../images/Emo58.gif7-10../images/Emo58.gif
7. ליל - Heatwave (הבחורה עם הרעלה ליד סיימון תפסה אותי קצת לא מוכנה, אבל בתור אחת שאשכרה רואה את סטאר אקדמי הערבי, מה אני מתפלאת). ליל, למה את צורחת? אני מתנצלת, אני לא שומעת את הזמרת הדגולה שכולם עושים ממנה. היא נשמעת כמו עוד מיליון אחרות שעושות אודישנים לתכניות האלו. הצד החיובי? זו התלבושת הכי פחות מחרידה שלה עד עכשיו, והשיער שלה נורא יפה. הדיוק שלה בשירה? קצת פחות. 8. אדם - Tracks of my Tears יופי, ברור שהדרמה קווין יקח את השיר היחיד שאני באמת אוהבת ויעשה לו משהו רע ומפחיד. אני רואה שאדם התחבר לצד היהודי שבו והתלבש לבר מצווה של עצמו. הייתי שמחה אם הוא היה שר את זה קצת יותר נמוך, כי הוא נשמע קצת כמו משרוקית לכלבים לפעמים, אבל מאד חיבבתי את הרגעת מערכת צבע אדום להשבוע. זה היה שינוי מרענן לראות אותו פשוט זמר. לא מושלם ווקאלית, אבל מאד יפה ועשה כבוד לשיר החביב עליי. 9. דני - Get Ready טוב, אם אני אוהב גם את זה, אני אדע שמשהו רע קרה לעולם השבוע. סמוקי אומר שהוא יודע שאנשים הולכים לאהוב את זה, אבל זה בגלל שגם אם דני יעלה על הבמה וישתוק לשלוש דקות (עדיף ככה) עדיין יצביעו לו. אני לא סובלת נורא מלהקשיב לזה, אבל הקול שלו נשמע מאד מאומץ, אבל להסתכל על זה קשה לי - דני, אל תרקוד. בבקשה. המחמאה שאני כן אתן לו זה שכשהוא לא עסוק בלהיות פריצ'רי ומעצבן, יש לו אנרגיה טובה. 10. אליסון - Papa Was a Rolling Stone או, או, או. איזו בחירה גאונית. לא סגורה על מה שאני לובשת, אבל חולה על הילדה הזו, חולה. איפה רנדי והיא רק בת 16 שלו? אה, הנה. (הרגה אותי הילדה כשהיא נשפכה מהשפם שסיימון צייר לפאולה, וסיימון כשהוא נשפך תוך כדי לנסות לתת לאליסון ביקורת). תקציר: מאט היה סולפול, קריס ביצע מעשים מגונים בגיטרה, סקוט ביזבז מקום בטופ 10, מייגן הזמינה לעצמה מקום בבוטום 3, מייקל לא רצה להשאיר את מייגן שם לבד, ליל לא לבשה ורוד, אדם עלה לתורה, דני התחנן לעזרתו של הבמאי הדגול צדי צרפתי ואליסון סתם היתה מעולה.