אבל הוא באמת חמוד. קריס
לא הכי טובה שלו, אבל ממש חמוד. קצת מזכיר את מה שהיה במייקל ג'קסון אפילו. ההדפסים בחולצה שלו קצת הפריעו לי בעין, אבל בסך הכל הוא ממש חמוד ואני מקווה שהוא יגיע יחסית רחוק עם כל ה"מסומנים" שיש בעונה הזאת. סקוט - שיעוף. אין לי סבלנות כבר לראות אותו, ממש התפללתי שזה ייגמר. זה נשמע כמו איזה שיר ממופע בבית מלון
ונמאס לראות אותו ליד הפסנתר. בכללי הוא ממש משעמם ואני לא רואה איך הוא יוכל לנצח את זה. בכלל לא. מייגן - אחת ההופעות היותר גרועות שלה, ואם סיימון שמת עלייה אומר את זה, כנראה שהוא צודק. היא פשוט צעקה את כל השיר וזה היה נשמע ממש רע. אם יצילו אותה השבוע מבוטום 3 זה יהיה הכי VFTW. כן, והיא יפה. אבל זה כבר שלב שזה לא יעזור לה. את אנופ אני אוהבת, אבל אני בקושי זוכרת את ההופעה הזאת. לא היה בה משהו מיוחד,אבל היא הייתה מצויינת ווקאלית. מייקל - מה הוא עדיין עושה פה? ליל - השיער שלה מאוד... שונה. עדיף מכל התסרוקות שהיא עברה בשבועיים האחרונים. גם מה שהיא לבשה היה יחסית בסדר. על תקן הדיווה העונתית ותו לא. ברור שיש המון אנשים שיצביעו לה. אדם - וואו, היה קצת מוזר לראות אותו כמו בסרטונים ההם שהוא שר בעברית. אבל היה ביצוע טוב, לא מטריד מידי כמו שבוע שעבר, היה טוב לראות אותו קצת יותר רגוע ופחות צורח מבדרך כלל. דני - הוא די בסדר. הוא היה אחת ההבטחות הגדולות של האודישנים וכרגע הוא במקום בינוני מאוד. הוא כרגע בטח בין המקומות הראשונים בהצבעות רק בגלל שזוכרים לו את הדברים הקודמים, אבל בהחלט היו יותר טובים ממנו הערב. אליסון - גאוני
מלכה. הביצוע הכי טוב הערב. איך נתנו לה להיות בבוטום 3 שבוע שעבר? בושה!

whatever4

New member
דעתי..

טוב אז נוכחתי לדעת שערב מייקל ג'קסון לא יחזור וזה היה עניין חד פעמי. כבר שבועיים רצוף שכמעט ואין הופעות טובות. וחבל, יש לחבר'ה האלה פוטנציאל להרבה יותר... מאט- אחלה הופעה. לא מדהימה ולא מותירה רושם להרבה זמן אבל עדיין- יחסית להופעות שהיו- הוא היה אחד הטובים. אה וההופעה ממש לא התאימה להיות הופעה ראשונה. דני היה צריך להיות ראשון אבל כאילו שההפקה תעז לשים אותו בהתחלה... קריס- בשלב הזה נראה שקריס לא יכול לאכזב אותי. אני חושבת שהוא מאוד חכם בבחירת השירים שלו ונראה שהוא יודע מי הוא ומה עובד טוב לקול שלו כי עד עכשיו הוא פשוט קלע בול כל פעם. והפעם גם הקול שלו פשוט נשמע מושלם (בניגוד לפעמים האחרות שאולי היה פקשוש אחד או שניים). לא מבינה איך סיימון לא רואה את הפוטנציאל המסחרי הענקי שיש בו (הרבה יותר מדני או אדם). איידול קיימים כבר 8 עונות ותקנו אותי אם אני טועה - אבל עד עכשיו בכל העונות הם לא הצליחו למצוא זמר פופ טוב. קריס יכול בקלילות להיות במשבצת הזאת (יותר בכיוון פופ- אקוסטי אבל עדיין..). סקוט- הבעיה של סקוט לטעמי היא שבגלל שהוא מנגן בפסנתר הוא חייב לבחור שירי סול אבל הבעיה היא שהקול שלו בכלל לא כזה. הקול שלו לא מספיק דינמי לשירים כאלה. השירים היחידים שהוא ישמע טוב בהם הם בלאדות נטו אבל גם אז הוא יהיה משעמם בהם. מייגן- אני מאוד אוהבת את השיר הזה ומייגן פשוט שחטה אותו. אין דרך יותר טובה לתאר את מה שהלך שם. אם היא הייתה מבדרת אותי עוד הייתי סולחת לה אבל הבחורה הזאת פשוט לא עושה לי את זה. אנופ- אנופ הופך לכל כך משעמם, חסר מעוף ולא מעניין שזה חבל. חבל שהוא מקשיב לשופטים ועושה בלאדות. היה בעבר פייבוריט שלי, כיום אין לי בעיה שהוא יעוף. מייקל- אני לא ממש זוכרת מה הוא עשה...אני רק זוכרת שזה לא היה כזה גרוע כמו שהשופטים אמרו אבל גם לא טוב. ליל- אהבתי את האטטיוד אבל זה פשוט לא התאים הפעם...השיר הוא כל כך קריוקי שהיא ממש ממש טיפשה שבכלל בחרה אותו... היא גם נשמעה ממש גרוע. אדם- תיארתי לעצמי שאני לא יאהב את אדם בבלאדות אבל...הוא די הפתיע אותי. זה היה ביצוע באמת יפה בעיקר כי לא הרגשתי שזו הייתה בלאדה שמאלצית (כמו שהוא עשה בהוליווד) וגם כי זו הייתה בלאדה אקוסטית שזה קצת שונה מסתם בלאדה....בכל מקרה אני עדיין מעדיפה אותו בקצביים אבל אין ספק שזה היה מהלך חכם מבחינתו לבצע את השיר הזה. דני- יכול להיות שאשכרה חיבבתי הופעה של דני? או שזה היה רק חלום? אני צריכה לראות את ההופעה עוד הפעם כדי לקבוע בוודאות. אבל אם שניה ניתן לו להנות מהספק- אז אני כנראה כן מסוגלת לחבב אותו כשהוא מבצע שירים כיפיים וקיצביים וכשסיימון לא אוהב אותו. הוא גם היה די חביב ולא כזה מעצבן כמו בדר"כ. אליסון- סורי, אבל הביצוע הזה לא מתקרב אפילו קצת לביצוע של דיוויד הרננדז משנה שעברה. לאורך כל ההופעה הקול של הרננדז היה תקוע לי בראש וכל מה שרציתי זה לשמוע את הביצוע שלו שוב. אני גם לא חושבת שהיא נשמעה בכלל טוב. אוברייטד לגמרי. הטופ 3 שלי: קריס, מאט ואדם. אם אני לא טועה זה כבר שבוע שני ברציפות שאני בוחרת את שלושתם לטופ שלי... הבוטום 3 שלי: מייגן, סקוט ואנופ. הבוטום שיהיה: נראה לי שהפעם לא יהיו הפתעות: מייגן, מייקל וסקוט יהיו בבוטום (אולי אנופ במקום סקוט). כל אחד מהם יכול לעוף במידה שווה. יתרון קל למייקל להיות מועף.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אין לי כח לחפור

חפרתם מספיק. אהבתי מאוד את מאט שהיה מושלם בעיניי,קריס שהיה טוב מאוד כרגיל,מייגן שכבר הרחבתי,אדם שהפתיע והוא משגע בעיניי ואליסון שהייתה מעלפת!! לא הבנתי מה השופטים רצו ממייקל,אני אהבתי. ליל יצאה ממש טיפשה כבר שבוע שני ברציפות.מכל השירים שיכלת לבחור והתאימו לך בחרת את השיר הפתטי הזה? דני ממש אכזב. סקוט כרגיל היה משעמם. ואנופ נח על זרי הדפנה והיה פחות טוב משבוע שעבר,גם הוא יכל לשחק אותה בשבוע הזה מבחינתי. הטופ שלי: מאט,אדם ומייגן. הבוטום שלי: דני,סקוט ואנופ.

LeAnnDylan

Well-known member
באיחור קל אבל דעתי ../images/Emo13.gif

מאט- שיר משעמם הופעה טובה, דוקא היה נחמד לראות אותו קם מהפסנתר. פולה וקארה חייבות לנגב את הריר. זה כבר נהיה לא נעים. קריס- נחמד, קצבי אבל די משעמם. טוב נו לפחות הוא באמת משתפר מידי שבוע מבחינת המראה סקוט- אז כן זה היה מזעזע אבל לא מזעזע ברמות שחשבתי שזה יהיה אז זה כבר שיפור. במיוחד אחרי הקליפ הכנה הזה לפני השיר שהיה נראה כאילו הוא שר את כל השיר בסלואו מושן. היה נחמד לשמוע הופעה קצבית שלו אבל ווא כמה שהוא זייף ><" מייגן- אוי מייגן מייגן. כפרעליה זה היה די גרוע
אבל לפחות זה היה מהנה כמו תמיד. אנופ- אני מתעליו אבל זה היה כדור שינה>< הוא חייב לחזור לשירים יותר מעניינים. מה שכן יש לו קול מעלף! מייקל- חייבת לציין שהופעת ההדחה הייתה פי מאה יותר טובה מזאת אבל עדין אני חושבת שההופעה לא הייתה גרועה כפי שעשו אותה. לי לפחות היה מענין לצפות בו רוב הזמן :) ליל- סמוקי טוען שליטל היא אחת הזמרות שיכולות לשיר את דפי זהב ואני תוהה- היא צפה באיידול שבוע שעבר?? בכל אופן, לענייננו השבוע- בהתחשב בזה שזה היה אמור להיות שבוע שישחק לטובתה היא פישלה. זה שיעמם עד דמעות. מה שכן אני באמת מתחילה להאמין שאולי היא לא סתם עוד דיווה צעקנית. (לא בהכרח מחמאה כשהאלטרנטיבה זה סתם עוד זמרת אפרו-אמריקאית משעממת) אדם- כל המראה האלביס פרסלי הזה היה קצת תמוה בעיני גם ההופעה אומנם הייתה מתונה והיה נחמד לראות אותו מראה שהוא מסוגל גם ככה אבל אני די מתגעגעת לאדם המופרע עם הלק בציפורנים דני- אחרי שהוא הצליח לעצבן אותי שבוע שעבר הוא חזר להיות דני
חמוד, משעשע וכמובן זמר נהדר. נהנתי מאוד. אליסון- למה להופעה היחידה שרציתי לראות הייתי צריכה לחכות תוכנית שלמה ו-7 הופעות גרועות?? במה חטאתי? לפחות לזכותה של אליסון יאמר שהיא הייתה שווה כל שנית צפיה מייגעת מ-ל-כ-ה-! סוף סוף אני מסכימה עם ההתלהבות הכרונית של קארה והשפם של פולה

noziz mum

New member
ברוך שפטרנו ממייקל!../images/Emo45.gif yes yes yes

לא היה צריך להכנס בכלל ל36 סופיים. מבחינתי עדיין תעלומה איך הוא נכנס לתכנית ואיך האמריקאים השאירו אותו עד עכשיו.. אדם-גם אם הוא ישיר יונתן הקטן הוא תמיד ייתן את ההופעה ברמה הכי גבוהה מכולם. אליסון-הופעה מושלמת. העמידה שלה על הבמה עשתה בית ספר למייגן לאיך צריך להופיע!.אותי היא קנתה בהופעה הזאת מייגן-למרות יופייה המהמם והרומן שיש לה עם המצלמות...היא פשוט מאכזבת. יש לה קול טוב וגרוב ג'אזי,ויופי שלא נראה כמותו בכל העונות אבל היא לא חכמה בכלל בבחירות שלה,ויש הרגשה שהיא מחפפת בהופעות כאילו שהיא ממילא תעבור שלב. השירה שלה השבוע היתה גרונית מדיי עד שזה העיק!

למעלה