אולי די?!

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifלא רציתי דיון פוליטי

(מספיק לי הדיון שהלך אתמול בבצפר! אני והמורה התחלנו בדיון וחצי כיתה בכלל לא הבינה מה רוצים מהם) אלא רק רציתי לומר לכם למתן את עצמכם ולפקוח תעיניים!

מיטלוש8

New member
דיונים הם בדר"כ חסרי תועלת..

אבל גם לצפות בטלנובלה זה חסר תועלת. תפסיקי לעשות את זה? לא, זה כיף

מיטלוש8

New member
בגלל זה אנחנו עם לא ברור...

אנחנו בעצמנו לא יודעים מה אנחנו רוצים מעצמנו.. מעניין מה יקרה פה עוד 3000 שנה... אני אומרת שנצא עד אז לעוד 5 גלויות ונמשיך להתווכח, ולפני זה איראן תשמיד אותנו, אבל יישאר נינוץ יהודי שיחזור לעצמו ושוב יוקם העם היהודי מלא כלום.. הרי זה הייעוד שלנו- להישאר העם הנצחי.. והריבים.. אוו.. הלוואי שזה ייגמר.. אבל דיון זה אף פעם לא חסר תועלת, כי גם אם אנשים לא משתכנעים, זה הופך אותם ליותר חכמים, בין את מי שכותב ובין את מי שקורא.. וזה כיף..

mary17

New member
מתוקים שלי!

דבר ראשון כיף לקרוא כאן דיונים מעמיקים וחכמים (חבל שזה הנושא שנבחר אבל מילא) בואו נסכם את זה ככה כל אחד יחיה עם הדעות שלו ולא יכפה אותן על אחרים את הבעיה לא נפתור אנחנו ובטח שלא היום ככה שלא משנה כמה תנסו לשכנע את חברכם זה לא יעזור לכל אחד דעה וצריך לכבד אותה גם אם היא ההפך הגמור ממה שאתם חושבים נקווה שבעוד כמה שנים אנשים לא יאלצו להגרר לדיונים האלה ולמצב הזה

danit1234

New member
לא נראה לי שכולכם הבנתם ממש מה

הייתה הכוונה פה. אף אחד לא בא לשנות לאף אחד את השקפת העולם שלו, הדעות הפוליטיות שלו וכ', אבל אם כל מה שיש לאנשים לכתוב בפורום זה "כל הערבים מחבלים" תהנו להוריד ולהרוס את רמתו של הפורום , לדעתי זה טיפשי , בסדר נניח אתם רושמים , מפרטים את דעתכם באופן נעים מישהו יגיב\יסכים \לא יסכים אבל מותר לכם לעשות את זה . אבל לרשום הודעוצת המופרטות למעלה זה די טיפשי . אני לא תומכת של אף ערבי, אני לא שמאלנית יפת נפש כמו שאלי הגדיר אותי , אבל אני סתם לא אוהבת הכללות של קבוצות ולהגדיר אנשים לפי איך שהם נולדו, ואני רוצה שנשמור על הרמה של הפורום . אם אתם רוצים למלא את הפורום בכתובות נאצה תגידו לי אולי נצרף לא רק על ערבים גם על הנוצרים האניטשמים בחו"ל אולי נמצא משהו על הבודהיסטים ויהיה לנו אחלה פורום ! בא לכם להיות ספציפים סבבה.

JULI4561

New member
פשוט לא צריך לקלל ..

שכל אחד ישמור ת'קללות שלו לעצמו וזהו הכיטוב! בלי להיכנס חדיעונים פוליטים כי אנחנו לא נצא את זה לכל אחד יש דיעות שונות

למעלה