הנפילים - פרק 28

xlulitx

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נידמה לי יצא לי יותר מ6 XD , לא נורא D:

אביקם1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

+
עוד אחד בגלל שזה באמת פרק שאסור להחמיץ

yyoossii111

New member
פרק מ-ע-ו-ל-ה...

היה פרק יפה מאוד צורי השתפר במשחק שלו.. והדמות שלו בכלל התחילה לקבל אישיות !!

אביקם1

New member
איזה פרק

מעניין - מה יהיה בהמשך מותח - כשכולם רצים למקלטים עצוב - שיש כל כך הרבה נפגעים מצחיק - למרות שזה לא מתאים מאור משתדל להצחיק (כמעט) תמיד תאמת עכשיו אחרי שראיתי את הפרק דיי עצוב לי על ליאה נשבר לה הלב מעניין מה היא תעשה לצורי (בטח תכפכף אותו)

ילד רע 16

New member
סוף סוף מישהו חושב כמוני../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

באמת ליאה מסכנה. אבל...
יש משהו שימנע ממנה לדעת שצורי ועדי התנשקו.

digikids

New member
לפי דעתי

זה נתן לשלומי את ההרגשה שעוד נפיל בא, וינסה להשתתלט על החללית, ולכן הוא העביר את האבטחה מהכור למינוס 5. ואז הדרך לפיצוץ הכור הייתה קלה כבר בשביל אביגייל.. זה מה שאני חושב...

ילד רע 16

New member
לפי דעתי זה משהו אחר,

המחשב נותן לשלומי התראות אבטחה בכל פעם שמישהו נכנס, יש שם מצלמות אבטחה ושליטה על כל המתרחש. היא פרמטה לו את המחשב כדי שכל המהלכים אצל שלומי ובכמ"ג בכלל - יתעכבו, יכול להיות שזה כולל הרגשה לא ברורה של חדירה וכך הוא מעביר את האבטחה למינוס חמש, אבל אז היה לה יותר קשה להכנס לחללית, כי יש שם אבטחה מרובה.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifמישהו שם לב לצירוף מקרים?../images/Emo3.gif

בזמן שמאור חיפש ערוץ שמדברים בו על הפיצוץ שהיה בכור, הם עברו על ערוץ 22 והיה בדיוק את התוכנית "איפה הכסף" של גיא מרוז, ויובל הסתכל על זה ועשה כזה פרצוף

maymay77

New member
בדיחות של ההפקה

הם תמיד היו עושים את זה בשיר שלנו... כמו שחלי (ענת מגן-שבו) אמרה על הפינה שלה ושל רותם אבוהב אצל יאיר לפיד: "איך אני אוהבת את הפינה הזאת אצל יאיר לפיד של השתיים המצחיקות האלה.. רותם אבוהב גדולה שם אבל השניה איך קוראים לה... לא משהו" כאילו היא אומרת על עצמה.. והיו עוד מלא.. אז גם זאת בדיחת כזאת אבל בכלל לא שמתי לב

למעלה