../images/Emo58.gif
לא מבין מה כל ההתלהמות פה על ג'יימי קודם כל למי שאמר לגנוב את האליל: Denise knows where James has the HII's stashed, they're under the med box which is never shown on TV. But most of the time, he kept them in his bag. She wants to take one of them for herself due to paranoia, but the producers told her that is a no-go. You cannot steal it, it has to be earned, or given to. We may or may not even see this. זאת הודעה של אחד ממפרסמיי הספוילרים, זה שחסף את כל הרשימה כך שסביר שמידע זה אמין אסור לגנוב את האליל, פשוט אסור וכנראה שג'יימי ידעה דבר שני, אני חושב שהיא ניצלה את האליל שלה הרבה יותר טוב מאשר אנשים אחרים דוגמת טרי שסתם ישבו כמו בול עץ איתו מה שנראה לי שגם ג'יימס הולך לעשות, פשוט לא לנצל אותו לשום מטרה אסטרטגית היא ניסתה לעשות אם זה משהו קודם כל תחשבו על זה שיכול להיות שג'יימס השיג את האלילים לבד כך שיכול להיות שטוד לא יודע על כך שהוא מצא את האלילים כך הוא יכול להאמין לה ולהזהר מלהעיף אותה דבר שני, יכול להיות שג'יימס לא מצא את האליל השני ואני מאמין שאם ג'יימס לא היה מספר לטוד על החתיכת עץ הוא באמת היה חושב על זה שזה דרך אגב מה שהצליח לבלבל גם את פרוסטי שבעצמו רמז שאם הוא לא היה בטוח בגלל החסינות הוא היה חושב לעבור צד. ודבר שלישי אם כל זה לא הולך לפחות היא יוצאת הקלולס המטומתמת שלא יודעת מהחיים שלה מה שיגרום לאחרים לחשוב להשאיר אותה יותר ולהעיף את פי ג'י מה שבאמת קרה ואם אמנדה לא הייתה מתעקשת אוליי גם היה מצליח מאוד קל להגיד שהיא מפגרת אבל היא לא יכלה לשחק יותר טוב מזה במצב שלה ובקשר לחשיפת האליל, אני מאמין שכל אחד היה מנסה את זה א. כי יכול להיות שזה באמת האליל (למרות שזה באמת נשמע קל מדיי) ב. אמצע הלילה עכשיו, ג'ף הקשיב 3 שעות לבכיינות של קורטני, לפתפותים של ג'יאן רובר, למלמולים של ג'יימס הוא כבר עושה את זה 7 שנים, הוא עייף כך שדברים יכולים לקרות לעזאזל, אני הייתי מנסה את זה גם אם הייתי יודע בוודאות שמה שיש לי זה לא האליל הריי מה הוא יגיד אחר כך, עבר זבוב?, היה חושך?, שכחתי לקרוא?, הוא פשוט יצטרך להשאיר אותה מה שהיה אדיר אם היה קורה דרך אגב בכל מקרה מאוד חבל לי על ג'יימי כי בפרקים האחרונים היא מאוד התחבבה עליי והראתה פוטנציאל לפייבוריטית אבל לא נורא יש לי עכשיו את טוד ואמנדה, קורטני גם אבל קצת ירדה לעוף מהר: ג''ימס וג'אן רובר (מה שאני מאמיןן שיקרה, טוד לא ייתן לג'יימס להשאר הרבה זמן עם האלילים ולג'אן רובר לדעת שהוא זה שהעיף אותו) ופרוסטי |מקיא|