הנפילים - פרק 48

אחלה פרק!

צורי היה צריך אבל לשבור את האקדחD: או לקחת ולירות על זה שנותן פקודות^.^. טוב בטח בפרק הבא ישמידו אותו כבר או משהו..מעניין..מחכה למחר:}

ילד רע 16

New member
../images/Emo58.gif

לא חושב שצורי יהרוג אותם, כי כולם ממשיכים לעונה הבאה, וגם כי הפואנטה של כל העונה הזו תתפספס. הרעיון הוא שצורי יוביל את נוח לחללית, ואז אף אחד לא יודע מה יקרה.

Yarinv

New member
רואה את הפרק בחצות

אחרי הש.ח. של החיים זה לא הכל ופעם בחים

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifפרק טוב ומותח!

הצליחו להשאיר אותנו במתח (עם קצת מריחה) למשך פרק שלם. עצבן אותי שלא נתנו לצורי ללכת, הם היו צריכים להבין שהוא היחידי שיכול למנוע את הקטל ושיש לו יכולות להביס את הנפילים. מתחיל לעייף שהנשק היחידי של מנשה זה "תירו בעצמכם", הוא לא יכול קצת לגוון :p =\. ומה לגבי התוכנית של אסף ומנשה לבגוד בנוח? לא ידעתי אם לשמוח או לדאוג, מצד אחד נוח הוא רע אבל מצד שני הוא גם זה שמרסן אותם. העיקר שצורי הגיע בסוף, ואיך הוא נראה מופתע כשהאיש ניסה לירות בעצמו שוב למרות שהוא עצר את זה. צריכים לחכות ולראות מה יהיה עכשיו. והמשחק של "הלחצים מלמעלה" (נקרא לו הבוס) היה טוב (הקטע השנון עם רוה"מ
), וזאת בניגוד לצורי שלא שיחק מי יודע מה, הוא לא טוב בלהתעצבן. אבל היו כמה קטעים מצחיקים בין כל המתח: -המחשב סופרת לצורי שניות מדויקות וננו שניות+- -יובל מתחבא בין הכריות כמו שפן. -כל היס"מניקים מתחילים להגיד "אני פה" אחד אחרי השני (זה נראה דפוק כזה) ואז אחד מהקהל אומר "גם אני, אבל אני לא בתפקיד" XD. -"הלחצים מלמעלה" אמר לשוטר: "תגיד מי אחראי לכל הקטע הדפוק והחסר אחריות הזה?" השוטר: "ראש הממשלה" הבוס: "אההה... הבנתי..."
חחחח זה היה טוב, אני אוהב שמכניסים ככה בקטנה לרוה"מ. בקיצור: פרק מותח ונהדר אך קצת מרוח. כבר מרגישים את הסוף.

ילד רע 16

New member
שכחת את העקיצה שנח הביא למשטרהXD

משהו בסגנון "המשטרה תמיד מוכיחה לכולם כמה היא טועה / תמיד נכשלת" משהו כזה, רק יותר שנון ומצחיק. אני אוהב שעוקצים את משטרת ישראל. ברור לכולנו שהם לא ממש מתפקדים..LOL

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif"המשטרה שוב הצליחה להוכיח לכולם

שהיא תמיד נכשלת" (אני חושב). זה היה נחמד, אבל עצוב כמה שזה נכון.

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifלא כ"כ ראיתי..

כי חזרתי בדיוק שניה על השניה מההופעה לשידור החוזר XD. הייתי הרוסה
ובלי רגליים
. נראה מחר P: היה כיףףףףףףףףף , רוני ראתה תשלט וזרקה לנו חיוכים באמצע ואז אמרה "תודה לכולם ותודה גם לכן בננות"*-*

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifיש משהו שאני לא מבין

איך זה שהכוחות של כולם חזקים מאוד, ורק הכוחות של צורי כאלו מעפנים?
איך זה שעם כל המהירות על הזו של צורי, הוא הצליח להגיע הכי מהר תוך 10 וחצי דקות??? אני מניח שגם שאר הכוחות שלו מוגבלים ולא חזקים.. [עובדה שהטלקינזיס שלו גם לא כזה מתוחכם. אחרת הוא יכל בשניות להפטר מנפילים כמו התאומים בעזרת הטלפתיה..] איך בדיוק מצפים מצורי להציל את העולם מהנפילים כשהכוח שלהם יותר חזק משלו?

למעלה