ביג בראדר 621

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

1. טוב, אז אני אתחתן עם קייסר... 2. מה שמבדיל את מאגי משאר הברית שלה זה שיש לה שכל. יש סיבה למה מאגי מפחדת מג'יימס וג'אנל - היא יודעת שחוץ ממנה הם השחקנים החכמים היחידים שנשארו... אני ממש מקווה שמאגי תצביע לפי השכל ולא לפי הרגש במצב שג'יימס/ג'אנל יהיו בפיינל 2 מול מישהי מהחבורה שלה.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif ועוד משהו

גם לי זה היה ברור שאיווט הביאה את בו, ג'יימס הביא את שרה, ג'אנל הביאה את אשליה, אריק הביא את מאגי וקייסר הביא את מייקל, אבל תהיתי בין האווי לרייצ'ל (מהסיבה הטובה) ובין ג'ניפר לאפריל (מהסיבה הרעה). בפרק האחרון גם אפריל וגם רייצ'ל אמרו שהבן/ת זוג שלהן הביא/ה אותן ככה שגם זה נפתר...

maya567

New member
../images/Emo58.gif

בקטע של האווי ורייצ'ל זה די מצחיק. כי ברור לכולם - וגם להאווי - שרייצ'ל היא בעצם השחקנית הטובה יותר. בכל שאר המקרים (אולי חוץ ממאגי, וגם זה כי קראפי דביל) ברור מראש מיהו השחקן הטוב יותר. וגם אני, כמו כולם, לא מצליחה להבין מה גרם למפיקים לבחור בג'ניפר. ואז גם באפריל! וגם הייתי די בהלם השבוע כשגיליתי שאפריל רק בת 31. הייתי בטוחה שהיא מינימום בת 39. גם העובדה שג'ניפר בת 27 הפתיעה אותי. גדולה ממני בשנתיים, ונראית בת 35 לפחות.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי זה ברור שאייפריל משקרת בקשר לגיל. היא נראית בת 40. ואגב, תופתעו לדעת שמייקל הביא את קייזר, ולא להפך.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

דווקא זה מה שחשבתי. קייזר לא נראה הטיפוס שילך להרשם לריאליטי, הוא מושלם מדי

avivko2

New member
../images/Emo58.gif

תצביעו כדי שג'אנל תוכל לדבר עם מייקל http://www.cbs.com/primetime/bigbrother6/_polls/amc_poll.shtml

Doji

New member
../images/Emo58.gif לייב פידס 25.8.05

פאקינג יאפריל (בשיתוף עם מגי) פחות או יותר סיכמו עם האווי וג'אנל שהם לא בוחרים את ג'יימס להשתתף בתחרות ויטו ובכך מבטיחים להם עוד שבוע בבית. כל פעם שאני רואה את הפרצוף של האווי בא לי לתת לו אגרוף. הרס את העונה בהחלטה מטופשת אחת כשהיה HOH. אפילו רייצ'ל קלטה מייד איזה טעות הוא עשה. מגי שרקחה את העיסקה הזו איתו כשהיה HOH הצילה את הקבוצה שלה. ארבעת חברי הפרנדשיפ הנותרים כבר מדסקסים מה לעשות עם הכסף.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

אולי זה סיכון, אבל אני הייתי אומר לאייפ שאם היא שמה אותי על הבלוק, אני בוחר בג'יימס. רוצה לוודא שג'יימס לא משתתף בויטו? תשימי את ג'אנל ואחד מהקבוצה שלך, ואז ג'אנל בוחרת בהאווי.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

תראה, הכל אבוד, חלון ההזדמנויות של העונה נסגר כשאפריל זכתה ב- HOH, סיכוי מאוד קלוש שמשהו כזה יקרה ושג'יימס לא יעוף שבוע הבא. האינטרס הכללי של ג'אנל והאווי הוא שג'יימס לא יעוף, אבל כשזה מתנגש עם האינטרס האישי שלהם, אין סיכוי שינקטו בצעד כדי להשאיר אותו. ג'אנל/האווי יכולים להגיד ליאפריל : "יו ביץ', הרי אנחנו יודעים שג'יימס יעוף השבוע ואז שבוע הבא אתם תיפטרו מאיתנו אחד אחר השני, אז למה שנעזור לכם? אנחנו מעדיפים שג'יימס יציל את ג'אנל בויטו ואז יהיו שני שחקנים חזקים נגד ארבעת נבלות הפרנדשיפ" אבל, הם לא חושבים בצורה הזאת. הם חושבים משבוע לשבוע ובשבוע הבא הכל יכול לקרות ואחד מהם יזכה ב- HOH. ג'אנל והאווי יעדיפו לקחת את הסיכוי הקלוש שהם יזכו בכל השבועות הקרובים ב- HOH מאשר לפעול אסטרטגית להשאיר את ג'יימס על-חשבון הקרבת אחד מהם. וזו תהיה הקרבה של מי שבחר את ג'יימס לשחק בעדו ב- VETO, כיוון שהפרנדיפ יכולים לאיים עליהם שהם יעיפו את מי שיבחר את ג'יימס למשחק הויטו. אני גם לא מאשים את ג'אנל והאווי, מבחיתם המצב כבר אבוד ועדיף להם שג'יימס יעוף השבוע ושבוע הבא יהיה להם שוב סיכוי ל- HOH.

MooTzk

New member
|שאלה|

יש ריוניון לביבי או תוכנית אחרי באולפן בסגנון הריוניון של השרדות או משהו בסגנון? כי הדבר היחיד הטוב שעוד יכול לצאת מהעונה הזאת זו השפלה חיה של הKKK.

Doji

New member
../images/Emo58.gif האוס קולז האחרון

יש שם קטע מאוד מצחיק של מרסלס משתולל בהתקף "אני שונא את בו" (ובעריכה הוסיפו כתובית "RANT RANT RANT") כשאחת הצופות מספרת שבו אמר שהוא לא היה יוצא עם מרסלס כי הוא "כהה מידי"

למעלה