הישרדות 10X14

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gifלגמר - תוספת להודעה מעלי

אם יש נחמה אחת מהעונה הזו בזה שטום זכה זה לנפנף מול הגרגים והג'נים של העונות הבאים של הישרדות בפנים ולהגיד להם אכלתם אותה ! אנשים שבאים עם תכנית מוגדרת מראש ולא מודעים למה שקורה מסביב צריכים ללכת לכל תכנית שירצו מלבד הישרדות. אנשים שלא מסוגלים להתאים את עצמם לתנאים שנוצרים מבזבזים את הזמן שלהם בנסיון לרדוף אחרי מליון דולר שלעולם לא יהיו שלהם. באותו פרק שטום לא זכה בחסינות האישית בפעם הראשונה והועלתה אפשרות אולי להיפטר ממנו, צץ לו אותו בחור שמכנה את עצמו גרג "ווי סטיק וויט דה פלאן" דה מאן והודיע לכולם שתכנית זה תכנית, למרות שלמצלמות הבן אדם הראה שביבים של חכמה ויכולת חשיבה שהבין מי היריב הכי גדול שלו ומה עליו לעשות כדי לקבל לידיו את השליטה במשחק. אבל ג'ן, הו ג'ן, הפחד בעיניים אמר הכל. מצד אחד בלונדה שברירית (למראה) שאף אחד לא מחזיק ממנה בכלל וכולם רואים בה כצל של גרג, ומולה סטפני - שליטת אולונג ולוחמת נחושה שמאיימת לסחוף את המשחק ולהשאיר את ידיה הקטנות של ג'ן ללא כסף כאשר רק כתפיו החסונות של גרג ימלאו את החסר. הסיום של הסיפור ידוע, ואני כבר אז הבעתי רצון לראות את טום ממשיך וזוכה בכל החסינויות עד הסוף (והוא כמעט עשה זאת מלבד אותה חסינות בה איאן ניצח אותו בדו-קרב יריות) וזוכה גם במליון. מי יתן והססנות תהיה משהו שקיים רק בהקשר של האם לתקוע למישהו סכין בגב או בבטן. אמן. להתראות בגוואטמלה.

../images/Emo58.gif

למרות שהיה ברור שטום ינצח עדיין הייתה עונה. רוב הפרקים היו מעניינים (חוץ מהפרק שבו איב עף) ולטום באמת הגיע לזכות במיליון. נחמד שאחרי שכריס זכה בעונה שעברה וגם לו הגיע, שושלת הזוכים הטובים ממשיכה. קחי את זה אמבר! טום זכה ב5 חסינויות והוא אפילו יותר קשוח ממה שרופרט, קולבי ובוסטון רוב היוו ביחד. הוא שד. ואני מאוד מופתע שהאנשים האלה, בעיקר קייטי וגרג, לא בחרו להעיף אותו שהייתה להם ההזדמנות, הם שילמו על זה ביוקר. היו מספיק אנשים שעשו את העונה: סטף, בובי ג'ון, טום, ג'אנו (לקראת הסוף), איאן. אפילו ג'יימס! בסך הכל אחלה עונה, הייתי מעדיף אישית שמישהו מאולונג היה לוקח (חוץ מקים או ילד הקוקוסים שלה) ובניגוד לעונה שעברה שבה מישהו שרציתי שיזכה זכה, טום עדיין ירשם כאחד הזוכים הטובים ביותר, ביחד עם ריץ', בריאן, סנדרה, טינה וכריס. כל השאר, בלעעעע :p

|ספויילר|1014 והאיחוד

אחחח היה טוב וטוב שהיה ומזל שנגמר טוב
האמת מגיע לטום הוא שיחק את המשחק מעולה לכל אורך הדרך. הפרק היה מאוד מרגש.. השלכת הלפידים לים והזכרת כל המתמודדים הייתה מרגשת מאוד
אהבתי את הנחישות בחסינות האחרונה ואת זה שאיאן וויתר לטובת קייטי זה הראה סוג של התפכחות. היה מאווווד מותח והיה ברור אחרי הטרבל קנסיל שטום ייזכה. האיחוד גם היה נחמד... סוג של האפי אנד ריגש אותי הקטע שקובי אימץ תינוקת וקרא לה ע"ש ג'אנו. זהו כעיקרון נהינתי מאוד! ואני מקווה שבספטמבר הצבא לא יפריע לי להינות מהעונה ה-11

מושמוש18

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif + סיכום העונה

"השלכת הלפידים לים והזכרת כל המתמודדים הייתה מרגשת מאוד"?! אתה בטוח ששנינו צפינו באותו פרק...? "מרגשת"? "מרגשת מאוד"?! זאת הייתה הפרידה הכי בנאלית, הכי משעממת והכי מיותרת בתולדות המשחק. בהתחלה עוד יכלתי להבין את זה, כי בכל זאת הקורורים כמעט ולא הכירו אף אחד מאולונג, אבל אפילו כשהם הגיעו ללפידים של חברים שלהם, שבילו איתם 24 שעות ביממה במשך כמה שבועות, לא היה להם מה להגיד. חבל גם שההפקה לא התכוננה מראש ובדקה אם הלפידים בכלל שוקעים - מסכנה קייטי, בפעם הראשונה במשחק היא אשכרה נאלצה להפעיל את השרירים שלה בשביל לגרום להם לשקוע. חבל, היו יכולים למלא אותם במלט או משהו כזה ולחסוך ממנה את המאמץ הקולוסלי. אתגר החסינות הראשון היה ארוך, והיה מצויין לשם שינוי. הבעיה היחידה היא שהלג האחרון היה מבוסס על מזל לחלוטין, וזה תמיד מכניס אלמנט לא רצוי למשחק. נכון, מזל לא מזיק, אבל בשלב כזה של המשחק, שאנשים עבדו כל כך קשה להגיע אליו, זה אכזרי ולא צודק. מה שההפקה עשתה להם עם האוטו זו פשוט התעללות לשמה, אבל נהניתי לראות את זה.
(שמעתם את קייטי (או ג'ן) אומרת, כשהם ראו את המכונית, "you were right"? הטיפשים חשבו שהם הולכים לקבל עוד מכונית במתנה.) איאן מטומטם. בתחילת הפרק ממש החזקתי לו אצבעות, וקיוויתי בכל רוחי שהוא ינצח. למרות שהוא עשה כמה שטויות במהלך המשחק, הוא ידע להתאושש כמו שצריך והדרך שלו הייתה סלולה לפיינל 2 או לפחות לפיינל 3 בזכות הכבוד של טום. אבל מה לעשות שטימטום אפשר אולי לנסות להסתיר במשך 37 ימים, אבל בסוף הוא יבוא לרדוף אותך. שתי השערות: איאן זכה במכונית (לא זולה), וזה הספיק לא, או שהוא פשוט בא מבית שלא חסר בו כסף ולכן הוא וויתר עליו בקלות. בכל מקרה אני לא מבין את הצעד שלו. הרי באחד-על-אחד עם הצלמים, הוא בפירוש אמר שאם הוא זוכה בחסינות, טום עף. מה אתם חושבים שטום חשב על זה כשהוא ראה את התוכנית? אם הוא הרגיש שהוא לא יכול להחזיק יותר מעמד, הוא היה צריך פשוט לקבל את ההצעה הראשונה של טום, לקחת 100 אלף דולר (אם לא יותר) ולצאת גדול. אם יש דבר אחד ברור שאנחנו צריכים ללמוד מהעונה הזאת (שלפי דעתי תהיה אחת לפני האחרונה) היא שצריך לבחור מתמודדים ש-ל-א מ-ו-ו-ת-ר-י-ם ! ! ! מלבד הפורשת הרשמית, ג'אנו (שלדעתי, חלקו לה יותר מדי כבוד גם בפרידה ה"מרגשת" וגם באיחוד), היו כל כך הרבה שחקנים במשחק ששמו את לפידם בכפם ופרשו מרצון, ובראשם איאן הטמבל. במשחק ששמו "הישרדות", זה פשוט לא מתקבל על הדעת. לפי דעתי, ההפקה בחרה מתמודדים בעונה הזאת על פי יופי ולא מספיק על פי אופי, וגם לדעתי לרובם חשבון הבנק מספיק מנופח בלי מיליון דולר. בעונה הבאה אני מקווה לראות מתמודדים הרבה יותר נחושים (ע"ע סטפני) שמוכנים למכור את האמא של ג'ף בשביל 100 אלף דולר. ולסיום, מה לעזאזל קרה לקייטי בין הגמר לבין האיחוד? עבר עליה בטעות טנק מרכבה, ואז עוד פעם ברוורס? בכלל, שמתם לב שתמיד בפרקי האיחוד הנשים בפיינל 2 נראות כל-כך שונה מאשר על האי... וכמעט תמיד יותר מכוערות (עד כמה שזה אפשרי)? מה שכן, זה נראה כאילו היא עשתה דיאטה, וזה מצויין כי היא באמת העלתה יותר מדי משקל על האי. פרק האיחוד לכשעצמו היה משעמם לחלוטין ומיותר כמעט כמו ג'אנו. הוא גם היה הרבה פחות נוצץ, הכניסה של ג'ף לא הייתה מרשימה בכלל, ולא זכינו לראות תמונות מרגשות של כל החבורה ביחד שמחה עם טום (אבל את זה אני משייך לאישיות של טום). גם האולפן נראה על הפנים, מה פתאום עשו את זה בתוך תיאטרון ולא בחוץ, או במדיסון סקוור גארדן? עוד סממן של פשיטת הרגל של ההפקה הזאת. בגדול, עונה מאכזבת מאוד. משתתפים שבעים, אינספור פרישות, אתגרים צפויים, אסטרטגיות שנועדו מראש לכישלון, וסטפני אחת. למי שאמר למעלה שטום הוא השורד הטוב בכל הזמנים, טייק דאת באק. הסיבה היחידה שטום נראה כל כך חזק בעונה הזאת היא פשוט כי המתמודדים שלו היו כל כך גרועים. בחייכם, הוא בן 41! אין שום בסיבה בעולם שהוא ישלוט כל כך בתחרויות החסינות, עם כל הכבוד לכושר שלו ככבאי. אבל אין ספק, הוא השורד הכי ראוי בעונה הזאת (וגם זה בכל זאת משהו... אני מניח) וטוב שהוא זכה ולא קייטי. גם איאן היה ראוי לפחות ל-100 אלף דולר, אילולא פליטות הפה השטותיות שלו ואי-היכולת המוחלטת לשקר. I'll be back in September. נ.ב. תודה ל-LOVEtheMcMAHONS שעזר לי להשיג את הפרק...!

אני פשוט בן אדם רגיש מידי..../images/Emo58.gif

נכון לא היה להם מה להגיד באמת ומבחינת מה שהם עשו זה לא היה מרגש אבל מבחינתי שכן הכרתי את כל המתמודדים אז ההזכרה של כולם ריגשה אותי

מושמוש18 רולס!

והערה קטנה, אל תקרא לזה "לג". זה מעליב את אמייזינג לייס המופלא! אני בעד לשלוח מישו מההפקה שלהם לסורבייבור שילמדו קצת איך ממציאים אתגרים חדשים בכל עונה!

RedDevil16

New member
אני לא יודע מה אתה רוצה ../images/Emo58.gif

ואם אתה את, אני מצטער מראש. האתגרים של העונה הזאת היו הטובים והמקוריים בכל עונה של הישרדות אי-פעם....

deadly alliance

New member
תודה../images/Emo58.gif

וזה נשמה מגניב אני מנחש שהנושא שמה יהיה אסטקה ( או שניחשלתי במבחן בגאוגרפיה...)

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gifגמר!

טוב, עוד לא ראיתי את האיחוד ואני ממהר לביצפר. תגובה מסודרת אחר-כך. באופן כללי, אני חושב שאם תעשו דירוג כולל של השורדים לפי אסטרטגיה, חוזק, עבודה במחנה ואהדה של חברי-שבט אחרים - טום הוא השורד הטוב ביותר אי-פעם. לפחות מבחינתי, הזכייה שלו היא הלם. טומים מסיימים במקום ה-2-3, לא מנצחים, וממש חשבתי שהכלבה הזו תצליח לנצח אותו. אחלה חבר מושבעים, אחלה פרק, טעם מתוק בסוף עונה בינונית.

../images/Emo58.gif הישרדות גמר+איחוד

לא כל כך היה לי אכפת מי ינצח אבל לאור מועצת בית הדין האחרונה אני חייב להודות ששניהם שיחקו אותה. גם אם אני לא מסכים במאת האחוזים עם מה שקייטי אמרה - היא צודקת, המטרה של המשחק זה לשרוד בכל אמצעי לא לזכות ב-80 אלף חסינויות ורק על זה היה מגיע לה מליון דולר, סופסוף מישהו אחרי 10 עונות אומר דברים כנים שהוא מאמין בהם בישיבה הגורלית.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gifהגמר+ריוניון../images/Emo28.gif

טוב חלק מהריוניון כי הריוניון שהורדתי החליט להפסק באמצא..
. כמה מפתיע.
בסה"כ טום הוא שחקן טוב וכל זה אבל קיוויתי לאיזה הפתעה.. בכל זאת הגמר היה מעניין. אם היו עושים איזה דרך אחרת לשבור את התיקו זה היה יכול להיות מעניין לראות מה היה קורה אם ג'ן הייתה עולה לפיינל 3 ולא איאן. איאן מפגר, מילא אם הוא היה רוצה לפרוש אבל סתם להיות תלוי 12 שעות על מצוף באמצע הים ואז לפרוש זה כבר טיפשי, במיוחד שהיה סיכוי סביר לדעתי שהוא היה מנצח את טום בפיינל 2. קייטי ממש ענתה על השאלות בצורה הכי גרועה שאפשר. אולי היא אמרה את האמת, אבל זה כאילו היא לא רוצה לזכות. במיוחד בקטע שהיא החליטה לא לענות לשאלה של ג'אנו.. אולי היא לא ציפתה לקול שלה אבל יש עוד 6 מושבעים שמקשיבים לה. בסה"כ עונה בסדר.. לא יותר מזה, היו פרקים ממש טובים אבל ההכחדה של אולונג ממש הרסה את העונה. הריוניון לא ממש מעניין, אני רק רואה אותו בשביל לראות איפה יהיה הישרדות 11. אז אני אצטרך לחכות עכשיו עוד קצת בשביל להוריד אחד חדש..

STA1

New member
../images/Emo58.gifרק הגמר!!!!

כוס אמאמאמאמאמא שלהם..לא ידעתי שזה ריוניון לבד והגמר לבד..קקות... אז התפתתי לראות ולצערי טום זכה..קקוותת... אז שהריוניון יסיים להגיע אליי אז אני אסתכל עליוו..למרות שהוא לא כל כך שווה הורדה עכשיוו!!אז לא נראה לי שאני אוריד אותו היום ובמקום זה פרק אחד לפני אחרון של מכושפות...

willo

New member
../images/Emo58.gif הגמר והאיחוד

אז סוף כל סוף הצלחתי גם לראות, ועוד לאחר שהורדתי בביטורנט (ותודה לעמית שניסה לעזור לי עם המירק, אבל נראה לי שם לא הייתי כבר קרח, אחרי הנסיונות במירק בטוח הייתי). אז אולי בעתיד אני אכתוב על כל נסיונותי ביומיים האחרונים להוריד את הפרקים, אבל עכשיו נכתוב על הגמר (וסליחה אם אני קצת ממחזר). הגמר היה צפוי, אין שום סיבה בעולם שהשחקן שעד הגמר זכה בשלוש מתוך חמש חסינויות (ולפחות אחת הוא הפסיד בלל המזל של איאן - הקוקוסים), לא לנצח בעוד שניים. איאן הוכיח שהוא יודע לשחק, אבל לא חושב לפני שהוא מדבר וחבל. ההצבעה האחרונה הייתה צפויה, אם כי עדיין מאכזבת, כן לקייטי הגיעה יותר מקול אחד (אם כי לא לנצח). המהלך של איאן לא היה מטומטם, למרות שהוא חושב שהוא היה מנצח את טום (עם הקולות של ג'נו, קובי, גרג וג'ן) אני לא חושב ככה, והנההוא נכנס לפנתיאון (וקללת המכונית שרירה וקיימת). סה"כ הייתה עונה משמימה, החלק הראשון ההי שבט אחד, ולאחר שהוא נמוג עברנו לשני. רק שהפעם היו חסינויות אישיות, וטום כל הזמן זכה.

Gal isr

New member
הפרק נגמר אצלי בהצבעה!!

בלי ספוילרים בבקשה, אבל אומרים מי מנצח באיחוד? זה המשך ישיר? בפרק שפה רואים שג'ף נכנס לאולפן...וזהו

אילקו

New member
גם לי זה ככה וראיתי רק את הגמר

ואין לי עדיין את האיחוד אז אני לא יודע מי מנצח

למעלה