התפקדות

matan115

New member
מתפקד

שם: מתן גיל: 18 מקום מגורים: מבשרת מסנג'ר: [email protected] דמות אהובה מהסדרה: פייטון מסר לאומה: מגרש ביתי זו סדרה גם לבנים

רבההה

New member
בטח שזאת סדרה גם לבנים :))

ידיד שלי רואה את זה.. וכל הזמן אנחנו רק מדברים על הסדרה.. אז בנים גם רואים את זה וגם מדברים על זה כל היום חחחח D:

דימרושש

New member
עללליי ;]]

שם: רותם גיל: 14 מקום מגורים: ראשון מסנג'ר/אייסיקיו: אייסס דמות אהובה מהסדרה: אמממ היילי :]] תמונה אהובה: ו=====> מסר לאומה;-D: היילי ונייתן ל נ צ ח D;

D o r B

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo216.gif

שם: דור גיל: בן 14 וחצי
מקום מגורים: כרמיאל דמות אהובה מהסדרה: מאות', היילי. תמונה אהובה: כל תמונה של סופיה
מסר לאומה;-D: אין

תמריקי

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם:תמר גיל:17 מקום מגורים:י-ם מסנג'ר/אייסיקיו:- דמות אהובה מהסדרה:מממ זה תלוי,לרוב פיטון תמונה אהובה:
פיט
מסר לאומה:אקונה מטטה

0RainGirl0

New member
שלי

שם: טל גיל: 15 מקום מגורים: הוד"ש מסנג'ר/אייסיקיו: דמות אהובה מהסדרה: ברוק ורייצ'ל תמונה אהובה: אין לי כח מסר לאומה;-D: תיהיו פסימיים

*superstar*

New member
ומן הסתם שגם אני../images/Emo13.gif

עדי 20 איזור פתח תקווה 111975236 דמות אהובה.. אממ.. נראה לי שמאות'. אין לי תמונה אהובה. מסר לאומה? אל תעשו פסיכומטרי

shilaf

New member
אני קרובה אלייך.....

אני בת 18.... ולמה לא לעשות פיסיכומטרי?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאללה!

שם: גלי גיל: 16 מקום מגורים: אזור ירושלים מסנג'ר/אייסיקיו: בקשו במסרים ^^ דמות אהובה מהסדרה: לוקאס! תמונה אהובה:|תמונה| מסר לאומה;-D: "אני חותר משמע אני קיים"

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo122.gifתיקווווווון!

"אני חותר משמע אני קייק"

shronet

New member
עונה

שם: שרון גיל: 14 מקום מגורים: קריות מסנג'ר/אייסיקיו: דמות אהובה מהסדרה: ניית'ן תמונה אהובה: מסר לאומה;-D: אתה נמצא איפה שנמצאות מחשבותיך, וודא שמחשבותיך נמצאות איפה שאתה רוצה להיות.

amylee4

New member
גמאנייי:)

שם: מעיין גיל: 17 מקום מגורים: מודיעין מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] דמות אהובה מהסדרה: נייתן 333> תמונה אהובה: הווו יש פווול מסר לאומה: מגרש ביתי זה החיים!@#%$&*$

NitsNats©

New member
אני.

שם: ניצן. גיל: 18 ו9 חודשים (ביום שישי אהיה 9 חודשים) מקום מגורים: הוד השרון מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] דמות אהובה מהסדרה: ניית'ן, מאות' וברוק. תמונה אהובה: זו תמונה שלי, שאני ממש אוהבת.
מסר לאומה: אני אוהבת אתכם. ואני שוב מתנצלת שאני לא יכולה להוות פה מנהלת על בסיס קבוע וסדיר. בקרוב אראה מה אוכל לעשות עם זה.

ליאני2

New member
אניאני : ))

שם: ליאן בן עמי גיל: 13 מקום מגורים: שוהםם מסנג'ר/איסיקיו: [email protected] דמות אהובה מהסדרה: ברוקק 3> / לוקאס 3> :) מסר לאומה: מגרשש ביתתיי לשלטוןן 8D

Torn Identity

New member
../images/Emo99.gif

אני חושב שזו אחת התמונות האהובות עלי. יש לי אותה באלבום.

sexyvampire

New member
|החטףףףףףףףשקקקק|../images/Emo67.gif

שם: אביב. גיל: 14 מקום מגורים: קריות. מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] דמות אהובה מהסדרה:פ. סויר. תמונה אהובה: החולצה~ מסר לאומה: השגתי את The wall של הפינק פלויד בתקליט!

למעלה