פינת השבוע!

• פותח הנושא J92
  • פורסם בתאריך

הוד11

New member
לא הבנתי את הסרטון

כתוב שם אילחם דולילה יעני השבח לאל אבל לא הבנתי מה הקשר

הוד11

New member
פתחתי את הסרטון

ועדיין לא הבנתי מה הקטע ואגב זה לא ג'יבריש כתוב שם השבח לאל

bazmaster

New member
Oooh.. i need a dirty women

שיר השבוע של פרל ג'אם:black שיר השבוע לא של פרל ג'אם:empty spaces-pink floyd דיסק השבוע:dark side of the moon חוויה מהשבוע:הופעה של היהודים שלשום... באסת השבוע:הכל באסה... תכנונים לשבוע הבא עלינו לטובה?לא משהו מיוחד... תמונת השבוע: אני מניח שאחרי שתבינו מאיפה התמונה הזאת תרצו להרוג אותי...

an li shem

New member
בנהריה נכון?

זה היה חינם לא? הייתי אמורה ללכת אבל לא יצא בסוף..

I am Cornholio

New member
אני רוצה שוווב../images/Emo7.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחח עלק היהודים... היו מתים!! זו הייתה אחת החוויות המדהימות בחיי!!!!!

«Jimmy Page»

New member
hell yeah

ההופעה הכי טובה שאי פעם התקיימה בישראל. לעזאזל, זה היה כל כך טוב.

brass monkey

New member
אוף פינה מעצבנת!

איך אני יכול לכתוב שיר שבועי, כשאני כל הזמן שומע שירים?!?! יש לי בערך 120 שירים כל שבוע לרשימה... טוב ננסה...
שיר השבוע של פרל ג'אם: DEEP שיר השבוע לא של פרל ג'אם: RATM - Freedom! know you're enemy puddle of mudd - Blury, וכל הדיסק AIC - junkhead porcupine tree - trains alter bridge - כל הדיסק...המתופף המעולה הזה התחיל להתיישב על דאבל פדאל- איזה יופי...הגיטריסט ישתפר ופשוט פצצות לגבות! דיסק השבוע: alter bridge לא זוכר מה השם... חוויה מהשבוע: חשבתי שמשהי בהריון והיא לא...חחח וכל השבוע עשיתי דברים....חבל שאני שוכח כל כך מהר... באסת השבוע: התחלתי ללמוד פסיכומטרי... תכנונים לשבוע הבא עלינו לטובה? לחרוש... על המוזיקה שלי, וגם על הפסיכומטרי... סטלת השבוע: אין...

גם פה באיחור

זה לא אשמתי זה השבתP-: שיר השבוע של נירוונה-school שיר השבוע לא של נירוונה-Danzig-Cantspeak אלבום השבוע-Out of Step-Minor Threat קליפ השבוע-גם Danzig-Cantspeak תוכניות לשבוע האחרון של החופש(איך אני אוהב לבאס)-אינדסטריאל תמונת השבוע-מיינור ת'רט

חחח

עשיתי העתק הדבק מנירוונה והרגע שמתי לב שלא שיניתי לפרל ג'ם...אז: שיר השבוע של פרל ג'אם:Leash חוויה מהשבוע:אממ כלום באסת השבוע:הרבה תכנונים לשבוע הבא עלינו לטובה?רק האינדסטריאל(=

ved42

New member
לא עשיתי כלום השבוע

שיר השבוע של פרל ג'אם:אין שיר השבוע לא של פרל ג'אם:hole celebrity skin דיסק השבוע:יוז יור רלושנז 2 של גאנז חוויה מהשבוע:- באסת השבוע: לא של השבוע אבל חוזרים לבית ספר עוד מאט תכנונים לשבוע הבא עלינו לטובה?כלום סטלת השבוע:- תמונת השבוע

למעלה