הנפילים - פרק 28

xlulitx

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo45.gifוראיתי 2 פרקים של השמיניה

וכמעט מתתי משעמום XD. טוב , אבל זאת הדעה שלי P:

KiShKooSh

New member
../images/Emo6.gif

רעל, מילה יפה. בוא אני אגיד לך מה אני חושבת. מהפרקים שראיתי הנפילים זה נראת סידרה לא רעה בכלל, פשוט ממה שראיתי אני לא באמת יכולה להגיב, ואני לא יכולה להגיב על סידרה בזכות מספר פרקים, והיום אין לי את הזמן לצפות בסידרה בהמשכיות(כל סידרה) בגלל חוסר בזמן. אתה לא ראית יותר ממזפר פרקים של השמינייה וגם לך אין זכות להגיב. רובי לטעמי מוכשר עד כאב(וכן אני מודעת לעובדה שזהו ביטוי מוזר עד מאוד) ואני חושבת שהוא יודע שאני חושבת כך. אני מכירה כמה משחקני הסידרה הזו, וגם בהם אני רואה כישרון אין לי דבר נגד "הנפילים" יכול להיות היית רואה אותה, אם היה לי את הזמן, מי יודע, אבל אין לי. מה שמטריד זה הרעל שאתה שופך מתוך היחצ"נות שלך אדוני
אתני אפילו לא רוצה שתגיב לי, כי דבר שתגיב כבר לא יעבור את גבול ההגיון. אין לי שום בעיה עם סדרת הנפילים, ואני מכבדת עד מאוד את רובי את העבודה שאתה עושה כבר פחות

ילד רע 16

New member
../images/Emo6.gif כבר הגבתי לך, חמודה, תרגעי,

תקחי אוויר, תכנסי לפרופורציות. עדיין לא קרה כלום, וגם לא יקרה. את זו שעברת את גבול ההגיון, ולכן את זו שאי אפשר לדבר איתה כמו שצריך.
את לא תכניסי לי מלים לפה ולא תקבעי שום דבר שאת לא יודעת. ולזה אני קורא רעל. גם מה שאת עושה פה עכשיו הוא רעל. את מגיבה, לשם מה? כדי להסביר לי? אל תצפי לא לקבל תגובה. ככה זה ממני. נלחם עד הסוף, עקשן, מה שתרצי. חבל לי בכלל להכנס לפרטים, אבל הקביעה הזאת: "אתה לא ראית יותר ממזפר פרקים של השמינייה וגם לך אין זכות להגיב." מאוד צרמה לי. את לא יודעת מי אני, מה אני, מה אני רואה, במה אני צופה, איך אני צופה, את זו שאין לה זכות להגיב. באת לפזר רעל? לא תודה, אנחנו לא צריכים. אה ו... לא באמת ציפית שאני אשווה את הסט של 'הנפילים' לסט של העונה השלישית של 'השמיניה', בכל מקרה - אם רק בעונה השלישית הם בנו סטים כמו שצריך ו'הנפילים' עושה את זה עוד הרבה לפניי - אני כבר מניח שבעונה השלישית (של 'הנפילים') זה יהיה הרבה יותר שונה, ממש אחרת. את לוקחת בשר וחלב, מערבבת ועוד משווה. זה מסריח. אשכרה מסריח. ואני לא עומד להגיב לשום דבר אחר שיצא לך מהפה, או מהמקלדת, לצורך העניין. והמשך צפייה מהנה בסדרה המעולה שלנו. אני בטוח שאת לא מפספסת אף פרק.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאני לא מבין אותך

אתה כל פעם משנה את דעתך.. מצד אחד אתה רושם כמה הודעות למעלה "צפיתי בכמה פרקים של השמינייה". מצד שני אתה טוען שביקי מכניסה לך מילים לפה ושאין לה מושג בכלל אם ראית או לא. מצד אחד אתה משווה, ובעיקר בין הסטים, ואני מצטט "הסטים והתפאורה של 'הנפילים' הרבה יותר יפה", ועוד אתה טוען ש"אין טעם להשוואת בין הסטים?
מספיק צחקתי". מצד שני אתה טוען ש"לא באמת ציפית שאני אשווה את הסט של 'הנפילים' לסט של העונה השלישית של 'השמיניה'" וממשיך להשוואת בהמשך ההודעה. ואם כבר להכניס מילים לפה, אתה במשך כל ההודעה טענת שביקי "מערבבת בין בשר לחלב, ועוד משווה". איפה היא בדיוק משווה? זה ההפך הגמור במה שהיא אמרה. היא טוענת שהיא לא יכולה להשוות בלי לראות את כל העונה, כשאין לה זמן לזה. אתה זה שעושה את ההשווה המיותרת הזו. בפעם הבאה שאתה מקבל מכת אגו, אתה לא חייב לנסות להשפיל ולהגיב "תגובת דווקא". באמת שזה לא מוציא אותך יותר "גבר"...

TheBlackParade

New member
אמממ

זאת כבר דעתך. אני למשל חושבת שהשמינייה זו סדרה דפוקה והנפילים פי אלף יותר טוב. וזה גם לא המקום והפורום בו משווים בין השמינייה לנפילים. אז חאלס כבר לכתוב בכל הודעה עד כמה הסדרה דפוקה.

maymay77

New member
?

שאני פעם אחת הגבתי תגובה אחת על פרק, ועוד לא פרק כזה רציני- אז רשמתי לי איזה 10 תגובות, למה לא סימנת ספוילר, זה הרס לנו את הפרק, בגללך קראנו וכו'. בפרק הזה הגבתם מלא תגובות, זה פרק גדול בכל זאת, ואפחד לא סימן
... והפעם אני לא הספקתי לראות את הפרק.. וזה עוד פרק גדול, למי שלא ראה ועוד איך יש לו ספוילרים!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחחחחח, כן זה באמת היה קטע טוב../images/Emo6.gif

איך הוא צעק עליו XD.

TheBlackParade

New member
כן, זה היה קטע גדולXD

ראיתי את הפרק עם חברה שלי ואח שלי הקטן וכשהוא צעק על המחשב נקרענו מצחוקXD זה היה חזק

lital20076327

New member
לא ראיתי...ו...

לא ראיתי אני אראה ב-22ף35 בלי נדר...אני מקווה...ותגידו היה פרק יפה?! מי מת?...אוף..אני במתח..! טוב לפחות משהו אחד הרווחנו מזה יפסיקו לטחון לנו את המוח עם הפרסומות של הפרק המיוחד חחחח...

ילד רע 16

New member
הש.ח ב- 22:35 ../images/Emo13.gif

כדי שתוכלו להשתתף בדיונים ולקחת חלק בפעילויות הלילה הלבן אני אפתח את הפעילויות אחרי סיום השידור החוזר. לגבי מי מת...
אף אחד לא מת.

lital20076327

New member
אני מצטערת שבגללי זה..

אני ממש מצטערת שבגללי פתחת את הפעילות רק אחרי השידור החוזר..ובכלל לא הייתי..אני ממש מצטערת..אם הייתי רואה את ההודעה שזה בגללי הייתי באה..אני מזה מצטערת פשוט לא יכולתי להיות...הייתי רק מתשע וחצי עד עשר שלושים וחמש בערך..ואז הלכתי לראות הנפילים..ולא יכלתי יותר להיות..מצטערת..אני השתדלתי..מקווה שתסלחו לי!

noam270

New member
פרק פיצוצי (תרתי משמע)!

ההתחלה עם הטאקי הייתה נחמדה, קצת רגיעה מכל הבלאגן שהולך לקרות... הצחיק אותי ששלומי ניסה לשכנע את אבא שלו שהוא לא עשה כלום..."תתרחק מהמחשב, רק ליתר ביטחון" היה חסר לי ההמשך של הפרק הקודם, אחרי הנשיקה, מעניין אותי לדעת מה קרה בניהם..... ליאה דרמה קווין מכל דבר עושה סצנה...עדי וצורי שכנים מה היא לא תרבוץ אצלו כל היום? ואיך היא נעלבה מזה שהוא אמר שהיא אצלו כל בוקר...אפשר לחשוב מה קרה...! אביגיל כזאת מעצבנת! מסוג האנשים שאני הכי שונאת! איך יורדים על אסף שהוא טיפש... שלומי נופל בפח של נוח כל פעם מחדש...עצוב... הקטע שליאה מאור ויובל מגלים שעדי וצורי התנשקו הוא קטע טוב! יובל: זה לא שהם התנשקו או משהו עדי לא מבינה איך הוא יודע יובל: לא התנשקתם נכון? עדי לא עונה מאור: התנשקתם? ליאה ועדי שתיהן בשוק (עדי מזה שהם גילו, וליאה זה ברור למה!) חחח קטע מצחיק לראות את ליאה בשוק! כל הזמן הזה שלא ידעו מה קרה לצורי אני צורחת "הוא לא מת" "הוא לא מת" "הוא לא מת" ואני בשיא הלחץ, שראו אותו נרגעתי...וכן אני יודעת שזה צפוי שלא יקרה לו כלום אבל זה היה מלחיץ!!!!! שראיתי את הפרצוף של אבי נשבר לי הלב, הוא אשכרה בטוח שהבן שלו מת! עצוב... אבל אני לא מבינה למה חלק כתבו פה שהיה עצוב שהרבה אנשים מתו, הרי כל המדינה בטוחה שכל האנשים שבכמ"ג מתו! כי בסביבת הכור אין אף ישוב שגרים בו אנשים, תמיד הם לוקחים טווח בטיחות שבמקרה של פיצוץ (כמו שקרה היום) יפגעו כמה שפחות אנשים, והרי כל הכמ"ג (חוץ מצורי) היו בתוך המקלט...זה מה שנראה לי הגיוני.... זה רק אני או שהיה נראה שיש ניצוץ בין מאור וליאה? ואיך אפשר בלי צורדי!!!!

digikids

New member
תן ציון לפרק!

אני אישית אראה אותו רק בעוד 3-4 דקות, אבל אתם יכולים לדרג כבר מעכשיו!
- הציון הנמוך ביותר
- הציון הגבוה ביותר אז איך היה הפרק המיוחד??

למעלה