ביג בראדר 621

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

איזה לחץ, אפריל מול הברבי בשובר שיוויון של ה-HOH. לפחות הטובים מנצחים בסוף D:

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אני אשמח אם תוכל להראות לי משהו חכם אחד שאפריל עשתה במשחק הזה על דעת עצמה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

היא לא חייבת לעשות משהו חכם על דעת עצמה בשביל להיות הפייבוריטית שלי.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אז מה בן אדם צריך לעשות כדי להיות בפייבוריט שלך?

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אז תן לי משהו כי אני ממש לא מצליח להבין איך אפשר לאהוב את אפריל, בו או איווט...

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

1. זה היה ממש מצחיק. 2. גם היה משהו מעבר לסתם לרדת עליהם (האווי וג'אנל אמרו את זה כבר כמה פעמים...) 3. חבל שלפני שאתה מסתכל על בגרות (כביכול), אתה לא מסתכל על צביעות או משחק חכם...

בוביץ

New member
ביג בראדר 621../images/Emo58.gif

כולל הלייב פידס שהיהי השבוע אוף כמעט גאנל זכתה זה היה כל כך קרוב! לדעתי אפריל תשים את את האוי וגאנל אלא אם כן מאגי תצליח לשכנע אותה לשים את גיימס מאגי שחקנית חכמה שהצליחה לדבר עם בו נגד גיימס ואז להכריח בכך את איווט להיות נגד גיימס מאגי רואה שגיימס היריב שלה. חבל שבמושבעים האלה אם גאנל תהיה מול גיימס גיימס יזכה [ כי אם גאנל תגיע לפיינל 2 זה יהיה גם בגדר הפתעה!!!! כי תחשבו שכמעט כל שבוע היא בנומינישן ובכל זאת לא עפה! לפי הדיבורים שבפרק הזה ובמיוחד של רייצל ואפריל א0פשר להבין שהמפיקים בחרו 7 אנשים מתוך הרשומות וביקשו מכל אחד מהם להביא איזה חבר\ידיד קרוב שלהם שיכול להצטרף העונה וככה יכלו לעשות את טוויסט הזוגות ככה שעכשיו אני מבין את הליהוק הגרוע! כי הם בחרו רק חצי והחצי השני הוא רק בגלל הבני זוג הפחות טובים זה גם אחת העונות שיש שתי קבוצות מרוחקות וששונאות אחת השניה בצורה כזו!

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אני רק רוצה לומר שאני מאוהב ברייצ'ל. אם הייתי יכול כבר היינו נשואים. מעבר לזה, פשוט בא לי לבכות. אני מקווה שעוד איכשהו מהשלישיה האווי יעוף (אם הוא רק היה מעמיד את הרעים כשהוא היה HOH!!), כי ג'אנל וג'יימס צריכים להיות בגמר (הזוי? בהחלט. בלתי אפשרי? לגמרי לא). איווט פשוט דוחה אותי ברמות שאני לא יכול לתאר. ההערה שלה לרייצ'ל היה פשוט מגעילה. כזאת צביעות לא ראיתי אפילו מאפריל, ג'ניפר או מאגי... סביר להניח שהפיינל פור יורכב מג'אנל, בו, אפריל ומאגי/איווט (אפשר להקיא מראש?), ואני ממש מקווה שאיכשהו ג'אנל או ג'יימס יצליחו להשתחל לפיינל 2. ורק שאלה לסיום... אפשר להבין איך בנאדם שזוכה ב-5 (!) תחרויות וטו עוד לא הצליח לזכות ב-HOH אחד??

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifתגובות למטר ובוביץ

לבוביץ: אז אני מבין שבגלל ג'יימס ליהקו את שרה, שבגלל ג'אנל ליהקו את אשליה, שבגלל אריק ליהקו את מאגי וכו'. אבל מי משתי הכלבות המפגרות היא הסיבה שליהקו את ג'ן ואפריל? שתיהן טלוויזיה משעממת, ושתיהן מפגרות. למטר: 1. back off, רייצ'ל שלי. כ"כ הרבה קלאס, שכל ויופי. 2. אם ג'אנל או ג'יימס ישתחלו לפיינל 2, זה יהיה רק יותר מבאס לראות אותם מפסידים למישהו לחלוטין חסר-תועלת כמו בו או אפריל. 3. בתחרויות ויטו, שהם פיזיות ורציניות (יותר כמו אתגרים בהישרדות), ה-KKK הם 0/8. לעומת זאת, בתחרויות HOH, שרובן מבוססות על מזל ועל שאלות דביליות לחלוטין (אתה מבין שכל הבית למעשה ניחש מה תהיה שאלת השובר שיוויון של השבוע לפני התחרות?), ל-KKK יש 5/9. הם די פאתטים כמתחרים, אבל גם האתגרים הם פאתטים.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

רייצ'ל מזכירה לי קצת את... רייצ'ל מחברים. וג'ן היא האחראית לזה שאפריל-y'all נמצאית שם.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif תגובה לרדאביל ועוד דברים

תקשיב נכוון אפםריל וגן לא נראית כליהוק טוב אבל לשחק כזוג מאשר לבד כשאתה בבית זה שונה ! ולפעמים יכול להיות ליהוק לא טוב! דבר שני איווט כל כך מפגרת מה זה היה הסיכום פרידה שלה מרייצל אין שום הגיון למה שהיא אמרה. זה שוב פעם איווט והפה הגדול שלה תחשבי שרייצל במושבעים אחרי נאום כזה מפגר נראה לך שהיא תצביע לטובתך? בן אדם עזזב אומרים לו נאום פרידה נורמאלי גם אם לא סובלים אותו .

avivko2

New member
../images/Emo58.gif

זה מטיפשות ורישעות! היא טיפשה איך היא לא חשבה שזה הדבר האחרון שהיא תזכור ממנה!

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

עידן, אולי המוניטין שלה כמלכת המציצות הביא אותם למסקנה שהיא מרגשת? בוביץ, איווט היא בהמה מרושעת וחסרת ביטחון עצמי. רייצ'ל מבוגרת ממנה ב-8 שנים, אבל נראית הרבה הרבה יותר טוב. המכשפה הקטנה נצמדת לגברים חזקים שיגידו לה מה לעשות ושונאת נשים. זה נשמע הגיוני, הקשקוש הזה, נכון?
קייזר כבר אמר על איווט בפרק עם המשחק שח על הויטו: "I wasn't shocked that Ivette was out first. Like her game, she has very little tactic, very little strategy."

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

1. אתה אמרת שבוע שעבר שאתה רוצה את קייסר, אז תשאיר לי את רייצ'ל! 2. אולי אני נאיבי, אבל אני חושב שאם ג'יימס ואפריל יגיעו לפיינל 2 (סתם דוגמא), ג'יימס יתן טיעונים חזקים ונכונים, ואפריל תהיה מטומטמת, יש סיכוי שמאגי תחשוב עם השכל ותצביע לג'יימס, וככה הוא ינצח עם ג'אנל, רייצ'ל, האווי, ג'אנל ומאגי.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

1. אני, אחרי הכל, סטרייט. אבל נתת לי ראיון - קייזר צריך להתחתן עם רייצ'ל! והאווי עם ג'אנל! ומאגי עם איווט! 2. יש סיבה שקוראים להם ה-nerd herd. הם יצביעו ביחד.

למעלה