הנפילים - פרק 28

אביקם1

New member
היא../images/Emo58.gif

החזירה את הזמן אחורה לזמן שבו היא מחקה את המחשב של שלומי

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifידעתי, פשוט ידעתי../images/Emo58.gif

שהיא תחזור בזמן. לפחות אין לי מה לדאוג מלהפסיד את הפרק מחר, גם ככה רובו יתבסס על מה שקרה היום בפרק (פעמיים אותו דבר!) XD.

sn22

New member
למה...

למה אביגילי החזריה את הזמן אחורה בכלל?!

TheBlackParade

New member
שאלה טובה

את זה גם אני רציתי לשאול. אם מישהו יודע... אני אשמח לקבל תשובה

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifפרק אטומי!!!../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif

קודם כל נתעלם מהדברים הלא הגיוניים: -שאין סיכוי שמִקלט יחזיק מעמד במקום קרוב כזה לפיצוץ. -ש-7 דקות בסידרה עוברות במשך 20 דקות צפייהXD. -שפיצוץ גרעיני אמור להשמיד חצי מהארץ רק מהפיצוץ וההדף חום ואת כל שאר הארץ וסביבתה מהנשורת הרדיואקטיבית (להלן אסון צ'רנוביל). בנוגע לפרק: אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שהוא היה ממש מרגש בסוף
, היה לי די ברור שצורי נכנס לחללית והיה כואב שהם בוכים עליו בלי לדעת מה קרה לו באמת. חוץ מזה היה קצת מרוח, אבל ככה זה תמיד בפרקים מיוחדים של יס (למשל פרק המסיבה בשיר שלנו 3)- יש אירוע גדול אבל כל מה שמסביב לאירוע נמרח ומתארך. לצערי לא היה הומור בפרק, אבל כנראה שזה לא התאים. בשורה התחתונה: הפרק היה מעולה!!! פרק פיצוץ!

xlulitx

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gifבקשר לזה שכל אחד חושב שהצד

השני מת

ילד רע 16

New member
בשורה התחתונה, אחלה סיכום.

ו... אני לא ראיתי שהם בכו עליו, זה די היה מוזר לטעמי. אבל שוב, אולי מההלם - כפי שכתבתי. בנוגע למריחות - זה דווקא הפרק שהכי לא נמרחתי בו. - אביגייל שמה פצצה במסדרון הקירור, המסדרון מתפוצץ - הכור הגרעיני מתחמם, פיצוץ - הכמ"ג וכל הדרום/נגב נמחקים - נגעים והרוגים, כולם יורדים למקלטי הכמ"ג, המחשב של שלומי מפרמט את עצמו !
חחח - כולם חושבים שצורי מת, צורי בדרך לחללית - אביגייל משתלטת על החללית (ובהתחלה אסף מכניס אותה, כמובן) - השיחה בין מאור, יובל, ליאה וצורי - הייתה יפה בהתחלה
והמבטים בין ליאה ועדי * ליאה מגלה שעדי וצורי התנשקו :)

זה אמור להיות פרק שאסור להחמיץ

לא נגד אבל בחיים בחיים לא יגעו לרבע רבע של השמיניה.

ילד רע 16

New member
אז אל תצפה ואל תהיה כאן. ../images/Emo13.gif

אנחנו מתנגדים לכל הרעל שמעריצי 'השמיניה' המתוסכלים עד כאב, מפיצים בפורום 'הנפילים' ובפורומים רבים של הסדרות של yes. כאן זה לא המקום להתווכח, לריב או להביע דעה. יש מקום אחר בשביל זה. ונכון, 'הנפילים' לא תגיע, היא כבר הגיעה להרבה יותר מרבע 'השמיניה'. דברים כאלה לא מתחילים רק מתוכן וממה שמשודר בפרק, זה מתחיל עוד אי- שם בצילום המעולה של הסדרה, בשחקנים המצויינים (דבר שמאוד חסר ומפריע ב'השמיניה', ומנע ממני - אישית, לצפות בה), בתסריט הטוב וכל מה ש'השמיניה' לא יכולה לספק. נו, מה אפשר לצפות מסדרה לילדים שמשודרת בערוץ המתאים לה.
לילה לבן מהנה.

עדן,הכל מקנאה../images/Emo22.gif

אל תתייחס,שימשיכו הם אלה שאוכלים ת'לב לא אנחנו

ילד רע 16

New member
בבקשה, זו דעתך ואנו מכבדים אותה, בתנאי

ש: * לשרשר לשרשור הנכון. * הדיעה שלך ממש פתאומית, לא קשורה וחלקה מאוד - נשמח מאוד לפירוט, אבל שוב - בשרשור הנכון. (ל
במקרה הזה) * אם הדעה שלך הייתה ביקורת היה הרבה יותר קל לקבל אותה, לענות לה כראוי ולא לומר ש"זה מקנאה", אבל דעה של - "לא יגיעו לעולם לרבע מ'השמיניה'" בלי לשרשר נכון, בלי שום קשר לשרשור, בלי לפרט, בלי להסביר, בלי שהעונה הראשונה הסתיימה (וד"א - אם לא שמעת, לסדרה המעולה הזו יש עונה שנייה
), ועוד מצפה לתגובה ראוייה מאיתנו (הרי סתם הבעת את דעתך?) זה לא באמת מכובד ולא יפה. בשביל כבוד צריך לכבד.

ילד רע 16

New member
../images/Emo45.gif צפיתי בכמה פרקים של 'השמיניה'.

הסטים והתפאורה של 'הנפילים' הרבה יותר יפה, הצילום הוא הצד החזק שלה, רוב השחקנים לפחות מצויינים (וכל השאר לפחות סבירים ביכולות שלהם ועונים על הדרישות של הדמויות), הסיפורים מעניינים, הפרקים מיוחדים, ההשקעה ניכרת. צודקת, לא צריך להתייחס.
(ברצינות) ><

אין טעם להשוות סטים

פשוט אני אומר שיש אבדל זה לא שהנפילים גרוע אכן הסידרה מאוד חביבהה אבל אני אומר שזה לא כמו השמיניה זה קצת רחוק ואולי אתה צודק זה רק עונה ראשונה (למרות שמעונה הראשונה של השמיניה זה האאאא) זהו אני בכלל רצתי לריב על זה.. פשוט אמרתי את דעתי.

ילד רע 16

New member
אין טעם להשוות סטים? ../images/Emo6.gif מספיק צחקתי

היום. זה כבר לא טוב. >< בכל מקרה, גם אני לא באתי לריב. אבל לכל תגובה ו"דעה" של בנאדם יש שלל תגובות אח"כ. אל תצפה שלא יגיבו לך, בדיוק כמו שאתה הגבת, באותו הטון, באותה הצורה, באותה הדרך. אתה לא ראוי לתגובה. ביי ביי.

ילד רע 16

New member
לא התגובה שלי שחשובה לך,

אלא "תגובה" הוא דבר שחשוב לך. ואתה יודע שאני צודק, אבל זה כבר לא משנה. אני לא אתן לך להרוס לנו, רק בגלל דעה מפגרת ולא חשובה. אפשר לכתוב "אני אוהב יותר את 'השמיניה'" למרות שזהו לא המקום ולא הפורום המתאים, אפשר לשרשר "היה פרק חביב, יפה, מעולה, מצויין, מדהים, מופתי" (מה שתבחר) אבל להתבטא בצורה של "הנפילים לא הגיעה לרבע של השמיניה", אם היא לא הגיעה ליותר מרבע, היא תגיעה. תאמין לי. ועכשיו זו באמת תגובה אחרונה, כי אתה אטום, סתום ומסרב להבין. לילה טוב.

KiShKooSh

New member
יחצ"ן.... זה נמוך

לעולם אין להשוות 3 פרקים למשהו אחר רוב הסיכויים שלא הבנת, כי ככה זה בסדרות, צריך אולי עשרה כדי להבין (ואתה- יחצ"ן שכמוך
קוטל כל מה שהוט עושים לפני שראית בכלל) ובטח ראית מעונה 1- עונה 1 כל הדבר הזה של "סדרות נוער" היה בחיתוליו תראה עונה 3 בואו נדבר על סטים

למעלה