Hellow?...

natalyrst

New member
מבחינתי...

אין שום בעיה... אני יודעת שאני לא ממש מכוונת אתכן על העיתון. פשוט היום עבר עליי יום נוראי, וחזרתי הבייתה מבית ספר עם דמעות בעיניים. עזבו, לא משנה. אני חושבת שזה רעיון טוב לתת לכל עיתון נושא אז בגלל שזה העיתון הראשון כל אחת תרשום ביוגרפיה על הדמות שהיא בחרה. אוקיי
מקובל על כולם
ומי רושם על קייטי הולמס
ועל ג´ן
וג´ק
והוחלט בסוף שהשם יהיה חולמי דוסון
אין לי כוח לרשום באנגלית. תסלחו לי...

אוקי......./images/Emo105.gif

אז לכתוב ביוגרפיה על ג´וש? אין בעיה...בעברית נכון?!

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo98.gif Hellow?...

מה אם העיתוןןןן????????.............. מה קורה??????.......... הילווללוללל? *סתם ה"הילולו
בא לי..* חח

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo54.gif אמממ

אני יכולה לעשות חידון בחן את עצמך.. זה טוב??... זה יספיק?.... *אני ישתוק אני יחשוב על עוד משהו..

LillipooT

New member
ממ כמה דברים..... ../images/Emo60.gif

1. לא הבנתי.. אתן רוצות לאסוף את כל מה שנכתוב ולשים כמאמר אחד
כי הם כן זה יהיה ממש מסורבל.. כי זה בטח יהיה ארוך.. אבל ממ רגע.. אולי.. אפשר לעלות לגלריות או לאנשהו קבצים של וורד.. ממ אני אבדוק את זה. ותסבירו לי למה התכוונתן כי אני קצת קשת קליטה היום 2. בחן את עצמך לדעתי זה מצוין! אפשר בכל עיתון לעשות בחן את עצמך. 3. מי יאסוף את כל הכתבות..? 4. גם לדעתי עדיף Dawson´s Creek Dreamers

natalyrst

New member
אוקיי קייטי

איך קוראים לך במציאות, דרך אגב
וסבבה, תכתבי על קייטי

אוקי,עכשיו צריך לקבוע תאריך../images/Emo105.gif

מתי הדד-ליין (מועד הגשה...באנגלית זה נשמע יותר טוב,יותר רישמי
)
מתי יצא כל עיתון
באיזה תאריך
למי ולאן לשלוח את הכתבה

natalyrst

New member
תגידו

איך מוזיזים את ההודעה לצד ימין
אממ הדד ליין זה נראה לי... אמממ סוף החודש
ה-27 לינואר
כדי שנוכל לפרסם אותו ב-1 לפבואר. מה אתן אומרות
ןאם לאף אחד אין התנגדות אני רוצה לאסוף את כל הכתבות... אממ.... אני גם אכתוב על ג´ק
כי אני לא רואה שיש כאן מישהו אחר שכותב...

חב´רה מישהי כותבת על ג´יימס?

בטח נמש... אבל בכל זאת אני שואלת, כי אם לא אני בשמחה יכתוב עליו... אפשר גם לעשות את " היכל התהילה של קרין " על פרק השבוע... ביי...

בדיקה....../images/Emo105.gif

אני בודקת אם אפשר להעלות תמונות כי אתמול לא הצלחתי..

Dawson girl

New member
אני!!!!!!!!!!!!

רק אני ורק אני!!! טוב, נרגעתי. אנחנו יכולות לכתוב ביחד, לא? אין לי בעיה וחוצמזה את תעזרי לי מאוד... ובאמת- מה קורה?.... נמש

../images/Emo15.gifנראה לי...

שאני בכל זאת יכתוב את היכל התהילה לפרק השבוע בעיתון שלנו... אבל לא עונים לי...
ביי...

natalyrst

New member
../images/Emo13.gif

אהלן... אממ.... בקשר לעיתון, איך שבא לך קרין אבל לא הבנתי מה ההיכל תהילה הזה... מה זה בעצם
אוףףף חזרתי מהטיול ואני חייבת לדבר איתך קרין דחוףףףףףף

היכל התהילה של קרין - הסבר...

אוקיי לפי מילון אבן שושן... " היכל התהילה של קרין " - סיכום של כל פרק בדוסון קריק לפי נקודת המבט שלי. כל אירוע בפרק מקבל סיכום משלו וציונים. ואנשים, העיתון הוא של כולם, אתם גם יכולים להזיז אותו... ביי...

natalyrst

New member
העיתון../images/Emo41.gif

טוב... אנשים, עבר עליי יום לא נורמלי... טיול מדהים
אבל מעייף ועוד איזה עניין מציק.. אז בואו נקדם את העיתון הזה... אבל תשתפו פעולה, אחרת זה לא ילך. אז ככה: נמש תכתוב על ג´יימס קרין-הפינה שלה: היכל התהילה טל תכתוב על ג´וש והייתה מישהי על קייטי...אבל אני לא זוכרת מי
סורי...
אממ מה לגביי לי ושירה
וסטייסי
והדס
ופיית
וליסטה
התפקידים יוכלו כמובן להתחלף... וצריך עוד פינות כמו הומור ותחשבו על עוד. השאלה היא איך זה יהיה
ב-word??? מה יהיה השם
מתי מגישים כתבות
תעדכנו

למעלה