הישרדות סין 1506

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

וזה היה צעד ממש חכם מצידה. שוב את שוכחת שהיא לא יודעת, כמו שאנחנו יודעים, שטוד יודע טוב מאוד איפה האלילים. היא ראתה שהוא המנהיג של הברית שלהם, ואם באמת הוא לא יודע אצל מי האלילים זה יכול להוות סכנה לחייו במשחק, והיא הציעה את זה בתמורה להשארה שלה. אני מאמין שאם טוד לא היה יודע איפה הם, הוא היה משאיר אותה כדי לגלות. וזה לא משנה אפילו אם היא הייתה בטוחה שהיא יודעת איפה האלילים הוא סתם בילפה לו - עצם העובדה שהיא רצתה לעורר בו את הספק הזה כבר מראה שיש לה קצת שכל, רק לא הרבה מזל.

wissenly

New member
../images/Emo58.gif

למרות שאני שונא את ג'יימי, אני מסכים איתך. ג'יימי הייתה צריכה להראות את האליל במועצת השבט כי היה סיכוי פצפון שזה אליל אמיתי (וגם כדי לספק אינסוף הנאה לצופים בבית
) היא פעלה חכם אבל רק אחרי שבפרק הקודם הבינה כמה מטומטם היה מצידה לזרוק אתגר חסינות.

רועי123456

New member
1507../images/Emo58.gif

חבל שג'יימי עפה. עונה שהתחילה טוב תמשיך משעמם אם לא יהיה איזה טוייסט רציני. אין מה להגיד הרבה על הפרק חוץ מזה שג'יימי כבר הייתה צריכה ללכת עד הסוף ולפתוח את השמיכות. לפי מה שאני יודע יש 2 חוקים למשחק: 1. אסור מכות 2. לעשות עסקות עם כסף. לא כתוב שאסור לגנוב, היא הייתה צריכה להחליף את האידול או משהו בסגנון. אבל היא לא פתחה את זה עד הסוף וחבל. וסתם שאלה: מה ההתלהבות מטוד מישהו יכול להסביר לי?XD הוא סתם שחצן מעצבן שאי אפשר לסבול אותו. ומאיפה נפוצה השמועה שהוא כל כך חכם וגאון ובלה בלה בלה מישהו יכול להסביר לי?XD כל מי שהיה רואה את כל העונות של השרדות היה משחק ככה. זה לא הופך אותו לגאון. במצב שהוא עכשיו הוא לא הולך לנצח, הוא כאילו חבר של כולם ואומר לג'ון רוברט(שגם אמר לו אם אני עף אתה לא תנצח) שהוא איתו ולג'יימס ולכולם.ובמידה שהוא יצליח להעיף את כולם ויגיע עם אמנדה לפיינל 2(או 3 לא משנה) אמנדה תנצח,כי היא הילדה התמימה שרק הלכה עם המנהיג כמו שתמיד קורה. וכמו שחזיתי בהתחילת העונה. אה וקורטני

viveros

New member
../images/Emo58.gif

דווקא אנשים שהתארחו בעונות קודמות ב-survivor live נשאלו כבר למה הם לא גנבו את האיידול, ואמרו שההפקה אסרה במפורש על גניבת חפצים אישיים (ובכלל זה גם האיידול) מתיקים של מתחרים אחרים. זה לא אומר שיש איסור להציץ בתיקים, אבל לגנוב אסור, וג'יימי כמובן ידעה את זה. אני לא חושב שהיא יכלה בחושך לראות בדיוק את ההבדל בין האיידולים, ובסה"כ אני לא בטוח שאני הייתי נוהג אחרת אם הייתי היא. אני כן מסכים שטוד לוקה ב-over-playing, וכרגע אני לא רואה אותו זוכה. למרות שלכאורה נראה כרגע כאילו פי-ג'יי ואריק (וכנראה בסדר הזה) הם הבאים לעוף, דווקא יש לי תחושה שמשהו יקרה - בפיי-לונג יש יותר מדי אנשים לא יציבים, ולמעשה היחידים שם שבאמת נאמנים אחד לשני הם טוד ואמנדה, וזה כמובן לא מספיק.

willo

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט פרק משובח, שמהווה עוד הוכחה לכך שהעונה עד עכשיו הייתה טובה, מתמקדים פחות באתגרים ויותר באנשים. נתחיל בקטע עם האליל, זה היה טראגי עד כדי היסטרי, טראגי כי לראות את אריק וג'יימי בטוחים שיש להם אליל היה פשוט עצוב ומגוחך, היסטרי כי הפרצופים של ג'יימס היו קורעים מצחוק. ג'יימי פשוט סבלה מקארמה רעה, זריקת תחרות אף פעם לא עזרה, אבל ההתנהגות שלה ושל פי ג'יי אחרי שהן זרקו את התחרות הייתה פשוט מעליבה ורק בגלל זה שמחתי שהיא שילמה את מחיר היהירות. זה השלב שבו העונה תבחן, האם היא תלך בדרכי עונות 6 ו- 7או שהיא תמשיך בצורה משעממת, אם היא תמשיך בדרכי אמזונס ואיי הפנינה, חייבים שפי ג'י תצליח לעשות מהלך חזק, למשל לחבור עם אריק, פרוסטי טוד ואמנדה כנגד ארבעת האחרים, לשנות בריתות, להפוך את המשחק ללא יציב (ואם יוציאו את האלילים מהמשחק זה יהפוך אותו למעניין עוד יותר). בסופו של דבר יש שני אנשים מיותרים עכשיו, דניס שלא תורמת כלום חוץ מלהנהן ולהמהם, ואריק שהיה הכלבלב של ג'יימי (האמת שבמידה מסויימת גם פרוסטי). טוד ואמנדה בוחשים, קורטני וגון רובר רבים, ג'יימס הפך להיות המצחיקן של השבט ופי ג'י מנסה לשחק.

willo

New member
../images/Emo58.gif עוד משהו

הקטע עם באליל חסינות הוא שני לקטע בעונה שעברה עם אלכס, מוקי ודרימז.

זה היה הפרק הכי טוב בעולם ...../images/Emo58.gif

ג'יימי כל כך מפגרת, חשבתי שהיא תגנוב את זה ולראות אותה משתמשת באליל המזויף ממש הרג אותי לאיזה חצי שעה ... הפרצוף של ג'יימס היה פשוט יקר מזהב .. אני חושבת שמגיע לג'יימס להגיע לפיינל מכמה סיבות .. הוא עשה לי תיקון עצבני בקשר לכושים בסדרה, הוא שרירי וחכם ופשוט כל מילה שהוא מוציא היא במקום והוא שחקן שפשוט כיף לראות ... בקשר למה שהראו עם טוד, נראה לי שהתוכנית שלו תתפוצץ לו בפנים, אי אפשר להדיח אדם שאוחז ב-2 אלילים.. גם כי זה נראה חסר סיכוי וגם כי זה פשוט מראה את האישיות האמיתית שלו לאחרים, שבמקרה הם חבר המושבעים.. אני מקווה שיהיה מעניין.. לסיום ארצה לשים תמונה של ג'יימס ברגע שג'יימי חשפה את האליל , אין מילים לתאר כמה זה טוב !!!!!

רועי123456

New member
../images/Emo58.gif

היא לא מפגרת, אנחנו רואים את זה בבית קל להגיד מפגרת.אבל לה לא עשו לה כל שניה זום על האיידול והיא לא ידעה איפה זה ושצריך להיות כתוב על זה . ובקשר לג'יימס אכן היה מצחיק והוא שחקן סבבה (למרות שהוא מדבר כמו עילגXD), אבל לא הייתי רוצה לראות אותו זוכה, או לפחות לא בקלות שיהיה קצת אקשן XD. אני קורא שהרבה אנשים פה אומרים אני רוצה שהוא יזכה ושזה יזכה, והוא הפייבוריט שלי וכל זה
, מה אכפת לי מה יזכה אני לא יקבל את המיליון דולרXD מבחינתי שיהיה כמה שיותר אקשן ויותר מצחיק ושמי שיזכה יעבוד קשה בשביל זה.מצחיק אותי שכולם אומרים תמיד במושבעים "איך אתה תשנה את העולם עם זה" ובלה בלה בלה . ייאלה מילון דולר לא ישנו את העולם מה אתם מתפלספים XD כל אחד יקח את זה לכיס האישי שלו
. ואחרי החפירה הלא קשורה גם לדעתי ג'יימס צריך להגיע לפיינל אבל לא לזכות

Woogyman

New member
??? ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

ג'יימס חכם?? כל מילה שהוא מוציא במקום??? מי בכלל מבין את המילים שהוא מוציא? הוא טיפש ובלי העזרה של טוד הוא היה הראשון לעוף ברגע שהברית תתחיל לאכול את עצמה. לתת לו את האליל היה מהלך מטומטם מצידו של טוד. לתת לשחקן הכי חזק פיזית במשחק אליל, ובכך לתת לו גם סיכוי לקבל אליל נוסף? תן לו את המיליון דולר וזהו. כרגע תקוותנו היחידה היא שהג'ורי לא יבינו מילה ממה שהוא יגיד במועצה האחרונה.

Little Savage

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה שממשיך רצף של פרקים מעולים. ג'יימי כ"כ טיפשה. כל הפרק קיוותי שהיא תשלוף את ה"אליל"...חחח, מגיע לה. התגובה של ג'יימס הייתה קורעת. הצחיק אותי גם איך שג'ף זרק את ה"אליל" לאש. Final 3 זה גרוע. נקווה שלפחות לשלושת הפיינליסטים יהיה סיכוי שווה לזכות, ושלא יהיה איזה פיינליסט נטול קולות כמו שהיו בעונות האחרונות.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

למה ג'יימי טיפשה? זה באמת קל מאוד לשבת בבית ולהגיד "כן, כתוב על האליל שזה אליל". כי באמת בכל העונות הקודמות שהיה בהן אליל חסינות היה כתוב עליו בגדול שזה באמת האליל... בדיוק להיפך. ג'יימי אדירה בזה שהיא בכלל שמה לב לזה וחשבה על זה שזה האליל. וזה גם לא כאילו היא מצאה איזה ענף בצורה של ג'ף והחליטה שזה האליל. זה באמת האליל, חוץ מזה שלא כתוב עליו מאחורה, שאת זה היא לא היתה צריכה לנחש בשום צורה.

Little Savage

New member
|ספויילר|

היא טיפשה. מה גרם לה לחשוב שההפקה "יחביאו" את האליל במקום כה גלוי?! מה גם גרם לה לחשוב שהיא הראשונה שחשבה על שייתכן שזה האליל?! בטוח מישהו היה לוקח את זה לפניה. ה"אליל" גם לא היה שם לפני כן. היא הייתה צריכה לקחת בחשבון שההפקה החביאה את האליל פעם אחת ובמקום אחד, ולא שינתה את המיקום שלו במהלך התוכנית.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

ושוב, אתה מדבר מנקודת מבט של צופה מהבית. תחשוב על זה שמה שהיה מבחינתה זה, שג'יימס טיפס שם על השער, לקח אליל אחד, והשני נפל בלי שהוא שם לב.

Little Savage

New member
../images/Emo58.gif

זאת לא בדיוק נקודת מבט של צופה. זאת אינטואיציה. אני מאמין שג'יימי עשתה זאת כי אין לה מה להפסיד. מה שלא יהיה, היא את הפדיחה שלה עשתה.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

לא יודע מה אתה חושב ומה האינטיליגנציה שלך אומרת אבל לפי דעתי עדיף "פאדיחה" מאשר לא לעשות כלום גם אם זה הדבר הכי מפגר בעולם אם יש איזה סיכוי של 0.1% שזה יציל אותה אז למה לא לנסות? כדי שהיא לא תיראה כמו מפגרת בטלוויזיה?

Woogyman

New member
מה? ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

"מה גרם לה לחשוב שההפקה "יחביאו" את האליל במקום כה גלוי?!" - אממ, לא יודע איזה תוכנית אתה ראית, אבל ההפקה כן החביאה את האליל במקום כה גלוי.

Little Savage

New member
../images/Emo58.gif

נכון, אבל ההבדל הוא שהאליל היה מוסווה בתור קישוט כלשהו. אמנם זה היה גלוי, אבל לא אותו דבר כמו אליל שסתם זרוק על האדמה כמו שג'יימי ואריק מצאו.

למעלה