הישרדות 802

Boran

New member
../images/Emo6.gif ענק!

תגיד, פתחת את האפשרות להצביע בפרטי למי שיעוף בפרק הבא תמורת נקודה אם זה הימור מדוייק?

De fire

New member
../images/Emo2.gif רגע רגע רגע

זה רק נדמה לי או שאין צנזורה על התמונה של ריצ'ארד בתחרות הפרס? לדעתי אנחנו צריכים לקבל נקודות בונוס במשחק על עוגמת הנפש!

Boran

New member
../images/Emo58.gif כן גם אני שמתי לב

אבל התמונה קטנה מדי ולא רואים כ"כ טוב (או ש*משהו* שם קטן מדי בשביל לראות אותו) יכולהיות שזה רק הצבע של הטשטוש בצבע גוף אז זה נראה כאילו אין טשטוש

axnholic

New member
תגיד אפשר לשנות את הבחירה שלי?

סתם, אני לא רוצה. סתם רציתי לשגע אותך. אחלה סיכום ולפי דעתי המשחק מוסיף המון. קבל
רק על הרעיון.

De fire

New member
אגב, מאוד מומלץ באתר של CBS

קטעים שנשארו על ריצפת חדר העריכה.. נותן לפעמים פרספקטיבה אחרת על מה שקורה שם.. ועל כמה שקולבי נהיה בכיין משעמם! וריץ'? הוא שולט כתמיד..

maya567

New member
לי נראה שאית'ן לא ראה עונות של השרד

ות. כי אם הוא היה רואה (בעיקר את רוב מאמזון) הוא היה מבין שאם יש מישהי שרוצה שתעוף, מיד תעיף אותה! והוא היה יכול בכיף להעיף את ג'נה לואיס. אני בטוחה שרודי ורופרט היו בכיף מעיפים את ג'נה ולוקחים את הכוח לעצמם. וחוץ מזה הפייבוריט שלי היה ונשאר ריצ'רד. הבן-אדם פשוט תותח. אני בעדו. (ובעד רוב מאמזון, הרוב השני פשוט מעצבן! ושיוריד את שרשרת האבי ביטר שלו).

maya567

New member
כל השרשור הזה הוא ספוילר, אז למה

צריך לסמן בכל הודעה גם. מן הסתם אם רואים הודעה - השרדות 8X2 אז הכל זה ספויילרים...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifהעונה הזאת מעצבנת אותי..

בהתחלה כ"כ חיכיתי לעונה הזאת..כ"כ התלהבתי ממנה התלהבתי בעיקר מזה שטינה חוזרת
שמחתי, צהלתי ובסוף היא הלכה לה הפרק הראשון..ואם זה לא מספיק, העיפו לי את רודי
השבט הכי אהוב עלי נהיה 0
ועוד רופרט..שהוא אחד המועדפים עלי..שלח את טינה הבייתה...אז שיעשה עוד טעות ויעיף את איתן
עונה מאכזבת
(בנתיים לפחות...) אני רוצה את ריצ'רד ואת סו בחוץ

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאבל אין פה ספוילר...

לפי החוקים של הפורום..כל עוד הפרק כבר שודר, זה כבר לא ספוילר או שאני טועה

F o l k l o r e

New member
המממממ....

"פרק ששודר" זה פרק ששודר באחת התחנות שאפשר לקלוט בארץ. התוכן של פרקים שדודים שלך שולחים לך, מכאן, הינו ספויילר.

p112

New member
מה???? העונה מעולה~!~!~!

זו הפתיחה הכי טובה של עונה בתולדות הישרדות, יש לנו ממש טעם שונה, אני חושב שכמה שריצ'ארד יגיעה יותר רחוק זה יהיה יותר מעניין~!

למעלה