חדשות ועדכונים!

AceMagician

New member
ברוך זה המחייה את הפורום

*אל תדאגו לאתר!!! הוא נמצא בבנייה, יהיה מוכן עד 2007, אני חושב.....
* ולעניינים דחוקים יותר: נחשפה שמועה חדשה בקשר לטריילר הבא של ROTS(
). לפיה, יכלל הטריילר בתוך הDVD של סדרת האנימציה CLONE WARS. עוד קצת מאוד טפטיפונת מידע ניתן למצוא כאן >>> http://www.theforce.net/episode3/story/ROTS_Trailer_on_Clone_Wars_DVD_88764.asp

Obi Dan Kenobi

New member
ליהוק חדש לנה"ס ../images/Emo58.gif ../images/Emo118.gif

לפי חדשות TFN, ליאם ניסן קיבל תפקיד ב"נקמת הסית'", בתור רוחו של קוואי-גון ז'ין. תירגום הכתבה מ-TFN- "לפי USATODAY, שחקני מלחמת הכוכבים, ליאם ניסן וסמואל ל. ג'קסון, נתנו רמז לכך שג'ורג' לוקאס צילם סצינה סודית לגמרי, בה מככב ליאם ניסן, בתור רוחו של קוואי-גון ז'ין (כמו תפקידו של אלק גינס, ב"אימפריה מכה שנית" ו"שובו של הג'דיי"), אשר כנראה תוצג ב"נקמת הסית'" בחודש מאי. "אני לא יכול לדבר על זה" התדבח ניסן, "קוד ג'דיי מהאתיקה". ניסיון מוצלח למתיחה, או קאמבק מפתיע של המאסטר?

Obi Dan Kenobi

New member
סקיצות של קלפי ROTS! ../images/Emo118.gif

ניתן לראות כאן. לחצו על כל תמונה, ויפתחו לכם תמונות נוספות.

MajorWinters

New member
סרט ישראלי עם נטלי פורטמן

סרט חדש, Free Zone, בבימויו של עמוס גיתאי. הסרט יהיה קומדיה (לא אופייני לגיתאי) על המצב בארץ (מאוד אופייני לגיתאי).לא יודע אם הסרט יהיה בעברית או לא אבל בהתחשב שנטלי למדה עברית יש סיכוי שכן (מצד שני יש שחקנית ספרדיה). הלינק (מצטער אבל זה מצריך רישום מעצבן של איזה 4 דקות) http://www.jpost.com/servlet/Satellite?pagename=JPost/JPArticle/ShowFull&cid=1105418780583

Obi Dan Kenobi

New member
החזיקו לייטסייבר - עכשיו ובחינם!

משחק באינטרנט נותן לכם לשלוט בחרבות הלייטסייבר של לוק, אובי-וואן קנובי בתור מאסטר ובתור גנרל (החרב מהסרט השלישית), החרב של מייס ווינדו, מאסטר יודה, דארת' ווינדו, הפדוואן אנאקין סקייווקר וכמובן - דארת' מאול! This weapon is your Life הכניסה כאן בנוסף, יש שם גם מבחר WallPapers

sysiphus

New member
זה התפרסם פה?

אני לא חושב שזה פאנ-פילם אלא יותר כמו תכסיס שיווקי של לוקאס ולגו. זה יותר מדי מקצועי...

Obi Dan Kenobi

New member
תיאור הטריילר של ROTS../images/Emo58.gif../images/Emo118.gif

כפי שפורסם היום ב-TFN, כך יראה הטריילר הבא של "נקמת הסית'". נראה מעניין

Gollda

New member
Star Wars: Empire at War../images/Emo153.gif

אני נכנס עכשיו לראות חדשות בעולם המשחקים ורואה באנר שלא יכולתי שלא ללחוץ עליו... משחק האסטרגיה שצפוי להיות אחד הטובים במשחקים של מלחמת הכוכבים ובעולם המחשבים בכלל. כבר התאהבתי בו ממבט ראשון וכבר מתחיל לצפות לעוד כשנה כשהוא יצא. תמונות שוות זהב

העברית של נטלי משתפרת

היא הופיעה בגיא פינס השבוע כחלק מספיישל פרסי גלובוס הזהב, ודיברה עברית עם המראיין, והעברית שלה שוטפת - כמעט בלי מבטא בכלל. היא כזאת מותק

mohini

New member
בד"כ

השמועות באתר הזה הן מהנכונות ביותר עד היום הם לא איכזבו אותי,מתי יוצא ה-DVD

עמוס גיתאי ../images/Emo5.gif

אוי ואבוי. אני חושב שזה הסרט הראשון או השני שלו שיש בשם שלו יותר ממילה אחת.

DARTHME

New member
../images/Emo58.gif מעליי בוולפייפרים ובתגובה

OMJ יש שם תמונה של ההוא מפרק 20 בקלון וורס!!!!!!11111אחתאחת הרסו אותו לגמרי, כמו שעשו לקיט פיסטו ולאסאג' ונטרס

juggernaut

New member
אמממ

שמעתי שזה יהיה ממש חזק. מחכה שזה יצא אבל עד אז אני כבר אהיה בצבא...

MajorWinters

New member
אני חושב שהתשובה ברורה:

לא, אי אפשר (סתם, אם זה ממש מפריע לך, נפסיק) יש לך במקרה קישור לראיון הזה? כי הראיון עם גברת שושן נמצא באינטרנט, האם גם של נטלי? ומה קרה שיש הייפ פתאום מסביב? יש עוד כמה חודשים...

למעלה