חדשות ועדכונים!

גלובוס הזהב? היה שבוע שעבר.

לא ראיינו אותה בגלל מלחמת הכוכבים אלא בגלל הפרס שהיא זכתה בו על "קרוב יותר" (סרט בינוני עם משחק מעולה מעל ומעבר - נטלי פורטמן דווקא היתה הכי פחות בולטת בו, וגם היא שיחקה מעולה שם. קלייב אוון היה נהדר, וגם ג'וד לאו. אפילו ג'וליה רוברטס לא היתה מעצבנת).

MajorWinters

New member
אלעד, אתה בד"כ אדם אמין

"אפילו ג'וליה רוברטס" אתה מתחיל לערער את המעמד...

Darth Tomer

New member
אין תמונות

זה משחק על סרטים I, II, III רק עם דמויות לגו. זה נראה נחמד. אם אתה רוצה, יש סרטוני משחקיות בגיימספוט.

DARTHME

New member
כתבתי מקודם אבל...

משום מה זה לא נותן לי לשלוח את ההודעה עם הלינקים אז יש סרטון גיימפליי וקצת תמונות בגיימספוט וידיעת בקרוב בגיימר, תחפש lego star wars

The Anja

New member
אללבבוועחווואלואללבווהולבההה....

קשה לדבר כשמזילים ריר... וואו!!!! זה נראה לי סוף הדרך בצבעים, משו טוב טוב... אני חייב את זה... לוריד... גררררר

AceMagician

New member
והודעה שבאה עכשיו!!

הטריילר הבא והגדוש בAXN וכמובן בהרבה הרבה EPISODE III: ROTS, יצא ב11 למרץ 2005

sysiphus

New member
זה נראה לי מאוד מקצועי בשביל משהו

שהוא לא רשמי. יש בזה גם הרבה יותר מדי סצינות ששוכפלו בצורה מדויקת, ומוזר לי שלמישהו יהיה מידע כ"כ מעמיק על הסצינות בפרק 3, מילא תסריט, אבל לרמה של שוטים של מצלמה... בגלל שיוצאים בזמן האחרון כ"כ הרבה סרטי חובבים כאלו, וזה כ"כ מגניב ועובר כמו שריפה בשדה קוצים בפורומים ומיילים - הרבה חברות הולכות על זה ככלי שיווקי, וזה נראה לי משהו כזה. עשו סרט שהוא מגניב בטירוף אבל עדיין ברמת ההיגיון (הפרוע מאוד) שמישהו יעשה את זה בביתו הפרטי, ושחררו אותו כדי ליצור עוד הייפ על הסרט ורצון עז לקנות את הלגו של מלחמת הכוכבים...

juggernaut

New member
בשביל להחזיק חרב אור עדיף כבר

Jediknight 3 או Outcast כי ממש השקיעו שם בפורס ובחרבות והכל...

MajorWinters

New member
../images/Emo41.gifעוד חדשות

מתברר כי החל מה16 למאי, ברגר הולכים לשווק 31 צעצועים של הסרטים. עכשיו רק ניתן לקוות, שזה יגיע לברגר-קינג-ישראל. למרות שהסיכוים לדבר נראים לי כמו אסימפטוטה מאוזנת- שואפים לאפס! http://aftimes.com/aprequel/prequel.shtml

AceMagician

New member
בבקשה...נצל"ש+../images/Emo58.gif

ב-ל-י--א-ס-י-מ-פ-ט-ו-ט-ו-ת-!-!-!-!-! מחר יש לי מתכונת במתמטיקה, וזה המקום האחרון לו ציפיתי להזכר בזה
!!! ------------------------------------------ ועכשיו לסיבה האמיתית שלה ניל"שתי...
פורסמו עטיפות לספרי ROTS!!! הן מדהימות!!!! כנסו ותראו!! http://www.starwars.com/episode-iii/release/publishing/news20050114.html

למעלה