הנפילים - פרק 48

פרק 48- עכשיו ../images/Emo44.gif

הרפתקאות.עכשיו:נוח מציב בפני צורי אולטימטום המעלה דילמה מיסתורית:כמה רחוק צורי ילך כדי להציל את החפים מפשע ? ספיישל סוף עונה ***כל הפרטים חסויים

דניkלה

New member
יאו ראיתם את התקציר של הפרק הבא?(פרק 48)יאווו

איזה מתחח!!!!!!!!!עוד שעה בידיוק-מתחיל הפרק הבא!!! קבלו פרומו-האם עוד אנשים ירו לעצמם בראש?האם צורי יתפוס את נח?האם מאור יתפוס את אסף?תצפו-ותגלו!!!חחחח.... כנסו לאתר שלי--http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=88430452462497 אה ועוד לא אמרתי-אני חדשה בפורום(כיאלו אני נימצאת בעיקר בפורום הרשמי בוואלה...) אז לכולם ערב טוב וצפייה נעימה!!! בה ביי

Yarinv

New member
לא הגזמת קצת בשעה?

פותחים שירשור לפרק רק בערב...

Yarinv

New member
הוא לא ממש עלה...

העלו את התקציר לפני כמה שעות אבל הוידאו עצמו לא פעל...

ילד רע 16

New member
גם לי התקציר לא עולה. עוד מעט הפרק, נוכל

כולנו לצפות בלי לחכות להצצה.

מלך6

New member
לי זה עובד.. טיפים בפנים

נכון שזה טוען ואז זה עובר למצב "מוכן" פשוט תלחצו כמה פעמים על "נגן" ואפילו שזה מגיע ל"מוכן" תנסו כמה פעמים זה יעבוד!

eden7115

New member
../images/Emo41.gif לדעתי צורי יספר לעולם מה הצד שלהם

אבל לי נראה שיש משהו שרק נוח יודע ואף אחד אחר לא. מין תחושה כזו. הרי הוא כל הזמן מדבר על הדברים שאנשים עושים ומסתירים (מה הם עושים? שום דבר רע!) ועל זה שהעולם הולך להשתנות, וגם מתאים לו לשלוף פתאום מול כל העולם איזשהוא שפן הכובע שיעמיד את צורי במקום...

ילד רע 16

New member
אין לי מושג מה עומד לקרות, אני רק חושב שצורי

כן יגיע לבית הקולנוע ויעשה את מה שהוא צריך לעשות.

רינת4

New member
../images/Emo58.gifהנפילים - פרק 48

תקציר: נח מציב בפני צורי אולטימטום המעלה דילמה מוסרית: כמה רחוק צורי ילך כדי להציל את החפים מפשע? הצצה לפרק - בהודעה של ילד רע 16 מתחתי צפייה מהנה

ילד רע 16

New member
../images/Emo221.gifצפייה מהנה ונעימה.../images/Emo174.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מתחחח!

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifעדן!../images/Emo6.gif

חשבתי שזאת הודעה שלי בגלל הבועית XD

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifצפייה מהנה ומותחת../images/Emo44.gif../images/Emo13.gif

ואולי גם מפחידה...

למעלה