טופ 10

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif מתחילים... הופעות 1-3../images/Emo58.gif

אני כל כך הולכת לבכות הערב... 1. מאט - Let's Get it On הוא מתחיל ליד הפסנתר, כמה לא צפוי. והשופטים אמורים לאהוב את זה, כי סוף סוף הוא שר משהו סולפול כמו שאמור לשיר. אני חושבת שאני מחבבת את זה, למרות שהשירים ברשימה הערב צפויים לגרום לי לעשות לעצמי נזקים. 2. קריס - How Sweet It Is לא ברורה לי הפואנטה בגיטרה, אבל זו היתה גרסא כיפית, והוא שר את זה יפה, אפילו שזה לא בהכרח גוון הקול שאני מדמיינת על השיר הזה. 3. סקוט - You Can't Hurry Love סקוט רווק, סתם שתדעו. והמנטורינג היום ביונד פוינטלס. והוא מנגן על פסנתר! כל הדבר הזה היה מיותר לחלוטין, באופן כללי. לסקוט אין את הכריזמה לסחוב את הדבר הזה, הקול שלו עדיין סתמי ואפילו נשמע די אוף בחלקים נרחבים של המלודיה. וכן, הוא יודע לנגן על פסנתר, ואפילו מאד יפה, אבל זו לא תחרות פסנתרן נולד. די, לך.

Theshe

New member
../images/Emo58.gif אוח.

מאט, איך אני שמחה שאתה קורא בתפוז (כן, בטח). אמרתי שתפור עליו השיר וצדקתי. לאט אבל בבטחה, מאט תופס מקום של כבוד אצלי ואצל צופי אמריקן איידול. זה רק מוכיח, שפמפומי הפקה זה יופי להם ולקהל בעל הטעם הרע, אבל יש כאלה שמנצנצים גם בלי עזרה. כבוד! טוב, אני מודה, אני לא אוהבת את קריס. בכלל. רק המראה המלוקק שלו מביא לי עצבים. מצד שני, אהבתי את העיבוד לשיר של מרווין גיי (והוא באמת אחד האהובים עליי) ורק על זה מגיע לו קרדיט. נו, בסוף אני אתרגל אליו, למרות ש.. סקוט - טרחני! חלאס, התעללו בי מספיק מצביעי האמפתיה. אפשר כבר לשלוח אותו הביתה?

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif הופעות 4-6 ../images/Emo58.gif

4. מייגן - For Once in My Life יופי, סוף סוף שיר שיש לי איזושהי חיבה אליו. טוב, אני ממש אוהבת את סגנון השירה שלה, אבל השירה שלה נשמע לי בתווים הלא נכונים חצי מהזמן, ורועדת בשאר הזמן. זה נשמע הרבה יותר טוב כשהיא שרה את זה רק עם הפסנתר. כאן היא ניסתה לצעוק יותר חזק מהלהקה וזמרות הליווי. 5. אנופ - Ooh Baby Baby בבקשה בבקשה בבקשה שזה יצא כמו שצריך. בבקשה. הוא שר מאד מאד יפה, ולמרות כמה נקודות בעייתיות זה היה נהדרת ווקאלי, אבל היה כל הזמן נדמה לי שהוא שר נורא בזהירות, כאילו הוא חושב על כל צליל שהוא שר. 6. מייקל - Ain't Too Proud To Beg (טוב, מתחילים להיגמר לי העצבים. מה הנושא בשבוע הבא?) משעמם לי. הוא נשמע מתאמץ נורא, והשיר הזה גדול על הקול שלו, במיוחד בתווים האחרונים. בבקשה תגידו לי שהוא הולך הביתה השבוע.

Theshe

New member
../images/Emo58.gif וקצת פריקת עצבים.

איך סרסו לי את אנופ ככה? מבחור סמוקי ומגניב רצח הם הפכו אותו לאימפוטנט שמתחנן שהשופטים יאהבו אותו וזה לא יילך ככה! ראבק, עד שהגיע סוף סוף מישהו כמו אנופ שיודע גם לשיר וגם לעשות כיף, הם הוציאו לו את האוויר מכל הגלגלים. נכון, הביצוע היה לא רע אבל חמש דקות אחרי ששמעתי אותו שכחתי איך זה היה. כל שנותר לי להתפלל שהקהל בבית ישאיר אותו עוד שבוע בתנאי שבהופעה הבאה אני אזכה לראות את אנופ האורגינל ולא המסורס. מייגן - זהו, עוד אחת שנמאס לי ממנה. היופי שלה הביא אותה עד הלום והקול שלה חייב להעיף אותה עוד הלילה. נשבר לי. (ומוטי ושאר המעריצים בפורום הזה, תהיו לרגע כנים עם עצמכם. אין לה את זה. יפה יפה, אבל חלאס). מייקל, מייקל. למה לקחת שיר שגדול עליך באלף מידות (למרות שאתה איש גדול) ולהרוג אותו? זו לא היתה מתת חסד אלא רצח! שיר שמלכתחילה ייעדתי לאדם, כי ידעתי שיוכל להפוך אותו לממתק, נהרס על-ידי מתמודד אמפתיה נוסף. הייתי מעיפה אותו לכל הרוחות הערב, אבל יש רק מקום אחד והעצבים שלי ימשיכו להתרופף עוד מספר שבועות.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אז אני אגיב |מושפע מהשרדות|

אני יודע בכל מאודי שזו הייתה הופעה ווקלית ממש לא טובה והיא לא הצליחה לשמור על סולם נכון או לדייק כמעט לאורך כל השיר.עם זאת,שמעתי,ראיתי ונהניתי מההופעה הזו כבר לפחות חמש פעמים וזה לרגע לא מפריע לי. אני כ"כ אוהב את הסגנון שלה ואת כל מה שהיא עושה ששום דבר לא נשמע לי רע,להפך.אני חושב שהייתה לה הופעה אדירה!

LightKiller

New member
ללא ספק מייגן הכי מיוחדת..../images/Emo11.gif

הלוואי והיא תזכה !!!
יאו היא גם כ"כ יפה !!!!!
יש לה את כל האריזה וכל מה שדרוש בשביל שתהפוך לכוכב מצליחה

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif7-10../images/Emo58.gif

7. ליל - Heatwave (הבחורה עם הרעלה ליד סיימון תפסה אותי קצת לא מוכנה, אבל בתור אחת שאשכרה רואה את סטאר אקדמי הערבי, מה אני מתפלאת). ליל, למה את צורחת? אני מתנצלת, אני לא שומעת את הזמרת הדגולה שכולם עושים ממנה. היא נשמעת כמו עוד מיליון אחרות שעושות אודישנים לתכניות האלו. הצד החיובי? זו התלבושת הכי פחות מחרידה שלה עד עכשיו, והשיער שלה נורא יפה. הדיוק שלה בשירה? קצת פחות. 8. אדם - Tracks of my Tears יופי, ברור שהדרמה קווין יקח את השיר היחיד שאני באמת אוהבת ויעשה לו משהו רע ומפחיד. אני רואה שאדם התחבר לצד היהודי שבו והתלבש לבר מצווה של עצמו. הייתי שמחה אם הוא היה שר את זה קצת יותר נמוך, כי הוא נשמע קצת כמו משרוקית לכלבים לפעמים, אבל מאד חיבבתי את הרגעת מערכת צבע אדום להשבוע. זה היה שינוי מרענן לראות אותו פשוט זמר. לא מושלם ווקאלית, אבל מאד יפה ועשה כבוד לשיר החביב עליי. 9. דני - Get Ready טוב, אם אני אוהב גם את זה, אני אדע שמשהו רע קרה לעולם השבוע. סמוקי אומר שהוא יודע שאנשים הולכים לאהוב את זה, אבל זה בגלל שגם אם דני יעלה על הבמה וישתוק לשלוש דקות (עדיף ככה) עדיין יצביעו לו. אני לא סובלת נורא מלהקשיב לזה, אבל הקול שלו נשמע מאד מאומץ, אבל להסתכל על זה קשה לי - דני, אל תרקוד. בבקשה. המחמאה שאני כן אתן לו זה שכשהוא לא עסוק בלהיות פריצ'רי ומעצבן, יש לו אנרגיה טובה. 10. אליסון - Papa Was a Rolling Stone או, או, או. איזו בחירה גאונית. לא סגורה על מה שאני לובשת, אבל חולה על הילדה הזו, חולה. איפה רנדי והיא רק בת 16 שלו? אה, הנה. (הרגה אותי הילדה כשהיא נשפכה מהשפם שסיימון צייר לפאולה, וסיימון כשהוא נשפך תוך כדי לנסות לתת לאליסון ביקורת). תקציר: מאט היה סולפול, קריס ביצע מעשים מגונים בגיטרה, סקוט ביזבז מקום בטופ 10, מייגן הזמינה לעצמה מקום בבוטום 3, מייקל לא רצה להשאיר את מייגן שם לבד, ליל לא לבשה ורוד, אדם עלה לתורה, דני התחנן לעזרתו של הבמאי הדגול צדי צרפתי ואליסון סתם היתה מעולה.

Theshe

New member
../images/Emo58.gif אחרונים ודי.

ליל - שיו, איזה ביצוע מחריד. אני במקום מרתה הייתי מוציאה עליה חוזה. איכשהו, מאחת הפייבוריטיות שלי היא מצליחה פעם אחר פעם לאכזב. תמיד אהבתי זמרות סול, אבל היא, איך לומר, אפילו לא ליד. טוב, אני מרימה ידיים. את יכולה ללכת הביתה גם. צ'או. אדם הוא אדם. הוא יוצא נסיך כמעט בכל סגנון וזה תענוג לשבת מול מחשב ולהקשיב לו. אני מסכימה עם מיקי, הוא האמאמא של הדרמה-קווין, אבל הוא היחיד שיגיע גרנטי לגמר וגם מגיע לו להיות שם. הקטע ההורס זה שחנטו את אדם בחליפה ומרחו לו כמות ג'ל מלחיצה, כל המראה שלו הוציא ממני פרצי צחוק היסטריים. אני כותבת הרבה אחרי ששמעתי אותו ומחייכת. סחה על המלבישים האמיצים! דני - רק אני שמעתי אותו מזייף? לא אהבתי, סורי. ניסיתי לאהוב, אמרתי לעצמי שזה שאשתו מתה והוא מנגן על זה, זה לא סיבה להגיע עם דעות קדומות ואכן באתי כמו דף חלק (שסלח אך לא שכח) ובכל-זאת לא אהבתי. אין מה לדאוג, הוא יגיע לגמר, יהיה בסדר. עכשיו בטוח יעמידו אותי מול כיתת יורים, אבל אין לי כוח אליה, בחיי. נכון, לאליסון יש קול סבבה והיא שרה את הקלאסיקה הזאת בסדר (אבל לא יותר מזה, ממש לא) אבל כל-כך חיכיתי למשהו אחר, לעיבוד מעניין, לרכות בקול. את הורסיה הזאת שמעתי מליון פעם וכמעט כולן היו טובות יותר (כשג'ורג' מייקל עם הקול המושלם נתן את הביצוע הטוב ביותר שקיים אבר). לא נופלת, סורי, עדיין יושבת יציב בכסא שלי.

NP16

New member
../images/Emo58.gif

וואי אנשים שם בהפקה אוהבים את אליסון :) אני ממש שמח שהיא קיבלה את הדחיפה הזאת שהיא הייתה צריכה אחרי שבוע שעבר, ואני ממש מצפה כבר לשמוע את ההופעה.

omrimayo

New member
נושא שלא ממש אהבתי ../images/Emo58.gif

אממ... בקצרה - אדם היה טוב מאוד, אליסון גם, קריס היה חמודי, גם מאט טוב. ל-ליל יש קול מצוין אבל היא צורחת מדי וחבל. השאר לא ממש עושים לי את זה כולל דני. דווקא DIALIDOL חיובי הפעם, דני רק מקום 3 אחרי אדם ואליסון, לא רע לא רע.

פטל 11

New member
דווקא זה שאין סטאר וורלד ../images/Emo58.gif

ממקד אותי מאד מבחינת מי שבא לי לראות לפני השידור ביומשישי. בעונה הקודמת היה איכפת לי אך רק מקוק ואיך הוא הופיע. והפעם- חיפשתי את ההופעות של מאט
ושל אדם
בלבד... כל השאר יכולים לחכות לשישי וחלק במיוט אצלי גם ככה. ואהבתי אהבתי אהבתי את שניהם. הם בהחלט השניים המועדפים עליי ביותר, ובהרבה. לדעתי היה לשניהם ערב מוצלח מאד. אני חוששת שהם דוחפים את מעט במחמאות כדי לתת קונטרה לפמפום האדיר של אדם ודני, כאילו לשכנע אותנו שלא הכל סגור. הממפפ. בכל מקרה אני בעדו.

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gifדייאלאיידול, שרשרו לכאן|ספויילר|

כדי לא להרוס לאנשים שלא רוצים לדעת כלום על התוצאות, כל מי שיש לו משהו להגיד על דייאלאיידול (עמרי
), נא לשרשר לכאן, ולא להתייחס לדיאלאיידול בכלל בתגובות להופעות, בבקשה.

R o c k s e n

New member
../images/Emo58.gif לא יודעת מה איתכם

אבל רק אדם מעניין אותי העונה. הוא באמת בליגה אחרת... כל השאר תפאורה.ביצוע רך וקסום. הפלסטו שלו אלוהי. מה שהוא לא יעשה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו זה שהוא משעמם. כי הוא הכי לא. הוא כל פעם מביא משהו אחר. היה נהדר לראות את הצד השקט שבו, כ"כ חיכית לזה! ביצוע שמזכיר באופי שלו ובגוון את הביצוע שלו ל- HOME של וואן ראפ http://www.youtube.com/watch?v=Kq7OVHBc8ZA אני רוצה לראות אותו בעוד הרבה כאלה. מעלף

heart1soul

New member
אני חדשה כאן:)

אני ממש מסכימה איתך, גם אותי רק אדם מעניין השנה.. הביצוע הפעם היה פשוט נהדר.. ואני עדין לא מבינה מה המהומה הכללית סביב דני גוקי..

למעלה