הישרדות סין 1506

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

אתה באמת חושב שהם חשבו שזה סתם היה זרוק שם?? היה ברור להם שזה נפל כי מישהו (ג'יימס) הוציא את הצד השני. מה שהם חשבו, והתברר כלא נכון, זה שהוא רצה לקחת את שני החלקים ולא הספיק.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif1507

הדבר הכי מטומטם בעונה- היה שטוד נתן לג'יימס את הכוח. בלי זה ג'יימס כבר היה מזמן בחוץ. אז אם ג'יימס יזכה הוא צריך לתת חצי מהפרס לטוד. זה בדיוק כמו בעונה 6 שמתיו הגיע לגמר בגלל רוב. הצחקוקים של השבט כשג'יימי שלפה את ה"אליל" היו פשוט מגיעילים. הרי כל אחד מהשאר היה עושה אותו דבר. ועוד פעם טעות של טוד שגילה לכל המשתתפים (חוץ מג'יימי אריק ופיג'יי) שהוא מצא את האליל ונתן לגיימס. מבחינת עלילה זאת באמת אחת העונות הכי טובות שהיו. אהה והדבר הכי טוב בפרק היה הכתובית שהעלו שביום ראשון מתחיל המרוץ למליון!!!

wissenly

New member
1507../images/Emo58.gif

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני כל כך שמח!!! ג'יימי עפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ולדעתי, כרגע ראיתי את אחד הפרקים הכי טובים אי פעם של הישרדות!!!! טוב, בוא נעבור לפרק הגאוני והמדהים הזה. הפרק התחיל עם אליל החסינות של ז'אן הו. ג'יימס עשה את זה יפה מאוד לדעתי והעובדה שהוא הוריד קודם את החלק הלא נכון הפכה להיות דבר אדיר. אני לא מבין מה ג'יימי חשבה לעצמה. כאילו, ג'יימס הוריד את אליל החסינות ואז השאיר אותו בצד? איך היא שוכנעה שזה זה באמת?... התפללתי עוד מההתחלה (ממש ביחד עם ג'יימס) שג'יימי תחשוף את זה במועצת השבט וזה לא יהיה זה
. אחרי זה- האיחוד. זה היה נחמד מאוד ומזל להפקה (המעצבנת) של התוכנית שזה באמת היה איחוד ולא סתם משהו מטומטם אחר. שם השבט קליט ביותר. מזל שלא נצטרך להשתמש בו. אחרי זה בשבט העניינים היו כל הזמן מעניינים, היישר אל אתגר החסינות. הרעיון של אתגר חסינות במחנה ממש יפה וממש אהבתי אותו, העונה הזאת נורא יצירתית וזה מאוד יפה. גם האתגר עצמו היה יצירתי מאוד. מזל שפרוסטי ניצח ולא ג'יימי... אם ג'יימי הייתה זוכה אז כנראה שזה לא היה פרק כזה טוב. בשבט העניינים היו נורא מעניינים אחרי האתגר. ז'אן רובר תמיד בטוח שהוא לא בסכנה אבל הוא תמיד כן! אני לא יודע מהן הפנטזיות שלו- אבל הוא לא הולך לזכות. אנשים ממש לא אוהבים אותו, ועוד עניין שאגיע אליו בהמשך. היה נראה קצת מוזר שדווקא עם הקולות הצפים, ג'יימס, פרוסטי וקורטני, לא היו הרבה דברים וסתם אנשים רבו בינם לבין עצמם. היה מצחיק נורא לראות איך ג'יימי מספרת לפרוסטי שיש אליל חסינות ושיש לה אותו, א-ב-ל לא היה קטע מצחיק יותר מאשר כשג'יימי אמרה לטוד שהיא תספר לו מחר אצל מי האליל
. התגובה של טוד- WOW, does she have to catch up
, כל הכבוד, טוד, על טאקט נחמד שעשה את הפרק. בשלב מסוים חשבתי שז'אן רובר חופר לעצמו בור, במיוחד כשהוא אמר שהוא יצביע לפי ג'י וחשבתי שקורטני תצביע נגדו. למזלו הוא לא הצביע לפי ג'י ולא עשה את אחד הדברים המטומטמים ביותר שהיה יכול לעשות (להצביע למישהי כשאין אף אחד שמתואם איתך- מה הולך עם האיש הזה?!?). מועצת השבט הייתה מצוינת. האמתי שהיא נתנה לי הרגשה שדווקא ז'אן רובר עף, אבל כנראה קורטני התעשתה על עצמה (לא זכינו לראות את זה) והצביעה נגד ג'יימי. ו-אחד הקטעים הכי משובחים בכל העונות של התוכנית היה עם אלילי החסינות. נהניתי נרא-נורא-נורא-נורא. מ-ע-ו-ל-ה. והנה, סופסוף נפטרנו מג'יימי ה^%$#^. בקשר לפרק הבא- נראה שטוד שיכור או משהו אם הוא רוצה להעיף את ג'יימס... לז'אן הו עוד יש כוח פוטנציאלי (למרות שג'יימי, זאת ששיחקה עם המספרים בד"כ והייתה המנהיגה, עפה) ואסור עדיין להעיף אף אחד מפיי לונג לשעבר! צריך להעיף את אריק או פי ג'י (רצוי אריק כי פי ג'י מגניבה) ואחרי זה אני מרשה לו לעשות מה שהוא רוצה, בתנאי שלא יקרה מה שקרה בעונה 11, כשהייתה ברית גדולה ואת דני ודני זכתה. ונראה שקורטני באמת נשארת עם טוד, מה שתמיד טוב. שני דברים לסיום. דבר ראשון: חבר המושבעים. עשיריות שנייה אחרי שקפצתי מאושר על העפתה של ג'יימי ג'ף בישר לנו על מה שהולך לצפות לנו העונה. עדיין שלושה במועצת השבט הסופית, ושבעה חברים בחבר המושבעים. מה שזה אומר זה שלא יהיו מנצחים שינצחו בזכות זה ששונאים את האחרים (עונה 8, למשל). מה שאומר שדניס וז'אן רובר כנראה לא ינצחו. ונסיים עם דבר מצחיק ביותר שג'יימי אמרה אחרי שהיא עפה: "I probably was too nice to be on Survivor". תחזרי שני פרקים אחורה ותראי מה את עושה שם, bitch. תודה רבה לכם, ותודה למתמודדים שהצביעו נגד ג'יימי. אז אדם ששנוא עליי בטוח לא יזכה.

../images/Emo58.gif לעונה 14

כן. כי ארל ניצח 9-0 בזכות האישיות שלו ולא בגלל שישבו לידו מתמודדים כמו קסנדרה "הופה, המצאתי את UTR מחדש" ודרה "אני אדפוק את כולם במשחק"

wissenly

New member
../images/Emo58.gif14, 15

אולי בעונה 14 זה לא היה הכי נכון אבל פה זה כן יהיה נכון. אני לא חושב שיש פה מתמודדים שכל כך שונאים כמו ששנאו את קסנדרה ודרימז, ולכן אין לקורטני\דניס סיכוי לזכות. גם אם שתיהן יגיעו לפיינל 3, מי שיהיה איתם ינצח. אולי אפילו פי ג'י תנצח אותן!

Boran

New member
../images/Emo58.gif

עוד פרק נהדר. חוץ מ, כמו שמישהו כבר אמר, תחרות ה-HOH שהיתה במקום אתגר חסינות. שובר רצף של אתגרים מקוריים ומעולים בעונה הזאת. היה לי ממש חבל שג'יימי עפה, קיוויתי שבכל זאת ג'.ר יעוף. מצד שני, קיוויתי שג'יימי תעוף רק בפרק הבא כדי שהיא תהיה במושבעים, ולפחות את זה קיבלנו. אני דוקא מאוד בעד שיטת השלושה בגמר. אני מהעונה הראשונה עוד מאוד לא אוהב את זה שיש בידיים של בנאדם אחד שזוכה בחסינות האחרונה לקבוע לבדו מי יהיו הפיינל 2. הרי כל הקטע בהישרדות זה דעת הרוב. מקרה קלאסי זה מה שהיה (ולא היה צריך להיות) בעונה 6, שאחד השחקנים הכי טובים בהיסטוריה של הישרדות עף כי הוא לא הצליח לשמור על שיווי משקל יותר טוב מדוגמנית בת 21. לפי דעתי אחרי הנאום של ג'.ר לטוד הצעד הכי חכם של טוד היה להעיף את ג'.ר. בהנחה שבאמת מי שעף בפרק הזה הוא האחרון שלא נכנס למושבעים, ובהנחה שטוד מתכוון בכל מקרה לבגוד בג'.ר, ו-ג'.ר אמר שבמקרה כזה הוא יעשה קמפיין מטורף במושבעים, אז הכי חכם מצד טוד היה לנצל את ההזדמנות האחרונה שלו להעיף את ג'.ר כל עוד הוא לא נכנס למושבעים. הקטע עם האליל המזוייף בטרייבל היה אדיר בשבילי לא כי הוא היה מצחיק, לא כי הוא היה מתבקש - אלא מהסיבה היחידה שהוא היה מאוד אמיתי ואותנטי. אני באמת ראיתי בג'יימי בנאדם שם, ולא "שורדת שיודעת הכל". זה נראה הכי לא מבויים בעולם (בניגוד, למשל, אם היא היתה שואלת אחד מההפקה והוא היה אומר לה, או שהיא "פתאום" היתה מחליטה שזה לא באמת אליל או משהו כזה). עונה מעולה מעולה מעולה. אם עונה הבאה אולסטאר ולוקחים לשם אנשים מהעונה הזאת, אז לדעתי ג'יימי צריכה להיות שם. (ונעזוב לרגע את העובדה שעונה 15 היא כבר עונה של סטארים עם כמה יוצאי דופן קטנים. העונה הזו הרבה יותר מוצלחת מהאולסטאר הראשון. מצחיק שב-7 עונות הצליחו למצוא פחות שחקנים טובים ממה שהצליחו למצוא עכשיו בעונה אחת)

Boran

New member
ועוד משו ../images/Emo58.gif

ממש קיוויתי שג'יימי תנצח בחסינות. מצד שני, בדיוק כמו פרוסטי, למרות שלא היה לי מושג איזה נעליים הרקדניות נעלו, ההימור הראשון שלי היה שהן היו יחפות, זה ממש מתבקש...

n l m

New member
../images/Emo58.gif

לא מבין מה כל ההתלהמות פה על ג'יימי קודם כל למי שאמר לגנוב את האליל: Denise knows where James has the HII's stashed, they're under the med box which is never shown on TV. But most of the time, he kept them in his bag. She wants to take one of them for herself due to paranoia, but the producers told her that is a no-go. You cannot steal it, it has to be earned, or given to. We may or may not even see this. זאת הודעה של אחד ממפרסמיי הספוילרים, זה שחסף את כל הרשימה כך שסביר שמידע זה אמין אסור לגנוב את האליל, פשוט אסור וכנראה שג'יימי ידעה דבר שני, אני חושב שהיא ניצלה את האליל שלה הרבה יותר טוב מאשר אנשים אחרים דוגמת טרי שסתם ישבו כמו בול עץ איתו מה שנראה לי שגם ג'יימס הולך לעשות, פשוט לא לנצל אותו לשום מטרה אסטרטגית היא ניסתה לעשות אם זה משהו קודם כל תחשבו על זה שיכול להיות שג'יימס השיג את האלילים לבד כך שיכול להיות שטוד לא יודע על כך שהוא מצא את האלילים כך הוא יכול להאמין לה ולהזהר מלהעיף אותה דבר שני, יכול להיות שג'יימס לא מצא את האליל השני ואני מאמין שאם ג'יימס לא היה מספר לטוד על החתיכת עץ הוא באמת היה חושב על זה שזה דרך אגב מה שהצליח לבלבל גם את פרוסטי שבעצמו רמז שאם הוא לא היה בטוח בגלל החסינות הוא היה חושב לעבור צד. ודבר שלישי אם כל זה לא הולך לפחות היא יוצאת הקלולס המטומתמת שלא יודעת מהחיים שלה מה שיגרום לאחרים לחשוב להשאיר אותה יותר ולהעיף את פי ג'י מה שבאמת קרה ואם אמנדה לא הייתה מתעקשת אוליי גם היה מצליח מאוד קל להגיד שהיא מפגרת אבל היא לא יכלה לשחק יותר טוב מזה במצב שלה ובקשר לחשיפת האליל, אני מאמין שכל אחד היה מנסה את זה א. כי יכול להיות שזה באמת האליל (למרות שזה באמת נשמע קל מדיי) ב. אמצע הלילה עכשיו, ג'ף הקשיב 3 שעות לבכיינות של קורטני, לפתפותים של ג'יאן רובר, למלמולים של ג'יימס הוא כבר עושה את זה 7 שנים, הוא עייף כך שדברים יכולים לקרות לעזאזל, אני הייתי מנסה את זה גם אם הייתי יודע בוודאות שמה שיש לי זה לא האליל הריי מה הוא יגיד אחר כך, עבר זבוב?, היה חושך?, שכחתי לקרוא?, הוא פשוט יצטרך להשאיר אותה מה שהיה אדיר אם היה קורה דרך אגב בכל מקרה מאוד חבל לי על ג'יימי כי בפרקים האחרונים היא מאוד התחבבה עליי והראתה פוטנציאל לפייבוריטית אבל לא נורא יש לי עכשיו את טוד ואמנדה, קורטני גם אבל קצת ירדה לעוף מהר: ג''ימס וג'אן רובר (מה שאני מאמיןן שיקרה, טוד לא ייתן לג'יימס להשאר הרבה זמן עם האלילים ולג'אן רובר לדעת שהוא זה שהעיף אותו) ופרוסטי |מקיא|

Boran

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

על הכל חוץ מה"להעיף את פרוסטי". אני די מסמפט את הבחור. בקשר ללגנוב את האליל: אחד החוקים על האי זה שכל החוקים של ארה"ב תקפים. אני חושב שהאיסור לגנוב הוא חוק בארה"ב.

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif1507

פרק אדיר!!! זה היה כל כך מצחיק לראות את ג'יימס כל הפרק צוחק לעצמו בגלל "האליל" של ג'יימי... כל כך חיכיתי לטרייבל רק לראות אם היא באמת תעשה את זה
פרק מעולה.

biסk

New member
מה הרייטינג של הפרקים האחרונים?../images/Emo134.gif

מישהו יודע?כי העונה הזאת פשוט ענקית
מעניין אותי לדעת..

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

ראיתי את הפרק ביום שבת בבסיס !!! D: היה אחלה פרק. היה די צפוי שג'יימי תעוף, אבל בכל זאת הטרייבל היה מעניין בגלל כל הסיפור מסביב. טוד שחקן מעולה. כולם יודעים שהוא שולט במשחק, אבל כולם סומכים עליו שהוא הולך איתם עד הסוף, ככה שאף אחד לא חושב להעיף אותו. אפילו לא הזכירו את השם שלו בנושא העפה. תותח.

Volldemort

New member
../images/Emo58.gif

הרגע סיימתי לראות. וואו. אחד הפרקים הטובים של הישרדות. האיחוד שלא היה ממש מפתיע, ג'יימי מחייכת, משימת החסינות בעלת הטוויסט הנחמד, ג'יימי צוחקת, פרשיית אליל החסינות המזויף, ג'יימי מתכננת- ג'יימי
אחת השחקניות האהובות עליי ביותר! אין עליה. היא הצליחה לקחת את זה בקלות (למרות שראו שהיא עוד רגע בוכה) ברגע שג'ף הזבל זרק את האליל המזויף לאש. שיישרף גם כן הוא. ז'אן רוברט צריך כבר לעוף! ועכשיו! אני אפצח במסע סטיקרים בכל הארץ, העיפו את ז'אן רוברט!!!! ואם כבר ז'אן: ז'אן-הו הוא השבט הכי אהוב עליי בכל עונות הישרדות. אפילו יותר משבט קאסייה מעונה 12 (שבו היו כל פייבוריטיי).

למעלה