הישרדות סין 1506

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1506

הכל כמעט קרה נכון. חשבתי שהם לא הראו לנו קטע בו ג'יימי מוציאה את האלילים של ג'יימס ומבינה ששלו אמיתיים - זה מה שאני הייתי עושה. אם כבר פתחת את התיק וראית שיש שם משהו - תשקיעי עוד דקה ותסתכלי לראות אם הם זהים. הייתי מחליף את אחד האלילים של ג'יימס באליל המדומה - ג'יימס לא היה טורח לבדוק את זה עד שהוא היה צריך אותם - ועד אז כבר ג'יימי הייתה משתמשת באליל האמיתי וג'יי.אר היה עף הביתה כפי שתוכנן. זה ההבדל בין שחקנית סבירה פלוס למישהי באמת חכמה. לג'יימי היה חסר כמה גרושים ללירה וחבל. פרק שלם בו דניס לא הוציאה מילה. גם לה יש סיכוי להגיע ממש ממש רחוק. בינתיים עונה ממשיכה מצוין. ולפרומו לפרק הבא ---> נראה מעוד מעניין. טוד מאבד כל תפיסה למשחק ואני אוהב את זה. זה לא שיש לי איזה אינטרס שהוא יצליח במשחק ואני בסך הכל רוצה להנות - ומה שטוד עושה בינתיים מהנה. מהצד השני יהיה מעניין לראות מה בדיוק המהלך של פי.ג'י.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

התבאסתי. היה פרק מדהים, אבל התוצאה כל כך מבאסת - צעקתי כמו מטורף על ג'יימי שתפתח את המכנסיים ותראה שאצלו רשום "זה אליל החסינות". פרוסטי מפגר, חבל שהוא לא סיפר להם - הרי ברור שהוא יהיה ראשון אחרי ג'ון רובר בהעפה. יכל להיות מעניין, עונה מעולה - מעניין מה יהיה בפרק הבא!

wranger

New member
"צעקתי על ג'יימי שתפתח את המכנסיים"

לקח לי כמה שניות להבין את זה.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif1507

עפ"י החוקים, אסור לגנוב אליל חסינות. ג'יימי יכלה לפתוח את התיק של ג'יימס כדי לגלות שזה שם, אבל לא לקחת את זה.

wissenly

New member
../images/Emo58.gif

נכון בקשר לדברים האחרונים שאמרת. ובקשר לזה שג'יימי לא החליפה את האלילים- אני חושב שזה כבר גניבה וכזה דבר לא עושים בהישרדות. גם בעונה 14 זה לא קרה, וז לא יקרה הפעם (לדעתי, כמובן).

MooTzk

New member
1507 ../images/Emo58.gif

אדיר! עוד כשג'יימס נקרע מזה בוידוים שלו, ממש רציתי שג'יימי תנסה לשחק עם האיידול המזויף שלה, והרגע שכולם נקרעו מצחוק אחרי שזה קרע היה פשוט זהב. פרק ממש טוב חוץ מזה - הרבה דינמיקות מעניינות במיזוג, קורטני לא ממש יודעת מה לעשות עם עצמה, ז'אן רובר חופר לעצמו קבר כל פעם מחדש ונראה שטוד ואמנדה די שולטים במשחק הזה בנתיים. חבל רק על תחרות הHOH שהחליפה את אתגר החסינות הרגיל..

MooTzk

New member
עוד משהו ../images/Emo58.gif

כשג'יימס בוידוי מבדר ביותר שלו(אחד מני רבים בפרק הזה) אמר על קורטני משהו כמו She falls in love with every swinging dick or hairy dick that floats his smile at her. עכשיו, השאלה היא האם אני שמעתי לא נכון או שפספסתי את המשמעות של המשפט, או שמישהו בצנזורה של CBS פישל?

../images/Emo58.gif

בפרק הזה נדפקה לי העונה. ממש לא בגלל ג'יימי המפגרת שעפה 6 פרקים מאוחר מדי. בגלל ששוב יש לנו פיינל 3. הכל היה מעולה בעונה הזו: קאסט נהדר, 16 שחקנים, יופי של ת'ם. למה להרוס עם פיינל 3? הרי חלק מהקסם זה את מי יקחו לפיינל 2. רייף עשה מזה קריירה. גרר. שיעשו גמר עם כל התשעה ויגמרו עם זה.

nadavhs

New member
../images/Emo58.gif

לא צריך להגזים כן זה באסה אבל זה לא נכון לומר שהעונה הרוסה. זאת פשוט עונה מעולה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

נכון, גם אני לא הבנתי בשביל מה צריך את זה. בהתחלה חשבתי שספרתי לא נכון... או שפספסתי מישהו שעף... פיינל 2 רולז!

verdax

New member
../images/Emo58.gif + פרומו לפרק הבא

שלושת הפרקים האחרונים היו לדעתי רצף הפרקים הכי טוב בתולדות הסידרה. (אוליי חוץ מאמצע עונה 7) הניסיון של פי.ג'יי להשיג את הקול של ג'יימס היה עלוב ביותר, בייחוד אחרי שהם זרקו אתגר חסינות ולא הסתירו את זה אפילו. קורטני ממשיכה במשחק המעצבן שלה, ז'אן רובר ממשיך לדבר יותר מידי. ג'יימס קיבל המון זמן מסך בפרק הזה וחצי מהדברים שהוא אמר לא היו ברורים. לפי הפרומו לפרק הבא ג'יימס החליט לא לתת לטוד את אליל החסינות בחזרה!! חשבתי על האפשרות הזאת, אבל לא חשבתי שג'יימס יחליט ללכת בדרך הזאת, כי אומנם יהיו לו 2 אלילי חסינות, אבל הוא הופך למטרה ענקית ויהיה על הכוונת של טוד/אמנדה. אני חושב שזה צעד גרוע מאוד של ג'יימס.

יתרונות וחסרונות ../images/Emo58.gif

יתרון: האנשים בעונה הזאת מאוד מעניינים. חסרון: זה גורם לאנשים כמו אריק ודניס לקבל זמן מסך של חיפושית. יתרון: יש המון אסטרטגיה, כמו שכולנו אוהבים. חסרון: נראה כאילו חברי ז'אן הו עומדים לעוף אחד אחד. מעצבן. ולגדולים מכל!!! יתרון: שולפים את האליל אחרי שמצביעים, אבל לפני שמקריאים את הקולות. גאוני! ב12 ו13 היה לאליל יותר מדי כוח וב11 לא היה לא מספיק כוח. (14 לא ראיתי, לאור הביקורות "הנלהבות") חסרון: שלושה בגמר! אוף! אוף! אוף!חבל! עוד כמה נקודות: - אני מת על אמנדה - טוד עושה את העונה ולפרומו בפרק הבא: מעניין מה פיג'י תעשה. וטוד! אה! תעיף את ג'יימס! תעיף את ג'יימס בבקשה! הוא מקבל חצי מהזמן מסך, אפילו שגם אתה...

maya567

New member
../images/Emo58.gif

OMG Best episode ever! ג'יימי
אוי זה היה כזה אדיר! כל הפרק חיכיתי לטרייבל וחיכיתי וחיכיתי רק כדי לראות אם היא אשכרה כזאת מטומטמת!!

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

נו באמת, נורא קל להעביר ביקורת עליה כשאנחנו יושבים בבית ורואים הכל, אבל מאיפה לה לדעת שעל האליל האמיתי אמור להיות כתוב שזה אליל חסינות? הרמזים התאימו גם לזה בדיוק כמו לשני, ובלי לראות את האליל הנכון אי אפשר לדעת שמה שיש לך הוא לא נכון.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

וזה בכל מקרה היה מבדר עד אינסוף לראות!

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

זה דווקא לא היה מפדח כמו שזה היה יכול להיות, היא לא קמה בגאווה ואמרה "יש לי את האליל ותזדיינו כולכם!!! נה נה בננה!!!", היא בעצמה לא הייתה בטוחה במאה אחוז שזה זה לפי איך שהיא הציגה את זה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אבל היא כן היתה מספיק בטוחה בשביל ללכת לטוד ולהגיד לו שהיא יודעת אצל מי אליל החסינות ושגם להם יש אחד. לפחות טוד, בניגוד אליה, הצליח לשמור על פרצוף רציני ומתעניין בזמן שהיא דיברה.

למעלה