../images/Emo6.gif כבר הגבתי לך, חמודה, תרגעי,
תקחי אוויר, תכנסי לפרופורציות. עדיין לא קרה כלום, וגם לא יקרה. את זו שעברת את גבול ההגיון, ולכן את זו שאי אפשר לדבר איתה כמו שצריך.
את לא תכניסי לי מלים לפה ולא תקבעי שום דבר שאת לא יודעת. ולזה אני קורא רעל. גם מה שאת עושה פה עכשיו הוא רעל. את מגיבה, לשם מה? כדי להסביר לי? אל תצפי לא לקבל תגובה. ככה זה ממני. נלחם עד הסוף, עקשן, מה שתרצי. חבל לי בכלל להכנס לפרטים, אבל הקביעה הזאת: "אתה לא ראית יותר ממזפר פרקים של השמינייה וגם לך אין זכות להגיב." מאוד צרמה לי. את לא יודעת מי אני, מה אני, מה אני רואה, במה אני צופה, איך אני צופה, את זו שאין לה זכות להגיב. באת לפזר רעל? לא תודה, אנחנו לא צריכים. אה ו... לא באמת ציפית שאני אשווה את הסט של 'הנפילים' לסט של העונה השלישית של 'השמיניה', בכל מקרה - אם רק בעונה השלישית הם בנו סטים כמו שצריך ו'הנפילים' עושה את זה עוד הרבה לפניי - אני כבר מניח שבעונה השלישית (של 'הנפילים') זה יהיה הרבה יותר שונה, ממש אחרת. את לוקחת בשר וחלב, מערבבת ועוד משווה. זה מסריח. אשכרה מסריח. ואני לא עומד להגיב לשום דבר אחר שיצא לך מהפה, או מהמקלדת, לצורך העניין. והמשך צפייה מהנה בסדרה המעולה שלנו. אני בטוח שאת לא מפספסת אף פרק.