הישרדות 10X14

Doji

New member
../images/Emo58.gif פרק 14 + ריונין

קשה לי להאמין שאיאן לא חושב על עצמו שהוא אדיוט ושהמעשה שהוא עשה היה מטומטם, רק שאם הוא יודה בזה עכשיו אחרי שכבר עשה את זה, זה יהיה מטומטם עוד יותר. ההצעה שלו לתום לקחת את קייטי לפיינל 2 היתה ההצעה הכי תמוהה בתולדות הסדרה, הרבה יותר חמור מסיפור קולבי-טינה ואי הבחירה בג'וני פיירפליי בעונה 7. איאן ויתר על 100 אלף דולר במקרה הטוב ועל מיליון במקרה הרע מבחינתו. קייטי נתנה הופעה עלובה בגמר וויתרה מראש על ההתמודדות מול תום. היה קצת מאכזב. סה"כ לתום "הגיע" לזכות... עונה בינונית. היו טובות יותר, היו גרועות יותר. ועכשיו נשאר רק לראות את סיומי העונה של 24, השוליה ואמריקאן איידול כדי שיהיו כמה חודשי שקט מהורדת קבצים. מתחיל להימאס, בייחוד עם הקשיים שמערימים עלינו וסגירות האתרים.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

החלטה מטומטמת של איאן אם טום וקייטי היו באמת חברים שלו הם לא היו נותנים לו לוותר חבר אמיתי לא היה נותן לחבר השני שלו סיכוי לוותר 100 אלף דולר או על מיליון דולר בקיצור צעד מאד מטמוטם של איאן חבל לדעתי לקייטי היה סיכוי לזכות אם הייתה קצת יותר חכמה ולא ויתרה מראש למרות שלדעתי לטום הגיע לזכות קייטי היתה יכולה לתת פייט יותר טוב היא יכלה להגיד שהיא שיחקה אסטרטגית והצילה את התחת של טום ואיאן כמה פעמים. כמו למשל כשהיה את הפיינל 7 או הפיינל 6 וגרר וגן וקייטי היו אז במשימת הפרס על הספ]ינה ואז איאן שיכנע דיבר איתה שאיאן וטופם וקארין הולכים להצביע נגד גרג ואז היא עברה אליהם היא היתה יכולה להזכיר את זה. היא גם יכלה להזכיר שאחרך כך היחתה לה הזדמנות להיות בברית עם הנשים אבל בכל זאת נשארה עם טום ואיאן כי בזה הובטח לה פיינל 2 כפי שהתברר לנכון לעכשיו אם היתה מזכירה חללק מהפעולות ולא היתה מוותרת מראש היתה לה סיכוי אבל במועצה היא פשוט נתנה את המיליון לטום.

maormp

New member
../images/Emo58.gif

איאן הזה פשוט בושה , איך זה יכול להיות שמישהו שלא רוצה לזכות במיליון מגיע כ"כ רחוק? בעונה 4 היה עוד אידיוט כזה , גייב שאותו העיפו מהר חייבים להפסיק עם התקלות ליהוק האלה עונה 7 אוסטן עונה 10 אשלי , ג'אנו ואיאן כולם ב hall of shame על כל אפס כזה יש חמישים אלף שלא היו פורשים , בושה

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

בניגוד להרבה אנשים פה אני חושב שהיה ממש אחלה פרק, האתגר האחרון היה מצויין למרות שקיוויתי שהם ימשיכו עם מסורת המבוכים ושיעשו איזה "מבוך תת מימי" או משהו, חוץ מזה פליטת הפה של איאן והטיפול המהיר של טום במועצה יחד עם התיקו בפיינאל 4 שלא היה כבר 5 עונות תרמו לפרק מאוד מותח (הייתי בטוח שטום יוותר לאיאן בהצבעה החוזרת ויצביע נגד ג'ן). אני לא מבין מה כל כך מפתיע את כולם בהחלטה של איאן באתגר האחרון? לא ראיתם את העונה עד עכשיו? אז לא ממש אכפת לו מהמליון והוא החליט שחשוב לו יותר הקשר איתם, זה החלטה ממש אומללה אבל אני מניח שאתה תקוע עם אותם אנשים במשך 38 ימים עם שבט שכמעט לא היה צריך להעיף אנשים עד "המיזוג" אנשים ממש נקשרים אחד אל השני דבר שגורם להם לעשות החלטות מאוד... לא מחושבות. אחרי זה הקטע עם הלפידים לא היה מרגש במיוחד וגם החליפו את מוסיקת הסיום המסורתית מה שדיי הפריע לי,אבל לפחות חסכו מאיתנו הפעם את הבולשיט של "טקסי המעבר" הביזארים שלהם. חוץ מזה הטרייבאל קאונסיל הסופי היה אדיר, רואים שקייטי ידעה שהיא הולכת להפסיד אז התשובות שלה היו בהתאם, קובי נתן את הנאום הטוב ביותר שם רק חבל שזה לא ממש שינה כלום חוץ מלהרוס את הנצחון 7-0 שכולם רצו. אגב, אני דיי בטוח שזו העונה הכי "בכיינית" -ההעפה של וואנדה וג'ונתן, קובי עם הוידויים "המרגשים" שלו,סטפני "אני-הולכת לפגוש-חברים",גרג עם זכרונות מאבא וקייטי ואיאן המון בכי לא ברור מה היה הקטע שם. אז זהו, אחד השורדים הכי "ראויים" ניצח בסוף, הוא לא קיבל אף קול נגדו במהלך כל המשחק, 5 חסינויות והכניס את כולם לכיס הקטן שלו, אני חושב שזה דיי בטוח להגיד שאחרי העונה הזאת זו אולי תהיה הפעם האחרונה שנראה אלפא מייל מגיע כל כך רחוק, "השורדים הגוואטמלים" שכבר הספיקו לראות את העונה ידאגו לזה אני מניח... אה ובלי שום קשר, לכו תשמעו את השיחה של ג'נה לואיס ורוב סי עם קייטי,גרג,איאן וסטפני בthefishbowl.com קייטי מאוד מצחיקה, חבל שלא ניסו להראות את זה יותר (אם בכלל!) בתוכנית עצמה.

למעלה