ביג בראדר 621

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifביג בראדר 621

החדשות הטובות: השבוע יש רק שני פרקים. החדשות הרעות: הפרנדשיפ יהיו הפיינל פור. איזה גועל-נפש. לפחות ג'אנל מקבלת שיחת טלפון.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אפריל רימתה ב-HOH! היא כל הזמן הסתכלה על הדיירים האחרים. בטח סימנו לה! יובל, גועל נפש זה האנדרסטייטמנט של השנה. נראה לי מעניין יותר לראות את הבית של המודחים. יהיה שם מעניין יותר. התקווה היחידה של העונה הזו היא אם ג'יימס יזכה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

ואיך שכחתי לציין את קלטת בר המצווה של האווי
אחד הדברים היותר מצחיקים שראיתי בזמן האחרון.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

לי זה היה נראה כאילו היא מסתכלת על ג'אנל, לא על האחרים. אבל מילא. היא כלבה. מה שמדאיג אותי זה שעושה רושם שבו עומד לסיים את הקיץ הזה עם מיליון דולר - איווט שרפה את כל הגשרים, והודעת הפרידה שלה לרייצ'ל מוכיחה כמה היא חסרת קלאס, טאקט או שכל. כולנו מכירים את בו כבחורה השחורה שמטרידה אנשים מינית. הו, ברור שנשמח בשמחתו. איכסה. האמת שאם לאפריל היה שכל, היא כן היתה בוגדת בפרינדשיט בשלב הזה, אבל על מי אני עובד...

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אין סיכוי שנראה בגידה בתוך הפרנדשיט, ולו רק בשל העובדה שהם הכוח המוביל במושבעים. אם מישהו יעיז לבגוד בהם - הם יגמלו לו בכך שהם לא יצביעו בעדו בגמר. חבל שעונה שהתחילה כל כך טוב, הופכת להיות מסטיק לעוס ומגעיל בסוף.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

אני רוצה להבהיר שהדיון אקדמי. אפריל לא תבגוד בפרנדשיפ - הניחוש שלי הוא שהיא תבקדר את ג'יימס. בכל מקרה, הנקודה היא שלדעתי זה כן יועיל לה. אם היא תבגוד בפרנדשיט ובכל-זאת תגיע לפיינל 2 מול אחד מהם - יש לה את הקול של ג'ניפר, ואת הקולות של רייצ'ל, האווי וג'אנל המעריכים את העזרה (במיוחד אם היא מול איווט). אם היא תבגוד בפרנדשיט ותסיים בפיינל 2 מול אחד מה-S3, אני מאמין שהפרנדשיט בכל זאת יצביעו לה, בגלל השנאה הדי-עמוקה שיש שם כרגע.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

:| אני אקרא ספוילרים השבוע ואוריד פשוט את פרק הHOH הבא, אני לא חושב שאני יכול לסבול עוד מחבורת האנשים הדוחה הזאת.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני כבר מכורה ללייב פידס. אראה הכל שם. רק חבל שהם עוד חורפים שם עכשיו.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 6x21

נורא, פשוט נורא, הכי נורא, אין יותר נורא מזה. גועל נפש.
כלכך קיוויתי שהשבוע הפרנדשיפ לא יזכו ב- HOH! ועוד מי זכה, הצלע הכי עלובה ומושפעת בחבורת המתחסדים הדוחה הזאת! אפריל היא חימר בידיה של מגי ומגי שמה את ג'יימס על הכוונת. ג'יימס 99% עף שבוע הבא בשיטת הדלת האחורית. אפריל, ע"פ הוראות מדוייקות של מגי, תשים להדחה את ג'אנל+האווי ובויטו תשים את ג'יימס. אפילו איווט לא תוכל לעזור לו הפעם כי אפריל ואיווט לא סובלות אחת את השניה ולאפריל אין שום אינטרס להקשיב לאיווט. למי אכפת בכלל משיחת הטלפון המטומטמת של אמריקה. זה לא מעניין, חוץ מלהראות שוב לפרנשיפ כמה הם לא פופולרים.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

נדמה לי שג'אנל אמרה שהיא תתקשר למייקל, נכון? זה יכול להיות אדיר. היא תשים אותו על ספיקר והוא יספר לפרנדשיט על ה"הצלחה" שלהם בסקרי הפופולריות של CBS, ועל שמות-החיבה שאמריקה המציאה להם ולגיבור הגמד שלהם.

avivko2

New member
../images/Emo58.gif

רוב הסיכויים שהשיחה תהיה פרטית רק מייקל ג'נאל ואנחנו... וגם מן הסתם יהיה אסור לו לדבר על המשחק

avivko2

New member
../images/Emo58.gif

אתה טועה... באסטו לא יכולה לבקדר את ג'ימס כי אם היא תשים את האווי וג'נאל אחד מהם יבחר את ג'ימס ובעזרת השם הוא יזכה בויטו שוב

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

היא יכולה להגיד להם שהסיכוי היחיד שלהם להישאר שניהם במשחק זה לא לבחור בו לויטו.

De fire

New member
../images/Emo58.gif קטע מצחיק

רק אני התפוצצתי מצחוק כשאמרו שההדחה של ג'ניפר היתה "Major BLOW"?

Doji

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

מה קורה אם יש תיקו בהצבעת ההדחה? נניח אפריל בוחרת להדחה את ג'אנל והאווי ---> אחד מהם בוחר לתחרות הויטו את ג'יימס. ---> ג'יימס זוכה בויטו ומציל את ג'אנל ובמקומה אפריל שמה את בו ליד האווי להדחה. [יותר הגיוני שתשים את איווט להדחה, אבל זה מסבך את העניינים בגלל יחסה של איווט עם ג'יימס ואני רוצה לשמור את הסנריו ההיפוטתי פשוט] ---> אז בו-האווי-אפריל לא יכולים להצביע. מגי ואיווט יצביעו נגד האווי. 2 קולות. ג'יימס וג'אנל יצביעו נגד בו. 2 קולות. איך פותרים את זה?

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

ה-HOH מחליט מי עוזב... ככה שלצערי הרב ג'אנל, האווי או ג'יימס יעזבו שבוע הבא.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 621

שום דבר כבר לא יציל את העונה. ג'יימס זה הלייקאבל היחיד שעוד נשאר לקוות שיזכה. עמית בוכה מאושר ברגעים אלו אני מניח.

למעלה