הישרדות 802

yoooni

New member
אופפפפפ הדודים שלחו לי רק חצי פרק

=\ damn אני תקוע אחרי התחרות-פרס ואף דוד לא פנוי לשלוח לי את ההמשך טוב כל המשפחה מחכה בתור מקווה שעד הבוקר יפקססו לי משהו

axnholic

New member
גם לי!

בעיות במכס... אם תשיג את ההמשך תגיד לי. אולי בטעות, איכשהו זה אותו המשך

14מתן

New member
אני בכלל לא מצליח ליצור איתם קשר...

הם נורא סנובים בעונה הזאתי בעונה הקודמת היינו יותר משפחה מגובשת/מאוחדת...

בּני

New member
הישרדות 802 ../images/Emo58.gif

איזה יופי?! באמת היה פרק טוב יותר, אבל הקטע עם הפרס לא היה הוגן לחלוטין, לדעתי, הייתה תחרות קשה והזוכים בעצם לא קבלו כלום... די התבאסתי כשסבוגה הפסידו שוב את החסינות, זה הדבר הכי גרוע שיכול היה לקראת לתוכנית, לא בגלל שאני כל כך מת עליהם, את ג'ינה לואיס אפילו שונא, לא מבין מה נהייה לקרפדה הזאת???, אבל אם שבט אחר היה מפסיד הפוקוס אוטומטית היה הולך אליהם והיו עוזבים קצת את סבוגה, ואז היו מתחילות החגיגות, ריצ'ארד היה צריך להתחיל לעבוד כי אם כל הפוזה שלו הוא דיי חשש כשהוא ראה שהעיפו את טינה, רוב C היה מתחיל לעבוד, אולי אפילו היינו שומעים את ג'ינה מ מדברת?? בקיצור אני מת שאחד השבטים האחרים יפסידו בפרק הבא כדי שיתחיל קצת אקשן ולא עוד פעם "המנצחים שניצחו" ו"הזקן שכולם מכבדים אבל אין ברירה, צריך להצביע למישהו" בכלל, סבוגה נהיו קצת חלביים והפרומו מעודד קצת... הדבר הכי טוב שקרא בפרק הוא שלא שמעו את סוזן!! ושמתם לב (אני לא רוצה לצאת שוביניסט אבל...) שבתחרות הפרס, שני האנשים האחרונים ששחו מכל שבט היו גברים!! (כולל סוזן
)

SurvivorManic

New member
מה רע בסו???

היא ממש שולטת~! הקטע שהיא שתתה את המים הלא מתוארים היה ענק, היא אחת השורדות האהובות עליי מכל העונות. ואז מה שבכל הקבוצות שלחו 2 גברים, זו תחרות שדרשה כח פיזי, כך גם בחשבון, שטום בכלל לא השתתף~!~!~! סו לדעתי ענקית~!

yoooni

New member
../images/Emo58.gif מעלי וגם כאן

האמת שאני גם בעד סו, היא הוכיחה שהיא לא מפחדת משום דבר, היא בכושר מצויין, ולמרות שהיא מעצבנת כמעט כמו ריצ'ארד בינתיים לדעתי מגיע לה להגיע למקומות הראשונים.. אם היא ממשיכה ככה היא גם מגיעה לשם. היא צריכה אבל להראות פחות קפריזות. שאנשים לא יתעצבנו עליה, למשל עם הקטע עם המים יופי את שתית, אבל את בצוות - אז תעזרי לאחרים לשתות תעזרי להדליק אש מה יקרה יופי אז היא שוכבת בצד.

דרמסלה

New member
../images/Emo58.gif נסיון להסבר

אני ממש לא אוהב אותה, לא אהבתי אותה בעונה הראשונה ואני לא אוהב אותה עכשיו... אבל אני שמח שיש גם צד שני, כי זה מה שעושה את המשחק כל כך גדול, אם כולם היו אוהבים את אותם שורדים ושונאים את אותם שורדים זה לא היה מעניין! לדעתי היא וולגרית, שחצנית ולא כל כך נעימה... אבל שוב זו דעתי! בקשר לתחרות, סתם אנקדוטה שהעלתי, גם כדי לרדת עוד קצת על סו
וגם כי זה מעניין פסיכולוגית לראות כמה כח כל אחד חושף וכמה זה עושה אותו פגיע אחרי האיחוד אם אין לו ברית חזקה... רופרט למשל היה צתריך כבר מזמן לעשות ברית עם איתן ורודי ואם הם היו מעיפים את ג'ינה ל' (גם מעצבנת!!) הם היו הרבה יותר חזקים מנטלית ופיזית, למרות רודי. אחרי האיחוד, אם הוא לא יבוא עם ברית או לא ייצור ברית הוא ימצא את עצמו מהר מאוד בחוץ... דוגמא אחת מני רבות. חוץ מזה, נחמד לראות איך אורך העונות לאו דווקא חזקים פיזית זכו, אלה גם כאלה ש"רכבו" עליהם... דבר נוסף, אני מקווה שסבוגה יפסיקו להפסיד כי בקצב הזה הם לא יישארו לאיחוד ולא נראה את השבטים האחרים מתעוררים.

SurvivorManic

New member
קודם כל סליחה על הספויילר

וכבר בתחילת העונה לכולם היה ידוע שרודי לא יגיע רחוק, אם כל הכבוד לבן אדם, או בן 73 [נראה לי] , זה היה ברור שהוא יעקב את השבט פיזית, אני אישית מעדיף ברית של ג'רי ורופרט ככה המשחק יהיה יותר מעניין, אני אישית לא מת על אית'ן הוא לא מעניין מי יודע מה~!

Boran

New member
סורבייבור מניאק

אתה חייב לסמן בכותרת שיש ספוילר בהודעה!

8matan8

New member
שאלה על הישרדות 8

איפה כולם רואים את הפרקים של הישרדות 8??

sami234

New member
הודעה חשובה..

איך אתם מקבלים את זה כול כך מהר מהדודים שלכם? ולמה לא משדרים בארץ? ומתי ישדרו? ואיפה משדרים את העונה השביעית בארץ?

g.o

New member
../images/Emo58.gif

סך הכל היה פרק בסדר כזה..... ריצ'ארד הוא כלי עולם פשוט. אבל עדיף שהוא לא יזכה עוד פעם למה זה יעלה לו תאגו כמו לאיודעת מה. רודי - כמו שעמית אמר פשוט גבר גבר והיה כזה עצוב לראות אותו עוזב
קולבי פשוט נהיה רכיכה
ולקס דווקא אחלה. אהובים: 1) ריצ' 2) ג'ינה 3) רוב מהישרדות 6 4)לקס. ואת שבט צ'אפרה אני פשוט לא סובלת כולם שם דפ"רים P: (קצת צבא מה יש..)

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

גם אני, בפרק הזה, התחלתי להבין שלקס לא כל כך גרוע.. (עד שהוא יפתח את הפה ואני אשנה את דעתי)

גלׁ

New member
../images/Emo58.gif

מתי הוא היה גרוע? אני אוהב אותו דווקא.. נכון זה מוזר לסמן ספוילר על לקס?

למעלה