אולי די?!

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifאמרתי שאנשים כאלה צריך לפרק

אותם במכות! מי שתומך במחבלים צריך לזרוק לעזה שיחיה איתם! אבל לרצוח ערבים סתם ככה כי הם נולדו ככה?

BEN ZIV

New member
אני לא חושב שהוא התפוצץ באותו

אוטובוס בשפרעם בגלל שהם היו ערבים.. אני מאמין שהייתה לו עוד סיבה.. וחוץ מזה ערבים יש להם טבע תוקפני מה לעשות.. ראינו אחרי שהוא ירה איך הרגו אותו בלינץ'.. וחוץ מזה זה לא רק ערבים כי בנצרת יש גם נוצרים

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifלא הייתה לו שום סיבה חוץ מאות

*אותה מחשבה גזענית שכל הערבים מחבלים!

BEN ZIV

New member
וגם סתם ככה ברור שלא צריך לרצוח

אבל בזמן מלחמה, צריך למחוק את אותם כפרים שמהם נורים קטיושות לישראל, ולא להעביר חיילים מבית לבית ולצוד מחבלים

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifצריך למחוק את כל לבנון! תמיד

אמרתי את זה! ואני גם תמיד אומר את זה! זה האויב וזה מה שצריך לעשות!

אבל גם שם יש את הערבים שלא שונאים

אותנו.. יש שם ערבים שרוצים לחיות.בדיוק מה שאת אומרת.

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifנכון אבל הם אלה שבחרו בצד הזה

של המתרס! ונשלחו אליהם אזהרות! אם הם בחרו להתעלם מזה אז אין מה לעשות נגד זה!

אבל את אמרת שאת רוצה להשמיד את....

לבנןו,כולל האנשים. אנשים לא יכולים ללכת..כי אין להם לאן. בקיצור, שתינו צודקות,באיזושהי צורה
.

BEN ZIV

New member
יש להם לאן ללכת הם יכולים לברוח

לצפון לבנון או לסוריה

היא תומכת בהשמדת לבנון.

ואני בטוחה שגם את סוריה. והיא טוענת שיש אנשים שהם לא רוצים להרוג אותנו. היא סותרת את עצמה.

BEN ZIV

New member
היא לא סותרת את עצמה

היא טוענת שאם אין ברירה וזה או אנחנו או הם אז זה יהיה הם.. אם למנוע ירי קטיושות לעבר מדינת ישראל אז זה אומר להרוג חפים משפע אז מה לעשות..

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifהפואנטה לדיון הייתה שאנשים

ישימו לב למה שהם אומרים כי זה באמת עבר את הגבול כל הערות האלה של "הערבים האלה" ואגב ל"היא" יש שם
והוא גם ממש לא ארוך

../images/Emo214.gifצודקת לגמרי../images/Emo45.gif

אלוהים, אנשים אתם אטומים לגמרי
אתם יודעים כמה ערבים אוהבים אותנו וחושבים שאנחנו צודקים? מה אתם מבלבלים ת'שכל? אתם בכלל רואים מה קורה? השתלטו על מדינות ערב, חוליות טרור!!!!! זה נראה לכם כל הערבים? אז פסדר, יש מריבות על השטח! אבל לא כולם כאלה, ולא כולם שונאים אותנו
אתם חיים בסרטים! אתם יודעים כמה קבוצות של יהודים-פלשטינאים יש? שמדברים וחברים אחד עם השני? איףףףףףףףףףףףףף=\\ ההגזמות האלה..

מ א י י ק

New member
נכון../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

זה כמו לתת עונש כללי בגלל מישהו אחד שעשה משהו רע..

עונש קולקטיבי?!

גם אם נרצה להרוג את כולם לא נצליח.. אבל לעומת זאת..הם רוצים ומנסים. ולהם לא אכפת אם אתה יהודי שתומך בערבים הוא עדיין בלי רחמים והוא ינסה להרוג אותך.

למעלה