פינת השבוע!

• פותח הנושא J92
  • פורסם בתאריך

nothingman1

New member
אני? לחץ חברתי?! ../images/Emo11.gif

זו ההנהלה שמכריחה ואין לי ממש מה לעשות

cold metal ass

New member
שייטט ..

אבל אין לך כזה שיער ארוךךך, אני לא מאמינה שאשכרה אומרים לך להסתפר מה זה צבא ? , רגע ואם אתה לא רוצה להסתפר , מה עושים לך ?

nothingman1

New member
בבני ברק... בבצפר דתי מדי בשבילי...

הוא לא חרדי, הוא דתי, אבל עדיין דתי מדי... רמת הלימודים שם טובה ויש לי שם הרבה חברים אז אני נשאר שם

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: Porch שיר השבוע לא של פרל ג'אם: Keren Ann - sailor and window , Pete Yorn - Just another girl דיסק השבוע: ריוט אקט חוויה מהשבוע: הרבה intoxications
באסת השבוע: סבתא נשארה לישון בבית (חפירות קשות..) סטלת השבוע:נה,אז סוף שבוע נעים וחמים לכולנו.

SecondFace

New member
../images/Emo25.gif אני!

שיר השבוע של פרל ג'אם:Black שיר השבוע לא של פרל ג'אם:Heart Shaped Box דיסק השבוע:דיסק צרוב.. חוויה מהשבוע:הרבה..ממ חברה שלי מהקיבוץ הפתיעה בביקור פתע!היה כיף!
וראיתי אלאדין
ויום אחרי זה מלך האריות שהשגנו במבצע
באסת השבוע:עוד מעט לימודים ..לא הייתי כמעט בצפון בגלל המצב..ועוד כמה דברים שרציתי לעשות ולא עשיתי..נו טוב.. תכנונים לשבוע הבא עלינו לטובה?לעשות דברים..לא להשאר בבית כל יום.. אממ תמונה...

..........

שיר השבוע של פרל ג'אם: State Of Love And Trust שיר השבוע לא של פרל ג'אם:אחד למטה.... דיסק השבוע:Faith No More - The Real Thing חוויה מהשבוע:תראו חדשות ערוץ 2 היום. באסת השבוע: החום המדיין הזה. תכנונים לשבוע הבא עלינו לטובה? עבודה, עבודה, עבודה.

cold metal ass

New member
../images/Emo181.gif

שיר השבוע של פרל ג'אם: BETTER MEN שיר השבוע לא של פרל ג'אם: מישהו שומע אותי - איפה הילד. דיסק השבוע: רד הוט צי'לי פפרס - קליפורניקישן חוויה מהשבוע: וואלה אין לי
בעע חיים משעממים אהה קניתי אולסטאר חדשות
באסת השבוע: חברה שלי נסעה ללמוד ברוסיה לכמה שנים . תכנונים לשבוע הבא עלינו לטובה: ללכת לחתונה של בן דוד שלי , אממ לעבוד , חייבת לקנות עטים שעובדים !!, לבקר את חברה שלי בבת ים , לעשות בדיקת דם . סטלת השבוע: אני ועוד איזה אחד מהעבודה שלי צחקנו שעות על שטיויות שאף אחד לא הבין, זה היה משעשע . סופ"ש נעים .

הוד11

New member
נראה לי שגנבת למישהו את הפינה

אבל בקטנה שיר השבוע של פרל ג'אם: INDIFFERNCE שיר השבוע לא של פרל ג'אם: שחגרה של עמיר בניון גרי הניגרי של טיפקס דיסק השבוע: פרל ג'אם - VS חוויה מהשבוע: אכלתי אחלה פיצה באסת השבוע: היה שבוע טוב תכנונים לשבוע הבא עלינו לטובה- אין ממש

הוד11

New member
שגרה* של עמיר בניון

אחד השירים שהכי התחברתי אליהם בזמן האחרון

Aline In Chains

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo79.gif../images/Emo210.gifלהלהלה

שיר השבוע של פרל ג'אם: ג'רמי..better man
שיר השבוע לא של פרל ג'אם: המממ, Sludge Factory
דיסק השבוע: אין.
חוויה מהשבוע: המממ,מפגש גאנס[?],ג'ים
:), והממ..זהו:]]
באסת השבוע:לאמשנה..
תכנונים לשבוע הבא עלינו לטובה? אין לי מושג חחח..
תמונה: סתם כמה בנים כוסים מהכיתה שלי:]]

everynormal

New member
אני

שיר השבוע של פרל ג'אם: ג'רמי..better man שיר השבוע לא של פרל ג'אם: I'M ABOVE- MAD SEASON דיסק השבוע: MAD SEASON- ABOVE חוויה מהשבוע: אמממממ באסת השבוע: שקלטתי שיום ראשון חוזרים לבית ספר תכנונים לשבוע הבא עלינו לטובה? תנו לי לחשוב על זה תמונה- אין לי השבוע..

למעלה