הישרדות 802

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 802

העניינים מתחילים להתחמם. שבט סאבוגה ממשיך לאכזב בענק ובשט צ'אפרה ממשיך להפתיע בענק - הקטע שהם שרו בגשם היה מצחיק בטירוף. לא יכול לקרות בשום שבט אחר. הפעם החסינות נלקחה מהישרדות 4 - מרקסס, שם הסירה הייתה מלאה באבנים. בינתיים את צ'פארה אני מאוד אוהב אבל עדיין קשה לי לראות אותם מצליחים מאוד, את סאבוגה מאוד הייתי רוצה לראות מצליחים, ואת מוגו מוגו אני לא סובל בינתיים - ריצ'ארד מעצבן, קולבי לא מורגש, לקס כנ"ל , קת'י בסדר, ג'נה רוח רפאים ושי אן צריכה לריב עם מישהו כדי שאני אזכר שהיא שם. לפי התקציר לפרק הבא ג'רי רבה עם רופרט וזה מעולה לאית'ן שצריך שייקרו דברים שיסיחו את הדעת מהעובדה שהוא ניצח. בכלל - מה שג'נה לואיס אמרה במועצה לגבי אסטרטגיית ההצבעה שלה והנימוקים שלה למה הצבעה למנצח היא הגיונית - נשמע מאוד משכנע ואני לא מבין למה אנשים חושבים שהיא חוצפנית. הדוגמא שלה לכך שהעיפו את רופרט או אנשים פיזיים אחרים ודומיננטיים היא אנלוגיה נכונה ואין לי בעיה עם זה. הבעיה היחידה שלי עם גברת לואיס היא העובדה שבעונה ה-1 היא הייתה כזו חמודה ומתוקה וחייכנית וזה פשוט צורם לי לראות כזה שינוי באישיות.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif המשך

כמובן כמו תמיד שכחתי לציין מי עף - רודי. הבן אדם הוא מלך בלתי מעורער אבל הגיל עושה את שלו, והכאבים שלו ברגליים הצילו את התחת של אית'ן. אני חושב שהשבט הזה יצליח טוב יותר בתחרויות מעכשיו והלאה. יש להם את רופ, אית'ן וג'רי שהם שלישייה אתלטית מעולה, ועובדה שעד הפאשלה עם הסירה הם הובילו בהרבה על כולם, והם גם ניצחו את תחרות הפרס.

pertal

New member
אתה לא יודע כמה אני שמח../images/Emo58.gif

שרודי עף.... לא בגלל שאני שונא אותו או משהו אלא בגלל שלפני כמה זמן מישהו בא לפה ואמר שדווקא איתן יעוף שני לפי פויילרים מהמנים.... אבל מה שיותר הפחיד אותי זה השלישיה האחרונה שבכלל לא קשורה.... אני מקווה שהוא טעה וזאתי לא השלישייה.... אני רק מחכה שמישהו מהם יעוף.... דרך אגב מה עם רופרט והשבט שלו?? הם מפידים בכל תחרות חינות.... מזה??

pertal

New member
דרך אגב אתם יודעים שאומרים משהו על

ריצארד וזה שהוא הבריח גפרורים ובזמן שלא ראו הדליק איתם ובגלל שלא צילמו את זה אז אי אפשר לעשות כלום?? אמרו את זה גם בערוץe. ודרך אטגב לא ידעתי שהוא כל כך שנוא שמה, הם אמרו עליו משהו כזה: ריצארד, האיש שאנחנו אוהבים לשנוא ושונאים לראות ערום .... :) :) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי....

LOVEtheMcMAHONS

New member
מתי תלמד ?!?!?!?!

אנשים כאן לא רוצים לדעת כלום על שמועות ששמעת. תסמן את זה פעם הבאה בכותרת ב-
שמועה עתידית או משהו כזה.....אנשים בכוונה לא רואים E או כל תכנית אחרת כדי לא לדעת דברים על התכנית ולהישאר מופתעים. נכון שאלה פרטים קטנים אבל זה מפריע לחווית הצפייה שלי לפחות. אם אתה קורא משהו באתר של CBS או רואה באיזו תכנית שקשור לסדרה, ועדיין מרגיש צורך לכתוב על זה פה - תסמן כראוי בכותרת ותזהיר.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifהוא לעולם לא ילמד..

כנראה שהוא בא לפה רק אחרי הפרק של הישרדות ולא טורח לקרוא את השרשור של הפרק הקודם. בכל מקרה, היה אחלה של פרק.. הרבה יותר טוב מהפרק הראשון. חבל לראות את סאבוגה מאבדים עוד שורד, חשבתי שבאול-סטאר יהיה מותח מבחינת תחרויות.. שמיכות הם יכלו לזכות בהפרש די משמעותי, ואת החסינות הם לא יכולים?! רופרט מלך. רופרט שולט. רופרט אחלה גבר. אחרי הפרק הראשון די ירדתי עליו בגלל ההחלטה המטופשת שהוא עשה, אבל אין מה להגיד, הבנאדם תותח רציני ואני איתו כל הדרך. ג'נה מורסקה עדיין מתחבאת, כמו עוד אנשים אחרים במוגו מוגו (את האמת, כולם חוץ מריצ'רד), ואמבר, וג'רי.. כולם מסתמכים על האסטרטגיה של להישאר מתחת לרדאר ולא לעשות הרבה דרמה. עוד פירוטים בהמשך, אני חייב לזוז

pertal

New member
אתם צוחקים נכון?? שמתי ספויילר

וההודעה השנייה לא הייתה קשורה בכלל למשהו חשוב במשחק ופורסמה אפילו בערוץ e בארץ..... אז מזה כל השטויות שלכם?

LOVEtheMcMAHONS

New member
הלוואי שהיינו צוחקים

מדבר בשיא הרצינות. אין לי ספק שראית את זה ב-E, אבל אני מנסה להתחמק מכל הדיבורים והבאז והספוילרים שרצים אפילו על גבי הטלוויזיה כדי שחווית הצפייה שלי תהיה כמה שיותר מהנה עבורי. לכן אני מבקש שאם אתה שומע שמועה אפילו אם זה שודר אצלנו בטלוויזיה תסמן כראוי בכותרת - ספוילר עתידי או משהו בסגנון. לא חושב שזה קשה מדי.

amitooshacham

New member
../images/Emo45.gif

אם אתה רוצה להגיד משהו שקשור לפרקים הבאים שעוד לא שודרו בארה"ב, צריך לכתוב בכותרת שזה ספוילר עתידי ולרדת כמה שורות לפני הספוילר..

Boran

New member
הבהרה

נכון, מה שלא שודר בארץ נחשב ספוילר, ואתה סימנת ספוילר, אז זה כביכול בסדר. אבל מה שלא שודר אפילו בארה"ב, זה כמו ספוילר על ספוילר, מבין למה אני מתכוון? ואנשים שרואים את העונה לא רוצים לדעת ספוילרים בדיוק באותה מידה שאם הם היו רואים את העונה בטלויזיה בארץ הם לא היו רוצים לדעת ספוילרים. בשביל זה, החוק של הספוילרים תקף גם פה: 1- אל תפרסם שום ספוילרים עתידיים, שום שמועות, שום דבר מעתיד הסידרה, אם אף אחד לא ביקש ממך מפורשות. 2- גם אם ביקשו ממך, עליך לציין בכותרת שמדובר ב"ספוילר עתידי".

Boran

New member
../images/Emo58.gif הישרדול א"ס 802 ../images/Emo58.gif

דבר ראשון אני מכריז בזאת שיש לי פייבוריטים. שבט צ'אפרה בראש, ואחריו מוגו מוגו בהפרש צמוד. סאבוגה לא מעניינים אותי יותר מדי, אפילו שג'נה שם. ולתגובות על הפרק: 1) אני מתגעגע למוזיקה המגניבה והת'ים מהישרדות 7. חסר ת'ים כזה עכשיו. 2) שיפסיקו כבר לערוך בצורה צפויה! הראו כל הזמן כמה לג'רי קר וזה, והופ! הם זוכים בתחרות על השמיכות. די! למרות ש... 3) במועצת הדין הם דוקא למדו סוף סוף, ושני הפתקים הראשונים שג'ף הראה היו שני הפתקים שהראו בתא הוידויים. זה, כמובן, כדי שלא נזכור את כתב היד של רופרט, למשל, ונראה שאחרי 4 קולות הפתק של רופרט שהצביע לאית'ן עוד לא יצא, ואז זה די הורס את המתח... 4) מחוכמתו של רוב מריאנו: "לאלישע יש פה גדול, והיא צריכה ללמוד לסתום אותו" מי שמדבר... 5) איתן... עכשיו הוא יודע סוף סוף מה זה להיות מטרה. מגיע לו, האיש שלא יודע מה זה. עכשיו הוא גם קיבל את הקולות הראשונים שלו אי פעם. מגיע לו, האיש שאף פעם לא קיבל קולות, אף פעם לא היה בתיקו כשנשאר רק פתק אחד. 6) חבל על רודי... היה גבר גבר. הצחיקו אותי המילים האחרונות שלו- "שעתיים לפני המועצה סיכמנו כולנו שמצביעים לאיתן, הקול של איתן לי לא הפתיע אותי, אבל השאר... כדאי מאוד שיתרחקו ממני, כי אני אביא 50 חבר'ה..."
מצחיקול 7) ונקנח בפואמה של רופרט בבית הדין: I Got a Fish I Got a Fish I Poked It With a Stick-- I Got a Fish.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifירון אתה קרוע ../images/Emo6.gif

1) אני מת על הת'ים הזה, לא מוצא בו שום דבר רע.. (חוץ מזה, איזה חמודה ג'נה מורסקה שהיא עושה עם הפה משהו כזה מוזר בסרטון פתיחה?
) 2) אני ממש לא שם לב לדברים כאלה.. אתה סתם מחפש כאלה יא קטנוני! 3) לזה שמתי לב, אבל רק בגלל שלא מזמן התעצבנת על בורנט שהוא הרס את המתח עם העניין של הפתקים.. 4)
5) יהיה שווה לראות וידוי של אית'ן בקשר לזה.. 6) גם הוא וגם אית'ן לא כל כך מעניינים אותי, אז לא היה אכפת לי מי מהם יעוף. 7)

Boran

New member
../images/Emo58.gif בפרק הבא (מאתר סיביאס)

Who knew? Frustration, sleep deprivation and dehydration are the perfect ingredients for love! Richard is attacked by a shark. Rupert and Jerri butt heads, but only one gets to say, "I told you so." Nature's fury and an unexpected twist send all the castaways on an emotional roller coaster ride. אהם... אהבה? מי? איפה? אמבר ורוב? ג'נה מ. ואית'ן? ג'נה ל. ואיתן? ריצ'ארד ואיתן?

Boran

New member
תגובה אחרונה... ../images/Emo58.gif

אני עדיין מת על ריצ'ארד. הוא מאוד מצחיק אותי. רק ממש ממש חבל לי שלא יצא לי לראות בעונה הזו שוב את ברית ריצ'-רודי בפעולה. הברית של ריצ' ורודי היתה בין הדברים הכי יפים שראיתי בהישרדות בשתי העונות הראשונות. מעניין מה תהיה התגובה של ריצ' כשהוא יראה שרודי עף... טוב נו, לפחות עעדיין יש תקווה לברית קאת'י-רובצס.

De fire

New member
אני לא חושב שהוא יופתע בכלל../images/Emo58.gif

הוא הרי ציפה שכבר בהצבעה הראשונה רודי יעוף, ומה שהימם אותו שזו היתה טינה.. עכשיו זה יהיה די צפוי בשבילו.. ונראה גם שזה לא כ"כ מציק לו.. לא ממש אכפת לו שרודי יעוף.. לגבי הפרק, כנראה שיטת "3 השבטים" מקשה על זה שכולם יהיו בפוקוס תמיד, ובגלל זה נראה היה הפעם שאנשים ב"מוגו מוגו" תפסו פרופיל נמוך, כמעט ולא מורגשים. מה שכן, קולבי לא היה מורגש גם בפרק הקודם.. ובכל זאת היתה לו הברקה אחת הפרק "אני בטוח שריצארד היה רוצה שכולנו נתפשט ונרוץ ערומים...".. אני בטוח שריצ'ארד לא היה מתנגד עם לקולבי היו נופלים "בטעות" חלקי ביגוד שונים

cj20

New member
גמני אוהבת אותו../images/Emo58.gif

כל הגישה שלו מצחיקה אבל מה שהכי סבבה אצלו זה שבאמת הוא לא GIVES A FUCK על שומדבר ולא עושה את עצמו. רק קצת מעצבן הקטע שהוא מתפשט
הייתי בטוחה שאית'ן יעוף. ואיזה כיף שהוא לא. אני לא יודעת מה קרה לג'רי אבל התחלתי ממש לאהוב אותה. ולשנוא את ג'נה לואיס (לא בגלל הקטע של "הוא ניצח ולא רוצה שמנצח שוב ינצח" אלא סתם כי היא מעצבנת ומניפולטיבית. אית'ן צודק שהיא נורא קוֹקִי...)

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifבפרק הבא

די ברור שהאהבה היא בין רוב לאמבר.. ריצ'רד מותקף על ידי כריש? בטח סתם לא קרה כלום והם עשו ביג דיל.. רופרט וג'רי לא נראה לי ממש עקרוני מי צדק, כי הסיכוי שסאבוגה יפסידו חסינות בפעם השלישית הוא קטן.. אז שניהם די בטוחים לדעתי. טוויסט? כבר? אוי לא.

F r o o b i e

New member
../images/Emo58.gif801

אני אוהבת את סבוגה וזה כזה מעצבן שהם מפסידים!! אח איזה עונה מגניבה!! (טוב נו. אני רואה אותה בטלוויזיה. שווה ביותר!!)

גלׁ

New member
היי איך את רואה בטלויזיה?

בעונה שבע בפרק אחד אבא שלי הביא מקרן מהעבודה למשהו אז ראיתי אותו על הקיר.. היה שווה

F r o o b i e

New member
זה ממש לא מסובך

החבר הגאון שלי חיבר לי את הלפטופ לטלוויזיה, צריך רק שני כבלים וזה מסודר! והיות והשאירו לנו פה הבעלי בית טלוויזיה 32 אינ'ץ, אני נהנית!! מקרן זה הכי שווה, ראיתי ככה את כל העונה ה-9 של חברים.

למעלה