../images/Emo58.gif1014+ריוניון../images/Emo58.gif
ההודעה מחולקת ל-2 חלקים [למי שעדיין לא ראה את הריוניון]
יש בהודעה הזאת ספוילר למנצח/ת
פרק 1014: פרק מאוד מעצבן. כל כך הרבה טעויות. אני [אם הייתי ג'ן] הייתי מציב לאיאן אולטימטום [או שאתה מצביע לקייט, או שאני מספרת לטום] . באמת חשבת שאיאן רץ לספר לטום על ההסכם? בסופו של דבר, טום ידע על ההסכם, אבל יותר מדי מאוחר [לא היה זמן לעבוד על קייטי]. ג'ן עפה בשובר שוויון הנחמד [והצפוי]. דרך אגב, היתה אחלה תחרות חסינות. באותו הערב, איאן ניסה [בנסיונות עלובים למדי] להציל את עורו. איאן, טיעון אחד לא מספיק! [ז..ה ר..ק מ..שח..ק]. למחרת, הייתה תחרות חסינות מעולה. איאן וטום עמדו 11 שעות ו-55 דקות על מצוף [למה כולם טוענים שרק 11 שעות?]. אך שוב, איאן איכזב. סלח לי אדון יקר, אבל אתה אידיוט [אני רוצה שתהיו חברים שלי. אני אוהב אתכם. מה אתם רוצים בתמורה? מיליון דולר? אוקיי]. --שאלה: מה קרה ללפידים? הוציאו אותם מהמים בשביל למכור? למחרת, טום וקייטי שרפו את המחנה |מרגש|
. משום מה, הרגשתי תחושת הזדהות קלה, כאשר צלבו אותה. הטיעונים שלה [של קייטי], היו מאוד חלשים. היא אמרה את כל הדברים הלא נכונים [את לא רוצה את הקול שלה? הא?]. למרות זאת, היא עשתה קאמבק נחמד בסיכום. התוצאות היו צפויות:
ספוילר למנצח/ת
כמה צפוי... |טום| [מה אתם רוצים שאני אכתוב?] הריונין למטה חלק 2: ריוניון כמה דברים: 1. מזל טוב לקולבי. מסכנה התינוקת [קללת ג'אנו תרבוץ עליה]. 2. זהירות תשומת לב יתרה לסטפני! עומס יתר! 3. אנג'י? וכי למה את לבושה כמו דודה בדיכאון? [ציפיתי ליותר צבעים]. 4. זאת באמת קייטי? מה קרה לקייטי? 5. בובי ג'ון? איפה החתכים בידיים? איפה העיניים המשוגעות? |מוזר| |בוביג'וןבןאדםנורמלי| 6. רק אני הובכתי מהשירה? זה מה שאני זוכר בנתיים.
ספוילר על העונה הבאה [רק מה שהראו בריוניון]
: זה לא יהיה אותו דבר... לגור ב"בתים" [או שאולי מקדשים] ? המקום נראה יותר מדי מוכר... יש רק 18 שורדים... צריך לחכות עד ספטמבר! זהו, סיימתי. מצטער על כל השגיאות [אין לי כוח לעבור על ההודעה שוב]. וכן, שמתי לב שאני רק מבקר אנשים, זה הכל בהומור [רדוד. כלשהו].