הישרדות 10X14

sagi a

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 10X14

אני גאה לפתוח את השרשור הרשמי, ולא סתם כל כך מוקדם. אני בארה"ב. עוד 10 דקות

LOVEtheMcMAHONS

New member
אין ספוילר בהודעה מעלי -> לא לפחד

לשרשר אליה את רשמיכם מהגמר -> כמובן הודעות שלא יעמדו בכללי הפורום ימחקו -> רשמו רק
הגמר או משהו דומה בלי שום אייקון נוסף או משפטים אחרים בכותרת. גמר מהנה.

sagi a

New member
../images/Emo58.gif הישרדות הגמר

אז מה היה לנו? תוכנית משולשת להעיף את טום טום זוכה בחסינות איאן ממשיך לפלוט שטויות ג'ן עפה, בתום הצבעה מותחת אתגר אחרון, הארוך ביותר (מעל 11 שעות) והסכם מעניין המלווה בהצבעה מיידית וזוכה ברור - טום.

RedDevil16

New member
בקשונת:

בבקשה להפריד בין ספוילרים לפרק לספוילרים לריוניון.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifהגמר - כולל האיחוד

היה פרק נחמד מאוד. לא מדהים, אבל גם לא גרוע בכלל. ידעתי כבר מזמן מקריאת ספוילרים שטום וקייטי יהיו בפיינל 2, אבל תמיד חשבתי שהעריכה מטעה אותנו לכיוון ניצחון של טום, ושקייטי תזכה בסוף. כנראה שטעיתי. הנצחון של טום היה די צפוי ומאכזב, למרות שהייתי בעדו בסך הכל. איאן.. לא יודע מה להגיד עליו. מצד אחד הוא יצא מלך, כי הוא וויתר לשני חברים שלו בשביל שימשיכו להיות חברים שלו אחרי המשחק. מצד שני הוא יצא כל כך פראייר.. וויתר על 100 אלף דולר והזדמנות לעוד 900 אלף! בקיצור, לא יודע. עיצבן אותי שהוא הצביע לטום. בזכות קייטי הוא הגיע לפיינל 3, וקייטי הייתה יותר קרובה אליו בכל המשחק מאשר טום. הטרייבל האחרון היה די משעמם. אף מושבע לא שאל שאלה מעניינת. חצי מהם שאלו "למה לי להצביע לך?".. לעונות הבאות, המושבעים צריכים ללמוד להכין שאלות נוספות ליתר בטחון, למקרה שמישהו אחר ישאל את אותה שאלה. פשוט כל פעם שאלו את טום למה להצביע לו והוא כל פעם ענה את אותה תשובה רק שכל מקרה לגופו. בורינג. לא ראיתי את האיחוד עדיין, ראיתי רק עד לחלק של ההצבעות וההכרזה על המנצח. אני מת לראות כבר את האיחוד רק בשביל לראות את הפרומו להישרדות 11!!!

axnholic

New member
../images/Emo58.gif1014+ריוניון../images/Emo58.gif

ההודעה מחולקת ל-2 חלקים [למי שעדיין לא ראה את הריוניון]
יש בהודעה הזאת ספוילר למנצח/ת
פרק 1014: פרק מאוד מעצבן. כל כך הרבה טעויות. אני [אם הייתי ג'ן] הייתי מציב לאיאן אולטימטום [או שאתה מצביע לקייט, או שאני מספרת לטום] . באמת חשבת שאיאן רץ לספר לטום על ההסכם? בסופו של דבר, טום ידע על ההסכם, אבל יותר מדי מאוחר [לא היה זמן לעבוד על קייטי]. ג'ן עפה בשובר שוויון הנחמד [והצפוי]. דרך אגב, היתה אחלה תחרות חסינות. באותו הערב, איאן ניסה [בנסיונות עלובים למדי] להציל את עורו. איאן, טיעון אחד לא מספיק! [ז..ה ר..ק מ..שח..ק]. למחרת, הייתה תחרות חסינות מעולה. איאן וטום עמדו 11 שעות ו-55 דקות על מצוף [למה כולם טוענים שרק 11 שעות?]. אך שוב, איאן איכזב. סלח לי אדון יקר, אבל אתה אידיוט [אני רוצה שתהיו חברים שלי. אני אוהב אתכם. מה אתם רוצים בתמורה? מיליון דולר? אוקיי]. --שאלה: מה קרה ללפידים? הוציאו אותם מהמים בשביל למכור? למחרת, טום וקייטי שרפו את המחנה |מרגש|
. משום מה, הרגשתי תחושת הזדהות קלה, כאשר צלבו אותה. הטיעונים שלה [של קייטי], היו מאוד חלשים. היא אמרה את כל הדברים הלא נכונים [את לא רוצה את הקול שלה? הא?]. למרות זאת, היא עשתה קאמבק נחמד בסיכום. התוצאות היו צפויות:
ספוילר למנצח/ת
כמה צפוי... |טום| [מה אתם רוצים שאני אכתוב?] הריונין למטה חלק 2: ריוניון כמה דברים: 1. מזל טוב לקולבי. מסכנה התינוקת [קללת ג'אנו תרבוץ עליה]. 2. זהירות תשומת לב יתרה לסטפני! עומס יתר! 3. אנג'י? וכי למה את לבושה כמו דודה בדיכאון? [ציפיתי ליותר צבעים]. 4. זאת באמת קייטי? מה קרה לקייטי? 5. בובי ג'ון? איפה החתכים בידיים? איפה העיניים המשוגעות? |מוזר| |בוביג'וןבןאדםנורמלי| 6. רק אני הובכתי מהשירה? זה מה שאני זוכר בנתיים.
ספוילר על העונה הבאה [רק מה שהראו בריוניון]
: זה לא יהיה אותו דבר... לגור ב"בתים" [או שאולי מקדשים] ? המקום נראה יותר מדי מוכר... יש רק 18 שורדים... צריך לחכות עד ספטמבר! זהו, סיימתי. מצטער על כל השגיאות [אין לי כוח לעבור על ההודעה שוב]. וכן, שמתי לב שאני רק מבקר אנשים, זה הכל בהומור [רדוד. כלשהו].

הישרדות10../images/Emo58.gif פרק אחרון+איחוד

אוקיי אין לי הרבה זמן לכתוב מחר מגן במתמטיקה מה שאני יכול להגיד : פרק מדהים,תחרות חסינות אחרונה מותחת יותר מידי ! אהבתי את הטרייבל קנסל האחרון,אהבתי את כל השקרים והסודות שהתגלו ! רציתי שקייטי תיקח אבל טום קיבל ואולי באמת מגיע לו .. איאן עשה טעות לטעמי וחבל כי הוא יכל לזכות במיליון דולר.. המיקום של העונה הבאה ניראה נחמד ומאוד יפה מקווה שזו תיהיה עונה טובה. הישרדות 10=אחלה עונה ותו לא..

STA1

New member
אני יכול לתת לך קישור לאתר טוב..

דברי איתי במסריםם

abcdefg500

New member
צריך עזרה למצוא את האיחוד

ראיתי עכשיו את הגמר ואני מת לראות את האיחוד כדי לראות מי ניצח. חיפשתי העשרות אתרים.

../images/Emo58.gifהגמר + ריוניון

:/צפוי. סה"כ היה פרק טוב אבל לא כזה מעולה, באמת חשבתי שיהיה לג'ן עוד איזשהו סיכוי אבל אחרי שגילו מה הוא שובר השיויון ידעתי שביי ביי. איאן פשוט טיפש. לוותר ככה סתם על 100,000$, או אפילו 1,000,000$? היו בעונה יותר מדי פורשים. הפיינל 2 היה משעמם, די ריחמתי על קייטי אבל היא באמת ענתה על השאלות בצורה טווילית מדי. די התאכזבתי מאיאן שהצביע לטום ולא לקייטי. קובי קיבל נקודות אצלי. בריניון וונדה קיבלה יותר זמן מסך מאשר ג'ן. חבל שהתרכזו בסטף רק שתי שניות, רציתי לשמוע ממנה עוד.

Oaf

New member
גם אני אשמח... ../images/Emo13.gif

לקישור לפרק במסרים. תודה.

THESC

New member
גם אני לא מוצא את הפרק

אפשר איזה רמז? האתר הקבוע שלי נסגר... )-:

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif - הגמר + איחוד + סיכוםעונה

אחרי עונה שמחבינתי הייתה מאוד מאכזבת ומשמימה , הרבה יותר באיחור ממה שקרה בוואנואטו אבל לפחות הסיום היה סיום ראוי שלא גרם לי להרגיש שאני מבזבז את זמני החופשי שלא קיים יותר מדי לאחרונה. קצת היה מאכזב שתחרות החסינות לשבירת השוויון שוב מוחזרה ולא יכלו להכין משהו מיוחד למקרה שיש שוב תיקו. איאן הוא אחד מהשורדים הכי טפשים וילדותיים שניסו לשחק את המשחק (לזכותו יאמר שהוא ניסה) - צריך להסתכל על התגובות של טום כאשר זה הועמד במקום ועל התגובות של איאן או אפילו קייטי כדי להבין עד כמה איאן באמת מתנהג כמו ילד קטן. הירידה שלו מהעמוד בפיינל 3 הייתה די מפתיעה. כנראה הבן אדם באמת נקרע מבפנים וקשה לשים את עצמי בנעליים/כפכפים שלו. הטרייבל לדעתי לא אכזב. אולי כי לא ציפיתי לכלום, אולי כי באתי עם תחושת ריקנות של עונה משמימה אבל ממש נהניתי מפרק הגמר, מהטרייבל האחרון ורק האיחוד היה די מיותר. בקושי דברו על דברים מעניינים שקרו. אם ווילארד הצליח להישאר אצלי בזכרון כמי שאחראי לרגע הכי מבדח בכל התכנית - זה אומר דרשני. המיקום לעונה הבאה נראה נחמד. אבל שוב - הכל יקום ויפול על קאסט מעניין. אם גם העונה הזו הכל יגמגם אני חושש שאני אתחיל לראות מיצוי בפורמט הכל כך נפלא הזה.

למעלה