../images/Emo115.gifפרק טוב ומותח!
הצליחו להשאיר אותנו במתח (עם קצת מריחה) למשך פרק שלם. עצבן אותי שלא נתנו לצורי ללכת, הם היו צריכים להבין שהוא היחידי שיכול למנוע את הקטל ושיש לו יכולות להביס את הנפילים. מתחיל לעייף שהנשק היחידי של מנשה זה "תירו בעצמכם", הוא לא יכול קצת לגוון

=\. ומה לגבי התוכנית של אסף ומנשה לבגוד בנוח? לא ידעתי אם לשמוח או לדאוג, מצד אחד נוח הוא רע אבל מצד שני הוא גם זה שמרסן אותם. העיקר שצורי הגיע בסוף, ואיך הוא נראה מופתע כשהאיש ניסה לירות בעצמו שוב למרות שהוא עצר את זה. צריכים לחכות ולראות מה יהיה עכשיו. והמשחק של "הלחצים מלמעלה" (נקרא לו הבוס) היה טוב (הקטע השנון עם רוה"מ
), וזאת בניגוד לצורי שלא שיחק מי יודע מה, הוא לא טוב בלהתעצבן. אבל היו כמה קטעים מצחיקים בין כל המתח: -המחשב סופרת לצורי שניות מדויקות וננו שניות+- -יובל מתחבא בין הכריות כמו שפן. -כל היס"מניקים מתחילים להגיד "אני פה" אחד אחרי השני (זה נראה דפוק כזה) ואז אחד מהקהל אומר "גם אני, אבל אני לא בתפקיד" XD. -"הלחצים מלמעלה" אמר לשוטר: "תגיד מי אחראי לכל הקטע הדפוק והחסר אחריות הזה?" השוטר: "ראש הממשלה" הבוס: "אההה... הבנתי..."
חחחח זה היה טוב, אני אוהב שמכניסים ככה בקטנה לרוה"מ. בקיצור: פרק מותח ונהדר אך קצת מרוח. כבר מרגישים את הסוף.