Hellow?...

LillipooT

New member
אוקי... ../images/Emo60.gif

1. קייטי הולמס אמרה שהיא תכתוב על קייטי, לא
2. אפשר לעשות קטגוריה במאמרים לכל עיתון, אבל זה יצא טיפה מסורבל. כלומר, כמו שיש קטגוריה של פאנפיקים יהיה כתוב "עיתון #1" (ממ מה היה השם הנבחר בסוף?) ואז שם את כל הכתבות.. למישהו יש רעיון יותר טוב...? 3. יש כמה אפשרויות בשבילי: - אני יכולה לכתוב מה חדש בפרקים בארה"ב = ספוילרים - אני יכולה לעשות חידה חודשית, כמו החידות השבועיות, רק יותר קשות. - לכתוב סיכום חודשי מבחינת הפורום. מה היה החודש, מה אני מקווה שיהיה בחודש הבא. ממ אני אחשוב על עוד דברים.. אפשר גם לפרסם כל חודש איזשהו פאנפיק שנעשה.. זה גם ידרבן אותנו לפתוח יותר פאנפיקים, גם יהיו עוד מאמרים, וזה גם לדעתי יוסיף לעיתון. מה דעתכם..

../images/Emo15.gifההצעה שלי...

להדפיס את העיתון ב- Word אבל צריך מישהי שתסכים להדפיס כל עיתון, אפשר לעשות סבב מדפיסות כדי שהכל יתחלק בין כולם ( להדפיס = עניין מעיק !!! ) אני חושבת שהכי טוב בוורד כי אפשר למספר את העמודים, אפשר להכין עמוד שער בפוטו שופ ולצרף אותו לעיתון... אני בכיף יכתוב את " היכל התהילה של קרין " - מה שאומר שאפשר לכתוב את הפרק השבועי בעיתון שלנו... ביי...

Dawson girl

New member
ולי יש עוד הצעה!

אפשר להכין את העיתון בתור מצגת של פאוור-פוינט ולשלוח את זה או פשוט לשים בגלריה ולהכין ארכיון עיתונים. זה יותר קל מאשר לשלוח, כי זה שוקל המון.... מה דעתכם? אם זה יהיה בגלריה כולם יוכלו לראות את זה וזה גם יותר יפה, כל אחת תשים תמונות והכל..... אבל על מה לכתוב? כי זה כללי מדי... נמש

natalyrst

New member
קרין... משהו לא הבנתי-לכולם

מה זאת אומרת להדפיס
זה נשאר באנטרנט... זה יהיה בדפי word אני חושבת שתוך תיקייה, שאני אסדר או משהו כזה. כולם ישלחו לי את הכתבות לאימייל ואני אסדר את זה ולי, זה סבבה אם תכתבי ספויילרים וסיכום חודשי של הפורום ובפעם המיליון: מה שם העיתון

לפי דעתי....../images/Emo105.gif

פשוט כל אחת תכתוב בקובץ וורד ותשלח למישי אחת שתרכז את הכול לקובץ אחד ונשים את זה במאמרים!
ואם החלטנו על ה-dreamers אז לפי דעתי זה צריך להיות dawson´s creek´s dreamers ולא dawson´s dreamers פשוט זה יותר נחמד
אה כן... ושאלה! כשאנחנו כותבים על השחקנים,למשל אני כותבת על ג´וש,אז מה בדיוק לכתוב? כי לא תמיד יש עדכונים לגביהם... אז נגיד בעיתון הראשון נכתוב ביוגרפיות?!
ואפשר להחליף תפקידים מדי פעם...נגיד כל עיתון..

natalyrst

New member
תודה, טל

אממ מבחינתי טוב אז ב-28
לא שיום אחד זה משמעותי... ואנשים תגיבו

למעלה