התפקדות

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifהתפקדות../images/Emo195.gif

(או סתם שאלון שכל מי שמחשיב את עצמו חבר פורום יענה עליו
) שם: גיל: מקום מגורים: מסנג'ר/אייסיקיו: דמות אהובה מהסדרה: תמונה אהובה
: מסר לאומה;-D:

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifועונה לעצמי../images/Emo13.gif

שם: ליאור גיל: 15 עוד 9 ימים (יאי
) מקום מגורים: רמת גן וסביבתה מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] דמות אהובה: מהבנות פייטון מהבנים נייתן
תמונה אהובה:
... מסר לאומה: מגרש ביתי זו הסדרה הכי טובה ביקום נקודה. (לא שחידשתי כאן למישהו משהו...
)

מתפקדת ../images/Emo163.gif

שם: מורן גיל: עוד 17 ימים 14 מקום מגורים: אי שם ליד נהריה מסנג'ר/אייסיקיו: 319760428 דמות אהובה מהסדרה: ניילי [כן כן, קראו לי מושפעת] תמונה אהובה:
מסר לאומה: שלום היא מילה שימושית?

LindZiv Cohan

New member
להלה

שם: זיו גיל: 15 מקום מגורים: פרדסיה מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] דמות אהובה מהסדרה: ברוקאס
תמונה אהובה: אין לי כוח
מסר לאומה;-D: החיים קצרים, תחיו מהר...

J Lafferty girl

New member
יאא גמלי בא^^

שם: ענת[: גיל: 13 ושבוע וכמה ימיםD: מקום מגורים: ת"א[: מסנג'ר/אייסיקיו: אייסי 308337848 מסנג'ר [email protected] דמות אהובה מהסדרה: נייתן[; כי הוא הווווורס והוא מתווק והלוואי שיהיה לי חבר כזה33> תמונה אהובה: אממ זאת חתימה שאני וחברה שלי הכנו לג'יימס [טובנו..חברה שלי הכינה. אבל אני בחרתי ת'תמונות!!!!1] ויש בה ..הממ..5 תמונות שלו, אני חושבת. מסר לאומה;-D: אינלי מסר לאומה, וגם אם היה לי ..אני לא ממליצה לאנשים להסתמך על המסרים שלי.XD

J Lafferty girl

New member
טוב, אמורות להיות 5 תמונות.

התמונה הקטנה אמורה להיות באנימציה אבל זה לא עובד._. לא חשוב.XD

Self Reliable

New member
פה.

שם: ולריה גיל: 16 מקום מגורים: בת ים מסנג'ר/אייסיקיו: val.o_O@hotmail.com דמות אהובה מהסדרה: היילי תמונה אהובה: מסר לאומה;-D:

עכשיו אני :p

שם: אוריה גיל: 15 + מקום מגורים: חיפה מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] דמות אהובה מהסדרה: לוקאס ,כריס (אולי תשנאו אותי אבל כה,אני אוהבת את כריס קלר) מסר לאומה: אל תבכה שזה נגמר,חייך שזה קרה :)

galifr1

New member
עכשיו אני ../images/Emo8.gif

שם: גל גיל:16 וחצי מקום מגורים: באר שבע מסנג'ר/אייסיקיו: 179054903 דמות אהובה מהסדרה: ניילי תמונה : מסר לאומה: אין

עונה

שם: רוני גיל: כיתה ח'
מקום מגורים: מרכז מסנג'ר/אייסיקיו: נופ דמות אהובה מהסדרה:ברוק
תמונה אהובה: -------> מסר לאומה:ברוקאס לנצח

Ronyyyy

New member
מתפקדת..

אולי חברת פורום רק מהיום.. אבל זה גם בסדר, לא? שם: רוני גיל: 14 מקום מגורים: פ"ת מסנג'ר: [email protected] דמות אהובה מהסדרה: לוקאס =P תמונה אהובה: - מסר לאומה: אממ.. משו קצת נדוש וטיפש: אם ילדון זה ילד קטן, ודובון זה דוב קטן.. מה זה סבון? סבא קטן?! =]

liber0

New member
מתפקד../images/Emo3.gif...

טוב, לא יודע אם אני נחשב חבר פורום או לא...חח
אני די חדש פה...אבל בטח אם הזמן אני יהפוך לכזה...וזו הזדמנות שיכירו אותי,לא
שם: אור גיל: בן 15...עוד מעט
מקום מגורים: במרכז... מסנג'ר/אייסיקיו: במסרים למי שירצה
...
דמות אהובה מהסדרה: ברוקקקק
תמונה אהובה: כל תמונה של סופיה
...אין לי כוח לחפש את ההכי יפה
מסר לאומה;-D: מממממ...אין לי...אולי שהאומה תמסור לי משהו