טופ 10

גם אני חושב ../images/Emo58.gif

שאדם הכי מעניין ומפתיע , לגמרי בליגה משלו. אני ממש אוהב את השינויים שהוא עושה מדי שבוע, ההופעה שלו הפעם היתה ההפך הגמור משבוע שעבר.. בנאדם אחר לגמרי..
ואת שני ההופעות אהבתי. כל פעם הוא מציג צדדים שונים שלו כאומן, אם זה מבחינה ווקאלית או לוק שונה. זה מה שגורם לי לחכות לראות את ההופעה שלו כל תכנית, כי אני יודע שהוא יפתיע, גם אם זה לרעה לפעמים. אני גם ממש אוהב את הסטייל שלו משום מה...
ואני אומר את זה כמי שבהתחלה די תיעב אותו, סתם כי הוא נראה שוויצר ברמות! בכל אופן גם אליסון הייתה אדירה (הבחורה היחידה שאני באמת אוהב), ומאט ג' / אנופ / קריס היו ממש טובים. אני מקווה שדני יעוף לפני כל מי שציינתי, למרות שלצערי אני יודע שזה לא יקרה

Lady in red2

New member
מסכימה עם שניכם ../images/Emo13.gif

אדם בליגה אחרת מכולם וכל השאר די ברקע. זאת למרות שאני אוהבת את מאט, אליסון, קריס, ואנופ, שאותו אהבתי יותר בהתחלה מעכשיו. כנ"ל לגבי דני, אמנם יש לו קול טוב אבל בינתיים בהופעות הוא קצת מאכזב. נראה מה יהיה הלאה...

../images/Emo45.gif לגמרי (../images/Emo58.gif)

אדם
היחיד שאני מחכה בקוצר רוח להופעות שלו. לצערי אני מהמרת שהוא לא יזכה בסוף, אבל מגיע לו לזכות.

noziz mum

New member
מסכימה.אדם אמן אמיתי,ממציא את עצמו בכל הופעה

וזה מה שנקרא זמר חכם!

../images/Emo58.gifאדם

בהופעה שלו בטופ 10, אדם מזכיר לי את אלביס פרסלי הצעיר. והקול שלו פשוט אלוהי. אמריקאן איידול הבא!!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif ../images/Emo18.gif - חפירה!

והשבוע, חידוש מרענן - השופטים אשכרה דיברו לעניין חלק מהזמן. אללי! אגב, אני חושבת שמצאתי את הנושא הכללי של העונה הזו - ליידיז אנד ג'נטלמן, ברוכים הבאים ל"עונת הפלצט"! מאט - את הביקורת שלי על מאט התחלתי במילים "אולי שיעזוב את הפסנתר?", ואז הוא קם. אז תודה, קודם כל. מאט הוא זמר נהדר, אני מאוד מחבבת אותו. אבל משהו שםהיה קצת מנותק לדעתי, טיפה לוקה בחסר, מהבחינה הזו שהוא לא באמת שידר את ה"חלקלקות" שהשיר הזה דורש, מבחינת ההופעה עצמה ושפת הגוף. הוא לא התמסר לחלוטין, אבל אני יודעת שהוא יכול. ומרענן לראות הופעת פתיחה ברמה כזו. קריס אלן - איזו חולצה מכוערת. כבר הזכרתי כמה אני אוהבת את הקול שלו? ההופעה לא הייתה מרעישה, אבל הוא היה מקסים ומחובר. ההגשה שלו תמיד נהדרת, הוא באמת מצליח לספר סיפור, גם בשיר טיפשי כמו זה. אגב, גם עם השיר התמים הזה אני חושבת שהוא השפריץ סקס אפיל ברמות שהיו מצליחות להזין גם את ההופעה של מאט. מצד שני, הסכמתי עם רנדי, או לפחות עם מה שהצלחתי להבין ממנה - הכל טוב ויפה, אבל הוא צריך להפציץ באמת. סקוט - סקוט נזכר שזמנו בתחרות הולך ואוזל, וכדי לגזול עוד כמה הצבעות אמפתיה, הוא ביקש שילבישו אותו כמו שרק עיוור יכול להתלבש. אמנם סקוט הגביר את הקצב, אבל הוא עדיין נשמע בדיוק כמו בכל שבוע אחר. הוא כאילו נמצא ברקע; אין לו שום חיבור עם שום דבר. הכל היה נדוש לחלוטין, ערב חובבנים בפיאנו-בר. לך הביתה. מייגן ג'וי - השבוע מייגן ניטרלה לעצמה את שם המשפחה. הייתה לי תחושה שאני אבגוד בעצמי ואחבב את ההופעה הזו, כי אני אוהבת את השיר. אבל זה היה מחריד. היא גם התנועעה כמו ילדה חסרת קואורדינציה בגיל גן-חובה, וגם נשמעה כמו אחת כזו. הניסיון "לנהום" היה פתטי כמעט כמו זה של אלכס וגנר-טרומן. מחריד, פשוט מחריד. אנופ - ההופעה הקולית הייתה טובה מאוד. אבל השתעממתי. והוא עדיין לא מסתדר לי בראש - כשהוא אנרגטי הוא מגוחך, וכשהוא רציני, זה פשוט לא אמין בעיני. מייקל - אופס. שכחתי שהוא קיים. זה היה מאוד קריוקי - הוא לא הבין על מה הוא שר ולא נתן לשיר את האופי הנכון, ובנוסף לזה, כל ההתעסקות שלו עם הקהל הסיחה את תשומת הלב ממה שהלך שם, גם את זו שלו וגם את זו שלי. סיימון צודק לחלוטין - הוא משתתף בתוכנית. אין לו שום סיכוי לנצח. הוא לא חזק בשום דבר. מצד שני, הוא פחות מזיק בעיני ממייגן ומסקוט, כי אין לו סיכוי לבלות איתנו עוד הרבה זמן. ליל - אתם בטוחים שזאת ליל? מה זה הפאה הזאת? טוב. אני רוצה לקרוא תיגר על החזון הנפרץ שטוען שליל היא זמרת טובה. היא לא. יש לה קול חזק ומנעד רחב, אבל היא לא באמת זמרת מרשימה. יש לה המון בעיות טכניות, של היגוי ושל נשימות וכאלה. ולי לפחות, היא לא נעימה לאוזן. גם ההופעה עצמה הייתה משעממת, רק בעשר השניות האחרונות היא סוף סוף כבשה את הבמה במקום להיבלע בה. אני מקווה שעוד שבוע אחד כזה ויתחילו לרדת מהעץ שלה. אדם - האם אי פעם נקבל את אדם או דני בחצי הראשון של התוכנית? הקול של אדם הרבה יותר יפה כשהוא רך. מצד שני, הפריע לי לשמוע שיר כמעט שלם בפלצט. טיפה השתעממתי. אני חושבת שאמנם הוא בהחלט מביא אלמנט של הפתעה כל שבוע, אבל מבחינתי זה רק מסיח מלהבין מי הוא באמת הולך להיות כאמן ומה הסגנון שלו. ואמנם ההגשה האינטימית הייתה גם היא מרעננת מבחינת אדם, אבל היא לא באמת נגעה בי. זה עדיין היה קצת יותר הצגה מאשר כנות. דני - לאורך כל השיר, רציתי רק דבר אחד - כחכח כבר בגרון, דני!הצחיק אותי שהראו את כל פסאז' הפתיחה רק כדי שבהופעה עצמה, דני בכלל לא יתייחס להערות של סמוקי. אין לי הרבה מה להגיד על ההופעה הזאת. דני זמר טוב, והוא לחלוטין משתלט על הבמה כשהוא מופיע. וזה יפה. הוא מעצבן, הוא אוברייטד, אבל הוא כריזמטי. אליסון - קצת חששתי מהשיר הזה עליה, אבל אהבתי מה שהיא עשתה איתו. היא כל כך בוגרת לגילה שזה מדהים בעיני. היא המתחרה היחידה באיידול אי פעם שאני מוכנה להסכים עם השופטים ולהכריז: "16!!!". היא בהחלט לקחה את השיר לכיוון שלה, עם האטיטוד, הפרייזינג, עוד מילים בלועזית. ואופי. המון אופי. וגם את זה כיף לראות. היא קרעה את הבמה. כל הכבוד. הבוטום שלי: סקוט, מייגן ומייקל. הימור לבוטום: סקוט, מייגן ומייקל. מי יודח? הייתי רוצה להעיף את כל השלושה יחד. אבל זה לא אפשרי. אם יש צדק בעולם, מייגן תעוף על טיל, כי היא הוכיחה שזה מגיע לה. אבל אני חושבת שזה יהיה מייקל.

קליספרה

New member
../images/Emo58.gifבגדול

אליסון ואדם הטופ שלי אליסון עשתה לי לרקוד, אדם עשה לי דמעה שניהם מעולים מייקל ,מיגן, וליל הבוטום שסקוט מזדנב אחריהם מייקל כל כך סתמי שבאמת הגיע הזמן ללכת הביתה סקוט - אני אוהבת את הקול שלו מזכיר לי את ימי ברי מנילו, אבל הוא כשהוא שר זה מרגיש כמו מוזיקת מעליות. מיגן מה עבר עליה - זה לא היה אפילו ליד כמו שאומר צדי וליל - האכזבה האמיתית מהערב הזה - זה היה אמור להיות הערב שלה - והיא סתם צרחה וצרחה וצרחה... מאט כריס ואנופ היו מתוקים - ונהנתי מאוד משלושתם בעיקר ממאטי ודבר אחרון דני נשמה אני מתה על הקול שלך - יש לי משהו עם צבע הקול הבראיין אדמסי הזה אבל האופן שאתה מבצע את השירים - בלעעע אתה יכול יותר

t r e c o o l

New member
מי שם לב שריאן אמר לסקוט

טוב לראות אותך?.. לא יפה. חח אוףף אני רוצה שאדם יחזור לצרוח.. הקול שלו יותר מיוחד ככה, מתי יגמרו כבר הערבי נושא ההזוים האלו?. כיכס!

l TearDrop l

New member
אני שמתי לב../images/Emo6.gif,

אני מחכה לזה של ה60 שניות או לשנונים האלה שידפקו קלוזאפ לרגע הזה
.

l TearDrop l

New member
מי היה מאמין שערב מוטאון יעזור לעונה הזאת?

היה לא רע בכלל
, אפילו הייתי מרוחה על המיטה במשך איזה שלושת רבעי תוכנית, במקום לעשות 200 דברים בו זמנית כדי לשמר את הקומה של המערכת עצבים שלי. השירים מהז'אנר אפילו די טובים!
אהבתי את מאט. הוא נשמע ממש טוב בריאיון ופחות טוב בלייב, אבל הוא בין ה2 היחידים מתחילת העונה כרגע שעשו לי חשק לשמוע גרסת סטודיו כדי לבדוק אם הליטושים יעשו את העבודה. אבל המראה שלו ממש מפריע לי באישונים והאסוציאציה לגרסה רעה של הסולן של קולדפליי לא יוצאת לי מהראש מאז הביצוע הראשון שלוO: אהבתי את השיר שמייגן בחרה. ז"א, חשבתי שאם היא באמת היתה יודעת לשיר [וכשאני אומרת באמת, אני מתכוונת שכשאת עולה סולם או צריכה לצעוק קצת או אפילו להגביר קצב, את יכולה לעשות את זה בלי להפעיל כחכוך גרון כדי שמישהו יקרא לצווחות האלה שירה מרשימה]. אני ממש חושבת שהיא סוג של זיוף של הסגנון שלה. הסגנון שלה יכול להיות מגניב למישהי שלא נשמעת כמו חיקוי, או פשוט גרסה לא מספיק טובה או מפותחת של הזרם הזה. הדיעה שלי לגביה מתחזקת משבוע לשבוע ולא הצווחות בשירים איטיים שאמורות להזכיר איימי ווינהאוס, לא המראה שלה, לא הקעקוע ודפנטלי לא הכישורים המוטוריים המוגבלים שאנשים קוראים להם הריקודים המגניבים שלה יגרמו לי לחשוב שיש לה כישרון שירה אמיתי. מה שכן, היא היתה מצליחה להסתיר את זה יותר טוב אם היא היתה בוחרת את My Guy כמו שקארה אמרה! השני שגרם לי לרצות לשמוע את הסטודיו הוא אנופ. השיר נשמע מגניב לגמרי [הביצוע היה פחות אבל השיר סקרן אותי אז נשארתי מרוכזת], הוא נשמע הרבה יותר טוב בריאיון [מה הם מלטשים את זה שכולם נשמעים שם שונה לגמרי?
] וכל הסגנון של השיר ממש התאים לו. למרות זאת לא הייתי בוחרת לערב נושא הזה שיר איטי במקומו אחרי שהוא כבר "הראה" את היכולות שלו בשבוע שעבר בשיר איטי. אם יש לו יכולות ווקאליות טובות הוא יכל לעשות היום שיר סול-ג'אז יותר קצבי ולהראות אותן לא פחות. שירים איטיים סתם מאלצים אותך להתמקד בחלק הזה. די פספסתי את אדם אבל מהתקציר בסוף נשמע שהקול שלו עדיין גבוה מדי למסגרת של השיר וגם כשזה שקט זה איכשהו נשמע לי צווחני
. אולי כל הביצוע נשמע יותר טוב. אני אוהבת את השיר שדני בחר [מהמחרוזת בעונה שעברה
|ריר|], אז ממש חבל שהוא הרס לי אותו. באמת שאני כבר לא סובלת את הקול שלו ומגלה שהוא הרבה פחות מוכשר ממה שחשבתי באודישנים. כמו קוק, באיזשהו שלב הוא הגיע למסקנה שהצווחות שלו יביאו אותו רחוק ומעט מאוד אנשים יצביעו על העניין השולי שזו לא נקראת שירה ושהוא לא מרשים במיוחד גם בזה. גם אליסון עשתה בחירה מגניבה. אני עדיין מעדיפה את הביצוע של דיוויד הרננדז כי הקול שלה נשמע הרבה פעמים כאילו האף שלה סתום והיא רק עושה פוזה של שירה, אבל הקול הרוקיסטי שלה עושה את העבודה רוב הזמן ובסיום של הביצוע הוא הרשים גם אותי. אה, כריס! וואו אני סוף סוף מבינה מה מוצאים בו
. הוא בחר שיר קיטשי ברמות וביאס אותי עם הגיטרה והאסוציאציית-ג'ייסון-קאסטרו כי הקול שלו מיוחד בערך באותה רמה, אבל הוא שר אחלה והיה כיף לגמרי והוא עוד יתחיל להיראות לי חתיך עם הצניעות הזאת
. בינתיים הוא עושה הכל נכון! אם חושבים על הסוג מתמודדים שנמצאים בעונה שכנראה לא ינצחו ואתה מרגיש אותם פחות מהבולטים שבאמת עושים רושם, הוא ממלא את המקום הזה כיף סטייל צ'קיזי, דני, פיל וכאלה. לא כמו 90% מהאנשים בעונה הזאת שפשוט מעבירים את הזמן בצורה שעוד שניה מכניסה אותי למצב של אפטיה רק כדי לא להתעצבן! סקוט היה פחות רע מהרגיל אבל זה נעשה יותר ויותר בולט שהוא לא שייך לתוכנית, ליל לא מרשימה אותי בשיט אבל אני מוכנה להודות בזה שהיא יותר מוכשרת מהרבה מתמודדים בעונה הזאת שמצאו לעצמם מקום ייחודי וממשיכים רק בגלל זה, אם זה מנחם מישהו, מייקל כנראה הולך לעוף וזה לא מטריד אותי במיוחד, אם היה עוד מישהו ושכחתי אז הוא כנראה באמת התגרה בגבולות שלי כבר. טופ 3 שלי: מאט בגלל הסול, כריס כי ירד לי האסימון בקטנה ואליסון כי היא עקבית למרות שהיא לא באמת עשתה לי משהו עד עכשיו/אנופ על הבחירת שיר. כנראה בוטום 3: מייגן, מייקל וסקוט/מישהו שיידפק בגללו. אם הזמן לא היה עובר לי בצורה נעימה הייתי כועסת שהם דפקו לי את ההימורים! לעזאזל עם מאט
.

l TearDrop l

New member
אה ו..

המלבישים כלכך דפקו את סקוט רק כי הוא עיוור
, כל ההופעה אני פולטת "וואט דה פאק" ואז משועשעת שלפחות הוא מקווה שיתנו לו הצבעות תמיכה על מה ששמו לו על הרגליים בתור איזה בדיחה פנימית! איזה ניצול לרעה מיי גאד
.

Lady in red2

New member
דעתי ../images/Emo26.gif

מאט - בהתחלה חשבתי שכמו שאמרו כאן, הוא קצת חוזר על עצמו עם קטע הנגינה בפסנתר ואז הוא קם ממנו
אהבתי את ההופעה שלו.
קריס - כשגילו בפורום את הנושא של השבוע ושמו רשימת שירים, רשמתי שמתאים למאט לשיר את How Sweet It Is (To Be Loved by You), בגלל הדימיון בשירה למייקל בובלה שיש לו קאבר מקסים לשיר.
אז קצת התבאסתי בזמן ההופעה, וגם היה לי חרוט בזיכרון הביצוע של בובלה. למרות הכל נהניתי וקריס בהחלט חמוד.
סקוט - דווקא ההופעה שלו קצת התעוררה לחיים השבוע וקצת יצאה מהשגרה לדעתי, הוא גם ניגן יפה. עדיין הוא לא הזמר הכי טוב שיש, למרות שיש לו קול נחמד... יציאה יותר רצינית מהשגרה תתקבל בברכה. מייגן - נכון שהיא יפה, אבל לדעתי אחת החלשות שם והייתה לה הופעה גרועה. עד עכשיו הייתה רק הופעה אחת שלה שחיבבתי, Black Horse and the Cherry Tree. אנופ - איפה אנופ שאהבתי לפני הופעות הטופ 13?
לאן הוא נעלם? אני אודה למוצא הישר
כי שוב, כמו שבוע שעבר, נתן ביצוע יפה ווקאלית אבל לא מעניין. והפעם היה בכלל משעמם בהרבה משבוע שעבר. מייקל - הופעה סבירה עד חביבה ומהנה, ורואים שהוא נותן את כל כולו. עדיין כמו מייגן, אחד החלשים שם. ליל - הסכמתי במיוחד עם רנדי לגביה. התחלתי להנות מההופעה שלה, וכשזה נמשך היא הוציאה את הפאן ממנה. הצרחות שנמשכו עוד ועוד כבר היו מעייפות, וחבל כי היא יכלה להפציץ הערב במיוחד. אדם - וואוו, הבחור כ"כ יפה
תסלחו לי על השטחיות, אבל... וואוו... אמא שלי אמרה שהוא כמו שחקני הוליווד הישנה, ואני אמרתי והיא הסכימה, שהוא מזכיר את אלביס. בקשר להופעה עצמה - כל הזמן חיכיתי לשמוע את העוצמות בקול שלו, כי חשבתי שהוא ישיר בלדה עוצמתית, אז בגלל הציפייה פחות נהניתי. למרות הכל עדיין שמתי לב שזאת הופעה מקסימה ומרעננת. אני צריכה לצפות שוב.
דני - שוב מאכזב, ודווקא אהבתי אותו בהתחלה. אמנם היה אנרגטי אבל לא וואוו. אליסון - זכרתי שדיוויד הרננדז שר את השיר הזה בביצוע מעולה. מצד שני גם אליסון הייתה מצויינת ואכן קרעה את הבמה.

Lady in red2

New member
שכחתי להוסיף בקשר לליל ומייגן

הופעה חיצונית גרועה במיוחד השבוע - מה זה השיער הזה? ובאמת החמיאו לה על השמלה-וילון? והאם השמלה של מייגן נלקחה מתוך המשחק "טוויסטר"?

למעלה