פינת השבוע!

• פותח הנושא J92
  • פורסם בתאריך

an li shem

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אוו שאלות מגוונות..

שיר השבוע של פרל ג'אם:betterman שיר השבוע לא של פרל ג'אם: Patience-Guns N' Roses דיסק השבוע: vs חוויה מהשבוע: אממ יומולדת לאבא! יםם!! יצירות! הרבה יצירות! התחלתי לצבוע ולקשט דברים!.מין משהו שתקף אותי פתאום..:\ באסת השבוע: הרבה שיעורים שפתאום נזכרתי בהםם :( וקניתי דברים לבצפר! אאה זה כל כך קרוב!! תכנונים לשבוע הבא עלינו לטובה? א-י-ל-ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סטלת השבוע: לישווווווווווווווןןןןןןןןןןןןן הרבה :) תמונת השבוע: אני לא מצליחה לשים!!!!!!!!!!!!!!!

וואי.....

כמדומני הנושא הזה שלי, והוד אמר לי לעשות את הפינה הזאת כל יום ראשון :|||

פעם ראשונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: Once שיר השבוע לא של פרל ג'אם: Deep Purple - Soldier Of Fortune, בין השאר דיסק השבוע: Opeth - Orchid חוויה מהשבוע: הלכתי עם 20000 שקל ביד
באסת השבוע: הבנק קיבל אותם
תכנונים לשבוע הבא עלינו לטובה? לסיים לעבוד
סטלת השבוע:נה,אז סוף שבוע נעים וחמים לכולנו.

brass monkey

New member
50000 שקל ביד!

למה? סיפור ארוך שאני לא מעדיף לספר (ה FBI מחפש אותי
)... האמת אלה היו שתי חבילות כאלה, והחזקתי רק אחת... זו היתה אחת התקופות הטובות בחיי, אך העצובות והגרועות ביותר להורים שלי
מסכנים...

לה לה להההההההההההה

שיר השבוע של פרל ג'אם: Jeremy שיר השבוע לא של פרל ג'אם: Warmen - They All Blame Me, שיר בנזונה. דיסק השבוע: Blind Guardian - A Twist in the Myth חוויה מהשבוע: הרבה, לראות הרבה אנשים בראשון, שתי חזרות, להפרד מהבית של חבר שלי, לחזור לטבעון ולפגוש מלאמלאמלא אנשים שלא ראיתי פאקינג שנים. באסת השבוע: עוד לא חידשתי את התעודת זהות המזדיינת. תכנונים לשבוע הבא עלינו לטובה? הופעה בפ"ת!! סטלת השבוע: לשבת עם בירות באמצע שום מקום ולעשות שיחת נפש על כלום, זה אני וחבר שלי.. תמונת השבוע: תפתחו את הקובץ, אל תסתכלו עליו ככה, זו אנימציה..

an li shem

New member
למה להכאיב? אני מודעת לזה..

אבל גבעת אלה זה אחלה מקום..וחוץ מזה אצלכם יש ערסים :)

אצלכם יש את רן דויטל:\

בעצם, דויטל מלך, אז אתם נדפקתם עם פרטר
למרות שגם הוא בסדר לעיתים, הוא פשוט ילד כאפות.

an li shem

New member
חח דויטל באמת מלךך

ופרטר אני לא מכירה אבל יש שמועות שהוא דפוק כזה.. את מי עוד אתה מכיר מישם? אופיר שלומי?

ממממ את נטע פחט אני מכיר

ויש את התאומים, ברח לי איך קוראים להם.. אני האמת שגם מכיר את עופר, אבל ברח לי השם משפחה שלו
מתולתל עם משקפיים. המממ, יש גם את ענבל אדיר, אבל אני לא ממש מכיר אותה אישית, למרות שדיברתי איתה איזה פעם אחת..

an li shem

New member
חח את נטע פכט וענבל אדיר כרגע ראיתי

הם עשו פגישת הנוער העובד והלומד..ועופר קורן קוראים לו

קורן! נכון, בזיון שלא זכרתי, הוא הי

ה איתי ביסודי. כן, בגדול אני מכיר את רוב הנוע"לניקים, אני עזבתי כבר את הנוע"ל אבל אותם אני זוכר.

an li shem

New member
אז איך את לא מכיר אץ אופיר? מוזר...

טוב לא משנה..נחמד שמישהו פה מכיר את הסביבה שלי :)

למעלה