מי היה מאמין שערב מוטאון יעזור לעונה הזאת?
היה לא רע בכלל
, אפילו הייתי מרוחה על המיטה במשך איזה שלושת רבעי תוכנית, במקום לעשות 200 דברים בו זמנית כדי לשמר את הקומה של המערכת עצבים שלי. השירים מהז'אנר אפילו די טובים!
אהבתי את
מאט. הוא נשמע ממש טוב בריאיון ופחות טוב בלייב, אבל הוא בין ה2 היחידים מתחילת העונה כרגע שעשו לי חשק לשמוע גרסת סטודיו כדי לבדוק אם הליטושים יעשו את העבודה. אבל המראה שלו ממש מפריע לי באישונים והאסוציאציה לגרסה רעה של הסולן של קולדפליי לא יוצאת לי מהראש מאז הביצוע הראשון שלוO: אהבתי את השיר ש
מייגן בחרה. ז"א, חשבתי שאם היא באמת היתה יודעת לשיר [וכשאני אומרת באמת, אני מתכוונת שכשאת עולה סולם או צריכה לצעוק קצת או אפילו להגביר קצב, את יכולה לעשות את זה בלי להפעיל כחכוך גרון כדי שמישהו יקרא לצווחות האלה שירה מרשימה]. אני ממש חושבת שהיא סוג של זיוף של הסגנון שלה. הסגנון שלה יכול להיות מגניב למישהי שלא נשמעת כמו חיקוי, או פשוט גרסה לא מספיק טובה או מפותחת של הזרם הזה. הדיעה שלי לגביה מתחזקת משבוע לשבוע ולא הצווחות בשירים איטיים שאמורות להזכיר איימי ווינהאוס, לא המראה שלה, לא הקעקוע ודפנטלי לא הכישורים המוטוריים המוגבלים שאנשים קוראים להם הריקודים המגניבים שלה יגרמו לי לחשוב שיש לה כישרון שירה אמיתי. מה שכן, היא היתה מצליחה להסתיר את זה יותר טוב אם היא היתה בוחרת את My Guy כמו שקארה אמרה! השני שגרם לי לרצות לשמוע את הסטודיו הוא
אנופ. השיר נשמע מגניב לגמרי [הביצוע היה פחות אבל השיר סקרן אותי אז נשארתי מרוכזת], הוא נשמע הרבה יותר טוב בריאיון [מה הם מלטשים את זה שכולם נשמעים שם שונה לגמרי?
] וכל הסגנון של השיר ממש התאים לו. למרות זאת לא הייתי בוחרת לערב נושא הזה שיר איטי במקומו אחרי שהוא כבר "הראה" את היכולות שלו בשבוע שעבר בשיר איטי. אם יש לו יכולות ווקאליות טובות הוא יכל לעשות היום שיר סול-ג'אז יותר קצבי ולהראות אותן לא פחות. שירים איטיים סתם מאלצים אותך להתמקד בחלק הזה. די פספסתי את
אדם אבל מהתקציר בסוף נשמע שהקול שלו עדיין גבוה מדי למסגרת של השיר וגם כשזה שקט זה איכשהו נשמע לי צווחני
. אולי כל הביצוע נשמע יותר טוב. אני אוהבת את השיר ש
דני בחר [מהמחרוזת בעונה שעברה
|ריר|], אז ממש חבל שהוא הרס לי אותו. באמת שאני כבר לא סובלת את הקול שלו ומגלה שהוא הרבה פחות מוכשר ממה שחשבתי באודישנים. כמו קוק, באיזשהו שלב הוא הגיע למסקנה שהצווחות שלו יביאו אותו רחוק ומעט מאוד אנשים יצביעו על העניין השולי שזו לא נקראת שירה ושהוא לא מרשים במיוחד גם בזה. גם
אליסון עשתה בחירה מגניבה. אני עדיין מעדיפה את הביצוע של דיוויד הרננדז כי הקול שלה נשמע הרבה פעמים כאילו האף שלה סתום והיא רק עושה פוזה של שירה, אבל הקול הרוקיסטי שלה עושה את העבודה רוב הזמן ובסיום של הביצוע הוא הרשים גם אותי. אה,
כריס! וואו אני סוף סוף מבינה מה מוצאים בו
. הוא בחר שיר קיטשי ברמות וביאס אותי עם הגיטרה והאסוציאציית-ג'ייסון-קאסטרו כי הקול שלו מיוחד בערך באותה רמה, אבל הוא שר אחלה והיה כיף לגמרי והוא עוד יתחיל להיראות לי חתיך עם הצניעות הזאת
. בינתיים הוא עושה הכל נכון! אם חושבים על הסוג מתמודדים שנמצאים בעונה שכנראה לא ינצחו ואתה מרגיש אותם פחות מהבולטים שבאמת עושים רושם, הוא ממלא את המקום הזה כיף סטייל צ'קיזי, דני, פיל וכאלה. לא כמו 90% מהאנשים בעונה הזאת שפשוט מעבירים את הזמן בצורה שעוד שניה מכניסה אותי למצב של אפטיה רק כדי לא להתעצבן!
סקוט היה פחות רע מהרגיל אבל זה נעשה יותר ויותר בולט שהוא לא שייך לתוכנית,
ליל לא מרשימה אותי בשיט אבל אני מוכנה להודות בזה שהיא יותר מוכשרת מהרבה מתמודדים בעונה הזאת שמצאו לעצמם מקום ייחודי וממשיכים רק בגלל זה, אם זה מנחם מישהו,
מייקל כנראה הולך לעוף וזה לא מטריד אותי במיוחד, אם היה עוד מישהו ושכחתי אז הוא כנראה באמת התגרה בגבולות שלי כבר.
טופ 3 שלי: מאט בגלל הסול, כריס כי ירד לי האסימון בקטנה ואליסון כי היא עקבית למרות שהיא לא באמת עשתה לי משהו עד עכשיו/אנופ על הבחירת שיר.
כנראה בוטום 3: מייגן, מייקל וסקוט/מישהו שיידפק בגללו. אם הזמן לא היה עובר לי בצורה נעימה הייתי כועסת שהם דפקו לי את ההימורים! לעזאזל עם מאט
.