הנפילים - פרק 48

AcrossTheStreet

New member
../images/Emo31.gifמסכימה

אני חושבת שזה מעולה שרוב הפרק התעסק בזה! שכחתם את העלילה של שפיגלמן והבוסית שלה, ואת אבי-שוקי-שלומי...

ילד רע 16

New member
איזה פרק מעולה!!! הייתי כ"כ במתח.../images/Emo178.gif

הרבה יותר טוב משל אתמול. לוקח אוויר, וחוזר אליכם..

הפרק היה מותח

בעיקר בגלל שצורי לא הספיק להגיע בזמן ומתי שצורי היגע בכל זאת נוח רצה להרוג מישהו אבל לדעתי עכשיו מגיע כל האקשן והמתח

ילד רע 16

New member
ברור, כל האקשן יתחיל עכשיו. ../images/Emo13.gif

מעניין מה יקרה באמת... למרות שזה לא הגיוני, וברור לנו שצורי ייקח את נוח ואסף לחללית - אני מקווה שצורי ינסה לעשות משהו. הכוחות של מנסה וייס לא עובדים עליו. למה שלא ינסה לפגוע בהם או משהו כזה? נחכה ונראה..

ילד רע 16

New member
א. תשרשרו נכון.

ב. דבר בשם עצמך. אני חושב שהפרק היה הרבה יותר יפה משל אתמול.

AcrossTheStreet

New member
לא תכננתי להגיב, אתמול ידעתי שנגיע לשיא......

אבל הפרק היה וואו אחד גדול! פעם כתבתי כאן כמה הודעות, אבל אני קוראת לעתים בפורום וצופה קבועה של הסדרה. הפרק של היום היה ממש מצמרר ! הפרק של אתמול היה טוב מאוד, ואהבתי שערבבו כמה עלילות ביחד. מה שהיה טוב הוא שבפרק הזה מתחו אותנו רק עם עלילת נוח ואסף... הדברים ששוקי אמר לאבי נכונים. הוא צריך להתמודד עם מה שאמר לבן שלו , למרות שזה קשה . .... מסכנה שפיגלמן חשבתי ממש לרגע שהיא תמות... מזל שהכול בסדר...

adidasabc

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif וחצי../images/Emo13.gif

s t a v o s 2 2

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif../images/Emo9.gif

הפרק של היום היה אחד הפרקים הכי מותחים בעונה! לא הזזתי את העיניים מהטלויזיה..

ילד רע 16

New member
לא היו הרבה פרקים מותחים.

אבל היו מספיק, בהתחשב בעובדה שהיו הרבה מאוד פרקים מלאי אקשן ודרמה...

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

סוף סוף אני יגיע לחללית

למעלה