אבל מתמטיקה זה כיף!
Y yoo New member 15/1/05 #26 נשמע לא הגיוני כלל למה שהוא יופיע שוב? הרי אובי ואן קנובי לא מת אלא הפך לחלק מן הפורס בעוד קוואי גון ג'ין מת ולא התנדף
נשמע לא הגיוני כלל למה שהוא יופיע שוב? הרי אובי ואן קנובי לא מת אלא הפך לחלק מן הפורס בעוד קוואי גון ג'ין מת ולא התנדף
A AceMagician New member 10/1/05 #7 זה לא העניין העניין הוא שאני בונה אותו ויש לי מעט מאוד זמן להכין אותו...למשל, מחר יש לי בגרות באנגלית ומחרתיים בגרות במתמטיקה. רוב הסיכויים שאחרי אלה יהיה לי הרבה יותר זמן לסיום האתר והוא סוף סוף יעלה לרשת מוכן.
זה לא העניין העניין הוא שאני בונה אותו ויש לי מעט מאוד זמן להכין אותו...למשל, מחר יש לי בגרות באנגלית ומחרתיים בגרות במתמטיקה. רוב הסיכויים שאחרי אלה יהיה לי הרבה יותר זמן לסיום האתר והוא סוף סוף יעלה לרשת מוכן.
A AceMagician New member 12/1/05 #13 ולי יש את שתיהן על הראש../images/Emo7.gif בגרות במתמטיקה בעוד שבועיים, ועבודה...צריך הרי כסף לפולין...
ולי יש את שתיהן על הראש../images/Emo7.gif בגרות במתמטיקה בעוד שבועיים, ועבודה...צריך הרי כסף לפולין...
M MajorWinters New member 13/1/05 #15 כיתה ט'... לך זה עוד יבוא בעתיד... וכשמרבית הפורום יספר חוויות מהצבא אתה תתלונן על בגרויות וכשרב הפורום ישתחרר אתה תהיה בטירונות!
כיתה ט'... לך זה עוד יבוא בעתיד... וכשמרבית הפורום יספר חוויות מהצבא אתה תתלונן על בגרויות וכשרב הפורום ישתחרר אתה תהיה בטירונות!